TJEJGREJER

Åhh varför ska alltid varje dag sluta med stress? Varenda kväll sitter jag och stressar igenom allt jag ska göra och kommer i säng på tok för sent! Innan jag somnar idag ska jag ha hunnit med följande: Kollat klart på ett GG avsnitt (jag kan ju inte sluta mitt i), varit ute och gått sista rundan med vovven, pluggat klart matten, plockat undan i köket och sen läsa sisådär 50 sidor i svenska-boken innan jag somnar! Better get to it!
   
Ovanför ser ni några av sakerna jag plockade på mig idag på stan. Ny foundation, nätt och diskret diadem, beige tåtteband och svart nagellack! Var så länge sen jag använde svart så när jag såg det var jag bara tvungen! 
 
 
 

BEST OF SEPTEMBER

Mina favoriter ifrån september månad. Veronica Maggios nya, (LÖÖÖÖV IT) Ellie Gouldings house och R´n´B blandning, asbra! Panda Da Panda´s Vår Värld, brukar normalt sett inte gilla hans låtar men den här går bara inte att sitta still till! Katy Perry som ryter ut ljusa och härliga toner och sist men inte minst en gammal klassiker, direkta flashbacks till Eva och Adam, åhh nasotalgi. 

MÅNDAGSLUNCH

Tjabba!Har precis kommit hem från en halvdag i skolan! Bara två lektioner, skönt med en mjukstart av veckan! Ska nu sätta mig ner med lite lunch och plugg innan jag drar ner på stan igen och möter upp Julia! Måste få höra hur hennes prov-dag på den nya skolan var! 
Hörs senare, KISSSSES❤️

PANNKAGS FRULLE

Såhär såg min morgon ut! Pankakor och mina tjejer, kan det bli bättre?
Efter att tjejerna hade åkt hem så städade jag! Nu är det rent och fint inne på rummet så jag kan gå och lägga mig med gott samvete! Nu laddar vi inför en ny vecka, och efter idag kommer jag behöva fastan på tisdag! Längtar nästan... Fast Naae

THE LITTLE COLORED ONE

 
En liten färgklick att liva upp en vardaglig outfit med! Överst på min To Get - lista, just nu!
 

KVÄLLEN I BILDER

Japp, det var gårdagen det! Åkte hem till Kevin vid 20-tiden och stannade till 23, och på den korta tiden lyckades vi ha otroligt mycket kul! Allt ifrån jag har aldrig-leken till gröna shots! Haha, de två sista bilderna är mina personliga favoriter!
 
Efter det stack jag hem, där min älskade Julia väntade, så vi gick upp, satte på en bra film och pratade tills vi somnade! Perfekt lördagskväll om ni frågar mig!

TJABBA TJENA HALLÅ!

Har precis kommit hem från en heldag i stan. Lunch på Olsson´s och Kaffe på Fahlmans! otroligt mysig dag i det vackra vädret med min underbara mamma. Vi bråkade faktiskt inte en enda gång idag, stolt över vår plötsliga normalitet!
Nu ska jag kasta i mig lite mat och dra på mig något snyggt och sedan iväg på lite fest, eller nåt? Blir inte så sent för det ska jag möta upp Julia så ska hon sova här. Myyyys ... Igen hehe
Okajj puss på er
Och sen sen sexy en på det bara för att jag inte tar några nya bilder längre...

LÖRDAG 28 SEP -13

Sitter just nu bänkad framför MTV Breakfast club, min favoritdel av morgonen. Diggar med till Beyonce´s Single Ladies medans jag knappar runt på laptopen.
Kan äntligen andas genom näsan för första gången på 24 timmar. Igår däremot var en förjävlig dag, frös och svettades om vartannat och kunde inte äta eller dricka någonting, mot kvällen blev det mycket bättre, så jag och mamma fick ändån den där myskvällen vi planerat in.
Idag mår jag ännu bättre, halsontet och febern är borta! Bara lite förkylning kvar! Härligt!
Nu ska jag fixa lite frukost innan mamma kommer hem från hundpromenaden så ska vi äta och sedan ut på stan, luncha och lite sånt myyys. 
 
