FLOWERS AND LACE

Dagens: Topp H&M // Shorts Levi´s // Fransväska Monaar // Skärp Polen // Munkjacka H&M
 
Åh vädret blir bara häligare och härligare! Nu ska jag klä på kig och bege mig för att träffa min kära pappa! Hoppas ni får en fin fredag! KRAM!

FREEEEDAG

Usch, vad härligt! Dör av glädje! Fredag, Mamma har precis lämnat the place för något avlägset ställe i Europa med sin kärlek och jag ska spendera helgen med min kärlek! Kaffe, sol, cola, kompisar, musik, balkonghäng, (lite rosé hehe), och eventuellt klämma in att pappa i allt!
  Ser fram emot en händelserik helg, var längesen jag inte sov bort en ledig dag, men så ska det inte bli nu!
Nu ska jag springa till bussen! LOVEYA
Och till detta inlägg bjussar jag på en bild på mig och min bästaste vän Johanna! Älskar dej!

SNART VUXNA VA!?

 
 
Bilder från i onsdags, grillning med klassen!

TORSDAG 30 MAJ 2013

FY HELVETE VILKET FINT VÄDER DET VARIT IDAG! Njuter av varenda sekund, solar på rasterna, käkar glass och kopplar av nu när det mesta är avklarat i skolan, fy vad skönt! Livet leker verkligen!
 
Vaknade i morse, hemma hos linda, dödstrött men vi släpade oss ändån till skolan och levde oss igenom! Efter skolan så åkte jag hem (med den 25 minuter sena bussen) och sprang ut med vovven innan jag åkte på tjejgruppsavsluting med Boj! Efter det så mötte vi upp Hanna och gick hem till mig en sväng! Min Hannabanna<3
Nu ska jag hoppa in i duschen, ska sedan lägga ut lite bilder från både i onsdags och idag, PUSS!
'

GNIGHT

Har precis kommit hem till Linda, sitter nu och äter rabarberpaj i köket, ska gå och lägga oss strax!
Kvällen blev väl inte direkt som man tänkt sig (det kom 5 personer från våran klass och typ alla från den andra) men vi gjorde det bästa av situationen som outsiders och deltog i samtalen ändån! (..överdriver bara)
Nej men min kära kamera blev räddaren i nöden! Hade faktiskt riktigt kul ikväll ändån och fick riktigt många häftiga bilder! De kommer! Här har ni t.ex. ett par på mig och Ellen, som en liten försmak! Fina va!?


SAKNAR MIN HANNABANNA

Åh var ju åratal sen jag träffade min älskade Hanna! Saknar ihjäl mig typ! Får ta och tvinga hit henne i helgen, måste det!
    Redovisade som sagt min dokumentär idag! Gud silken respons den fick! Helt otroligt, verkligen skitkul! Kommer antagligen lägga upp den här, om jag vågar!... Dessvärre så gick inte genetik-provet som vi hade förra veckan lika bra...Omprov på måndag! Och i matte nationella fick jag mitt mycket och extremt oväntade F (ironisk).
 Nu ska jag ta tag i mina No-uppgifter och sedan bege mig mot Grillkväll med klassen, hoppas att vädret blir bättre!
 

ONSDAG 29 MAJ 2013

Nje men godmorgon folks! Idag står det svenska-redovisning och klassgrillning på schemat, ska även tvätta däremmellan och skriva ett No-arbete, och gå ut med hunden! har ingen aning om hur jag ska hinna men det löser väl sig!
 KRAAAAAAAAAAAM ps, lycka till till halva klassen som är på voellyboll-tunering idag (jag är för lat för sånt)

DEAR DENIMDRESS...

Godnatt kära läsare, nu ska jag för första gången gå och lägga mig i tid och njuta av en natt sömn och veta att min svenska dokumentär är avklarad och No´n nja..Tar tag i den imorgon!
SOV GOTT

