CHELSEA BOOTS - DR MARTENS

Ååhh, har totalt kärat ner mig i Dr Martens! Praktiska, sköna och snygga! När jag såg dessa när jag klickade runt på nätet så växte behovet över ett par nya vinterskor, men efter lång tids fundering framför datorn så bestämde jag mig för att inte klicka på "köp"knappen! Haha, otroligt så nojig och noga jag ska vara med mina köp!
Tror istället jag ska använda de pengarna till ett par korta vita Converse nu till våren, så jag får väl traska omkring i mina gamla slitna Dr Martens tills dess!


ONSDAGSMYS

Hejsan Gullungar!
Har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans med mina kära vänner Hanna och Linda! Fikat och haft lite talk om livet osv! Uppmuntrat Hanna lite eftersom hon var lite ledsen, mitt lilla hjärta! Skönt att få en paus från allt plugg och ha lite kvalitetstid!
Annars så händer det inte så mycket, ska simma imorgon med klassen...Yepp, GREAT! Suck.  
 

BIKBOK SPRING COLLECTION

Blir så sjukt taggad inför sommarn nu när Bikbok släppt sin nya kollection! Aztec, bohem, spets, india och nitar fyller butiken! Mina favvis-trender! Är så inne på bohem just nu till sommarn, ÄLSKAR´T!
  Testade säkert tio toppar och ursnygga shorts, men att shoppa shorts och bustiers i januari står inte överst på listan! Har däremot hittat ett par röda jeans att inhanlda i helgen, matchas med guldigt skärp och vit skjorta!

I FUCKING ADORE THE PERSON WHO INVENTED THIS SHIT

 
Hejsan, tar en lugn morgon till att äta frulle framför tvn idag! Nutella-Mackor med ett stort glas mjölk! KÄRLEK!
Hoppas ni får en bra dag, KRAM!
 

DINNER

Shit, vad jag blivit kreativ på senaste tiden tycker jag! ...Jag skulle i alla fall önskat det, men det går på rätt väg!
Ikväll när Mami kom hem så stod maten på bordet! Pasta med parmesan och bacon-sås, vitlöksstekta champinjoner också lite rostade pinjenötter, coctailtomater samt lite persilja som garnering! Kanske ska sikta in mig på att bli kock istället, haha??
 
Har i vilket fall som helst inte haft för mig så mycket idag, legat och vilat sen jag kom hem ( är så jäkla trött nu förtiden!?) Nu ska jag lägga mig hos min bästis igen (soffan) och kolla in veckans avsnitt av Hollywood-fruarna!
Puss på er Gullisar!

I <3 IT


FLOWER POWER

New jacket from saturdays shopping-trip, Ginatricot´s sale 49:-
 
Usch, ärligt talat så har jag haft en riktig skit-dag idag! För det första så missade jag bussen i morse (några minuter efter att jag precis skrivit om min lugna fina morgon här på min blogg... ironiskt, eller hur?). Men jag gick hem, lugnt och sansat och väntade på nästa buss som gick (en timme senare). Väl i skolan så väntade matten som första lektion, usch! Efter det så gick allting utför... Lunchen var äcklig, håret var äckligt, outfiten var äcklig, huvudverken var äcklig! äckligt va!?
Men alldeles strax så börjar mitt favvis-program! Top Model Sverige! IIiih! Ser fram emot en liten humör-höjning!
 
Puss på er och gonatt, hoppas att ni överleft måndagen bättre än mig!

CONGRATS my sweetheart!

GRATTIS PÅ 16-ÅRSDAGEN MIN UNDERBARA!
Tack för att du finns där för att förgylla min vardag och jämt får mig att skratta! Önskar dej all lycka på din dag och kväll, ÄLSKAR DEJ SÅ SJUKT MYCKET! Pussiluss, Gullis!

MÅNDAG IGEN

Gomorron Finisar!
Vaknade för en stund sen och ska äta frukost nu och sen dra mig mot skolan, ännu en vecka av plugg, plugg, plugg och mer plugg väntar, men jag tänker posetivt...Bara 5 dagar kvar till helgen!
 