Hoppas ni får en fin lördag♥ 
En favvis på mig och mamsen.

FAN.

Åhh jag orkar inte. Efter halva skoldagen började jag känna det komma och strax innan sista lektionen kände jag att jag inte klarade mer. Jag gick hem, la mig ch sov ett par timmar men vaknade sedan och mådde fortfarande lika dåligt. Halsen gör me ont än någonsin och febern värker. Fan asså nu till helgen och allt. Fan.

ROOM INSPO

Precis sånhär stil vill jag att mitt rum ska ha!
 
Collage made by http://poulines.se/

Ovanför har ni en tjejs blogg som jag verkligen beundrar! Hennes bilder och stil är något utöver det vanliga! Checka in hennes blogg vet jag! 

LAGER AV NYTTIGHET ... TYP

En lite nyttigare kur mot sötsug!

Vad har jag haft för mig idag? Suttit nästintill hela eftermiddagen i mitt fönster och solat, pluggat och njutit av det som mat har att erbjuda (fastan är över).
 
Ovan har ni mitt egna påhitt. Vet inte vad jag ska kalla den men jäkligt god var den! Såhär gör du:
Tärna upp ett äpple och stek i liiiite smör på medelhög värme. När de blivit gyllenbruna häller du över en näve havregryn, låter det rostas under omrörning och därefter strör du över kanel och eventuellt lite socker. (väldigt lite ifall den ska klassas som nyttig haha). Sen varvar du blandingen med fil ellerv turkisk yougert i ett glas. eller varför inte någon sorts kvarg? Klipp gärna sönder ett fikon och lägg överst, för extra söttma!

DON´T LOCK ME OUT

Gnight sweet♥´s
 

FAVORITER FRÅN HÅKAN

Mina absoluta favorit-videos med Håkan the one and only. 

  • Det kommer aldrig va över för mig - Legendarisk musikvideo som jag fullkomligt ryser av! Bästa musikvideon någonsin!
  • Kom igen Lena - Härlig, full av glädje!
  • Nu kan du få mig så lätt, kanske är att jag älskar låten men videon är så klockren till! Svart och vitt gör bara pricken över iet!
  • Och såklart, En midsommarnattsdröm - Så sjukt konstig och wierd viedo! Som en enda stor och vild dröm. Älskar den!

TISDAG 24 SEP 2013

Hejsan, hur mår alla underbara idag? Jag mår finfint, välidigt trött och utmattad dock efter en lång dag. Gick till halv fyra, och under de 8 timmarna hade vi bland annat fysisk teater, idrott (fys-test haha) och juste skolfotot!
 
Skolfotot ja vad ska man säga om det? Fick nämligen se lite av slutresultatet över fotografens axel, och låt mig säga såhär... Håret bakom örat är inte en bra effekt. Effekt: dumbo-öra!
Jaja, vem fan bryr sig om skolfoton anyways? Som om inte detta vore nog med tortyr så ska vi ta enskillda skolfoton imorgon. de var tvunga att dela upp det! Dubbel tortyr! 
 
Efter skolan, gicm jag hem, la mig i sängen med kläderna på och sov i drygt tre timmar! Nu ska jag sluta klaga, lovar! de senaste inäggen har låtit sjukt negativa men jag är faktikst posetiv!
Nu kan jag stanna uppe och läsa elsas mode hela kvällen! Myyyyyyys.
 
Har ni läst den? Har kommit drygt halva men är redan fast! Superbra!

EN RUNDA I SKOGEN

Bilder från idag, Jordbodalen.

