KVÄLLSMYS

Har precis kommit hem från hundpromenaden i ett regnigt Helsingborg, så nu tänkte jag dra min nya gosiga tröja över huvudet, som jag fyndade idag på min favvis 2hand (Gjorde ett undantag och struntade i att tvätta den, call me nasty), och slå mig ner i soffan med lite lättare kvällsmat bestående av knäckebröd med ägg och kaviar (som jag helt plötsligt börjat gilla), en kopp av mitt favorit te och en clementin!
 
Annars då? Hade en liten fotodag idag med Aleks och Isabella, otroligt mysigt och roligt! Bilderna därifrån kommer väl att poppa upp här efterhand. Efter det gick vi ner på stan och värmde oss med kaffe (som ni ser i inlägget nedan).
Och vet ni vad jag mer gjort idag! herregud! Jag kan knappt tro det själv! Jag, Clara Andersson, har skaffat mig ett gymkort! 

LET´S GET SOME CAFFEIN INTO OUR SYSTEMS

Gud om ni ska fika på espresso house, testa då deras nya "White Mocca Laté" kan vara något utav det godaste jag smakat. Härligt att det fyllt på med något nytt, det gamla började bli liiiiite trist liksom haha!

ONSDAG 30 OKTOBER 2013

 Såhär har nästan hela min dag sett ut. Har bara legat hemma, kollat GG och myst. Tog ett bad vid lunch tid, film till det och lite gott att äta. Så obeskrivligt skönt! Efter det klädde jag på mig och gav mig ut på långpromenad med min vovve, ska försöka göra det varje dag nu sista tiden. Sen gick jag ner på stan också, för lite ärenden osv. 
Imorgon ska jag nog ta och bege mig mot solariet, ska försöka fylla på med lite färg innan vintern. Efter det ska jag möta upp Aleks, Isabella och Evve. Varför kan jag berätta imorgon!;)
Puss&kram /Clara

HELVETES DAG


Okej nu ska ni få höra, som de flesta, av er redan vet, mina trogna läsare, så bor jag i Skåne! Närmare bestämt hbg, och som hela Sverige vet så skulle orkanen komma idag! Men det sket ju jag och mina smarta kompisar i, vi drog till Malmö för lite shopping, ni vet ju att vi gillar sådant!
När vi sedan kommit dit fick vi reda på att det sista tåget tillbaks gick en halvtimme senare. Så vi hoppade på och åkte hem. Som ni vet så gillar jag ju donken som jag inte kunde motstå att köpa med mig. 
När vi sedan kom tillbaks till hbg så var min buss inställd, och ni vet ju att jag hatar att gå, och det gör det inte roligare ifall man kan få en ko i huvut. Så jag väntade, på knutan, och som sagt.. Vem kan motstå donken, liksom?
På väg från bussen möttes jag av flygande tegelpannor, en bil som rullat ut på vägen och ett fönster som flugit av (detta är sant, inte skämt)
Och slutligen, som ni vet så älskar jag ju inte bara donken utan även min hund. Min älskade, världens snällaste, underbaraste, sötaste, fulaste, finaste, vovve. Men sekunden jag kom innanför dörren får jag reda på att han är sjuk. Väldigt sjuk. En tumör, närmare bestämt. 

Fuck cancer.

LÖRDAGSKVÄLLEN -Lars Winnerbäck







WOKE UP BY SUNLIGHT, KNOCKING ON MY WINDOW

Godmorgon solstrålar!
Åh silket fint väder det var i morse, mamma väckte mig vid 9, då solen lyste utanför fönstret men nu har desvärre solen gått i moln! Inte en endaste solstråle går att skymta. Ser ut att bli moln också hela veckan enligt SMHI. Men vad gör väl det? Det är höstlov förfan! Ingen söndagsångest här inte!
 
Hade förresten jättekul igår! Är ju inte världens fan av Lars Winnerbäck, kan en eller två låtar, men det var faktikst mysigt och trevligt ändån! Får kanske börja lyssna på han lite mer så jag kan sjunga med nästa gång!
 
Efter konserten stack vi ner på stan och käkade, Café Viva fick det bli denna gången! Var så varmt att vi faktiskt kunde sitta på uteserveringen! Så där satt vi och myste i våra svarta pälsar, båda två haha! Efter det gick vi till Mezo där vi träffade Hanna och hennes kompis Elsa, en snabbis innan vi drog hem!
 