NEW IN

Brukar vanligtvis bara hitta massa skit på rean så koncentrerar mig mest på behövliga småsaker då de röda små lapparna ofta får mig att köpa saker som mest bara ligger och skräpar inne i garderoben, men hittade faktiskt litegrann i fredags, här får ni se lite av det jag köpte...
Dr Denim Jeans- (jag var ju rätt tvungen att ha ett par nya då mina gamla spräcktes på gympan i fredags, haha!) - Carlings, 399:- (ej rea)
Vantar - Ginatricot, 19:- Haha!
Vinröda tights - Ginatricot, 19:-
Armband (Alla) - Pieces, 129:- (ej rea)

SHOPPING WITH MY GF's!

Hade en jättemysig dag igår på Väla med mina kära tjejkompisar! Åkte in vid 12-tiden och käkade lunch och gick sen i massa butiker och handlade lite smått!
Slutade med en självklar fika på EH och fixade sen med en liten present till Julia som fyller 16 på måndag!

Idag har jag bestämt mig för en hemmadag...Städa rummet, kanske baka nåt litet eller bara slappa, känner att jag behöver det en söndag som denna då en jobbig skol- vecka väntar imorgon!


FROST


MORNING!

En härlig morgon, härligaste på länge! Gympan väntar som första lektion i skolan, men jag mår inte så dåligt över det som jag brukar på torsdagar! Bilden väntar som sista lektion, lika glad över det som jag brukar!
   Hoppas ni får en bra dag, finisar! PUSS

TIME PASSES BY

Pieces, 249:-
NATTIII

ONSDAG 23 JANUARI 2013

Ååh vad jag är trött idag, det är helt sjukt! Somnade när jag kom hem från skolan och sov tills 18-tiden då jag kände ångesten över skolböckerna som låg framför mig på soffbordet. Fick ta tag i lite plugg och nu är det avklarat!
   Nationella provet i matte som vi hade idag gick faktiskt helt ok! Trodde jag gick till skolan idag och väntade på min egen undergång (F I MATTE) men tror nog att det skulle kunna stå ett E som betyg till sommarn!
 Nu ska jag bara ta en dusch och sen återgå till min älskade hobby! GÄSPGÄSP!
   Pussiluss på er!
Sen ville jag bara tillägga en liten bild på mitt och Hannas boende under förra helgen! -En hemmabyggd mysig koja i vardagsrummet! Japp, känner att vi håller på att växa upp!

ICE COLD

 
Tröja BikBok // Skjorta Bankok // Jeans GinaTricot // Klocka Bankok // Dr Martins 2Hand // Tygkasse Lindex //
 Fotograf: Johanna Sjövall

WISH LIST

1. Tröja från chicy.se, SÅ snygg!
2. Underbar klänning, oxå från chicy!
3.Nya Dr Denim, tror det får bli ett par svarta den här gången!?
4.Smartphone-vantar, mina fingrar börjar likna istappar!
5. Rött läppstift, SMACK!
6. Stor, svart, praktisk bag!
7. Utsvängda jeans, comebak till våren tydligen, and i´m likin it!
 

LATEST FROM MY DAYLY IG

Go Follow me --> @claraanderson
Har precis kommit hem från Internationella klubben där vi fick beskedet om vart vi skulle åka under våran 4-dagars resa nu till våren! Alla var djupt spända när vi steg in i salen och ledaren började prata om vårat resemål...
-Ja, eftersom vi fått in enormt med pengar i år så kan vi unna oss något annorlunda (våra förhoppningar steg)...Så ni får förbereda er på sol, bad och ett paradis (Våra förhoppningar steg till max)
...Kunde det möjligen vara grekland?? Eller spanien?? det bästa vi hade hört om att någon grupp fått åka var budhapest, men sol och bad...Nej?
Ledaren avslutade med "NI SKA FÅ ÅKA TILL TRESTATSREGIONEN!"
wiiieee!!...Eller va!? Tydligen så finns det ett par städer i POLEN som kallas för trestadsregionen dit vi ska åka någon månad efter att vi varit i Polen med klassen! TACK GUD FÖR ATT VI FÅR ÅKA TILL POLEN TVÅ GÅNGER PÅ TVÅ MÅNADER NÄR VI KUNNAT ÅKA TILL GREKLAND! TACK!

