INFÖR VINTERN

Världens gosigaste tröja, från H&M 299kr!
Nu drar jag, efter en lång dags öppet hus på skolan, till papsen för lite lördagsmys! Hoppas ni får en underbar kväll! PUSS

FREDAG 29 NOV 2013





Idag har det regnat, det kan ni tro! Från klockan 1 då skolan slutade enda tills nu, då jag tror att det börjat sluta lite i alla fall! Trots det hemska vädret har jag faktikst vart på otroligt bra humör idag! I alla fall efter skolan! Gick ner på stan och mötte upp Julia! Bytade lite kläder, kollade lite i butikerna (fick med mig en superfin tröja ifrån H&M, kan visa imorgon) innan vi satte oss på ett fik och flydde regnet!
 
Allting är så himla mysigt nu, alla ljus, juldekorationer och julgranar börjar komma upp! Gatorna är pyntade med färgglada ljusslingor och längs hela södergatan är himmeln mellan husen täckt av ett nät fullt av blåa ljus! SÅ FINT! När jag kom hem, hade någon i huset pyntat hela gården med ljusslingor! ÅHhh vad jag älskar julen! 

PUT MA LIPSTICK ON AND I´M OUT THE DOOR

By Johanna Sjövall

CARLY



Är fett för dessa långa Cardigans som finns överallt just nu! (Bikbok, Gina, mm) grått, långt och stickat ska vi ha, annars får de va! 
Perfekt när man på morgonen bara känner för att dra på sig morgonrocken, och gå till skolan i den, rätt lik tycker ni inte haha?
Denna ovan kommer från Bikbok och kostar 299kr

MY AMERICAN FRIEND

Idag har det regnat, blåst och varit allmänt skitväder! Trots det gav lilla jag mig ut på min cykel i stan! Efter skolan, cyklade jag bort till mormor! Fikade lite, pratade lite! Supermysigt i detta vädret! Sen drog jag till gymmet och sen hem! 
Förutom det har det inte hänt så värst mycket idag! Är sjukt trött, vilket jag har varit hela dan! Ska bli så skönt att gå och lägga sig nu! Godnatt på er♥

FYFAN

Att människor kan göra såhär? Vad fan är det som skiljer oss från djuren egentligen? Känslan för rätt och fel? Moralen? Nej, inte äns det har vi kvar längre.

 

Utan tvekan det vidrigaste, äckligaste och mest omänskliga jag någonsin sett. FYYYFAN.Jag pratar såklart om skandalen angående angora-kaninerna! För mig handlar det inte bara om det dom gör, utan hur dom gör det! Gör verkligen fattigdom och desperation att vi förlorar våra känslor? Sättet människorna rörde kaninerna och hur de behandlade dom, som om djuren, med känslor och smärta, dom djuren, var en grönsak som de skalade bort skalet på, som om de inte hörde deras förtvivlade skrik. FYFAN

 

Slutligen, överhuvudtaget när det gäller djurpäls: Jag ska aldrig, i hela mitt liv, köpa en päls eller liknande utan att jag vet att djuren inte plågats det minsta för att jag ska kunna ha på mig dom. Så om jag någonsin skulle göra det, kära bloggläsare, så är ni ju bland dom första som får veta, och då får ni hata mig hur mycket ni vill, ni är välkomna att skriva hat-brev osv, allt för att jag skulle känna mig som den djurplågare jag i så fall är. (jag har inget emot er som äger päls eller liknande, Mitt val=Mitt liv! Ditt val=Ditt liv!

 

Kolla på reportaget här! Har valt att lägga det som källa istället för fil, så att ni som är känsliga inte behöver titta, trots att ni i så fall blundar för mord.

