SMAKET PÅ HAKET

En otroligt härlig kväll igår med god mat, underbart prat och mycket skratt! Precis så som det ska va! Efter maten gick vi en sväng innom parkour-tävlings-grejen (inte så insatt i sådant) och sedan till Mezo för glass och kaffe! Supermysig kväll som man inte ville skulle ta slut men tyvärr var den tvungen att göra det! Älskar att gå genom stan på natten, det är något speciellt med en tyst stad. Helt ljudlös och fridfull!
 
Pappa åkte nyss hem från hans lilla spontana besök, lunch och sånt mysigt! Nu borde väl Johanna vara här vilken sekund som helst, så ska vi bara klä oss och sen dra ner mot stan till festen vi ska hjälpa till på!
Hoppas ni får en trevlig lördag!:) 

ON THE ROAD TO BOHEMIA

 
 
 
 

FREDAGSMYS

Revbenspjäll, avocado sallad och hemmagjord bea! Samt lite färskpressad lemonad!
Såhär spenderar jag min eftermiddag! Myser med Solo och augusti-listan på repeat, för en sista gång innan september slår till! Ny musik, ny temperatur och nya färger! Hösten är på väg!
 
Så obeskrivligt skönt var det att sluta tidigt idag, struntade i skollunchen så kom hem redan 11.30 och nu ska jag bara njuta av regnet utanför och gräva ner mig under täcket till en bra film, i ett par timmar! Sen ska tjejerna droppa in efter hand, så ska vi till ner till stan sen och käka! Åh silken härlig fredag!
 

WHITE LACE

Åh jag bara älskar det här nattlinnet från H&M! Tycker det är så otroligt fint och vackert! Funderar djupt på att köpa det och sen sy om det, lägga till ett lager och förlänga och sedan använda som klänning! 

Åh slutade halv fem idag, har bara legat och slappat i soffan, ätit lite (idag skippade jag fastan) och myst! Men nu måste jag ta tag i lite stuff. Har b.la en svenska uppsats som jag måste få klart, reda upp mina anteckningar från idag och såklart matteläxan, hur nu det ska gå till! jag är verkligen urkass på matte!
Ser fram emot en ny dag imorgon, fredag och kort dag i skolan, slutar redan halv 12! Efter det ska jag ut och käka med mina favorittjejer och sen på lördag ska jag och Johanna servera på min kusins 30 års fest!
Hörs imorgon! PUSS!
 
 

NO WORDS NEEDED

Håkan Hellström jag älskar dej!

Från konserten i somras!

ONSDAG 28 AUGUSTI 2013

Bortglömda bilder från en härlig shoppingdag i Juli med min underbara Johanna!

Idag är det alltså onsdag och halva skolveckan har gått, och under den tiden har jag alltså varit sjuk men imorgon ska jag nog släpa mig tillbaks, med nässpray och halstabletter nerpackade i väskan såklart!
Nu ska jag kolla klart på Idol, haha älskar auditions!

MARC JACOBS HJÄLPREDA

Alla andra köper märkesväskor, jag får nöja mig med en nyckelring! Vem vill vara mainstream anyways?

Ligger just nu hemma i min säng och kollar in det senaste på spotify! Var så länge sen jag lyssnade på något annat än Håkan, efter konserten blev jag liksom helt fast men ska försöka utöka min smak lite framöver! Katy Perry kanske, haha? Ett himla stort hopp ifrån håkan men konstigt nog så gillar jag henne också!
 
Nämde jag att jag är sjuk idag? Japp, kände obehaget i halsen igår efter skolan så gick och la mig direkt efter rundan på stan med linda och Julia! Vaknde sedan inte förräns 19-tiden och kände mig ännu värre! Då var det väl klart att jag antagligen inte skulle till skolan idag, och mycket riktigt vaknar jag upp idag värre än någonsin! Tråkigt såhär i början av skolan och allt men vad gör man? Får göra det bästa av situationen, mamma har handlat hem både det senaste numret av Solo och det mesta i matväg!
 
Måste erkänna att jag tyckte det var rätt skönt att bli sjuk nu, riktigt, riktigt skönt faktikst!
 