Nu ska jag nog spola upp ett bad och njuta, kanske sätta på en bra film! Jag får se! Vi höres senare! :)

BÄSTISMYS OCH SÅDÄR

Såhär såg min fredag ut!  Pizza, mys och snack.

NEON BAG

Okej, lars Winnerbäck ikväll på arenan då! Rätt kul ändån! Sitter och fixar sminket i badrocken, Julia kommer hit vilken sekund som helst så ska vi bege oss mot kvällens destination. Efter det ska vi nog möta upp Hanna och sen ner till stan och käka.
Ovanför ser ni min nya clutch, från H&M! Svårt att fånga färgen på bild men den är en riktig neon-gul-grön färg! Skrikig och härlig, som den ska vara! Funderar på att låta den hänga över min axel ikväll, men tror den blir rätt otymplig på en konsert! Så vi får se!
Nu ska jag klä på mig, hoppas ni får en skön lördagkväll! Njut till fullo, KISSES

FIKA TYP?




Hej underbaringar! Åh, mysig dag! Hela staden andas, luktar och lever fredag! Folk ler som galningar, haha! Eller så är det bara jag som känner mig ovanligt glad? Skönt med höstlov, få slippa plugget ett tag! Dock så kommer jag sakna min klass, fast tror vi kommer träffas ändån!
Efter skolan idag så drog jag och Isabella downtown för lite thriftshopping, haha! Kollade i lite 2 hand butiker och sånt, innan vi köpte med oss det sista paketet av jordgubbar och nutella och satte oss mitt i ingenstans och pratade! Supermys!

Just nu sitter jag på bussen på väg till Jonstorp för att möta upp några av mina godingar! Blir nog pizza och sånt! Försöker just nu räkna pengar och bestämma om jag ska gå på Lars Winnerbäck imorgon, ska njuta lite mer av min beslutsångest nu, vi hörs senare, eller imorgon!
Hoppas ni får en underbar fredag! PUUUSSSS 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

 Haha, härliga och livfyllda bilder på Lova, Isabella och Evve från kvällen hos Lova!

GOODIES FROM MK FOR BIKBOK PART ||

Jag är just nu väldigt inne på bra basplagg, istället för utmärkande kontraster. På så sätt kan man lättare bära plagget på många olika sätt och matcha det till tusen! Olsens nya kollektion för bikbok som släpptes härommdan är ett bra exempel på just sådana snygga basplagg! Har siktat in mig på tre favoriter som ni ser ovan! Kolla är kan ju inte skada plånkan right? 
 
Annars har jag väl haft en helt ok dag! Började förjävligt med en ofrivillig sovmorgon (jag försov mig 3 h med andra ord) men det dåliga blev kompenserat med ett besök av Julia senare på eftermiddagen! Mys, prat och ostmackor i några timmar!
 
Förresten, på tal om ingenting, har ni sett den nya Ica-reklamen? Garvar ihjäl mig varenda gång haha! "min påse är gjord av kevlan!" HAHA

ALLT ÄR FÖR BRA NU

Åh, slutade 11.30! Så otroligt skönt att gå hem och bädda ner sig under täcket igen! Sen dess har jag kollat GG, fixat och trixat lite med min profil på filmcafé, (videon sen innan var en presentation som producenter vill ha, var tvungen att lägga ut den någonstans, och då fick det bli på bloggisen)  
Sen ville jag bara säga grattis till finaste Lova! (hennes riktiga bday är idag)
 
Nu ska jag käka lunch! Fransk fisksoppa, från Felix! MUMS!

WE DON´T CARE. WE´RE DRIVIN CADILLACS IN OUR DREAMS

Roylas - Lorde    Så jäkla bra

Okej, tjena finisar! Har haft jäkligt mycket idag efter skolan, pluggat, tvättat, lagat mat, gått ut med hunden osv! Men nu är det mesta avklarat och jag tänkte höra av mig till er lite!
       
Annars har min dag varit bra! Haft mentorstid, där vi kom fram till att vi är jäkligt nöjda med våran klass, känslosam och vacker stund typ. Haft bowling på gympan, där vi struntade i bowlingen efter tio minuter och beställde hamburgare istället haha! Skön och lugn dag! 
 
Tröjan som ni ser ovan hade jag på mig idag! Från Cubus (av alla ställen) 149kr på rea! Supernöjd faktikst!

