LAST 24 HOURS

I onsdags så vaknade jag vid 11-tiden och åkte mot Ängelholm tillsammans med Johanna och Linda så köpte vi varsin latte och strosade runt nere vid ån och myste, tog även med systemisen och knäppte några fina bilder som kommer här senare!
Efter det tog vi en snabbis i butikerna, och åkte sedan vidare till Julia och köpte med oss lite mat på vägen!
Efter det väntade en kväll med mina älskade girls, god mat och härlig musik!

Tror inte vi somnade förän vid sex och vaknade vid 11-tiden då vi käkade lite frukost och segade runt innan storstädningen väntade!
Idag ligger jag bara hemma och drar, ska dock snart slänga på mig lite kläder och släpa mig till Johannas place, lite mys och sånt!
Hoppas ni får en najs fredag!❤


COMEBACK

Laptopen e på lagning just nu så ni får nöja er med ett par mobil-inlägg då och då!
I söndags så kom Julia hit igen så käkade vi lite pankisar och invigde balkongen för i år, med solsken och prat!
I måndags stack jag till väla (med Julia, haha) och shoppade lite till vårgarderoben, hittade extremt mycket fint, tyvärr så ser inte plånboken lika fin ut längre! Fick bland annat med mig hem ett par jeans, (verkligen behövligt), en guldkedja till halsen som jag letat efter så länge och en mängd härliga sommatoppar som jag längtar efter att få inviga!
Idag så har jag och Linda bara hängt hemma hos Jojje och fikat, pratat och myst! Kul att höra om jojjes London-resa också!
Har nyss kommit hem från i alla fall, jag och Linda drog runt ett tag, käkade kebab och gick hem till henne ett tag!
Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda men på kvällen ska i alla fall alla tjejerna komma hit och sova! Va så himla längesen vi var alla tillsammans! Saknar mina brudar!❤❤❤


PÅSKLOVET, RÄDDAREN I NÖDEN

Åh, herre min gud! Kan inte beskriva hur välbehövligt detta lovet kom asså. Känslan av att veta att det väntar 1,5 veckor utan skola är totalt obeskrivlig!
Idag är det lördag och jag sitter hemma med min solo-tidning och lite hemmalagad pasta och myser! Tyvärr så har min laptop fuckat upp sig, så den kan man inte använda...rätt bra att ha en paus från den egentligen, har suttit alldeles för mycket vid den på senaste.
Julia var här innan idag så gick vi och solade och handlade lite gott och myste ett tag. Imorgon kommer Jojje hem, kan inte vänta för att få höra hur hon haft det i LONDON!
Hoppas ni har en 3vlig lördag!


SHOEGASM

Sitter just nu framför datorn och kilckar runt mellan olika sko-sidor! Insåg nämligen igår att jag inte har ett enda perfekta par klackar! Någon liten skavank på alla som gör att jag inte tycker om dom!
   Och så funkar det inte till våren, då blir det lärarmiddag (en till) skolavslutning, och såklart skolbalen och tills dess ska jag skaffa mig ett par rejäla klackar!
      Men tyvärr så är mina klänningar vita och glittriga, därför så passar det bäst med ett par feta beige pumps till, tråkigt men sant...I vilket fall som helst så kan man inte bara låta bli att fastna bland nellys skodrömmar!
Men de jag ska ta mig an kommer nog mer se åt något åt detta hållet...

FÄRGGLAD.

Har precis sprungit ut med hunden och steker nu ett par pankakor i all hast som lite mellanmål innan jag gör mig lite fin och ger mig tillbaks till skolan igen (!?) för årets och niornas lärarmiddag vilket i huvudsak går ut på att lärarna serverar oss elever en kväll med mat, underhållning osv. (nackdelen är att vi måste bjuda tillbaka sen). Man kan ju inte förvänta sig allt för mycket av lärarna så dde valde disco-tema! Suck, och färgglad klädsel! Så just nu har jag lite klädångest och letar förtvivlat i mina garderober efter något färgglatt men inte för somrigt! Hörs senare, PUSS!

A BAD HAIRDAY

-PAINT IT RED

PANCAKE - MONDAY

Hejsan!
Kom hem från skolan för ett bra tag sen, och har precis slagit mig ner framför datorn och ska njuta av lite pankisar med sylt och grädde och geléhjärtan (DET BÄSTA SOM FINNS!), tänkte kanske sätta på en bra fillm och mysa lite så tar jag itu med plugget senare, orkar bara inte just nu!
Är på fett bra humör idag (konstigt nog (måndag!?)) Förutom att det är storm utanför fönstret...Rätt jobbigt när man har en hund som måste prommeneras! Jaja, det går väl över!  

