NK RESAN - POLEN 2013

Vi åkte som sagt vid 17-tiden mot Karlskrona för att kliva på färgan vid 21 där vi njöt av god mat och efter det så sov vi oss igenom natten i små båt hyttar (motorn på båten hördes något kopiöst så det var nästan omöjligt att somna haha, men till slut gick det) Dagen efter gick vi upp, åt frukost buffé och begav oss ut på gdansk gator!
Dag 1:
 
Alicia, Ida och Emelie sitter förväntansfulla på tåget på väg mot staden (haha)
Mina lovies
Lunch på uteservering i solen.
600 trappsteg upp i luften i ett kyrktorn med utsikt över staden! 
 
Fritid:
Fika...
...Glass...
...Och mer glass!
 
Efter det så köpte vi med oss mat från subway som vi åt på tåget på väg till kvällens tillställning: Konsert/ Modern steppdans, på operahuset i gdynia, riktigt häftigt faktiskt!
 
DAG 2:
Dagen började med ett besök på ett gammalt medeltida slott där vi spenderade förmiddagen under en rundtur på 3,5 timmar!
Och såhär kände vi angående det besöket!
Eller lite såhär!
Hanna och Julia gör det bästa av situationen "gå inte på linjerna".
Och efter lite sol och glass i magen så var humöret återigen på topp (nja kanske inte Julias).

Men tyvärr så försvann humöret lika snabbt igen då molnen kom fram några minuter efter detta...Kvällen bestod utav den "underbara"badorten Sopot, pissregn, 50 st frysande ungdomar med våta kläder och torra badkläder, och ingen sol alls.
Fredagen bestod ungefär utav samma sak fast med mer kläder på oss. Vi var ute på halvön Hel och åt, simmade runt i regnet och hade det trevligt, kollade lite i de få små butiker som fanns och så!  Mycket fritid sista dagen och kvällen som gick åt till att äta pizza och varm choklad på en pub. Mysigt!
På kvällen steg vi ombord på båten och festade hela natten lång på båtens nattklubb...Hah nej men till 23 eller nåt (historiens sämsta "DJ", har aldrig hört något så bedrövligt haha) Men vi gjorde det bästa av situationen och hade roligt ändån!
 
Som avsluting: En resa med mycket skratt och kul, underbart att få chansen att åka utaomlands med sina bästa kompisar och dessutom lära känna fler sådana på vägen! Otroligt nöjd med den (fast den kunde allt varit några dagar längre, hehe) Hoppas ni haft det bra i Sverige under tiden och inte saknat bloggen allt för mycket!;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0