SPEXFOTO 2013

 
9A & B
Barbiedocka
Älva (jag)
Tjockisarna
Uteliggare
Arab
Rugby-spelare
Bondbrud
Kära 9B
Usch, gick till skolan idag med ingen aning om vad jag skulle va på spexfotot! Men jag beslutade mig till slut för en älva, som var täckt med glitter... Sämsta idén nånsin!
Drösslat glitter efter mig hela dagen och när jag insåg att jag faktikst inte kunde byta om utan att jag var tvungen att åka hem i utklädnaden tog jag ett ännu värre beslut! det spöregnade och åskade så jag sprang ut i regnet och dränkte mig själv  jag  satte mig i en vattenpöl och tvättade av mig glittret! Skolgården kommer vara fin imorgon när regnet flötit runt lite grann! kom sedan på att jag inte hade något direkt ombyte...Åkte hem i BH med kofta över, och dyngsura shorts...
Nu efter en dusch, en bodyscrub och skurning börjar glittret försvinna! desvärre så har jag glitter överallt i lägenheten som sätter sig som fan, hopplöst!

JUST CHILLIN

Dagens outfit: Tröja Bikbok // Jeans NeverDenim // Fransväska Monaar // Skor Converse // Döskalle armband Pieces // Brillor Ginatricot
Åh så trött jag är! har suttit uppe med den dumma svenska filmen tills nu, ska bara hoppa in i duschen en snabbis och sen däcka direkt! Fyfan vad jag kommer sova gott! Godnatt på er

SNEAKPEAK FROM TODAYS

Kika in senare

GOFIKA

HEJHOPP!
Efter skolan idag så stack jag till Höganäs tillsammans med Johanna och Julia. Skulle bland annat fixa lite grejor till spexfotot imorgon, ska bli så kul hihi! Efter det så tog vi en liten fika på kakboden, MUMS!
 
Har precis kommit hem och sitter nu och myser med min Johanna på balkongen, väntar på att potatisbullarna ska bli klara i da ugn!
Varit en lugn och chill dag idag, inte alls mycket kvar att göra i skolan utan bara massa kompleteringsarbeten ifall man vill höja betygen, så ska satsa på det denna veckan!
PUSS!

MAMIS DAG - Till Fullo

Söndagskvällen spenderades i köket tillsammans med min kära mamma, nej jag hjälpte inte till med maten, det fick hon sköta själv, jag satt vid laptopen (ironiskt på hennes dag eller hur?) Åt sedan middag vid köksbordet (för en gångs skull) med tända ljus och pratade om hur mycket vi älskar varandra!
   
Nej fyfan, vi bråkade hej villt och det slutade med att jag stormade in på mitt rum och slängde igen dörren!
Vill ni veta vad vi bråkade om? Jag frågade ifall jag inte kunde få skriva på min blogg att det var jag som lagat maten (kände mig så dum nu när det var morsdag och allt) och hon började kasta ur sig en massa om att allting ska se så perfekt ut på nätet och att ingen säger som det egentligen är!
 
Så därför, mina kära människor så var jag helt ärlig i det här inlägget! Visst var det en trevlig morsdag vi hade tillsammans! och nu när jag ska vara så jäkla ärlig och allt så kan jag passa på att tala om för er att jag har fått en förjävlig finne på kinden som inte tycks försinna och att jag måste ha trampat i någon skit eftersom min strumpas undersida består av gult klet som känns förjävligt!
Visst var det här ett roligt, intressant och fräscht inlägg, Mamma? Visst var det det?
 
GLAD MORSDAG VÄRLDENS BÄSTASTE UNDERBARASTE MAMMA
 

MIN JULIA

"Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej men jag går inte isär när jag går med dej. Så många vänner jag kännt, ingen som jag riktigt behövde, nej jag har aldrig varit normal bara när jag går med dej."
-Våran Håkan
 
 
 
 

SUNDAY BREAKFAST

Jaha, söndag igen! Slut på helgen, fan då! Mamma väckte mig i morse med nybakta bullar från kakboden (Mors dag?? Hahha, snarare dotterns dag) Nej men hon ska få sin present hon med! Just nu sitter jag och tittar på barnprogram och äter, mysigt på hög nivå hiihi!
  
Lördagskvällen igår blev väl lite sådär om jag ska vara helt ärlig blev väl lite sådär på grund av en liten händelse, nu är det kaos med det hela men jag hoppas att allt ska lösa sig till det bästa, eller åtminstone så bra det kan bli!
Hörs senare!

LÖRDAG OCH SOLSKEN!