 

http://www.svt.se/nyheter/varlden/angorakaniner-plagas-for-sin-mjuka-pals


TISDAG 26 NOV 2013

Usch, har haft sån fruktansvärd huvudverk hela dagen! Tur att paradise hotel finns! Ska nu bädda ner mig efter en lååång dag och mysa! KRAAM
 
 

DECO-LIST

Okej, är det någonting jag villigt kan erkänna att jag är dålig på så är det inredning. Jag kan liksom inte se det framför mig på samma sätt som jag kan med t.ex. kläder! Men nu tror jag att jag kommit upp med ett bra koncept för mitt rum. Ungdomligt elegant, men med små industi och färgklickar! Kommer mer satsa på småförvaring och mindre stora möbler! 
Detta är vad jag behöver:
-En spegel
-småförvaring (mappar, lådor)
-sminkbord
-kuddar
-pläd
 
Sen är i princip mitt rum komplett!
På tal om listor så är det väl snart dags att börja med årets lista! Hmmmm... Skit samma, vi kollar PH istället och bäddar ner oss under täcket och myser!

MAKE A SANDWICH AND GET OVER IT

Slutade tidigt idag, redan innan luch, så då gick jag hem och lagade mig lite luch och slog mig ner framför Gossip girl, kollar just nu näst sista avsnittet, sorgligt är det, trots att det är tredje gången jag ser det haha!
 
Vad har jag mer gjort idag? Hmm, var nere på gymmet en sväng! Gymmade, simmade, bastade! SÅ SKÖNT! Sånt man kan unna sig när skolan inte tar över ens liv totalt, right? Sen sprang jag ett par ärenden, handlade grönsaker osv! Det har varit sjukt fint väder idag! Solsken och alldeles klarblå himmel, så jag var gärna ute på stan och njöt!
Har haft en mysig dag med mig själv och njutit av livet, precis vad jag behövde!
Aha, nu ska jag minsann käka kvällsmat, ska se vad mamma fixat ihop! Puss på er

VAD ÄR DU? VAD ÄR JA? ÄR VI ALLT DET DOM SA?

Mys-söndag verkligen! Har bara legat hemma och slappat, lyssnat på musik i hannas lurar, kollat på film och ätit ostbågar! Laddar upp med energi inför nästa vecka, som börjar imorgon! Historia-prov och engelska! 
Nu ska jag hoppa in i da shower och sen kolla solsidan, sååååååklart! HA DET BÄST

BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

 

FAVS

Och om ni undrar så är jag inte in love med julia eller nåt sånt, bara att Johanna tycker om att fota och vi att posa! Great combo!
Nu ska jag gå och lägga mig, nyss kollat klart på filmen jag myst framför hela kvällen och kommer att somna när som helst, men i vilket fall som helst, hoppas ni haft en härlig lördag! Hörs imorgon, KISSES

OM DE ÄR LÖRDAG SÅ ÄR DET

Gokväll gott folk! Är rätt nere idag, planerar att bara ha en mysig hemmakväll, läsa lite tidningar, kolla kläder, catcha upp med veckans plugg! Så ser min kväll ut! Bilderna från igår kommer upp senare, nu ska jag käka! Later
Min kvällsmat: Spenatsallad med parma, parmesan, avocado, tomat och pinjenötter!
Och efter min ovanligt nyttiga kvällsmat laddar vi upp med ostbågar och BJ

FREDAG 22 NOV 2013

Okej, det är fredag och jag tänker minsann inte vara ledsen. Har slutat för en stund sen. Ska nu möta upp Julia och dra till Väla! Sen ska jag hem, byta om och fixa mig lite och sen ses vi allihopa hemma hos Hanna för födelsedagsfirande! En stark favvis på några av oss, från Polenresan
Får se om jag sover där, annars blir det mer bloggis ikväll!" Puss, hopas ni får en awesome fredag!

