WINDSOR SMITH

Här har vi dom, perfekta slip onsen enda från Australien, av äkta läder och mocca, känner ni doften??
 
Men ja, förutom dom som jag sprungit runt i hela dagen, här hemma i lägenheten och kännt mig allmänt cool, så är det fredag och jag sitter just nu och bättrar på solpudret och sjunger med till Krunegård, i väntan på att Julia och hannabanna ska komma hit, sen ska vi ner och käka i stan på Vivas uteservering, och efter det tror jag vi drar till dk, om vi orkar!
Har på mig en ny topp från gina tillsammans med mina svarta stora bralls, ser ut som en jumpie tillsammans, fint faktiskt! Hoppas ni får en underbar fredagskväll peaps!

SOULSWITCHING

Tjenamors! Som sagt, ni vet vad som påggår! Intensiva dagar helt enkelt! Dagen idag har bestått av jobb i morse på bageriet, efter det lunch hos mormor med henne och mamma!
Lite sol på balkongen, kakor från jobb och efter det mötte jag upp Eve och Is i parken! Gick och köpte glascola och njöt av det rätt kalla och blåsiga men soliga vädret!
Var bal samtidigt för treorna så vi satt och poängsatte klänningar från våran spot, härlig dag!
 
Nu har jag precis käkat kvällsmat med mamma och pappa är här och hälsar på.. Trodde att jag var vuxen nu men så fort man är med sina båda päron märker man skillnaden mellan vuxna och en själv. Fyyy vad dom pratar haha
 

BY THE SHORE

 
Klänning H&M // kofta Bikbok // tygkasse (den vanliga haha) // klocka mk // brills H&M // 
 
Yesyes! Haft två föreställningar idag av en alltför dramatisk teater som jag känner tär på mig (...eller halsen), ätit allt för mycket onyttig mat tillsammans med teaterkidsen, som tär på... eller nej det var jäkligt gott! Fan heller, donken till lunch och pizza till kvällsmat, lever livet till Max asså! Och sen har jag fått umgås massa med min alltför härliga klass som inte tär det minsta på mig! Fyy vad jag tycker om dom! Lycka på hög nivå, är fortfarande helt pratig och skrattar trots att jag kom hem för en timme sen haha
Pusssss

ALLA LJUS SLÅR OM TILL GRÖNT, BLUNDA OCH KÖR

Skola, jobb, visning av kolonistuga (ååhh vill ha en) chips och kvällsmys med Lova och Is i parken, allmänt skön dag och har hunnit med mycket! Fått med mig bröd hem från bageriet så det räcker månaden ut haha!
Fick även reda på nationellt i svenska idag! Fick A på uppsatsen om grupptillhörighet och nationalism, fett stolt faktiskt! Så det slutade på ett B i svenska kursen! AA inte så mycket annars just nu! Livet rullar på i bra takt och jag njuter faktiskt riktigt mycket just nu av livet, det fina vädret och bristen på uppgifter i skolan!
 
Imorgon är det dags för premiär av teatern vi hållt på med i ett par månader! West side story... Nervöst...

SAME LOVE

Åhh så fina, mina underbara Lova och Is, fy vad jag tycker om de brudarna!

Då var det dags igen! Weekly sunday,  och idag har det faktiskt innehållit lite sun! Legat och solat med lova i parken nästintill hela eftermiddagen, och innan dess var jag på dop för lilla charlie i mosters trädgård, supermysigt och skönt i det fina vädret! 
 
Nu har jag bara duschat, städat undan lite och ska strax gå och lägga mig! Imorgon bli ännu en lång dag fylld av skola, jobb och säkert sol. Tänk så bortskämda vi blivit de senaste veckorna va? Härligt sverige!  
Gonatt
 

MONKI SWEAT

Favvis i garderoben just nu, grå vanlig och gosig collegetröja! Inhandlad förra månaden på Monki i Malmö, 249kr
 

PROMMENAD GENOM SOMMARNATTEN

Under de senaste tre dagarna har jag faktiskt hunnit med rätt mycket!
 
Som sagt så sov ju Julia hos mig i onsdags! Sen på torsdagen så särade vi på oss och begav oss till vårt plugg! Efter skolan skyndade jag mig ner till centralen och hoppade på tåget mot första dagen på jobbet! Gick superbra, fett dålig på det mesta men lär mig väl haha!
 
På kvällen sen var jag på "dejt" haha! Ätit den största glassen i hela mitt liv! På fredagen var det matte nationella hela dagen, vilket gick helt åt helvete, undrar hur jag ska göra med mattekursen alltså, vill verkligen inte läsa om, så jag får väl bara vänta och se!
 
Efter proven mötte jag upp baabe (Julia) så köpte vi Donken och satte oss i stadshamnen, njöt av solen! Sen på kvällen åkte jag ut till gamla Jonstorp där jag spenderade kvällen med min finaste Johanna, bilderna kommer därifrån, kvällspromenaden!
 