Såhär har jag sprungit runt hela dagen idag, kaffekoppen med mig vart jag än går!
Men nu är det dags att klä på sig och slänga på lite smink! Ska mot Jonstorp för att umgås lite med mina kära vänner, först till Johanna för lite käk, och sen skulle jag nog möta upp Julia en sväng också! Åh älskar känslan av att inte ha något planerat, Hoppas ni njuter av lördagen i solskenet det gör jag!

GODMORGON FINISAR!

Två bilder från i torsdags!
Har precis gått ut på balkongen och satt mig med en kopp kaffe i solskenet! Ska bara chilla lite innan jag påbörjar mitt plugg, hörs senare! KISSES

NÄR SOMMARN KOMMER SKA VARENDA MÄNNISKA VARA GLAD

 
Efter fikat i eftermiddags så sprang jag hem till hunden som fått vänta lite extra länge med prommenaden idag, men det fick han igen! Packade väskan så gav vi oss ut på långpromenad. Stannade i en park och la oss ner i någon timme, tog med hans ben så blev han lycklig mednas jag solade till Melissa Horn och Håkan! Åhh så härligt sverige är ibland! Svensk sommar!
 
  Just nu sitter jag hemma i lägenheten och halv-pluggar litegrann, har en svenskaredovisning som ska vara klar till på onsdag! Kan berätta lite mer om den senare och eventuellet lägga ut hela filmen här? Förutom imorgonkväll då vi skulle hitta på något så är det väl i princip så hela min helg kommer se ut! PUSS! 

/\

Dagens Outfit: Kofta Indiska // Topp (egentligen klänning) Weekday // Shorts Levi´s // Dr martens 2hand // Tygkasse H&M // Plånka Monki
 
Många av plaggen är köpta under sthlm-resan, nu fick ni se lite av dom också!
Ikväll ska jag bara stanna hemma och mysa på balkongen, (känner sommaren i luften), läsa det senaste numret av solo, dricka kaffe och springa runt i tisha och raggisar! (och såklart min "nya" favvis-kofta, fynd från mammas garderob, sshhh!

PRE PROM

Igår hemma hos Johanna!
Balen, igår var faktiskt riktigt kul! Lite annorlunda än vad jag tänkt och förväntat mig men absolut skitkul! Min/våran bordsherre var jättetrevlig (alla killar fick vars två tjejer pga bristen på killar) och hade en riktigt rolig kväll!
Eftersom det knappt belv några inlägg igår så kommer jag uppdatera hela kvällen! Har massor fina bilder att visa! Sitter just nu hemma hos Johanna och fikar tillsammans med henne och Julia som kom en snabbis! Hörs senare då ni ska få både dagens outfit och kvällens outfit från igår! Ha det bäst!

SNABBIS

Stressig dag, skolan, åkt hem och in i duschen i tre minuter, raka bena som en galning, raffsat ihop mina grejor och sprungit till bussen som ska ta mig tillbaka till jonstorp, närmare bestämt till Johanna, där jag ska fixa mig tillsammans med mina kära vänner, lite "förfest" eller så! Efter det är det dags för balen, det jag sett fram emot hela året..tills en vecka sen...nej fyfan vad jag är osugen!


DAGENS FUCKIN OUTFIT

Ja fyfan säger jag bara! Silket jävla väder det varit idag, ösregn hela dagen vilket inte gjorde mina ärenden särskiljt lätta. Åkte in till HBG med Julia när vi slutat och köpte lite grejor, lösägonfransar till Balen imorgonkväll (!!) osv...Försökte hitta ett par beige pumps men såklart fanns där inte ett skit...Vafan gör jag nu liksom?
   Köpte också ett par vingar och en blomma som jag ska använda till spexfotot på tisdag (!!) och såklart så bestod vingarna av 5 kg glitter som inte var fastlimmat sådär jättebra, vingfan...Hela mina ben och min iphone ser ut som en discokula....
  Sitter nu hemma hos linda och beklagar mig, tror jag krashar här i natt så slipper jag ta den tidiga bussen till skolan imorgon då jag och jojje ska hålla i gympalektionen för småfolket på skolan! YAYYYY! Suck, det var allt för mig! Tack och hej!

MORNING SUNSHINES

Nattlinne/klänning från Milkshake

PIMP MY PHONE

Vad tycker ni om min pimpade iphone? Äpplet på baksidan har blivit så repigt så det passade perfekt med detta "klistermärket" som jag fick av min kära kusin! Tack Mimmi! Finns att köpa på Bikbok!
 