LOST IN THE WOODS

 
Outfit från förra veckans lördag! I mina nya favvisbrallor från rean, 50kr haha!

SOMMARSLUTNING

 En perfekt avsluting på en underbar sommar!

LUNCH I LUND

På saluhallen i Lund med mina finisar Johanna och Julia! 

Ännu ett litet utnyttjande av våra sommarkort! Sjukt att sommarn faktikst är över nu på riktigt, tänkt att jag ska göra en liten summering på det hela i ett litet härligt inlägg senare, vad tycks om det?

HERE COMES THE SUN

 
 
Me By Johanna Sjövall

Åh gud silken dag! Inspark, sprungit runt hela helsingborg och förlöjligat sig själv inför hela stan, (inte för att jag deltog särskiljt mycket! Det fick de andra sköta haha) Vi hade bla som uppgift att sjunga julsång på kullagatan, gå fram till en gubbe med skägg och skrika "dumbledore lever!", pussa en främling på kinden osv, osv! Sjukt kul ahah!
Imorgon ska vi ha våran första teaterlektion, ska bli fett kul!

ÄNNU LITE MER MAT OCH UTSIKT

Åh härliga sommarlov, vi ses nästa år!
 
Nu undrar ni säkert hur det gick med gymnasiet? Första dagen av min framtid och allt det där? Första dagen var sjukt nervös och jag vet ärligt talat inte hur jag känner inför det hela än, vi har inte haft vår första teaterlektion än, så då vet man ju inte så mycket om det hela än, enda saken jag säkert vet är att det här kommer vara så sjukt mycket annorlunda än det jag varit med om innan, på så många olika nivåer!
 
Höll på att dö medans jag skrev detta inlägg med matbilden framför mig hela tiden! Så hungrig att jag tror jag dör! Varför jag inte tar något att äta? Jag fastar, yep! Tisdag och torsdag fastar jag, en ny diet jag testar! Kuuuuul! 
Nu ska jag hoppa in i duschen! PUSS

MATMARKNADEN, SOMMARENS HÖJDPUNKT

En utav sommarens härligaste och utan tvekan goaste dagar! Underbart god mat och bästaste vännerna, hur kan de bli bättre?
 

Annars då? En snabb liten catch upp mitt i alla sommarbilder! Imorgon är dagen vi alla väntat på, imorgon börjar vi gymnasiet! Vet fortfarande inte hur jag känner inför det hela! Just nu känner jag mig bara sjukt posetiv och förväntansfull, men fortfarande inte nervös? 
 
Förutom att vi blir förstaårs elever imorgon så börjar mitt nyttoliv också imorgon! Kan skriva mer om det en annan dag men det räcker väl med att skriva att jag gått upp sju kilo på ett år! Nu får det fan vara nog! Nu kör vi på alla plan! Skolan, hälsan, kläder, bloggen! Imorgon kommer jag också återgå till mitt forna bloggande, lite text och lite bilder! blivit på tok för lite skrivande under sommarn och känner att varje gång jag börjar skriva så rycker det av skrivtiks, och jag kan inte sluta! 
Allting blir så nytt imorgon! Kalla mig överdramatisk eller whatever!
Imorgon är första dagen av resten av vår framtid! Nu kör vi!

A LATE NIGHT SWIM

 

SNABBMAT, UTSIKT OCH KVÄLLSDOPP

 

REN NJUTNING

 
 
 
 

DEAR MR SAILOR

 
Nya favvis kavajen från Ginatricot´s sale, 99kr! Sjukt eller hur?

SOME AFTERNOON COFFE ON MY PORCH PERHAPS?

 

???

Den här tiden nu, mellan sommarn och hösten, är nog den svåraste tiden att klä sig! Eller ännu värre, att shoppa! Hade tänkt jag skulle köpa mig något fint och användbart nu till skolstarten, men vad? Höstplagg så som en snygg jacka eller ett par boots känns på tok för tidigt, nej jag har inte gett upp hoppet om värmen än helt!
Samtidigt så kan man inte heller köpa sig en fin liten sommarblåsa eller ett par nya loafers (det är snart dags att plocka undan sådant)
Så vad är det för användbart man kan köpa sig denna tiden om året då? Jag tror jag ska satsa på lite färg! En snygg neon-färgad väska eller varför inte de serisa MJ-öronhängena jag så länge suktat efter?
En snygg neonfärgad väska?
Eller varför inte de där serisa  MJ öronhängena jag så länge suktat efter?
 Eller nej, nu vet jag! leopard-vans! Supersnyggt och användbart!

