STORSTADSTJEJEN UPPDATERAR

Tjenatjenare bloggen! Det var en faslig tid sen sist och har massor att berätta om och tusentals bilder att visa er, får ta en sak i taget helt enkelt!

Som ni ser på rubriken så har jag alltså numera bosatt mig i stora storstaden Helsingborg! I fredags närmare bestämt var dagen då jag lämnade lilla Höganäs! Har haft ett helvete med flytten samtidigt som man tvingade iväg sig till Helsingborgsfestivalen som ägde rum under samma dagar, mest för att det hör till sommarn! Vissa av de tre dagarna var roliga, andra inte så roliga men vad gör det om 100 år?

Än så länge har jag ingen riktig internetuppkoppling till laptopen eller liknande, tror det kommer igång om ett par dagar! Vi hörs då! KRAM


UNDERBARINGAR

Mina finisar Linda och Hanna!

På tal om dom så ska jag faktiskt möta upp dom nu så ska vi dra ner till stranden,  Så härligt att Sverige har lyckats hålla kvar underbart väder nu i över två veckor! Åh svensk sommar<3
 
Ikväll så ska även Johanna sluta upp med oss så ska vi hem till mig och packa lite, rensa lite kläder osv, så bjuder jag på mat!
Nu måste jag gå, PUSS! 
 

FOLLOWING THE SUN

 
 
 Då var det alltså måndag igen dårå! Gud vad tiden går fort, mer än halva sommarn har redan gått och det gör verkligen ont i mig när jag skriver det, fyfan alltså! Nu till helgen är det redan Helsingborgsfestivalen och samtidigt flytten! Vet inte riktigt hur jag känner inför det än, blandade känslor antar jag!
 
I helgen så var jag mestadels med min borttappade och eftersakande Julia, det var länge sen jag umgicks på riktigt med den tjejen, henne tycker vi om eller hur bloggen? Vi var bland annat nere vid havet, köpte med oss mat och bara njöt av en utav sveriges vackraste kvällar! På söndagen solade vi och njöt ännu mer, och toppade det hela med ett bio-besök. Känn ingen sorg blev det och ironiskt nog så grät jag mest genom hela filmen! Håkan Hellström, jag älskar dej och din musik något otroligt!

PAJFIKA

Bilder ifrån häromdagen, Jordgubbspaj bakad av lilla jag!
 

A LOST CHILD IN A BEAUTIFUL WORLD

 
Jacka H&M // Bustier H&M for fashion against AIDS // Shorts Weekday vintage levi´s // Tygkasse H&M // Brills Rayban
Fotograf: Linda Svensson
 

LUNCH I SOLEN

 

UP IN THE BLUE

 Me by Johanna Sjövall
 

LIVET PÅ EN PINNE...ELLER STEN?

 
 
 
 

JUST A SMALL TOWN GIRL

 
En av veckans outfits: Topp Topshop (ha-ha) // Kjol Bikbok // Brills Pangnam Market // Tygkasse H&M // Skor Converse

Fotograf: Hanna Petterson
 
Åh vad jag bara älskar dessa bilderna! Blev så himla bra! Tagna med mitt nya objektiv som jag nu äntligen listat ut funktionen med! Riktigt nöjd!
Annars då? Jo, jag har bestämt mig för att endast blogga nu under sommaren, då jag känner för det, och de gångerna jag faktiskt har något vettigt att blogga om! På så sätt slipper både jag och ni bli uttråkade av tråkiga bilder eller enformigt skrivande! Kommer antagligen inte bli så mycket tidsrelaterat heller eftersom man alltid inte hinner blogga direkt, då bilder kommer få komma lite då och då, från olika dagar!
 
Vad händer annars? Imorgon ska jag in och kolla in och välja prover till den nya lägenheten! Drar med mig Johanna som smakråd! Tror vi ska luncha och lite sånt efteråt, och säkert en sväng till Väla, vi får se! Ha det bäst! 
 