Och nu säger jag även godnatt för dagen! Eller ja, ska nog inte sova på ett tag, plugget is to much to handle så jag blir nog uppe ett bra tag till! Kul va?

PEACE AND LOVE

 

TISDAGS MYS

Kesella med hallon<3
 
HEJSAN!
Usch silken hemsk huvudverk jag har idag! Hade ont i ryggen igår så kan tänka mig att det kommer därifrån, jaja! Annars var det väl inte en allt för händelserik dag idag!
Har precis kommit hem från promenaden med vovven och slått mig ner i köket för lite plugg maraton, spanska och no prov imorgon! Usch, vi får se hur det går med det! Tänkte att lite gott att äta under tiden kunde göra det hela roligare!
Hoppas ni får en fortsatt najs tisdag, PUSS!

PROFFESIONAL ÁLA SUMMER


BACK TO SKAUNE

 
Nej men hejsan! Haft det bra i helgen? Jag har haft det underbart uppe i storstaden! Synd bara att jag missade det fina vädret i lördags, haha hela instagram var ju bombaderat med soliga bilder! Men vi hade helt okej väder däruppe med, lite skurar emellanåt men annars okej!
   Fick shoppat jättemycket också, sen gröna lund och bara chillat runt med kusinerna längs gatorna! Mysigt!
 
 

TISDAG 21 MAJ 2013

GODMORGON FINISAR!
Kom upp i tid idag för en gångs skull (kom två timmar för sent till skolan igår hehe) och sitter nu och äter lite frukost!
Ska i alla fall fortsätta nu, ha det gött!
 

BYE

Har precis packat och fått klart allt, ska bara ta något att äta nu och sen bär det av!
Back on sunday, tror inte jag pallar något bloggande där uppe, vi får se! Ha det bäst!


ADD SOME COLOUR

 
 
GÅRDAGENS: Rosa Chinos/kostymbrallor Reserve (Polsk affär) // Tisha H&M // Skinnjacka Jofama By Kenza // Skor Nelly // Brillor RayBan // Armband Polskiland (höhöh)
 
Hejsan, hur mår ni idag? Jag mår väl sisodär om jag ska vara ärlig, eller jag borde göra det...Har NP i matte hela förmiddagen, men bryr mig egentligen inte, har redan kommit in på min linje så jag behöver inte oroa mig, skönt! Efter det så väntar lunch och sen bild, efter det så drar jag!

SVENNE MAD

Tänk att det faktiskt börjar bli sommar! klockan är 21 och solen har fortfarande inte gått ner! Obeskrivlig känsla!
 
Håller just nu på att packa och fixa lite tills imorgon, drar nästan direkt efter skolan så allt måste vara klart då! Jaja, nu ska jag fortsätta! PUSS!
 

THE MUSIC IN MY EARS - MAJ

 

Daniel Ray Adams - Gryningspyromanen // Coldplay - Princess of china // Death cab for cutie - Monday Morning // Stor - Flyger högst // Bastille - Pompeii // One republic - Marchin on // will.i.am - #thatpower // Maroon5 -The man who never lied

Och förresten...Har ni hört Håkans nya allbum? Bästa jag hört, tyvärr så har jag redan lyssnat mig trött på låtarna (ifall det äns är möjligt, SÅ BRA!)


WEDNESDAY 15TH OF MAY 2013

GODMORGON!
Vad har ni haft för er denna onsdagsmorgon? Själv har jag precis fixat ihopa lite plugg som ska inlämnas idag och ska nu sätta mig ner och äta lite frukost med mamma!
Har på mig shorts idag eftersom väderraporten rapportetat fint väder och 20+ även om vädret just nu ser lite misstänksamt ut..Jaja, ha en fin dag!

VÅRENS FÖRSTA PASTELL

 
Dagens: Skinnjacka Jofama By Kenza // Mintgröna jeans (gud vad man längtat efter mintgrönt!) Ginatricot (last season) // Loafers Nelly // Tröja Bikbok // Brillor Rayban // Tygkasse Kapphal.
Fotograf: Johanna Sjövall
 
Godnatt gott folk!
 