Lördagskvällen har jag bara spenderat med min mamma! Ätit massa god mat och kollat film. Våran version av familjekväll á la 2 pers haha! Imorgon väntar dopkalas i mosters trädgård för lilla Charlie och bara en mysig söndag! Försöker ignorera faktat att det är skola igen på måndag haha...

LET´S GO NU ÄR JAG DIN

Fina webcambilder
Sådär dag idag asså, allmänt skit bara, men fint väder har det varit i alla fall! Sol, och nog den varmaste dagen detta året! Svettas i klänningen ovan, och sitter i skuggan... det säger det mesta va?
 
Har hursomhelst precis lämnat in historian och bättrat på teater analysen lite, dricker hallonsoda ur vinglas och väntar på att Julia ska arriva sen ska vi nog köpa med oss mat och dra ner på da beach, sen tror jag hon crashar hos mig också, myyys! Är ju trots allt lilllördag!
 
Nej nu ska jag städa undan lite,KRAM på er!

STRIPES

Tjenamors! Chill dag idag med endast teaterpasset på schemat! Var sjuk igår, så fick slippa undan idrotten! Låg mest och kollade på, solade och lyssnade på musik med de andra sjuklingarna! Och gud så fint väder det varit idag! Svettats ihjäl i värmen typ! Gick hem efter idrotten och bytade om till shorts och mötte upp Julia på en glass i solen, låg kvar i parken ett bra tag och fick lite färg (hoppas jag). Imorgon ska det tydligen bli ännu varmare, 24C (!!). 
Nej nu ska jag nog ut och träffa en kompis, i ikvällsolen! Puss
 

SOLSKEN, KAFFE OCH TÄCKET I FÖNSTRET

HEJ! Det är väl det jag borde börja med, efter ett par dagar på off-fronten... Eller 10 dagar dvs! Vet inte vad som hänt på sistone? Eller denna veckan som gått har jag väll bara haft fullt upp, men innan dess så känner jag även där att jag börjat tappa bloggen, men det är väl en torka bara! Det kommer och går!
 
Hursomhelst, nu har det drygt gått en vecka sen sist, och håller bara på att städa lite här hemma och göra allt redo för mammas hemkomst i natt! Hare really gått en vecka redan!? Har varit en riktigt bra vecka, överraskande skönt att bo själv. Har gjort det innan, men antar att jag är mognare nu. Kommer ihåg att ge katten mat och att slänga soporna så jag slipper bo i (vad det luktar som) en soptipp! 
Har "rännt ute sent på kvällen" köpt otaliga antal chipspåsar och haft kompisar här hemma nästintill varenda dag/natt! Onsdag: Susanna, Torsdag: Ellen och Lova, Fredag: Julia Lördag, Susannabanna igen!
 
Var speciellt mysigt att träffa min babe Julia, äta mozzarella pizza och dricka vitt med jordgubbar. Sen blev vi upphämtade av ett par kompisar från ramlösa, som sedan skjutsade oss hem vid 4-tiden, bästa tiden att komma hem och begrava sig under sitt eget duntäcke. 
 
Nej, nu måste jag ta mig samman, duscha och plocka undan här hemma! Vi hörs, puss // Clara
 

SLIP INS -SNAKE

Mina "nya" favvisar, som jag glömt att visa för er! Från H&M! Älskar denna modellen så kommer antagligen inte bli det enda paret, ett till par på väg hem hit i denna sekund hehe!

BOULEVARD OF BROKEN DREAMS

Vaknade 06 i morse idag, av en mardröm jag haft ett par gånger nu. Drömmer att det är någon som försöker ta sig in i lägenheten och jag ser massa skuggor överallt, sen hör jag steg och till sist börjar någon rycka i handtaget, och då springer jag fram och öppnar för att jag vill skrika till han att sluta, men då missar jag alltid han precis och han försvinner. Sjukt äcklig dröm, vaknar alltid genomsvettig efter den, usch usch uuuusch! 
 
Idag har jag förövrigt bara invigit min vecka utan mamma (förlåt älskade mamma) sprungit runt i min favvis tisha, lyssnat på Green Day, högsta volym (Varför? FÖR ATT JAG KAN!) och ätit ännu mer onyttigt. Men imorgon blir det ändå någerlunda rutin på mig, back to school och sen ska jag leka modell i en modevisning för frisörerna på skolan, under eftermiddagen! Ska bli kuul! och vad tycker ni om min nya design btw? Lite bättre iaf, den gamla headern var ju från forntiden haha!
 