BACK TO BUISSNESS

Hejsan! Och helt plötsligt hade det gått en vecka sen senast! Eller nästan i alla fall, vad hände egentligen? Aa, som ni vet så händer det inte så mycket i mitt liv just nu! Jag packar, packar och packar! Mindre än två veckor kvar nu, sen flyttar vi till storstaden, typ haha!
 
I veckan så har jag i alla fall umgåts med min mamma, på tok för mycket! Vi båda två är otroligt trötta på varandra nu! I torsdags så slutade det med att vi började bråka på bussen och när vi gick av så stod vi där och skrek åt varandra! Det hela slutade i att hon slog till mig, lite nätt på armen! Jag gav igen med en ordentlig knytnäve haha! Är inte familjelivet härligt? Jag har fått nog av det nu i alla fall!
 
Därför är vi båda nu glada att min kära vänner är på väg hem! Hanna och Linda kommer imorgon och Johanna kom hem ikväll! Längtar efter att få träffa dom, mina tjejer!
 

COURAGE

 

WISHLIST #JULY

  1. En nyyyy BH, åh är så trött på mina gamla tråkiga! Vill ha en vit, underbar bakelse-grej! Typ som denna, från H&M!
  2. Nytt iphone-skal! Leoprint? 
  3. En stråhatt, så läckert till så mycket!
  4. H&M - Pyjamas-shorts (eller träningsshorts hehe??)
  5. Virkade shorts!!!!
  6. Pyjamasbyxan!
  7. Nya lite roligare trosor, älskar ginatricots kollektion av printade underkläder! Dessa trosorna består av baksida i färgglad spets, och framsida av snygga prints!
  8. NY SVART KAVAJ! Passar till allt, året runt!
  9. mysig stickad tröja, åh vill ha!
Ska ut till väla imorgon med Mami och försöka inhandla lite, kommer sluta med att jag kommer hem med saker jag inte alls skulle ha och inget av det jag skulle ha, men jaja blir man lycklig av det så! 

EN HÄRLIG DAG

 

"MIN TIDIGASTE MORGON UNDER HELA SOMMARN" kl 09:30

Godmorgon!
 Fy för vad trött jag är idag, mamma väckte mig för drygt tio minuter sen och jag kan knappt hålla ögonen öppna, seriöst! Får hoppas att jag piggnar till snart annars så får jag väl sova i bilen eller nåt!
 
Vi ska nämligen ut på lite utflykt! Jag, mamma, min moster och mormor! vi brukar annars hyra en stuga i glimminge varje sommar under en vecka, men eftersom jag inte känner att jag blev lite väl uttråkad förra året så betämde vi oss för att inte åka i år, men vi saknar känslan så mycket så ska vi alltså ut och besöka glimminge ändån, kanske ligga på stranden lite om vädret tillåter? Vi får se!
 

TREND- PYJAMASBYXAN

Åh, är helt förälskad i den så kallade "pyjamasbyxan", lika bekvämt som en vanlig pyjamas och SÅ snyggt om man matchar det rätt! Kan lätt bli chict med ett par loafers och tshirt till! Har ett par randiga från Monki som jag inte är så där jätte förtjust i! Ska lätt satsa på ett par nya!
 
Nu tänkte jag ge mig ut på en pw/running-runda i solnedgången! Tänkte ta en lång en, var ju så länge sen! Hoppas ni får en härlig kväll!

PHOTOS F.R.O.M. THE WEEKEND

Vilken helg alltså! Har haft grymt roligt och sen inte fullt så roligt, men det hör väl till!? Krängt mat på marknaden, dansat med mina tjejer, träffat boysen från gamla klassen, umgåts med Julia och Johan, solat, njutit, stekt, badat, värmt sig framför elden, umgåts med härliga människor, kommit hem klockan 5 med taxi (??Dont ask), njutit av Sveriges väl efterlängtade värme, solat lite till och käkat med Julias familj (utan Julia?)
 