VOVVEN MIN

Avskrivning allright:
Aha, okej! Igår var en jobbig dag. Nog den jobbigaste i hela mitt liv tror jag. Jag gick hem vid 1 tiden, då jag och mamma gick på en sista promenad med vovvis sen kom veterinären vid 15 tiden och då la vi oss alla ner på golvet. Mamma atlas och jag. Han blev lugn av medlet och var nästan borta de sista minuterna. Sen kom sprutan. jag hade handen på hans hjärta och kände det sista slaget och hörde det sista andetaget, klart och tydligt. Under tiden det hela hände hade vi tvn på, musikvideos, så att det inte skulle bli helt tyst. Under hans sista andetag, började håkan hellströms valborg. Det var hemskt och fint på samma gång. 
Men nu han borta och han behöver inte ha ont. Det är ju bra, men jag kan ändån inte låta bli att tycka att det är så jäkla orättvist, så sjukt fuckin orättvist. För er som inte vet, så har jag inga syskon. bara en hund, och nu är han också borta. Men livet är orättvist, så det finns inget man kan göra eller klaga på.
Jag är ändån glad, jag är inte förstörd. Jag är ledsen, särkilljt när jag är ensam, men det blir bättre. Det kunde varit så mycket värre. 
 

SAY U WANNA PARTY? LET´S PARTY ALLRIGHT!

Underbara bilder på mig och min kära Julia, tagna av min underbara Johanna!

Hur gillar ni mina röda läppar? Tänkte testa något nytt, så det kändes rätt kul! Kanske inte det jag passar bäst i men jaja! 
Har förövrigt haft en riktigt skön dag, hade en teaterlektion innan vi alla samlades och drog ner till stadsteatern, kollade genrepititionen på Alice i Underlandet! Efter det (12.00) så fick vi sluta så då gick vi ifrån klassen och käkade lunch (Donken hehe)
 
Sen så har jag pluggat, varit en sväng på gymmet (var ju tvungen att bränna bort donken liksom) och sovit lite! 
Meeeeeen, nu ska jag kolla efterlyst och plugga lite till! Pussssss
 

ISABELLA PESTELLO

Isabella by Me

TISDAG 19 NOVEMBER 2013

Hellu folks! Tisdag, alltså! Vad har jag haft för mig idag? Hmm... teater, naturkunskap, inte mycket mer än så! När jag kom hem laddade jag upp med en power-nap typ, och sen satte jag mig och pluggade, lite te till så blev det ändån rätt mysigt!
Imorgon ska vi till stadsteatern med skolan och kolla Alice i underlandet, ska bli askul! Särskiljt eftersom vi får sluta typ 2 h tidigare! Donken här kommer jag, och efter det gymmet! Hah
 
Aha, nää nu ska jag plugga lite till och sen kolla montazami med vänner! Goodbajs (vet jag är jättemogen)

ALL NIGHT // ALL DAY

Var inne på bikbok´s hemsida nyss och kollade nyheterna, bland dom fanns dessa godbitar! Älskar korsettmodellen med bygeln! Ovanför har ni alltså ett kvällsalternativ och ett dagsalternativ! Sexigt och elegant!

KVÄLLAR UTÖVER DET BÄSTA

Getting ready
Tacos, trevliga tjejer och mycket skratt!
Och sen en på födelsekiddet själv! Grattis sötnos!
Julia poserar...
Nomnom
Från vänster; Adelina, Johanna och Julia
Hannabanna
Här får ni då äntligen lite update, i form av bilder från lördagskvällen. Födelsedagsfirande hemma hos linda! Var supermysigt och roligt! 
Utöver lördagen så har helgen varit superbra med, satt dock inne enda dagen då solen sken, söndagen. var tvungen att få klart min inlämning. Men nu är det avklarat och är inne på en ny vecka. denna veckan väntar Engelska-prov, Engelska inlämning, Partaj hos hanna på fredag men inte lika rolig avlivning för atlas på torsdagen.
Bra att jag har fredagen att se fram emot i alla fall! Nu ska jag nog ta och sätta på en bra film, eller nåt! Ska försöka se ifall jag kan komma åt Känn Ingen Sorg, se den en andra gång! Men det verkar som om swefilmer gjort den privat, suck! 
Puss på er, later!

IN THE FROZEN GARDEN

Hej och godmorgon sötnosar!♥ Igår var en underbar fredag, efter skolan gick jag hem om, ut med hunden och lastade av böckerna, så kom pappsen och hämtade upp mig. Vi lämnade in mobilen och sen mötte jag upp Julia så gick vi och shoppade lite, när hon sen skulle hem, stötte jag på Emmy och maja, såklart så var jag med dom också ett tag innan jag begav mig hemåt. När jag kom hem började jag lite smått med maten, Rosé torsk med spenat osv! Så jäkla gott! Så det blev hemmamys med mamma framför idol!
 