SUNSET BOULEVARD

Tjena härliga grabbar och brudar! Har precis klivit upp ur soffan för första gången sen jag kom hem ifrån plugget, skönt att bädda ner sig under duntäcket medans snön lyser utanför! Vädret är underbart nuförtiden och de underbara solnedgångarna lyser upp mitt annars så tråkiga humör, dock så är det så svinkallt att jag fryser häcken av mig varenda dag, haha!
  Annars så har vi nationella proven som väntar i veckan, tror det första tar plats imorgon? har inte så bra koll på allt det där, tar det som det kommer! Nu ska jag i alla fall käka kvällsmat! KRAM

TUMMEN UPP FÖR MIN HJÄRNA!

 
Haha, ibland är det sjukt så dum jag kan vara! Ni vet att jag haft problem med att överföra bilder under veckan? Det har tydligen inte existerat något problem förutom att jag tryckt i laddaren till högtalaren istället för USB-slappen till kameran i datorn, haha! Inte konstigt att det inte gick att överföra några bilder...
Hoppas ni haft en bra vecka, PuSS!

FUCK, ITS MONDAY TOMORROW

Hejsan, det är rätt segt nu i och med att datorn laggar...det får ni stå ut med! Sjukt segt med söndag idag och sjukt hemskt att veta att nationella väntar på en på tisdag, försöker att tänka på det så lite som möjligt och låtsas att det bara är som vilket litet sketet test som helst..(trots att det kommer avgöra hela min framtid). Helgen har jag som vanligt spenderat med mina kompisar. Fredagen i min lägenhet, med go mat och prat med Johanna, Julia och Hanna! Frukost på kakboden på lördagen och sen seg hela dagen och mys med Hanna och Julia på lördagskvällen! Idag har vi varit och åkt lite skridskor i det fina vädret...
Hoppas ni haft det bra och har tålamod tills datorn laggat klart och jag kan återgå till bloggandet! Puss och Kram
/Clara


WEDNESDAY 16 JANUARI 2013

Ååhh, silket fint väder det varit de senaste dagarna! Älskar verkligen snön, trots att det betyder några extra lager kläder!
Är ute på lång prommis nu med vovven och fryser som satan, men njuter ändån! Ska strax vända hem och värma mig med lite varm choklad!
Eftersom datorn laggar lite så får alla underbara bilder komma lite i efterhand, när jag fått rätt på det! Så länge så får ni nöja er med ett par mobil-bilder!


LIGHT LIKE SNOW

Hejsan! Är inte på så värst bra humör idag heller tyvärr! Vaknade på tok för sent i morse och fick kasta på mig kläderna och kladda på mig smink, i min brådska sliter jag oxå på mig mina Converse och springer ner för trapporna och ut genom dörren och möts av SNÖ? Igen??
Japp, snö var det allt, inte så lite heller! Mina Converse blev vita och fina, och efter ett tag, jäkligt våta!
På väg från bussen halkar jag dessutom, och hamnar pladask på marken med svanskotan som landningsbana! Knäckte till rätt rejält och känner på mig att blåmärket kommer börja synas över skinkan snart, haha!
Dessutom fick vi ut grammatik-provet och uppsatsen i engelska! Gick såklart inte ens i närheten på så bra som jag hoppats på!
En jäkla skit-dag med andra ord, för ett par minuter sen så trodde jag att det inte kunde bli värre, men då jag kopplar in min lilla systemkamera i datorn så märker jag att det inte funkar, vilket det inte gjort på typ en vecka! Jag har officiellt världens sämsta humör just nu!
Så på grund av detta så kan ni inte få se det otroligt fina vädret i eftermiddags då solen gick ner över snön, var otroligt vackert men på grund av min dator så fick ni inte se det! Därför har jag mobilbloggat de senaste dagarna..Puss o hej..
Ps, lyckades fota en bild från kameran!