Kom nyss på att det är skolfoto imorgon, herregud! Vad ska jag ha på mig? Och som om inte det vore bekymmer nog så har jag mer finnar än vad jag haft på ... åratal! (Fräscht, jag vet!)
Jaja, orkar inte bry mig nog för att välja kläder ens en gång. Kommer ändån stå och välja om imorgon, och sminka mig in i sista sekund, same shit every year! 
WISH ME LUCK
 
 

MONDAY.

Usch asså när jag klev upp i morse kände jag verkligen inte för att dra till skolan. I regn och rusk klamapde jag ändån iväg mot skolan med hörlurarna inproppade på högsta volym. Men väl i skolan blev allt roligare, det är en riktigt bra klass jag hamnat i ändån!
Och nu ett par timmar senare är jag faktikst på riktigt bra humör, solen står klar och himlen är blå. Tänkte att jag skulle dra på mig mina reebook och ge mig ut med vovven på långprommis! 
För tillfället har jag slut på bilder... därför blir min bloggning kass, men jag tänker inte be om uyrsäkt eftersom detta är min blogg och jag gör som jag vill här. SÅ DET SÅÅÅÅ

LÖRDAG BITCHES

Okeej, lite väl bitchig rubrik menmen! Idag är det lördag och jag har bara leget hemma hela dagen, myst, kollat GG (fast jag redan sett alla).. Men nu måste jag desvärre dra på mig brallor och bege mig mot höganäs! Kulturnatt så Panda Da panda ska spela där ikväll (i höganäs av alla ställen haha) så vi ska dit och kolla in dom och lite sånt! Gillar egentligen inte deras musik men vi kör på ändån! 
 Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen! SEYA

LITE UPPDATE SÅDÄR

Hejsan babes! Är för lat för att koppla in datorn, så jag kör på mobilen istället!
Bilder från kvällen:
//kvällens outfit bland omklädningsrummen inne på sisters, Väla. Julia befinner sig i ett av rummen och till vänster ser ni en påse hängande eller hur? Den påsen glömde jag där, på kroken... Och kom sedan på det och fick springa tillbaka, smarta jag! Som tur var fanns den kvar! // drinks at Emma's! // Alex and Clara party all night! // Emmy and Clara party all night!

Jag var alltså hos Emma ikväll för lite födelsedagsfirande! Hade en trevlig kväll med härliga människor och god mat! Kul att lära känna klassen ytterligare ett step!
Nu ska jag gräva ner mig i soffan med min drug (Elsas mode) och dra täcket över mig. PUSSSS


ON MY CHAIR

Mina senaste Levi´s - kreationer // Barndomsnallen // Marc jacobs vs Jean Gaultier fashion coke (ska samla på alla deisgner-burkar som kommer ut, hehe) // Senaste numret av Solo

Varit en normal dag idag, gick till 13.10 men stannade kvar och pluggade i biblioteket till 15, sen hem till hunden och lite sånt! Har inte mycket mer att säga om min dag, fett trött är jag... Kunde inte somna igår, laddade ner en app med massa fridfulla ljud man kunde välja mellan och kombinera haha, och till slut funkade den faktiskt! Heter Relax M, för er med sömnproblem eller brist på liv haha!
  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla idol, och efter det Halvvägs till himlen! har ni sett det? Nytt på 4an, rätt kul faktiskt!
HA DET BÄST!

FEELING THE BREEZE OF FREEDOME

Åh att gå igenom sommarens bilder får en verkligen att sakna sommarstämningen!
Friheten, spontaniteten och såklart värmen!
Idag var första dagen man märkte av kylan på riktigt, kom till idrotten i träningstights och linne i tron om att det skulle va nog men frös fan häcken av mig och ändån fick jag låna Lovas tröja!
        Efter idrotten gick jag (till skillnad från alla andra som gick hem) till hjälpmatten (yes, i´m veeery stupid) där jag befann mig från 15.30 - 17.00 då jag sprang hem, upp och ner med tvätten ifrån tvättstugan och efter det ut med vovven! Allt detta samtidigt som jag storböla eftersom jag inte fattar ett skit av matten, ha - ha. (Ja, I´m veeery emotional) Nu har jag fått gråta ut hos mamma och hoppas att jag klarar mig igenom morgondagens mattelektion utan maskara på kinderna, Ha -ha.
MY DAY SIMPlY!