Jag får se vad det blir, är otroligt motiverad och längtansfull till höstplagg konstigt nog! Stora halsdukar, biffiga väskor och gråa färger! Det låter bra i teorin eller hur? Men när hösten väl är här står jag där i min jobbigt långa halsduk och sin klumpiga väska och fryser häcken av mig, samma som varje år haha!
 

GRATTIS JOHANNA (ETT HALVÅR FÖRSENT MEN VAD GÖR DET?)

Fina Johanna! Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig!
Ris med kycklinggryta! Nomnom!
Dags för present-öppning!
Johannas woopies! Smakade bättre än de ser ut som!
En härlig sommarkväll med mina favorit-tjejer!

TANKAR

Börjar känna mig mer och mer hemma i nya lägenheten och i mitt nya rum! Mina kläder är upppackade och har endast ett par kartonger med grejor kvar! Trivs riktigt bra faktiskt, och skönt att slippa pendla nu när skolan börjar! Och juste skolan... Hur många dagar är det kvar nu? 3-4 dagar. Om 3-4 dagar börjar vi gymnasiet, det har äntligen börjat smälta in! Jag känner mig dock inte nervös, inte så förväntansfull heller! Sanningen är att jag mer än gärna skulle tackat ja till en månads sommarlov till, men så blir det inte! På måndag är det dags, då börjar jag teater estet på nicolai-skolan, vilket jag äntligen vågat erkänna för mig själv och för andra människor!
 
  Tills dess så kommer bloggen funka så som den gjort resten av sommarn! Bilder efter hand och lite text emellanåt! Sommarn är för kort för tidschema!

GODMORGON JULIA

 

LET´S EAT

 
 

SKÅNE TRIPP

Let´s see were the road can take us!
 
First stop:
Next stop:
Last stop:
Perfekt avslut på en underbar dag!
 

LIKE A HANDMADE DREAM

 

OVANFÖR TAKÅSARNA

En utav de härligaste dagarna, på mitt nya smultronställe!
 

GLIDER PÅ EN RÄKMACKA

 

HBG-FESTIVALEN DAY 3

 
Eric Saade, vi och småbarnen!
 
 

HBG-FESTIVALEN DAY 2

 

UTRENSING

Bästaste vännerna
God mat
Och goda skratt åt gamla minnen (ni som gått i min klass kommer säkert ihåg denna gamla grejen sen sexan)
Eller dessa vackra skapelserna? Kommer ihåg hur stor uppståndelse det var i min familj om den för höga klacken...
No words needed...
högarna växer sig större... 
Efter 4 timmars packing och dansande till One Way Ore Another fick jag äntligen ordning på det sista innan det var dags för flytten! Tack mina änglar, ni är bäst!
 

EH SLÄCKER TÖRSTEN!

 

HBG-FESTIVALEN DAY ONE

 Så kul hade vi...Tills Familjen spelade, dunkade i min skalle långt efter!

UTÖVER VÅR VACKRA STAD

 

GRATIS ÄR GOTT


GOD MAT OCH VACKRA SOLNEDGÅNGAR MED HÄRLIGA MÄNNISKOR

 

ETT MISSLYCKAT FÖRSÖK TILL RÄKPASTA, MEN VI HADE LIKA KUL FÖR DET!

 

AFTERNOON COFFE

...efter lite ärenden på stan med min kära Johanna!

BACK IN BUISSNES FÖRFAN!

Bredbandet och nätverket är fixat och nu mera är bloggen up to update igen! Har faktiskt ingen aning om hur länge det var sen sist! Känns som åratal sen, antar att det beror på att det hänt så otroligt mycket, mysiga sommarkvällar och underbara varma dagar fulla med god mat, sol och härliga vänner! Men tro inte att ni ska få missa allt det! Systemisen har hängt med hela tiden och såklart så ska ni få se allt nu i efterhand! Bättre sent än alddrig!

RSS 2.0