MY STRAWBERRY CHEESE AND LEMON CAKE

Perfekt sockerbomb för er som vill följande... Tröstäta/Stressbaka/njutäta/tjockisäta.

Ni behöver...
•2 marängbottnar
•en påse frysta jordgubbisar
•1 lime
• 200g Philadelphiaost
•3 dl vispgrädde
•1/2 dl socker
•en dl lemon curd
• (ev) lite färska jordgubbar

Så här gör ni...
Tina jordgubbarna och dela dom lite grann, gör inget om de ser lite mosade ut! Riv sedan limeskalet och blanda med limesaften från limen. Ta hälften av lime-röran och häll på jordgubbarna tillsammans med sockret!
Ta fram elvispen och vispa grädde, Philadelphiaost, lemoncurd och resten av lime-röran till en rätt så fast kräm!
Lägg en av marängbottnarna i en form med avtagbara kanter och bre över krämen. Häll sedan över jordgubbsblandningen och lägg på den sista marängbottnen och på med lite mer grädd-kräm och ifall ni vill lyxa till det lite till så tar ni ett par färska jordgubbar ovanpå!

Om jag får säga det själv så var den super!


MONDAY

Allmänt seg måndag idag! Upp tidigt och göra sig redo för ännu en vecka, mest prat om nationella som väntar nästa vecka! Äcklig skol-lunch, äcklig huvudverk...bara en helt vanlig måndag!
STAY POSETIVE!


WHEN THE WEEKEND COMES TO AN END

Oj, shit! Var det redan söndag? Jaja, blev väl inte så värst mycket bloggande denna helgen...Precis som alla andra helger?
I fredags så var jag bara med Linda, Hanna och Julia och mös framför bl.a. Hide And Seek, vi skrek halsen av oss, haha!
På lördagen vaknade vi inte föräns vid 12-13-tiden! Låg kvar i sängen tills 19-tiden då vi fick vårt ryck och kastade oss mot bussen in till Helsingborg och käkade lite mysig kvällsmat på med mina finisar Hanna och Linda!

Efter kvällen åkte vi hem till mig och såklart skulle Hide And Seek visas på tv då! Kunde inte precis somna. Idag gick vi upp liknade tid som dagen innan och åt!
Haha, inte konstigt att helgen gått fort..jag har ju sovit bort hela!?
Men nu på kvällen så var faktiskt släkten här, så fick jag fira min födelsedag i efterskott med lite tårta.
Nu måste jag sova, igen! Haha! Puss på er, hoppas ni haft en bra helg!


CHAINS

Fick det här ursnygga armbandet av Julia i födelsedagspresent! Från Cheap Monday.
Kom hem för drygt två timmar sen då jag diekt bäddade ner mig i soffan och där har jag legat ända sen dess! Det är bara helt omöjligt att resa sig när man vet hur vädret är utanför dörren! Men nu måste jag i vilket fall som helst ge mig ut i kylan igen!...Till er som inte har det: -Skaffa aldrig hund!
  Ikväll så ska jag nog bara möta upp Hanna så ska vi till Lindas place och myyyysa! Ha det bäst finisar, njut av fredagen!

TOMBOY

 
Dagens outfit: Skinnjacka-Jofama By Kenza //  Tröja-BikBok // Boyfriend-Jeans-GinaTricot // Pumps- SkoRönne // Klocka-Bankok//  Iphoneskal-Bankok // Solbrillor-RayBan // Tygkasse-Cheap Monday // Nagellack-"nude" by NCF

THAT FEELING OF PUTTING ON BRAND NEW CLOTHES - IRREPLACEBLE

Hejsan finisar! Gud vad skönt med fredag imorgon! Obeskrivlig känsla! I vilket fall som helst så är jag rätt stressad just nu...Ska strax springa mot bussen för att spendera kvällen med tjejgruppen! Men tänkte först visa er lite av det jag fått i födelsedagspresent!
Vinröda Leo Print Jeans
Tygkasse
Choklad från min favvisbutik
Skrivbok
Vantar
Pumps
Stickad tröja
Boyfriend Jeans
Hihi, valde bara några själv! Resten av pengarna som jag fick ska jag nog spara...I alla fall tills jag kommer på nästa sak jag vill ha! Kanske ett par JC eller Levis?