TRUE - AVICII

Har ni hört Aviciis nya album? Är fullkomligt kär! Han verkar köra vidare på wake me up-temat, med country-house på de flesta! Ifall ni inte har hört dom så kommer några av minna favvisar nedan!

LET´S COOK SOME DINNER

Stekt lax med blomkålsmos, brynt paprika och färska champinjoner.

Och med detta skryt om min förbättrade och nyttiga matlagning säger jag godnatt! Sov så gott!

THE LITTLE BLACK ONE

Perfekta linnet för alla tillställningar nu till hösten/vintern (för kallt för klänning snart ju). Underbart material, vacker korsrygg och svart som betyder lätt att matcha, perfekt till hallonröda läppar! The perfekt little black one, helt enkelt!


MÅNDAG 16 SEPTEMBER

Fika, shopping och Julia! Lite så min eftermiddag sett ut, kan visa vad jag köpte senare. Förmiddagen däremot bestod av matte, fysisk teater (akrobatik...) och historia. Inget av de uppräknade är min favorit precis, men allting kan väl inte va roligt! Nu ska jag laga lite kvällsmat och sen kolla idol, nördig som jag är!

MIN MODEHÖST

 

FIKA MED MORMOR OCH MAMMA

Bilder från idag, på kära mormor och mami. Haft en mysig och trevlig söndag idag, trots min otroliga huvudverk och illamående (min vecka hehe). 
Nu ska jag plugga lite och försöka komma ikapp lite till imorgon! Måndag, tror att vi skulle ha någon slags friluftsdag imorgon...Inte min favorit direkt, men jaja! Måste man så måste man!
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS
 

STARING BLANK AT THE ROAD AHEAD OF ME

Morrn, sovit gott? Det har jag, mamma väckte mig vid 11 så nu har vi precis ätit frukost och pratat lite och har bestämt att vi ska ge oss iväg mot lund för att hälsa på mormor som ligger på sjukhus! Trevligt, (att hälsa på mormor, inte sjukhusdelen)
Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så vi hörd mer under dagen!

BANANA PANCAKES

Ingridienser:

1 ägg

1 banan

1 msk mjöl

1 tsk bakpulver

Gör såhär: Mosa bananen och knäck i ägget, blanda ihop dom och häll sedan i mjölet och bakplulvret och blanda samman. Värm upp lite smör i en panna och stek sedan på medelvärme.

Supergott och bättre alternativ än socker

 


HÄRLIGA LÖRDAG

Myser bara hemma hela dagen idag, kollar mtv och läser lite (that´s right elsas mode here i come) tänkte få lite plugg gjort också idag så att jag kan ta det lugnt i veckan!
 Igår var en trevlig kväll, god mat (grillat) och härliga släkten, dock så var jag otroligt trött, somnade inne på soffan inan tårtan hade serverats, haha!
Nu har jag fått sova ut och har ny energi, nu ska jag laga mig lite frukost! KRAAM
 
 

MIN EFTERMIDDAG

 

IT´S FRIDAY, FRIDAY NANANA

Åh fredag och solsken! har precis kommit hem från stan där jag spenderade min eftermiddag med Julia! Har ingen aning om varför jag sitter och bloggar då min buss går om tio minuter! Ska bort till Min styvpappas styvpappa (haha) som fyller år idag! Så ska vi fira det och lite sånt trevligt!
Men vi får höras senare, PUSS