GOALS DURING 2013


SÖNDAG 17 MARS 2013

HEJSAN! Idag, precis som hela helgen, har jag bara suttit hemma med plugg. Känns rätt bra nu då jag fått klart uppsatsen, och har bara kvar att plugga in språkhistorien nu, allt till imorgon men det fixar sig nog.
Sitter just nu och lyssnar på Håkan Hellström och målar naglarna i en härlig orange färg, vårig på något sätt vilket kan behövas nu mitt i renaste vintern, skulle man kunna tro det va!? Snö och minusgrader och tydligen väntar en riktig snöstorm på tisdag!
Hoppas ni haft en bra helg! XO

YAY.

Helgen som väntar blir en helg full av plugg, sena nätter och svart kaffe, så MÅSTE det bli. Nationellt i Fysik tisdag och onsdag. Svenska inlämning på måndag (ska ha läst en bok tills dess med uppsats angående ämnet och frågor i boken) även svenska prov i språkhistorien på måndag. Ligger även back i flera av mina ämnen. Förstår ni stressen? jag borde och vill vara stressad, men det går inte! Istället för att känna stress medans jag hastar mig igenom alla böcker så får jag ångest när jag ser den ligga där på bordet brevid mig! Det går bara inte att plocka upp den!
Det mångkulturella spanien, fornsvenska, förintelsens överlevare, kosmos, andra världskrigets fortsättning...Faktan vi förväntas ska kunna snurrar runt i huvudet.
-Fröken Posetiv

SWEET NOTHING

Usch, är på så otroligt dåligt humör just nu. Har varit det enda sedan vi kom hem från resan! Vill bara låsa in mig i mitt rum och lägga mig under duntäcket med spotify på högsta volym. Dessa känslorna förstärks då jag inte kan det och måsten gå till skolan och genomlida skiten, vilket resulterar i alldeles för dåliga betyg. Usch!
 
Idag så har jag som tur är studiedag som jag nuter av till 100%. Har legat under täcket hela dagen och ska nu ut och sätta mig på balkongen med en kopp kaffe och ta itag i lite plugg (tar såklart duntäcket med mig).
 Och på grund av detta så står inte blogg-motivationen på topp heller! Hörs när jag känner för det, PUSS!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Hejsan finisar! Hur har ni haft det under veckan? Jag har i vilket fall som helst haft det jättebra under resan, med vissa undantag förstås! Härliga människor, helt okej mat (haha) och utan tvekan det finaste vädret under hela 2013, sådan tur! sol och 15+, åh så härligt! Berlin var underbart, krakow var fantastiskt och Auschwitz och Birkenau var utan tvekan en utav de hemskaste men samtidigt häftigaste ställena jag någonsin kommer bemöta i hela mitt liv!
 
En favorit från krakow, har ingen aning om vad jag håller på med på den här bilden men tycker ändån om den starkt! (jag har inte sådana öron egentligen)
Har massor av bilder att visa er och massor att berätta! Bombnedslaget kommer, vänta bara!

FARVÄL

Ett snabbt litet farväl inlägg! Sitter nu på bussen med våran kära klass och är på väg mot Helsingborg för att påbörja resan mot Berlin och därefter Polen! Vi hörs, KRAM!❤❤❤


SATURDAY SHOPPING

Hejsan, har precis kommit hem efter en heldag på Väla, nöjd, mätt och glad (förutom lite värk i benen)! Hittade trots allt inte så mycket..fick bli lite av varje: en tisha från Carlings, jättemysig college-tröja från Gina, mysisbrallor från bikbok, stickad militärgrön tröja från cubus där jag även köpte två par vantar (till resan) och lite behövligt smink! Fick även med mig lite smycken från ur&Penn på deras 20-kronors rea, haha!
Idag har vårvädret försvunnit totalt! Vind, moln och halvregn väntar utanför dörren, men jag klagar inte! Vi hade ju ändån vår i EN HEL DAG igår, det är ju sjukt så givmilda vädergudarna är! Jaja, hoppas ni får en härlig lördagskväll, KRAM!


VÅRENS FÖRSTA DAG

Fototgraf: Johanna Sjövall
Hejsan! Åh gud så trött jag är, längtar faktiskt tills jag får krypa ner under täcket och somna ikväll och äntligen få sova ut efter en tuff vecka! Får dock inte att för l¨ng sovmorgon då jag antagligen ska in till Väla imorgon med mina kära vänner, behöver inhandla ett par grejor till Polen-resan på måndag!
 
Har väll annars inte varit en allt för händelserik fredag, vaknade av solen, det underbara härliga solskenet som fyller kroppen med glädje och vårkänslor! Åh så lycklig jag blev men sen kommer man till skolan med för mycket lektioner i skolan och för lite raster, vilket resulterar i att man dör av hunger och tristess (vårat fredags-schema är verkligen det hemskaste jag sett!). Dock så var det en rätt rolig avslutning på dagen då 9orna på våran skola hade en liten volleyboll-tunering om vilken klass som får sitta bak i bussen till Polen...Gissa vem som vann?
Hoppas ni får en härlig fredag folks!

RSS 2.0