Sång för soluppgången


Blandade bilder Juli 2014

















Juni, silken månad! Får verkligen sommarkänslor i kroppen när jag bläddrar genom bildarkivet! Midsommar, Helsingör, Båstad, besök från Halmstad, många nätter i Julias sommarstuga, mysiga middagar och frukostar i kolonistugan, mycket resturangbesök och mycket strand, sand, hav och sol! Umgås med mina fina vänner och lär känna nya, precis som det ska va! Dygnar, kollar solnedgången på balkongen högst upp i huset, slösar pengar på sånt som inte jag borde och använder mitt sommarkort så mycket som jag borde, badar i solnedgången och springer runt i blöt bikini hela natten, trotsar risken för urinvägsinfektion! 

Just nu sitter jag, halft bakis och hängig på jobbet och äter kakor, ska snart resa mig upp och sopa undan och stänga bageriet och efter det ska jag hem om och byta om innan jag åter igen ska ut till Julias sommarstuga och ha tjejkväll med gamla gänget! Och sen imorgon får jag och Julia besök av Sebbe från Göteborg! Ska bli kul att visa han stan!

Ha det bra så länge! Puss clara


11 JULI 2014

Hejsan, mina förrådda läsare! Hur lever livet för er? Jag lever livet alldeles utmärkt just nu faktiskt! Kom precis hem från ett dygn i båstad bestående av 12 vänner, ett sommarhus och alldeles för mycket alkohol och ciggaretter. Åkte dit igårkväll, käkade på ett ställe i hamnen (musslor mmmm) och begav oss sedan till huset och kvällen avslutades för mig med en kalldusch bestående av rom och cola, men det är väl sånt vänner är till för antar jag, fast kan inte säga att jag förlåtit johan än till 100%.
 
Efter vårat "gräl", kaffe och lite städning tog vi tåget hem. Varenda människa vände sig om och rynkade på näsan när jag gick förbi, kan bara tänka mig vilka alko-domar de måste ha kastat över mig när jag gick där med svart runt ögonen, vissna blommor i håret och en lukt så stark att jag nästan är säker på att alla kunde känna klibbigheten efter cola-blandningen. Men jaja, yolo (ja, jag skrev yolo)
 
Nu, efter en låååång dusch ska jag i alla fall ut till tegel och käka middag med mamma, jonas och några till! Imorgonbitti väntar jobb med Lovis (upp 04.30, som vanligt) och sen på lördag kväll ska vi säga hejdå till min älskade Isabella. Jag kommer nog dö. 
 
Och juste bråvalla har jag inte heller hunnit berätta om, behöver nog inte skriva hur grymt det var, men det kommer jag gör i alla fall, nån annan dag, då jag har tid då kommer bildbomben!
 
Nu måste jag kila, ha det bäst tills näst! Pusssss

RSS 2.0