Nu ska jag gå och käka äpplepaj framför Svenska Hollywoodfruar! PUSS
 
 
 
 

FR.O.M. MY DAY

Emmy blir sne på mitt kaffe i skolan, och mitt visslande haha! // Försöker likna en ananas i omklädningsrummen på Cubus, väla! // "Fika" // äkta Dr Martens väder! 
Nu är jag hemkommen och äntligen hunnit torkat lite efter att ha väntat på bussen i drygt 30 minuter och sen cyklat genom stan! Blev helt dyngsur! Skulle passa att säga att jag avskyr regn men det är rätt mysigt ändån! Trots att sminket rinner! ... Till viss mängd ...
Nu ska jag käka lite och njuta av dagens fynd! 

BEHÖVELSER

Okej, behövelser (vet inte äns om det är ett ord men jaja, ni fattar vad jag menar) just nu är det ni ser ovan! Framför allt en större och grövre kappa! Gärna i ull eller liknande, boyfriend modell tror jag att jag ska sikta in mig på detta året! Ska rota igenom 2hand butikerna i stan och se vad jag hittar!
 
2a på listan har vi en mössa, lättare sakt än gjort med mitt äggformade huvud!
 
3a, boyfriend jeans! Ska kolla 2hand där också!
 
 
Sen kommer mascara och varför inte en rödrutig sjal! Gillar grunge-känslan starkt!
 
Och sist men inte minst ett par höstiga solbrillz, gärna runda eller likande!

Ett litet modeinlägg såhär på eftermiddagen! Är just nu på väg till Väla med Linda och lillian! Bara mysa och kolla lite! Har inte så mycket plugg just nu så tänkte passa på! Hörs senare X
 

GRATTIS LOVA!

Skål!!
Evve och Emmy!
Susanna hälsar på kameran!
Härliga tjejer!
Let´s eat!
Jag och underbara Isabella!
Lova visar sin uppskattning för sin present!
En sjukt kul kväll med tons av skratt och underbara tjejer! Grattis bästaste Lova på 16 årsdagen! Hoppas du får en underbar födeledag! PUSS
 
 

FRIDAY NIGHT

Kvällen började med att jag mötte upp mina sötnosar vid 19-tiden så gick vi och handlade, sen hem till mig och lagade mat som vi sedan åt tillsammans med tända ljus och Idol på låg volym i bakgrunden! Efter det åkte vi iväg på en fest i laröd, där vi stannade i ett par timmar sen drog jag hem mot hbg igen!
Kom hem rätt tidigt, vid ett eller nåt sånt så då passade jag på att kolla GG och äta rester! Bästa delen på dygnet haha! 

MORNIN


Jag och finaste Aleks på bilderna
Hejsan gullisar! Åh redan söndag, fan också! Jaja, det har varit en bra helg, hunnit med mycket, därav bristen på bloggande! Ska uppdatera er nu, efterhand! Men nu ska jag käka lite frukost och sånt så vi hörs senare!
PUSS OCH HEJ

VISSA DAGAR ÄR BARA FÖR HÄRLIGA!

Åh vilken härlig dag jag har haft! Slutade halv två, så stack jag ner till stan med Hanna och Maja för att fixa ett par saker, lämna tillbaks en pälsjacka bland annat! Efter det så cyklade jag bort till charity, min favvis 2hand! Sen cyklade jag upp till mormor för en snabbis fika innan jag begav mig hemmåt för att gå på lång prommis med vovven! Så jäkla härligt väder har det varit idag! Helt klarblå himmel!
Nu ska jag bara fixa mig lite innan Julia och Hannabanna kommer så ska vim käka och mysa ikväll! Går säkert ut en sväng också! 
Perfekt fredag med andra ord

NEW IN : SHOES

Ovanför ser ni mina höst/vinterskor för detta året! Tycker de är perfekt "biffiga" som jag kallar det och rikitgt sköna med! Inhandlade på Trampolin från märket Vagabond.
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen bege mig mot sängen! Ska bli riktigt skönt att gå och lägga mig känner jag! Hörs imorgon, PUSS!

OLSEN FOR BIKBOK 2.0

Har nyss kommit innanför dörren efter en heldag i skolan! Så skönt att äntligen komma ut, klockan 16.30 haha! Har förövrigt skippat fastan idag, för det var äppelpaj i maten. Dock så smakade den skit, haha! Nog den sämsta äppelpaj jag någonsin smakat! Nu ska jag bädda ner mig och kolla GG, idag  ska jag inte plugga någonting! SÅ SKÖNT med fredag imorgon!
Ps. Ni har väl inte missat att Olsens andra kollektion för bikbok lanseras om exkat en vecka! Can´t wait!
 