IPHONE PICS FROM POLSKILAND

1. Glass i stora lass på båtens lyxresturang!

2. Jag och Hanna leker modeller.

3. Hanna har funnit hennes rätta bil!

4. Irishcoffe (non alcohol ofcoarse)

5.Sociala klubben..

6. Tripp trapp trull!

7.Längs polens gator.

8. Badasses ute mitt i natten!

9.Cola!

10. Mitt fina konstverk som jag gjorde hos småbarnens lekrum på båten!

11.Glada tjejer på väg till polen!

12. MAAD!


PLUGGPLUGGPLUGG

Stannade kvar i skolan idag tillsammans med min svenska grupp!
Har sjukt mycket redovisningar som ska vara klappade och klara (för det heter väl så i plural?) denna veckan innan torsdag, sen säger jag hasta la vista och drar till storstaden! Innan dess har vi en svenska redovisning om begreppet svartsjuka (den vi pluggade på idag efter skolan) en engelska redovisning om boken hungergames, en so redovisning om existentialismen och en om polen-resan till Auswishcvt (redan glömt hur det stavas)
 
Men bättre tider kommer, bara att bita sig igenom på tal om bättre tider...Vad sägs om outfit bilder ikväll? Låter det bra?

DRESSES EVERYWERE I LOOK

Åh, provar min klänning och försöker bestämma mig hur jag ska göra! Ska jag köpa en ny? Alla har ju klänningen och det vore med ytterst osannolikhet att jag skulle vara den enda på balen med den! Har i vilket fall som helst beslutat mig för att klicka hem en liten reserv, just in case...så får jag se hur jag gör! så numera har jag 4 klänningar att välja mellan till balen ahah!

MÅNDAG 13 MAJ 2013

Hejsan! Hur har ni haft det idag? Jag är på riktigt bra humör idag, men kan inte riktigt förstå varför? Jag försov mig i morse, hann dock ta med lite macka och kaffe till skolan som jag kastade i mig efter provet...
Juste provet, vill ni veta hur det gick? "Nationellt i matte delprov 2, Clara Andersson Jonstorpskolan, 980109, F"
Nej men jag skulle bli förvånad ifall det stod något annat! Jag fattade inte en enda fråga! Bara en massa ordbajs som jag bajsade tillbaka på (skrev "bajs" som svar på en fråga, moget va!?) Ännu värre är att jag nu skrivit ordet bajs tre gånger i detta inlägget! Ops fyra!
 
  Men trots detta så är jag alltså glad och nöjd med min dag, härligt va!? Har precis gjort lite mat som jag ska sätta mig ner och äta stekta tortilla bröd med fyllning! Jag känner för att spela sims...Ja, det ska jag göra! Spela sims! Var ju åratal sen sist, PUSS HEJ! 
Min egna uppfinning: Tortillabröd med vad fan man vill innuti (ex: avocado, köttfärs, tacosås osv eller cremefraiche, pesto, kyckling osv, ett tips är att ha ost i så att bröden håller ihopa!) På stekgärnet och sen klart!
   Här har jag ost, tomat, basilika och philadelphiaost i! 
 

-HANNA HAR FUNNIT SIN FÖRLORADE TVILLING-


HEY U I LIKE URE STYLE

Åh måste verkligen skaffa mig en ryggsäck, vill ha en i aztec-tyg eller liknande! Så snyggt!
 
Sitter just nu och lyssnar på radion, tänkte få mig lite nya låt-tips osv men ack! Senast jag satte på radion för för drygt 2 månader sen då Uncover och Let her go var det enda som spelades! Gissa vad det var för låtar som spelades idag? Snacka om variation, jag menar kom igen! Hela sveriges befolkning kan uncover utantill by now.
 
Och med detta mode-colage och lite klagande så säger jag godnatt! Hoppas ni haft en bra vecka, PUSS!

VACKRA JAG

FINA BILDER FRÅN RESAN

MORNING FOLKS

Åh gud som jag sovit ut idag! Inte föräns 12.20 klev jag ur sängen då vovven blev trött på mig och bestämde sig för att det var dags för mig att gå upp. Ska strax äta frkost, baguette och kaffe (svart såklart) för att kunna vakna!
Har inte något speciellt på schemat idag, hade egentligen tänkt cykla bort till Lager157 och fynda lite (behöver några basic toppar och jeans) men vafan, borde egentligen hålla i plånkan för jag ska ju till Sthlm på torsdag, ska bli skitkul!
Men innan det roliga kan börja så har jag två nationella prov att göra i matte och en spanska inlämning att göra tills imorgon (försenad dessutom hehe) bäst jag sätter igång! 
Kram så länge! 