Men nu är det lördag, och dagens planer består av att klä på mig, åka ut med mamma och atlas för att gå en promenad någonstans, efter det hem till Johanan så ska vi umgås lite innan vi alla ska till Linda ikväll för att fira hennes födelsedag!
 
Ovanför har ni tre favvisbilder från foto-dagen med Bella och Aleks! Älskar ljuset och bakgrunden på dessa bilderna! Så vackert! Och vem är fotografen?;)

ISABEL MARANT POUR H&M

Lite favvisar från H&M´s nya kollektion, samarbetet med isabel Marant! Älskar verkligen plaggen och hela stilen på det hela. Skulle vilja ha det mesta, men ack! Det hela ligger på en nivå mellan 249kr (det billigaste, ett vanligt vitt linne) och 1999kr (det dyraste) Det mesta kostar dock runt 600-1000. Vi får se, kanske kan unna mig något litet!
Kika på den här: http://www.hm.com/se/isabel-marant#collection/femmes
 
Tillägg för skåningar: Kollektionen finns endast i Malmö, alltså inte på Väla:(
 

MORE YELLOW THAN SUNSHINE

Hej folks! Sitter just nu och klappar vovven min, gosar och sådär! Att inte han ska finnas om mindre än en vecka känns mer än overkligt. Har varit på rätt så dåligt humör idag, i alla fall under eftermiddagen. I skolan går det ju bara inte att va på surt humör med min klass haha!
 
Håller på med ett arbete just nu med tre andra i klassen. Det ska väl representera teater-linjen på nic, inför öppet hus och så vidare, så idag var vi nere och filmade på stadsteatern, där tvåorna är med som statister. Fick prata med de riktiga skådespelarna, gå back stage och sådär! Har ingen aning om hur filmen blev, med tanke på mina intervju-skills men kul var det! Otroligt kul och mycket bättre än naturkunskap, thats for sure! 
 

ONSDAGSFIKA MED MAMSI




Supermysig dag jag haft idag! Hade utvecklingsamtal efter sista lektionen, mötte upp mamma och sådär! Gick bra, nöjd med det mesta! Efter det bestämde vi oss för att gå bort till Café Krok och ta en kaffe osv! Mysigt med lite mamma-dotter-mys!  Sen kollade vi lite butiker och sånt, hittade dock ingenting värt att visa upp, bara ett par strumpor haha!
 
Nu har jag precis slagit mig ner framför laptopen, helt slut efter gymmet och totalt utsvulten! Har satt på ett par ägg på spisen som jag läääängtar efter, haha! Galen i ägg just nu typ!

JOHANNA FOR THE RUNWAY

Bilder på min fina Johanna, sminkning och frisyr av mig! Absolut ingen everyday look, men lite häftigt och annolunda tycker jag! Och hur häftig såg hon inte ut i det?
 
Idag har jag bara legat hemma, i sängen hela dagen! Försökte kolla GG ett par gånger men somnade hela tiden! Vet faktiskt inte vad det är med mig...Fick en otrolig huvudverk igår eftermiddag som har hållt i sig enda tills idag, nu har den börjat gå över smått! Ska försöka dra iväg till skolan imorgon, då jag har utvecklingsamtal direkt efter sista lektionen! 
Men nu ska jag gräva ner mig under täcket igen, Puss på er!
 

FIN SÖNDAGSMIDDAG

Tjaaabba, måndag och kallt väder ... Ingen bra kombination! Har legat under täcket och huttrat hela eftermiddagen, fick fullkomligt tvinga mig själv upp när det var dags för hundpromead osv! Men jaja, det regnar ju inte i alla fall, asbra ju!
   Förutom eftermidagen har det väl inte hänt så värst mycket idag, efter plugget drog jag till gymmet! Riktigt stolt över mig själv ska ni veta! 
Men nu klev mamma innanför dörren, så vi ska laga mat nu, hörs senare!
Och bilder från igår till det, brudarna Emmy, Susanna och Aleks fick agera modeller