MY FREAKING FUCKING BIRTHDAY

Tjena brudar och grabbar sverige runt! Skulle bara tala om för er att flickan som sitter och skriver detta, inte längre är någon liten flicka...En riktig brud på 15 bast är det numer som driver denna bloggen! Och ni vet vad 15 innebär, ellerhur? Japp, ni vet vad jag pratar om...Jag får cykla utan cykelhjälm! MY LIFE IS COMPLETE! Jag är oxå tillåten att köpa redbull och såklart byxmyndig!
  Mamma väckte mig med sång och frukost på sängen i morse (och såklart paket)! Åkte sen till skolan och slutade 13 idag och då stack jag och mina tjejer till höganäs och fikade på kakboden! Ska strax ta bussen till helsingborg för att möta upp Mami så ska vi gå på Väla och shoppa lite! Ha det bäst!

MITT 2012

Tvåtusenfuckingtolv...Året alla tidningar beskriver som skitåret! Skit för celeb-delen i Solo då varenda kändispar gjort slut under året, Heidi och Seal, Tom och Kat, verkar som 2012 inte blev nåt vidare för nån. Modet har inte gjort några större framsteg än året innan, samma pastell till våren, samma jord mot hösten. Ja, ett rikigt skit-år med andra ord!
För er som orkar läsa mina oändliga noveller...:
Men fyfan inte för mig! Jag har kommit närmare mina kära klasskompisar, kommit underfund med min systemkamera och dess funktion, började med dagens outfits i början av 2012 (vad fan hade jag på mig?) Blivit offer till ännu ett klassfoto, drunknat av sveriges regn...igen, umgåts med gamla kompisar, lämnat kompisar, skaffat nya kompisar, blivit stamkund hos espressohouse, left ofattliga dagar i stugan med mina tjejer, left livet med mina tjejer, firat midsommar med mina tjejer och ett par andra, blivit beroende av Solo, blivit beroende av våfflor, blivit trött på våfflor, slutat äta våfflor...
umgåts med mina kära kompisar, left sommarn, umgåts mer med mina kompisar, utvecklat min stil, sjukt mycket bättre stil än förra året. Gråtit floder, tröstätit, till tusen..lärt mig att baka, lärt mig att älska att baka, insett att killar fan inte betyder ett skit, jag har min kärlek hos mina kompisar, mina själsvänner för livet, fyfan vad jag älskar er, tacka gud för 2012 då jag kommit nära er! Pluggat skiten ur mig...skrattat, skrattat och skrattat..varit i stugan med familjen, badat nattdopp! Varit i Ullared och badat tunna med tjejgruppen, skaffat träningskläder, aldrig tränat, varit i Thailand, blivit beroende av wienerbröd, blivit trött på wienerbröd, käkat otaliga frukostar i lägenheten med mina girls.
Växt otroligt mycket som person och blivit mer och mer nöjd med mig själv tack vare mina älskade vänner som jämt och ständigt finns där för mig och gör mig på bättre humör. detta året har fan varit det bästa i mitt liv tack vare att ni nu finns i mitt liv. Jag älskar er så sjukt mycket och vi har våra upp och ner gångar, men fyfan vad känner kärleken!

TISDAG 8 JANUARI 2013

Tjena bloggen! Skoldagen var visst inte så hemsk som jag förväntat mig. Hade syslöjd den första lektionen så det var ju rätt mysigt! Fick dessutom köttbullar till lunch vilket gjorde det möjligt att genomlida de sista lektionerna utan att svälta ihjäl. När jag kom hem fick jag trä på mig min jacka och mammas ursnygga ecco-skor samt min pälsbolls-mössa och dra ut med hunden i kylan!
  Det är helt sjukt så fort tiden går nu, alltså! Vad hände med sommarn, haha? Känns som om vi cyklade runt i shorts för en månad sen, trots allt som hänt och så mycket vi hunnit med...Men nej, det är klart januari då jag fyller år imorgon! Redan 15 år (trots att jag är lite efter). 15 år, byxmyndig, redbullmyndig och cykelhjälmsmyndig! ÅÅh, vad jag längtar tills jag får cykla utan cykelhjälm!!!!!!!
-You´re young. So shut up, and enjoy life-