NK RESAN - POLEN 2013

Vi åkte som sagt vid 17-tiden mot Karlskrona för att kliva på färgan vid 21 där vi njöt av god mat och efter det så sov vi oss igenom natten i små båt hyttar (motorn på båten hördes något kopiöst så det var nästan omöjligt att somna haha, men till slut gick det) Dagen efter gick vi upp, åt frukost buffé och begav oss ut på gdansk gator!
Dag 1:
 
Alicia, Ida och Emelie sitter förväntansfulla på tåget på väg mot staden (haha)
Mina lovies
Lunch på uteservering i solen.
600 trappsteg upp i luften i ett kyrktorn med utsikt över staden! 
 
Fritid:
Fika...
...Glass...
...Och mer glass!
 
Efter det så köpte vi med oss mat från subway som vi åt på tåget på väg till kvällens tillställning: Konsert/ Modern steppdans, på operahuset i gdynia, riktigt häftigt faktiskt!
 
DAG 2:
Dagen började med ett besök på ett gammalt medeltida slott där vi spenderade förmiddagen under en rundtur på 3,5 timmar!
Och såhär kände vi angående det besöket!
Eller lite såhär!
Hanna och Julia gör det bästa av situationen "gå inte på linjerna".
Och efter lite sol och glass i magen så var humöret återigen på topp (nja kanske inte Julias).

Men tyvärr så försvann humöret lika snabbt igen då molnen kom fram några minuter efter detta...Kvällen bestod utav den "underbara"badorten Sopot, pissregn, 50 st frysande ungdomar med våta kläder och torra badkläder, och ingen sol alls.
Fredagen bestod ungefär utav samma sak fast med mer kläder på oss. Vi var ute på halvön Hel och åt, simmade runt i regnet och hade det trevligt, kollade lite i de få små butiker som fanns och så!  Mycket fritid sista dagen och kvällen som gick åt till att äta pizza och varm choklad på en pub. Mysigt!
På kvällen steg vi ombord på båten och festade hela natten lång på båtens nattklubb...Hah nej men till 23 eller nåt (historiens sämsta "DJ", har aldrig hört något så bedrövligt haha) Men vi gjorde det bästa av situationen och hade roligt ändån!
 
Som avsluting: En resa med mycket skratt och kul, underbart att få chansen att åka utaomlands med sina bästa kompisar och dessutom lära känna fler sådana på vägen! Otroligt nöjd med den (fast den kunde allt varit några dagar längre, hehe) Hoppas ni haft det bra i Sverige under tiden och inte saknat bloggen allt för mycket!;)

´BORTA BRA MEN HEMMA BÄST`

Kom alldeles precis innanför dörren, tog en himla tid att leta upp nycklen som låg längst ner i resväskan, men nu är jag hemma, extremt trött på grund av för lite sömn men extremt nöjd på grund av den härliga resan.
 
Nu ska jag sätta mig och gå igenom och radera och redigera de 700 bilderna som sitter i kameran från resan, så att ni ska få se dom senare...Här får ni den första bilden jag har på mig, min personliga favorit, svettig med mascara under ögonen, i princip så jag sett ut hela resan!

???

Hejsan underbara!
Tog ledigt från skolan idag också, mådde inte helt på topp men mår lite bättre nu så jag ser fram emot resan! Det svåraste är att packa! Vad fan ska man ta med sig till ett land som är sol och bad men som på vädret visar regn och moln, fan då!Nu måste jag fortsätta här, men ifall vi inte hörs mer innan vi drar så HEJDÅ! Ha det så bra så hörs vi eventuellt någon gång under resan eller ppå lördag då vi kommit hem! PUSSSSS 

I LOVE U MOM


NEW IN: SUMMER TOPS

Virkad magtopp, låg i ryggen - H&M
Magtisha med tryck på - BikBok, redbird collection
Aztec magtopp, längre bak - Bikbok
 
-Gör mig redo för sommaren-

ON THE TOP OF THE WORLD

HEJSAN!
Nja, riktigt sådär fri känner jag mig inte just nu! Ligger och snörvlar i sängen omgiven av tusen papperstussar, fräsht va!? Jaja, mår betydligt bättre än igår i alla fall, ber till gud att jag ska bli hyffsat frisk till imorgon då det bär av mot Polen, annars så vet jag inte vad jag tar mig till:(

SJUK.