ALONG MY STREETS

Foto: Johanna Sjövall
 

WHEN IT´S GETTING COLD OUTSIDE

...Då sitter vi inne i värmen och myser

Hej hopp! Sitter just nu med datorn i soffan och käkar rester, potatisgratäng och bea. inte särklijt gott men orkar inte annat.
Har haft en härlig söndag faktiskt, hunnit med mycket. Åkte hem från Johanna vid 12-tiden, efter det var jag och lunchde med ett par brudar från klassen, hann med en sväng på stan också. Och sen var Mormor och Moster var här för en stund sen och fikade, lite prat och kaffe och sånt, mysigt! 
Dock så har jag inte hunnit med matteläxan, måndag imorgon och känner att jag måste komma ikapp lite innan dess. Ska sätta mig ner och sätta igång nu, HOPPAS NI HAFT EN AWESOME HELG! 
 
Och till detta får ni ett par bilder från gårdagen, fika på Kafferepet med Johanna och julia! 

THE LASH CODE

Fick frågan för ett par dagar sen, vilken mascara jag använder! Istället för att svara så tänkte jag göra ett inlägg om det i och med att jag fått fler frågor om samma sak. 
 
Jag använder i vanliga fall Million Lashes, som ni ser på bilden, högst upp. Tycker den är ett säkert kort på bra masacara, dock så blir den väldigt lätt klumpig ifall man målar lager på lager (som jag gör) därför testade jag en ny mascara, MasterPiece Max, från Maxfactor! Riktigt bra faktiskt, mycket volym, lagom mörk och inga klumpar! Ny favvis

EN UTAV DE HÄRLIGARE DAGARNA

Är hem om och droppar av lite grejor, fyller på med lite nya och ska strax åka t Jonstorp med Johanna för lite myspys. Film och sånt! Nu måste vi springa t bussen! Hörs imorgon, PUSSSSS

HEJSAN LÖRDAG!

Åh så skön lördagsmorgon, vaknade vid 11-tiden av att mamma och vovven min blev trötta på mig och kom in och drog av mig täcket och slickade mig i ansiktet (hunden, inte mamma) så jag gick upp och duschade, sitter nu och äter frukost! Nybakta bullar och te!
 
Ska strax dra på mig lite sköna kläder och sånt, så ska jag iväg med pappa till väla, fixa min iphone! efter det ska jag tillbaks tills stan för att möta upp Julia och Johanna så ska vi ta en fika, catching up typ! Men vi hörs senare, njut av lördagen människor!

E FOR ELEGANCE

Collage made by me at http://claraebbavida.polyvore.com/

En liten önskeoutfit en mysig fredag som denna! Har bara en hemmakväll idag, ska plugga lite (har en inlämning som ska lämnas in idag), äta gröna grodor och kolla idol med halft öga.
        Det jag glömde nämna i mitt förra inlägg var att jag faktiskt varit på gymmet idag igen! Riktigt duktig känner jag mig! Så nu kan jag unna mig lite bea till köttet ikväll! Åh vattnas i munnen! Hörs senare!
P.s
HAPPY BDAY TO U
HAPPY BDAY TO U
HAPPY BDAY DEAR LINDA
HAPPY BDAY TO U
D.s

FREDAG 8 NOVEMBER 2013






Kaffedejt med Isabella efter skolan // Selfie // promenad i parken // fr.o.m. Were i stand (ingen aning varför jag står på bänken) // solnedgång över staden!

REDBERRIES

Åh, är så trött idag! Gäspar hela tiden! Ska bli skönt att gå och lägga mig efter en fullspäckad dag! Efter skolan gick jag till gymmet, efter det hem och sen ut på promenad, tvätta, plugga, städa rummet, lagat mat, pluggat lite till och duschat! (och sen lite Gossip Girl där i mellan hehe).
                                                     -Så har alltså min dag sett ut. Nu ska jag sova, Puss och godnatt!
 
Och sen ett par bortglömda höstiga bilder från oktober månad till det!