I´M BATMAN

Hajj finisar! 
Då var det fredag imorgon igen! Helg sweet helg<3 Annars då? Gick till halv fem idag (usch) men fyllde på med pannkakor till lunch så att energin räckte. Kom hem, helt slut och hungrig men sprang ut med vovven och efter det lagade jag mat (fyllda stekta tortillabröd med guacamole) som jag nu ätit framför reprisen av gårdagens idol! Nu ska jag diska lite hade jag tänkt!
Vad tycker ni om min nya tröja som jag fyndat ut Julias garderob? Jag tycker om den starkt, lite sådär badass. Enda nackdelen är att paljetterna verkar dra till sig uppmärksamhet, känns som att folk stirrar väldigt mycket på texten, vilken råkar sitta på ett speciellt ställe... 

MER FRÅN INSPARKEN

Bilder från Elenkårens fb-sida

TOP WISH THINGS #SEPTEMBER

♥ Michael kors klocka! Inte fan är det uttjatat än!
♥ Nike Air max, dör just nu av ont i fötterna (converse-sjukdomen) och de är ju bara så sköna... och snygga!
♥ MBMJ techno purse (den fanns tydligen som handväska också)
♥ MBMJ öronhängen, serisrosa eller lila!
 
Tyvärr så är ju dessa sakerna inte de billigaste så det får väl hålla sig på wish-listan och inte gå över till buy-listan, vi får se! Kanske man kan spara ihop till någon av dom i alla fall?

HAND ME ANOTHER ONE PLEASE

Nygräddade pannkakor, vispad grädde med jordgubbs och smultronsylt och ett glas mjölk! Finns det något godare?

Min lyxfika/kvällsmat! Yup, nu när mamma är out of the house för resten av veckan (på konferans) så går vi totally wild! Onyttigt ska det va .. Nån gång ibland i alla fall!
 Så hur var skolan idag? Det välkända svaret: Bra! vad mer ska man säga, det är skolan eller hur? Därför tänker inte jag prata om skolan utan om vad som händer nu, efter skolan! Nu så ska jag hoppa in i duschen, sen ska julia komma hit med min laddare som hon lånat! Efter det ska jag äta något litet oh sedan ge mig iväg mot stadsteatern för att möta upp min klass med lärare så ska vi se Hamlet! Trevligt eller hur!
Hörs ikväll, PUSS 

NEW ON MY SHOULDER

 Idag var det det premiäranvändning för denhär skönheten som jag fick emd mig hem ifrån stan igår! Lindex 299kr! Fett bra pris för en stor och snygg väska som jag länge önskat mig! Perfa eller hur?

TVÅBILDER FRÅN MIN ONSDAG

Eftermiddags plugg i biblioteket // Färska blåbär från torget, på väg hem från stan.


SLEEPLESS

Bästa sysselsättningen när man inte kan sova, klockan 02.06.

MARC BY MARC JACOBS GOES TECHNO

Techno Laptop Case - Marc By

Åhh ni förstår inte hur mycket jag suktar efter den här asså. Både praktisk och vacker, skulle klampa omkring med min laptop överallt ifall jag ägde det här! 
Och med detta önsketänkande säger jag godnatt och tackar för mig! en ny dag imorgon fylld av teater, premiäranvänding för min nya väska (kan visa er imorgon) och mat, thats right, fastan är över... I alla fall till och med torsdag då jag kör igen haha!
Godnatt♥