MIN KATT ÄR BÄTTRE ÄN DIN KATT

Ps. skolfotot tänker jag inte visa, så hemskt haha dog av skratt typ .Ds

FROM WERE I STAND


Sitter just nu på busshållsplatsen, med jojo kortet redo  i handen! Ska hoppa på bussen så fort jag kan och skynda mig hem på cykeln! Idag har nämligen skolfotona kommit! 
Vad jag har handlat på väla idag får ni veta senare, kika in då! Puss

WILD PRINT

Hejsan hoppsan! Haft en härlig tisdag? Själv har jag haft en fruktansvärd huvudverk! Gjorde badmintonen på idrotten lite to much to handle, men gick hem och la mig och sov en stund efter skolan, så blev det bättre! Annars har det väl inte hänt allt för mycket! har lite dålig koll påa allt som händer just nu, hänger inte med riktigt så ska sätta mig ner nu ett tag och gå igenom läxor, händelser osv!
 
Imorgon så ska min lille vovve röntgas, så får vi reda på vad det är med han! jag själv har lite saker jag måste fixa! Ska försöka lämna tillbaka en päls jag köpt i helgen, lämna tillbaka en tröja osv! + köpa nytt haha!
 
På tal om shopping så har jag ju glömt att visa min zebra topp som jag köpte för ett par veckor sen! älskar urrigningen tillsammans med armlängden! och såklart mönstret! En modegarderob blir inte komplett utan något zebramönstrat!

RÄTT FINT ÄNDÅN

Har nog underskattat hösten under hela mitt 16 15 åriga liv.

MÅNDAG 14 OKTOBER 2013

Detta har jag haft på mig idag! Matchar min nya polotröja med hundtandsmönstrad sjal som jag inhandlade i helgen och svarta skinnbyxor till det!
Åh vad jag är trött! Gäspar en gång i minuten minst haha!
På tal om ingeting så har jag nyss syndat och tryckt i mig två vaniljbullar! Känner en stark dragningskraft till att gå in på badrummet och spy upp dom igen men tror att det är bäst att låta bli och lämna över fettförbränningen till fastan imorgon! Välbehövlig fasta efter denna helgen ska jag säga er!
Nu ska jag springa ner till tvättstugan och sätta på en maskin, om jag inte somnar innan dess hehe!

DAGENS GODA GÄRNING

 
Ett litet bidrag till cancerforskningen! Glad att det finns små, lätta saker man kan göra för att hjälpa andra.

Jahapps, då har veckan kommit till sitt slut och måndagen väntar om drygt 1 timme! Skulle gärna gått med på några dagrs ledighet till men ärligt talat så har jag alltid kul i skolan! trvis i min klass och med skolan i sig! GIRLPOWER! 
Hoppas ni haft en grym vecka, nu taggar vi för nästa puss!
 

GOODIES FROM MW FOR LINDEX

Fyra stycken favvisar! Älskar färgerna och elegansen i kollektionen! Och kuvertväskan ner till höger är ju bara så vacker! Dock så är ju nästan hela kollektioen slutsåld! Märks att den var en succé!
 

EN HÖSTDAG I OKTOBER

Godmorgon! Värmer mig med en kopp kaffe och raggisar, ÄLSKA SÖNDAGSMORNAR! Till skillnad från igår (bilderna ovan) så är det riktigt höstrusk idag! Grå, tjock himmel och rätt kallt med, fast lika mysigt för det!
 
Idag ska jag nog bara va hemma, har lite plugg att ta tag i som jag gärna vill slippa stressa igenom i veckan, blogga lite osv! Perfekt söndag med andra ord! Puss på er

MYSIGARE KAN DET INTE BLI

Ligger just nu nerbäddad med godis, världens näst bästa album på högsta volym och laddar gossip girl! Rätt mysigt





NYTT FÖR MIN HÖST

 Alltsammans inhandlat i fredags! Supernöjd faktiskt! Märks det att jag fått en grej för polo och höga halsar haha?
 

SHOPPA SKRATTA ÄTA

Bilder från igår, en otroligt mysig dag med Julia och Hannabanna! 