NEW FUR

Eller aa, ny och ny, har bara glömt att visa den! Här är den i alla fall, min favvis i garderoben just nu, pälsjacka i mysig fuskpäls med krage! Gosig och varm!
Vad har jag annars haft för mig idag? Skoldagen var faktikst sjukt mysig idag, vi slapp no:n under första lektionen och fick sovmorgon, efter det var det bara fysisk teater, scenisk gestaltning, idrott och mentorstid som väntade! Skönt med en slappdag! 
 
Haha, sitter just nu och äter gröt ... Jag hatar gröt! Men konstigt nog fick jag helt plötsligt för mig att laga gröt, så det gjorde jag, och nu vill jag inte äta den? Va e mitt problem hah?

BEST OF OCTOBER

Tre stycken favvisar under oktober månad. Förutom Veronica maggios dårå hehe!
 
Sitter just nu med en kopp te och myser! Har nyss kommit på att man tydligen kan spela musik på tvn, spellistor, musikvideos och allt! Perfekt för mig som saknar den gamla goda tiden då MTV´s lördagar bara bestod av musikvideos, åh nostalgi!
Annars? Har inte gjort så värst mycket, mötte upp Julia så gick vi och besökte solariet en snabbis, fick lite färg, och efter det en runda på stan. 
  Nu ska jag laga lite mat till mig och Mami, Wallenbergare, MUMS!

LILLA LONDON

En ny favorit från min insta, på mitt kära Helsingborg!
 
Godmorgon! Härlig måndagsmorgon? Knappast! Kunde verkligen inte somna igår så är rätt död idag! Blir nog pigg så fort jag kommit till skolan, och fått lite kaffe i mig haha! Vi hörs senare!
KRAAM 

MODE UPDATE -NOVEMBER

Tjena november! Vintern är alltså tyvärr här, med dunder och brak! Snön får vi hoppas har uppehåll någon månad till men kylan, den kommer innom kort, löven faller och staden går från rött till grått. Och vem vill va grå, liksom? Att stå ut från bakgrunden, det är det november handlar om, för mig!
 
Vi startar med samarbetet mellan Kappahl och författaren bakom 50 shades of grey. De har nämligen, tillsammans designat ihop en underklädeskollektion fylld med sexiga bh:ar, sidenrockar, små men utmärkande trosor samt små speciella detaljer från boken; tex. en slips, mask osv! Ute på marknaden 6 nov.
 
En gatutrend; Biffiga skor. Min personliga favorit nu mot vintertid, svart, stort, utmärkande.
 
Sen är det ju nu de ordentligt grovstickade tröjorna ska rotas ut ur garderoben, (eller i affären?) satsa på polo!
 
Förutom det så kan en rosa kappa vara ett perfekt val av novemberjacka. De rosa kapporna har hängt med oss genom oktober, och jag tror definitivt inte att de slutar nu, de kan vi ha framme ett par månader till, skulle jag tro!
 
Sen till sist så har vi lanseringen av H&M´s nya kollektion som är designad av ingen mindre än Isabel Marant! Ska bli otroligt kul att se, verkar va en kollektion fylld av färg, mönster och annorlunda former! Släpps 14 Nov.

U CAN HAVE THE LAST MEETBALL

 Dagens lunch!

Lördag, grått väder och inget planerat. Som gjort för lite hemmamys, vilket är precis vad jag ska göra denna lördagseftermiddag! Hörs senare, puss

STORM

 

HELLO NOVEMBER

Kickar off min vinter med två stycken urmysiga stickade herrtröjor (älskar oversize känslan). En marinblå med stor krage och en grå med polokrage! Underbart!
 
Kan ni fatta att vi faktiskt har kommit till november? Vad hände med den förra månaden? Känns som det var igår instagram och weheartit var bombaderat med "hello october"-bilder! Men nejdå, hösten snart över! Nu är det novmeber, vinter alltså!
 
Okejj, förutom novmeber så är det ju faktiskt fredag, vilken jag ska spendera hos min mormor! Kolla på Idol och äta gott, mamma har kört ut mig för hennes tjejmiddag! Blir supermys!
HEEEJDÅÅ

RSS 2.0