Fan då, inte igen! Vaknade upp i morse med rejält halsont och infektions-känslan i kroppen! trist att vara sjuk en dag som denna då allt man vill göra är att sola och bada men allt man kan göra är att ligga inne, begravd under täcket. Ber till gud att jag mår bättre på tisdag (heading torwards Polen)
-Tänk på barnen i afrika-

VILL UT

Längtar efter något mer. Något annat än det jag left dessa tio år. Jag vill ha upplevelser och möjligheter, framgångar och motgångar. Allt vad att leva innebär. Känns som klaustrofobi att vara fast i en värld där inget händer.

BE CHILDISH WITH URE IMAGINATION

 

MOMS B-DAY

Ser skitglad ut, vet!
 
Mamma blir exalterad av att öppna presenter!
 
Mamma och syster!
 
Mamma och dotter!
 

WIN THIS GAME FOR ME, WOULD YOU?

-The game of being happy-
Godmorgon på er finisar! Håller på att göra mig i ordning! Ska strax iväg mot kullaberg för lite födelsedagsfirande av min mami, (nej vi har inte ett normalt födelsedagskalas med tårta, vi ska på tipsrunda med hela släkten på kullaberg och grilla korv!? mammas påhitt) Men ja, det blir säkert mysigt!
Hörs senare!

HÅKAN THE ONE AND ONLY

Som ni vet så var ju jag i malmö i torsdags och var publik i Robins, såg Håkan Hellström live! Aa, vad ska jag säga? Fyfan vad bra han var! Att vara så stor men att ändå vara så mänsklig. Obekvämheten och nervositetn när han gick ut på sen får en att fatta att han är som alla andra, och att hans låtar och texter är äkta, alltsammans! Så ärlig, och underbar människa! En förebild för livet!
 
Programmet sänds ikväll klockan 21.00 på svt.
 

TO COOL FOR SCHOOL

Baseball Jacka H&M // Skinnbyxor Ginatricot // Topp -||- // Sneaks Converse // Brillor Rayban // Klocka 2hand
 
 Annars då, har varit på jakt efter en necessär hela eftermiddagen (min mors födelsedag imorgon och det hon önskar sig, det ska hon få!) men ack, har varit i varje tänkbar affär där det kan tänkas säljas necesärer och alla visar mig svarta fyrkantiga tygpåsar med dragkedjor och tusen fack...ser ut som en laptop väska för spioner (livlig fantasi, jo tack jag vet!) Så nej, det fick bli något annat, kan visa er allt sen!
Puss på er! Hoppas ni får en härlig fredag, själv ska jag bara ligga hemma, slappa och äta B&J<3

ÅTER IGEN...

Fika med Johanna efter skolan idag! Gick hem till henne och satte oss på verandan och mös i solskenet! Tur att vi tog bilderna snabbt för några minuter senare stötte vi till bordet så allt gick i kras, hemskt, sorgligt för den fina tallrikarna men har aldrig skrattat så mycket!
 Fy sjutton så härligt väder det varit idag! Sommarvärme på hög nivå! Tyvärr så verkar det inte vara lika fint väder i Sopot (i Polen) som vi ska till på tisdag...Alla var totalt inställda på sol och bad, kollade väder-appen idag...10 grader.
 

THEY SAY YOU EAT WITH YOURE EYES

 
Åh, så trött jag är idag! Kan inte sluta gäspa! Har precis varit ute på promenad med vovven i det fina vädret, man märker att värmen är på väg! helt sjukt att det bara är en månad kvar av 9an, har aldrig velat ha sommar mer än nu, springer runt i bikini här hemma och längtar och hoppas att månaden ska swisha förbi!
 
Nu ska jag bara dra på mig skinnjackan och bege mig mot malmö, Håkan Hellström here i come!

MAKE COZY FASHION

Collage made by me on http://www.polyvore.com/
Älskar kombinationen av loafers och oversize skjorta! Ännu snyggare med tighta jeans och mössa till! Ett par loafers från någon trendig 2-hand butik blir lätt mina vårskor (förutom converse då).
 
