MODE UPDATE -NOVEMBER

Tjena november! Vintern är alltså tyvärr här, med dunder och brak! Snön får vi hoppas har uppehåll någon månad till men kylan, den kommer innom kort, löven faller och staden går från rött till grått. Och vem vill va grå, liksom? Att stå ut från bakgrunden, det är det november handlar om, för mig!
 
Vi startar med samarbetet mellan Kappahl och författaren bakom 50 shades of grey. De har nämligen, tillsammans designat ihop en underklädeskollektion fylld med sexiga bh:ar, sidenrockar, små men utmärkande trosor samt små speciella detaljer från boken; tex. en slips, mask osv! Ute på marknaden 6 nov.
 
En gatutrend; Biffiga skor. Min personliga favorit nu mot vintertid, svart, stort, utmärkande.
 
Sen är det ju nu de ordentligt grovstickade tröjorna ska rotas ut ur garderoben, (eller i affären?) satsa på polo!
 
Förutom det så kan en rosa kappa vara ett perfekt val av novemberjacka. De rosa kapporna har hängt med oss genom oktober, och jag tror definitivt inte att de slutar nu, de kan vi ha framme ett par månader till, skulle jag tro!
 
Sen till sist så har vi lanseringen av H&M´s nya kollektion som är designad av ingen mindre än Isabel Marant! Ska bli otroligt kul att se, verkar va en kollektion fylld av färg, mönster och annorlunda former! Släpps 14 Nov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0