FÖR ATT FÖRGYLLA MINA SKOLDAGAR

 
Nu ska ni få höra om min dag, början till slut: Som jag skrev innan (vet inte varför inlägget kom upp klockan fyra, och ber omursäkt för stavfelen, så går det när Clara är stressad )... så försov jag mig i morse, rätt rejält så jag springer till skolan där jag får reda på att första lektionen är inställd, så jag går hem och sen får jag reda på att vi istället skulle svara på 30 frågor ifrån en bok som jag lämnat i skolan. Jag får be mina kompisar skicka en bild på frågorna så letar jag upp svaren på internet, blir klar med uppgiften precis, stressar tillbaka till skolan, kommer på att jag glömt gympakläder, springer hem och springer tillbaka. Härlig dag eller hur?
  Efter lunchen drog jag och ett par klasskompisar ner på stan och fikade, kom sedan på precis när jag beställt, att det är min fasta-dag idag........
Då kände jag att jag behövde ta tag i mitt liv: Jag gick och köpte mig en kalender! (kom då också på att jag missat att köpa en miniräknare som läraren tjatat om sen dag 1, gissa om jag blev glad när jag hittade denna?, åhh längtar till matten!)
 
Trots denna helvetesdag av stress, hunger och otroligt ont i fötterna så är jag och har varit på bra humör hela tiden! Vad is going on?

GREATTTTTTTT

Åhh försov mig, rusar till skolan,. får reda på att vi har sovmorgon. Går hem, pluggar, nu påväg tillbaks, stressar som en idiot! Bjuder på en bild där jag ser betydligt mycket bättre ut än idag, stressad som jag är! Jaja, jag blir säkert snart på bra humör! Nu åste jag rusa tillbaks, PUSSSSSSSSSSSSSSS

THE CONCEPT

http://claris-sweety.polyvore.com/
Sort of mitt nya koncept i rummet! Vit bakgrund (vilket betyder vita väggar, vita huvudmöbler, dvs säng, sminkbord, klädställning) och färgglada detaljer som kontrast i fokus! Låter det fint?

RAINY MONDAYS ARE THE BEST

 
Ja idag har regnet öst ner utanför fönstrena! Värst blev det på eftermiddagen då jag fick dra på mig mina Martens och klampa ut med vovven i vattenpölarna! Efter prommenaden tog jag hand om tvätten och sen bäddade jag ner mig under täcket med en kopp kaffe.
Nu sitter jag och bloggar (daaaa) och ska alldeles strax resa mig och hämta lite mat... Falukorv och makaroner, äkta svennemaud!
Förresten: Har ni settt den ursnygga väskan ovan? Lite Philip Lim-look alike! Riktigt snygg om ni frågar mig, tror minsann att det ska bli min höstväska! Bara 299 kr på Lindex! Sjukt mycket billigare alternativ än Lim´s som kostar över 8000 haha!

BARFOTA FÖTTER

By Me

SÖNDAG 8 SEPTEMBER 2013

Tre bilder från fredagskvällen som beskriver kvällen perferkt! Tacos, cheesehearts och myyys.

Idag är det redan söndag, och det känns inte lika jobbigt som vanligt att det är skolan imorgon, lite taggad på en ny vecka om jag ska vara helt ärlig. Har en engelska -redovising att genomföra, en teater att gå och kolla på och mattehjälp att gå på.
Nu ska jag logga in på skoldatorn och fixa ett par grejor, käka frukost också, det hade jag desvärre glömt bort haha! Hanna kanske skulle komma in en sväng idag så ska vi sätta oss i en park och plugga lite, blir roligare så! PUSS!!

VÅRAT SMULTRONSTÄLLE

Sol & utsikt
Glass i stora lass! Polka med vit choklad sås! Nomnom!
Sommarlistan med håkan på repeat! 
En härlig fredagseftermiddag som toppen på en great vecka! 

IN THE SECRET GARDEN

Gårdagens outfit! Gud vad gröna mina outfit-bilder blivit på sistone, haha!

Har precis kommit hem efter ett dygn i jonstorp, kan berätta mer om det senare! Idag ska jag bara slappa, mysa och blogga! Ikväll ska jag på firande för kusinerna som fyller år! Hörs mer sen, nu ska jag laga mig lite lunch!

FÖRFEST TYP

Bilder från i onsdags. Fotograf: Linda, haha undrar hur mycket hon hade fått i sig.

Superkväll!

NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS DADADA...