Lite inspo blandat med vårkänslor såhär på morgonkvisten! Underbart!

BERLIN-POLEN-KLASSRESA 2013

 
 
 (lite väl försenat inlägg eftersom resan faktiskt gjordes i mars hehe, men bättre sent än aldrig!)
Dag 1 - Bussresa, Berlin
Bussresan till Berlin bestod av 7, 5 timmars huvudverk av låten StureP som spelades hela vägen och en halvtimmes sömn!
 
När vi väl kom fram till Berlin gick vi och sög in stadens kultur och djup längs gatorna (så almänbildad jag är va!?)...(så pass "almänbildad" att jag inte äns kan stava till ordet haha)
 
Härliga männsikor!
 
Jag, Julia, Linda!
 
På kvällen väntade resturangbesök med god grekisk mat! (fråga mig inte varför vi åt grekiskt i berlin)
 
Och efter det, ytterligare lite sightseing genom "Berlin by night"
 
Dag 2 -Det kommunistiska drömsamhället, bussresa mot Polen.
 
Glömde ju det viktigaste : Vi fick 20 min fritid på morgon...Jag och Julia SPRANG till Starbuscks!<3
Dag 3 - Krakow, fri tid & judiska minnesplatser.
 
Me and my lovely besties!
 
Julia och Linda!
 
Mitt i krakow!
 
Judiskt getto.
 
Judisk begravningsplats.
 
Judisk minnesplats.
 
Och kvällen då Julia efter ett litet missöde fick pizza levereat till hotellrummet, den fuskisen (dock så åt jag halva)
 
Dag 4 - Auchwitz & Birkenau
Ingången till Auchwitz.
 
 
Gaskammaren.
Ingången till Birkenau "Dödens Port".
 
Både Auschwitz och Birkenau var nog en utav mina största upplevelser i mitt liv! otroligt många intryck på en och samma gång som gör att man faktiskt inte förstår att man går i samma fotspår, rör vid samma väggar, och tänker samma tankar som människorna som en gång left här har tänkt "hur kan dom göra såhär?"
  Man sa att judar inte var människor? Man säger att det som skiljer människorna från djuren är att männsikor vet skillnaden på rätt och fel. Så vem är det egntligen som inte har rätten att kallas människa?
 
 Otroligt känslosamt och jag kan verkligen inte beskriva känslan av att ha varit där, en resa som alla borde få göra en gång i sitt liv.
 
Och som avslutningvis: Tack för resan! En utav de roligaste resorna jag gjort och samtidigt den mest hemska, men jag ångrar ingenting!

SLAVA, MIN SLAV! SLAVA!

Har precis följt Hannabanna hem och varit ute och sprungit...Joggat...Gått lite, ska slänga in ett par potatisbullar i ugnen och äta upp kalorierna jag bränt! Känns verkligen som söndag idag, satt nyss och planerade vad vi skulle äta i veckan, kom sedan på att det bara är torsdag kvar hehe, riktigt skönt!
Dessutom så blir nog denna torsdagen rätt kul eftersom vi faktiskt ska till Malmö imorgon! Ska vara publik i Robins, få se håkan hellström live! Ska bli skitkul!
 
  Annars så ville jag bara berätta att lägenheten som vi kollade på i måndags, är vår från och med 1a augusti! Då säger Höganästjejen hejdå och stadstjejen hej!

VALBORG 2013

HEJ HOPP!
Kvällen började med lite mat och mys uppe på kullen där vi satt och mös, skrattade och pratade tills solen gick ner, då vi sprang hem (haha, neh men fyfan vad kallt det var där uppe, som Julia sa "Ifall det inte blåser tillräckligt mycket så ska vi upp i fritt läge där det blåser dubbelt så mycket!") Jaja, det såg mysigt ut i alla fall...
Efter det så stack vi hem till mig en stund och övervägde våra kvällsalternativ, efter många om och män så åkte vissa hem medans andra (bland annat jag) åkte vidare in till Helsingborg där vi mötte upp några fler kompisar och gick på Tivolit och såklart Mezo!
 
Rätt seg valborg, överlag inte den roligaste men så länge jag fick spenda lite time with my girls i am satisfied!
 
 
 

RSS 2.0