GÄSPGÄSPGÄSP

Gomorron finisar!
Vaknade för nån halvtimme sen, halvdöd och inte det minsta motiverad för skolan. Tackar dock gud för min jetlag som fått mig att somna i vid 22 varenda kväll, vilket gjort det omöjligt för mig att vända på dygnet och resulterar i att jag somnade i tid igårkväll!
Ska försöka genomlida dagen och sen pallra mig hem, kommer nog somna direkt! KISSES

THAILAND-KAMBODJA 2012

 
Första stoppet var i Bankok, planet landade klockan 17 och då var det bara att dra oss mot hotellet. Gick ut på kvällen och käkade och hann med ett snabbt besök till en av marknaderna och fick klämma in lite shopping. Nästa dag väntade en lång bussresa mot Koh Chang...
På Koh chang stannade vi i drygt en vecka. Blev mer eller mindre förälskad i ön (precis som sveriges alla andra turister?)...Lugnet, palmerna, bergen...
Och såklart det helt sjukt underbart klara vattnet på småöarna utanför! Åkte ut och snorklade vid ett korallrev med miljontals av fiskar! Var en utav de häftigaste sakerna jag varit med om...
Men sen var det dags att lämna Koh chang och resa vidare...Resan härifrån var ännu längre...
Kambodja var nog höjdpunkten för mig! Hur vackert och paradisaktigt Thailand än är så finns det en charm i kambodja som bara inte går att undvika! Visst, det är fattigt! Det märker man helt klart och visst är det hemskt ibland men det blir liksom som en del av charmen, upplevelsen!
Folket...
Den här underbara ungen var djupt fascinerad av mitt tugummi, haha! Hon försökte desperat göra egna bubblor men utan resultat!
För att inte tala om fascinationen över våra Iphones!
Djuren...
Haha, bara älskar denna bilden! Kolla apan längst upp till vänster!
Miljön...
Efter två veckor i Kambodja var det åter igen att kliva på bussen och göra sig redo för den längsta resan av de alla...12 timmars bussresa, med stopp på tio minuter i gången vilket gjorde det omöjligt att äta någonting annat än chips. Åt 6 påsar chips denna dagen vilket resulterade i några kilon extra på vågen. Bankok resan var fylld med shopping men eftersom jag fick migrän den enda dagen vi var där så blev det långt ifrån så mycket shopping som jag tänkt. (fuck u lord for migrän)
Underbart nöjd med min resa och kunde inte önskat mig mer! Älskade allt och längtar redan tillbaka till värmen och männsikorna, men nu är jag hemma, är uppvilad och redo för plugget, kylan och allt där till!
 
 

LAST DAY OF FREEDOME

 
FUCK.
Imorgon börjar helvetet igen. Gud vad jag önskar att vi bara hade en vecka lov till! Bara en, det skulle göra så sjukt mycket skillnad för mitt humör! Men jag antar att det är så det är i livet, så det är bara att bita ihop och aktivera klockan på 06.00 igen.
  Kom nyss hem från Jojje, har har varit där idag med Julia och bara myst, lagat mat, osv!
Annars så är jag smått förbannad på blogg.se eftersom jag igår, satte mig ner och skrev inlägget "THAILAND 2012" för andra gången (första gången hade det raderats, trots att jag sparat det) när jag skrivit klart det för andra gången så satte jag det på tidsinställt till 3 timmar senare! Kommer det upp 3 timmar senare, Nej såklart inte!? Har det sparats i utkast? Nej såklart inte!
Skulle gärna vilja vara en såndär motivationsblogg som gör en på bra humör mitt i sitt eget skit, men jag orkar bara inte! Så puss på er, vi hörs när jag är på bättre humör, när nu det händer?..
 