Nej, hoppas ni haft en bra helg! Nu ska jag byta till Håkan i högtalaren och somna till hans fina ord! KRAAAM
 
 
 

LÅNGA NÄTTER BLICKAR UT ÖVER STADENS ALLA LJUS

MMmm ääääälskade Melissa! Vad har hänt sen sist? En till skolvecka avklarad, en vecka närmare friheten, mycket avklarat plugg, mycket onyttig mat, mycket kompisar! Helgen so far...Fika med Julia, Pizza med Mamma, Helsingör med bästaste tjejerna, stan idag med mamma och Meny nr 2 på Kebabhörnan!
 
Sitter nu och betygsätter mammas outfits och hjälper henne välja innehållet i resväskan till greece. Hippieklänningen var värst hittils, ni vet en sån stantvättad i peace-färger... "men jag tyckte den såg glad ut" säger hon som försvar till varför hon köpte den haha!
 
Var som sagt i dk igår med ett par bruds från klassen, bra kväll, trots mycket trubbel hit och dit så löste vi det till sist, taxin landade utanför porten vid 4 tiden då jag kastade mig i säng direkt och somnade, mycket nöjd med min kväll! Idag har jag sprungit runt med mamma på stan, klippte bland annat mig, så skönt med fräscht hår nu till våren/sommarn! Något annat? Är totalpank för tillfället, tur att jag får kompensation för mammas greklandsresa imorgon! 
Nu ska jag kolla mello, ha det mysigt och äta godis! njut av lördan, pusss

TWISTED BACK SWEATER

 
från Chicy.se

Tjenatjena! Åh silken dag, nationella i svenska, förberedelser för nationellt i matte, förlängd historia lektion till 16.00, kollade på film om...Ingen aning, sov igenom mesta delen av den, någonting om afrika typ! Kom hem, kastade mig vad som fanns i kylen, bestämde mig för en nap på 15 minuter som blev 90 minuter, vaknade och skrev lite på min historia uppsats, lagade mat, åt mat, pluggade, duschade och nu ligger jag här, med vått hår och fortfarande dödstrött haha? 
 
Verkar bli ett par stressiga dagar nu framåt! Imorgon är det dansshow, smining och lite sånt som står på schemat! Ska bli kul att ha teater igen, inte haft det på ett tag!
 
Ovan ser ni förresten min fina nya från Chicys butik i lund, åkte dit med ett par jeans i huvudet, men efter ett tag i provrummet gick jag därifrån med denna och ett mycket sämre självförtroende då deras boyfriendjeans satt som skinny på mig, stl 38 haha, jo visst! 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni haft en bra dag!

MAKE IT SCREAM

Bilder  och edit av Isabella Pestello

Då var det söndag! Fuck, känns som jag inte varit i skolan på flera veckor! Har massvis att ta tag i som min halsfluss suttit stopp för! Historiainlämning, och ett desperat försök till att rädda mitt engelska-betyg står på schemat imorgon + nytt svenska nationellt i läsförståelse, SÅ KUL! 
 
Har i vilket fall som helst haft en bra söndag, födelsedagskalas idag för min kära mamma, på Kullaberg! Korv och tårta, som inte var nå god, men vad gör det? Vill då såklart även önska min underbaraste bästaste mamma grattis på hennes dag! Älskar verkligen henne över allt annat! Min finaste mamma! Puss på dej
 
Nej hörni, nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas ni haft ett bra mini-lov! Love to u all

NIGHTS LIKE THIS

Bortglömda bilder från förra fredagen, mys, födelsedagsfirande, you name it, kul var det i alla fall! Älskar mina brudar, har jämt för kul med dom!


FÖLSEPRINSESSA

Gårkvällen:Mötte upp de gamla bästisarna på Pitchers vid 8-tiden! Beställde in burgare och skålade sedan för våran födelsedagsprinsessa! Hade det supermysigt och efter det drog några av oss (Jag, Julia och Hanna) vidare till Helsingör! Jättebra kväll med mycket skratt, house och drinkar! Tog båten tillbaks till stan någongång vid 5-tiden, och gick sedan hem till mig tillsammans med girlsen och ett par
härliga pojkar!
Härlig kväll! Idag vakande vi alla och åkte hem en efter en, sen gick jag och Julia och mötte upp Johan och käkade donken, kunde det blivit bättre?
 
Next, mammas födelsedag imorgon! Gissa vem som ska få frukost och blommor på sängen!?
Njut av eran lördagskväll, puss

SOM ETT VÅRSKRATT

Valborg 2014
Gårdagen i bilder! Mådde som sagt lite sådär, men efter lite bea och sånt in i systemet och ett par timmar med världens goaste människor så var det bortblåst. Var ju meningen att jag skulle åka hem efter Kevin och vila, ("halsfluss är inte att leka med") men hur skulle jag kunna göra det? Drog istället med friendsen in till stan, gick på tiovlit och sen en sväng bort till våra andra kompisar på gröningen, träffade lite människor och sånt. Mysigt! 
 

RSS 2.0