Nu är jag hemma och en vecka av mamma-och-Clara-tid väntar! Mamma har ledigt från jobb och vi ska tydligen hitta på saker hela veckan, ber till gud att Julia ska kunna dra med mig härifrån någon av dagarna! Jaja, nu ska jag laga lite kvällsmat, hörs sen! PUSS!
 

LOS ANGELES DRESS

Från H&M

Godmorgon Världen! Idag är dagen hela jonstorp väntat på, den årliga och efterlängtade Jonstorps Marknad, YAAY! Eller ja, den börjar väl mer imorgon men lite förskit idag! Marknaden är i alla fall årets händelse i lilla Jonstorp, så jag ska väl ta och pallra mig dit jag med och träffa lite folk, äta lite munkar och åka karusell! 
Hoppas ni får en bra dag!

LAYERS OF HEAVEN

 
 

FARVÄL JOHANNA!

Något säger mig att vi kommer sakna henne mer än vad hon kommer sakna oss? Ha det bäst på Mallis hjärtat!

Ännu en seg dag av moln och filmtittande, ska snart upp och fixa ett par saker, gå ut med hunden, handla och lite sånt som får mig att känna mig duktig och sen får jag se vad som händer! Ska försöka få kontakt med någon utav mina tjejer och se vad dom hittar på, hörs senare! KRAM!

BLACK INDIE PATTERN

Åh, precis innan jag stack glömde jag sätta in mina sulor, det får jag sota för nu! Fy helvete vad ont jag har, 15 år och fotproblem, vad är det här egentligen?! 
I vilket fall som helst så kom jag precis hem efter en underbar dag med mina fina kompisar! Var länge sen vi hade så kul och skrattade så mycket!
 
Detta hade jag på mig idag: Tunika Bikbok // Skinnjacka Jofama By Kenza // Skor Dr Martens // Tygkasse H&M

WILD FLOWER FOCUS

 

EN SISTA GÅNG PÅ VÅRAT ÄLSKADE PINGISBORD

Härlig rubrik, va?

Morning folks! Fy vilket hemskt väder det är idag! Grått och blåsigt, sjukt tråkigt särskiljt med tanke på att vi aldrig gjorde något igår när det var underbart väder!
Ska eventuellt träffa Julia en stund idag och sen mot Johanna för att säga hejdå till fuskisen som nu ska dra till Mallorca! Åhh så avundsjuk! Om hela sommarn fortsätter i denna temperaturen vet jag inte vad jag tar mig till! GE MIG VÄRME, snälla!

SUNLIGHT EFFECTION

Hejsan! Vad har ni haft för er idag? Själv har jag inte haft för mig så värst mycket! Var och tog den sista sprutan mot livmoderhalscancer innan, har precis hoppat ur duschen och ska snart klä på mig igen så ska jag träffa Linda och Hanna så ska vi hitta på något! Blev precis superfint väder så då får man ju passa på! Hörs senare, PUSS!

CANDY FUCKING CRUSH

Ååh, uttråkad till döds! Vädret suger, allt man vill göra är att gräva ner sig själv och sova men det kan man ju inte göra på sommarn!? På sommarn ska man ut och leva livet, sola bada och skratta, lättare sagt än gjort suck! Jaja, nästa vecka verkar det bli lite bättre väder, och då kommer vi till nästa problem... 75% av mina vänner är bortresta nästa vecka! Hanna och Linda är på läger, Johanna är på Mallorca, vem återstår...Julia! Den posetiva och initiativstagande julia, gud så kul vi ska ha det..
 
Ersätter mina vänner med...
 

FOODGASM

Bilder från gårdagens frukost!

Dagens frukost ser däremot inte lika fin ut. Cornflakes och mjölk, usch hatar cornflakes! Ska bara slänga på mig lite smink och sen cykla bort en sväng till Hanna, skulle hjälpa henne med ett par saker! Hörs senare, PUSS!

RSS 2.0