Idag är det dock lördag, vaknade för drygt en timme sen av en mardröm! Alltid lika trevligt sätt att vakna på! Har nyss käkat frulle och ska nu ta en snabb dusch och sen ska jag och Mamma ner på stan! Ska tvinga med henne till 2hand butikerna och sen tänkte vi nog fika hos mormor! V får se! HÖRS IKVÄLL
 

NU E DET DAGS FÖR FREDAGSMYS NANANA

Kom nyss hem från en heldag/eftermiddag på Väla med mina finaste tjejer! Nu sitter jag bänkad framför tvn med otrolig smärta i fötterna och en lite fattigare plånbok, Härligt! Saknat shoppingsymptomen haha! 
Nu ska jag kolla idol med min Mami, hoppas ni får en härlig fredag!

PRETTY LAID BACK, WAITNING FOR THE SHOW TO START

Heeej Finisar! Redan torsdag, kan äntligen pusta ut och se fram emot imorgon! Imorgon är det alltså fredag (NO SHIT) och jag ska som vanligt umgås med Julia efter skolan, får se vad vi hittar på! Förutom fredagen så har jag alltså en hel helg av ledighet och mys! Dör så skönt typ!
Annars då? Inte så mycket, skolan fick idag besök av skådespelare från stadsteatern som vi fick träffa! Fram med autografblocket hahah! Inte direkt men det var riktigt kul och intressant faktiskt att höra om livet som skådespelare! 
Nu ska jag dricka mitt te och sen gå och lägga mig! PUSS 

LOVECRAFT

Collage Made by me at http://claris-sweety.polyvore.com/
 
 

INNAN LÖVEN FALLER






Åhhh Silken härlig promenad i färgglada stan! Allt är målat rött och grönt, Såå fint!
Har precis kommit hem ifrån skolan, är nu ute och går med vovven min, han mår äntligen lite bättre så vi gick en lång en! 
Nu ska jag bara hem och sätta mig och plugga lite, gick till donken idag på historialektionen så har lite att ta igen haha! (Trodde lektionen var inställd)
Ikväll ska jag till mormor och äta kvällsmat och sånt mys. Ska bli mysigt, saknar min mormor! KRAM

INDIE

Vad tycker ni om min nya Indie-pattern skjorta? Kommer känna mig som Aladdin när jag vandrar runt helsingborg med knallfärger nog för ett år! Härligt med lite färg mitt i höstmörkret, dock så passar den väl bättre på sommarn, men let´s break the rules!

Från SoyaConcept
 
 

TISDAG 8 OKTOBER 2013

Har nyss vaknat från två timmars power nap, inte för att det hjälpte, men mysigt var det! Skulle helst av allt bara krypa under täcket med vovven under armen och sova tills imorgon, men nej! Nu ska jag upp och dricka vatten och äta upp de där resterande 250 kalorierna jag har kvar att leva av. Hörs senare, PUSS.
bilderna ovan är från igår, frestar mig till döds.

ÅRETS SISTA BLOMMOR

 Man har sina smultronställen i stan också
 

HON E LÅNGT BORT DÄRIFRÅN, BORT FRÅN RADHUSLIVETS VRÅ

Precis kommit hem från skolan och slått mig ner framför laptopen. Med en cola (marc jacobs design såklart), månadens Solo och Veronica Maggios nya album så tar jag mig lite egentid eftersom fikan med Julia inte blev av idag. Ska istället vänta på att mamma ska komma hem med bakelser, så ska vi mysa till det lite extra!
Har på mig min nya cardigan från Lindex, potentiell ny favvis!

EN MELLANJACKA

Jag skulle verkligen vilja ha en så kallad "mellan" jacka, nu innan man kör på en grov kappa! Perfekt nu på förhösten! Ifall jag inte hittar en snygg päls som jag så länge velat ha kommer jag definitivt satsa på en av dom ovan. Eller så kanske jag försöker hitta något originellt för en gångs skull på 2hand, var ett tag sen nu!
 Dessa ovan kommer från H&M och Kappahl.
 

EN KVÄLL FULL MED MISSLYCKADE BILDER, MEN VEM PALLAR VA MAINSTREAM ANYWAY

Haha, tröttnade på perfektion, typ.

Söndag alltså, måndag imorgon! Har varit en skön helg, umgåts med kompisar och myst hemma bara, fått lite plugg gjort också, super! Dock så har min lilla vovve blivit sjuk, vet inte avd som är med han, tror inte ni vill höra detaljer men är i alla fall lite orolig för tillfället men hoppas på det bästa för min lillbrossa.
Bilderna ovan är från lördagskvällen, som jag spenderade med Johanna! Har inte sett min barndomsbäzti på ett tag själv, så det var dags! Vi drog ner på stan och käkade på Café Viva, Supergott! Sen efter det gick vi hem och köpte med oss favvisgodiset hem och satte oss med tända ljus och fortsatte prata. 
 