SUNDAY 6 JANUARI 2013

Igårkväll blev inte mycket annorlunda från dagen. Julia ringde mig vid 19-tiden och mitt i samtalet så fick vi för oss att jag skulle kasta mig iväg mot bussen som gick om fem minuter och åka hem till henne! Så lördagskvällen spenderades på Julias Place tilsammans med datorn uppkopplad på Swefilmers hemsida, där låg vi större delen av natten och halvsov, haha!
  Dagen har väl inte varit så värst mycket annorlunda den heller, segat runt hos julia, ätit lussebullar och tittat på film...Skönt ibland att bara strunta i allt annat liksom, på tal om allt annat..
Jag fyller år på onsdag! 15 år...Vad ska man önska sig? Som vanligt så är jag ute i sista sekunden, och har inte äns påbörjat min önskelista!? ÅÅh, vad tråkigt om det blir ännu en "mammas påhitt-födelsedag" som helt enkelt går ut på en massa presenter som mami improviserat ihop och som jag, dagen efter får gå och byta...
DON´T WORRY, BE HAPPY, får köra lite på det mottot nu, jag ska försöka se det posetiva, trots att skolan börjar om en dag, GREAT!
Söta Julia...
 

TODAY I DON´T FEEL LIKE DOING ANYTHING

*GÄSP! Idag har jag bara en riktig segodag. Bara segar runt och myser i pyjamasen med senaste numret av Solo och såklart min favvis-bulle från Gräddbullerian!
  Ikväll så var det planerat att tjejerna skulle komma hit så skulle vi fira julafton och ge varandra julklappar, äta julmat osv, eftersom vi inte firat det än. Men tyvärr så verkar allting gå emot de planerna. För det första så har jag blivit av med deras julklappar!? I onsdags när jag varit på Väla och inhandlat dom så glömmer jag såklart kassen på bussen! Har ringt till skånetrafikens hittegodsavdelning 5 gånger de senaste dagarna, men av någon anledning så är det bara stängt hela tiden, fastän de ska ha öppet! Börjar tro att de satt varningssignal på mitt nummer eller nåt. De är väl trötta på att jag ringer stup i kvarten om mina bort-tappade saker, haha! Först min Jofama, sen min halsduk och nu detta! jag måste verkligan bli bättre på sånt här!
  Och för det andra så har min kära mamma blivtít sjuk så det passar nog bättre om jag springer och köper blåbärsoppa och lagar soppa till henne ikväll!
 Men nu måste jag äta nånting, har varit för slö för att resa mig ur sängen, hehe!
Puss på er, hörs senare!
 

I´M BACK AND READY TO IMPRESS FOR SUCSESS

Hej mina underbara babes! Hoppas ni haft en bra jul och bra start på 2013, det har jag även fast ni inte hört så värst mycket av mig! Under min välförtjänta lilla bloggispaus (Har inte tagit en enda officiell paus sen min blogg startades så det förtjänade jag) så har jag tagit mig tid åt lite comeback med mina underbara vänner, har saknat dom så otroligt mycket. Sen jag kom hem har det inte gått en dag utan att vi träffats!
  Dagen efter nyår så landade planet vid 09 i Köpenhamn, därefter så åkte jag direkt till tjejerna och fick krama dom lite. Vi alla var överäns om att det kändes så overkligt att se varandra så man var liksom lite paff där ett tag. Men nu är vi tillbaks till de gamla "lov-rutinerna"...Pizza, Väla, Äventyrsbad, shopping, EspressoHouse och filmkväll är lite av det vi hunnit med dessa dagarna.
Idag var vi i Ängelholm och lunchade på en mysig resturang och sen kunde vi bara inte motstå en latte på vårat gamla hederliga Espresso House! Var så mysigt att gå omkring med min vaniljlatte i kylan (dum som jag var så kastade jag på mig min superduper-varma millitärjacka i morse, ibland är jag bara SÅ SMART!) Men snygg är den i alla fall! Köpte den i Bankok för dryga 100 lappen! Strass på axlarna och fickorna!
  
Jag har verkligen saknat bloggandet men är nu tillbaka med tonvis av inspiration och bilder att visa er och massor att berätta om min resa! Kolla in senare så ska ni få höra allt. Puss och Kram mina små barn!
 

RSS 2.0