Grönsaker med cremé fraiche, Hallon och citron-dricka, wasa och åter igen, bananpannkakor! Så mumsigt!
Slutade tidigt idag, sista lektionen inställd! Myser just nu nerbäddad, med Buno Mars på lagom volym! Ska dock snart resa mig upp och gå på en prommis med vovvis och efter det ska jag ut och träffa Linda och Julia så ska vi köpa glass och njuta av det vackra vädret! Sol, klarblå himmel och temperatur på ... Ja, så varmt så man kan ha shorts på sig i alla fal! Så härligt, ska passa på att njuta av detta årets sista shorts-dagar!
 
Ikväll ska jag hem till linda, tillsammans med Julia och Hanna, grilla och lite sånt myyyys. Hörs senare, PUSS!
 
 
 

PURENESS

Ååh så skönt med fredag imorgon efter denna dagen, det är helt obeskrivligt! Kan berätta mer om gårdagen senare, räcker med att säga att vi kom hem vid 4, sov sedan i nästan 3 timmar, sen gick vi upp och släpade oss till skolan, där jag hade veckans längsta dag som väntade på mig. Kvart i fem kom jag hem och kastade mig i sängen och sov vidare!
  Nu ska jag kolla avsnittet av idol som jag missade igår, som sagt älskar auditions hehe! PUSS PÅ ER ALLA♥

INSPARK 2013

Lite överredigerade härligt färgglada bilder från kvällen igår!


MORNI´N

Amerikanska bananpannkakor, finnkrisp med philadelfiaost och paprika och nybryggt kaffe!

Åhh vad härligt med sovmorgon och frukost! Första lektionen blev inställd så vi börjar inte föräns tio över tio idag, ren lycka haha! Efter skolan idag så kommer tjejerna hem till mig efter hand, så ska vi käka lite och fixa oss och efter det gå på insparksfesten på the tivoli. Har väl inte så värst höga förväntningar inför det, men det blir ju vad man gör det till eller hur?

FROM DEAD TO ALIVE IN ONE SEK

Det är otroligt så mycket en inställning kan ändra en bild.
Lider av magont just nu, problably hungern som skriker! Ska gå och lägga mig och vänta på morgondagen, PUSS OCH HEJ
 

I ROSENGRÄNDEN

Dessa bilderna är inte tagna idag, det är ett som är säkert! Här var det soligt, svettigt och ljust! Idag har det varit riktigt höstrusk med moln, regn och kyla! Lite mysigt att dra på sig skinnjackan och sina dr martens och fällu ut sitt paraply för första riktiga gången i år!
Efter skolan idag så gick jag och fikade med en kompis, mysigt när regnet öste ner utanför! Efter det gjorde vi ett besök till farmor och nu är jag slut efter en fullspäckad dag och längtar efter min varma säng! KRAM

THE FALL TO FALL

Collage made by me at http://claris-sweety.polyvore.com/
 
Det ska börjas i god tid Och med detta höstiga kollage så säger jag godnatt, hoppas ni haft en grym helg och vecka, Puss!♥

LITTE MR HONEYBEE

By Me


Söndag vilket betyder slappedag, välbehövligt efter den första "riktiga" veckan i skolan! Är redan efter med en inlämning, som jag ska ta tag i idag! Första veckan i skolan var väl ungefär som jag tänkt mig, nervositeten börjar släppa för de flesta och man lär känna allt fler och fler. Förutom klassen som jag trivs bra med så är jag faktikst inte sådär posetiv till skolan. Tycker varken om lärarna eller sättet de undervisar på, förutom teater-lektionerna, de är allt jag vill ha, så motiverande!
 
Söndag betyder även måndag imorgon, vilket betyder tillbaka till skolan, skulle gärna tackat ja till ett lov nu, men hösten närmar sig och höstlovet också! Har en känsla av att tiden kommer susa förbi snabbare än snabbast!
 

RSS 2.0