Nu ska jag nog tvätta av mitt svarta nagellack, om jag orkar. annars får Håkan vagga mig till söms direkt. Klockan 21 en söndag hah, va e det med mig? 

MORNING FRIDAY 4TH

Min frukost, bananpannkakor, äppleklyftor och macka med ost. Samt kaffe och hallonvatten! Gott och supernyttigt!
Jag och linda klev upp vid 7 sisådär och nu ska jag alldeles strax bege mig mot skolan! Linda har sovmorgon till halv tio den fuskisen! Hörs senare, FRIDAYFRIDAY NANANAAA

FOUND THE RIGHT ONE?

 
 
 

PROMMENAD I SOLEN





Såhär har min eftermiddag sett ut. Kom hem vid 5 och drog med mig Linda ut på hundpromenad, trots hennes protest. Satte oss i solen och njöt av vädret och prat om allt möjligt. Var så länge sen vi träffades så det blir en hel del att prata om, såklart! Ikväll så spendar hon även natten hos mig, blir supermyyys. KISSES

MODE UPDATE -OKTOBER

 
 
Okej, då kör vi! Oktober, månaden vi alla känner som höst. Hösthösthöst. Kalla mornar, övergången till rött utanför fönstren och dags att byta ut islatten till en kopp rykande. För vissa also known som ångest, depression och hackande tänder. -Inte för mig, (i alla fall inte den först veckan) Nu snackar vi en ny årstid fylld med nytt ombyte.
 
Update: Samarbetet mellan Lindex och Matthew Williamsson släpps i butik på fredag, gissa vem som springer till stan, fredag efter skolan? Ska bli kul att se, har hållt mig och endast sneakpeakat lite på hemsidan, där allt redan finns.
 
Slår vad om att en eller annan polotröja kommer finnas med.Polotröjan finns ju överallt för sjutton! Bloggar, hemsidor! Ivy revel-tröjan stor personlig favorit!
 
Sen har vi solbrillsen. Har jag fel eller är det soligt nästintill varenda dag? Varenda eftermiddag står solen på och värmer upp frosten från morgonen, lätt toppat köp.
 
Om vi snackar everyday-mode, ute längs gatorna, har tre-kvarts-jackan tagit stan med storm. Alla går runt i ... jag vet inte vad jag ska kalla dom... Koft-jackor i alla möjliga material och texturer, alla med antingen uppvikta armar eller tre kvart. Rätt snyggt ändån och praktikst som både inne och ute jacka! Dessa ovan kommer från HM. 
Och sen, finally : Umeå fahion week. 8-12 oktober. Längtar obeskrvligt till den dag jag fyller 18 alltså.
 
Hade tänkt att göra ett sånthär inlägg inför varje månad, med trend rapporterna och vad som händer, det jag känner till! Lite á la Famous Mode Bloggerska - style, men jaja. Kul att få känna sig som en sådan ibland också haha.

THROWBACK WENESDAY

Har ingen aning om vad vi håller på med på sista bilden menmen.

Redan onsdag och bara två dagar kvar till helgen. U can do it, I know u can! Ovanför ser ni två bilder från i somras, en utav sommarens härligaste dagar med älskade Johanna! Åh vad jag skanar henne! De andra också för den delen! Men Linda ska komma hit imorgon och sova och Johanna har jag en dejt med på lördag! Det verkar ordna sig ändån, och julia träffar jag väl som vanligt på fredag efter skolan, henne har jag inte hunnit sakna ett dugg haha!
Nu ska jag gå och köpa kebab. Därför att jag kan. HEEEJDÅ

1ST OF OCTOBER 2013

Gårdagens kvällsmat ; Revbenspjäll och sallad med avocado och mozzarella.

Idag däremot fastar jag, kan inte fatta att jag snart hållt på med det i 7 veckor, sjukt vad tiden går fort och på tal om det ... Oktober? Seriöst? Har jag sovit mig genom september eller något för så vitt jag vet började jag gymnasiet för lite drygt sådär 2 veckor sen, u know what they say när man har roligt!
 
Nu ska jag bädda ner under täcket och kolla Hollywoodfruarna, fryser som en idiot. Japp, oktober är det allt. Välkommen oktober du är kallt välkomnad!

RSS 2.0