2 VECKOR KVAR AV SOMMAREN

Och jag har slängt ihopa hela 5 inlägg under hela sommarlovet, ha! Silket skämt! Vill även förklara mig själv genom att berätta att det är mobilbloghing som gäller för tillfället och därför inte världens finaste sommarbilder utan de får komma en dag jag sitter hemma med datorn! Ska självklart visa er Bråvalla, och allt där till! 

Sen sist, jaa.. 2 veckor sen sist tydligen, ni får det i bilder









Haft finbesök från Götet, sommarmiddag med gamla gänget i Julias sommarstuga, strandhäng med kompisarna, lunch i solen, Julia har lämnat mig för italia, men har hittat mig nya vänner! Vart i dk med matte, Tobbe och Susanna, shoppat upp lönen med tjejerna från klassen, visar senare! Festat hardcore på hemmafest i byggnaden intill, hängt på mezo och gröningen 60% av tiden och sen jobbat såklart, men det finns det inga roliga bilder på! 

Nej, det är en bra sommar det här, som ni säkert redan märkt! Kan dock inte slappna av riktigt, med jobb och allt man ska hinna med! 2 veckor kvar och jag har hunnit otroligt mycket, min sommar har varit nästintill perfekt, men behöver göra ett par saker till innan den är fulländad! Jag SKA till Dalby, bara för att jag velat åka dit tre år, nu känner jag knappt för det längre men jag måste fan göra det nån gång, sen vill jah åka till nån nöjespark, sen är allt perfa! 

Nu ska jag kasta av mig jobbkläderna och dra på mig nåt tjusigt sem bege mig till Höganäs för att luncha med mina brudar! Ikväll ska jag träffa ett par kompisar från stan! Puss och kram


RSS 2.0