FOCUS

 Livet i skolan, det är för bra alltså! Slutade för ett tag sen och befinner mig nu på NJB, strawberry dreams i handen, kan det bli bättre? Ikväll väntar partaj hos min baaabe Julia, födelsedagsfirande och sånt! Kanske drar på mig min nya hatt jag nyss fyndat från Lindex! Visar er senare, nu ska jag återgå till mina kära vänner! Häjdå

LEIGHTON MEESTER FOR NELLY - TOE PUMP

En stark favorit från den nya kollektionen på Nelly, ska man klicka eller inte? Åhhhh

Har suttit hela kvällen och klickat runt efter leopard mönstrade slip ins, hittar dock ingenting! Har typ panik! Men det kommer väl snart, våren är ju inte här riktigt än! Vad har mer hänt idag hmmm? Fika hos mormor, efter lite jobbsökande! Plugg, uppsatsskrivning, matlagning osv! Bra dag, riktigt trött nu så nu drar jag till sängs! Pussss
 

GO EFTERMIDDAG

 Har precis kommit hem från dagens jobbsökande, ingen större tur idag heller, men jag fortsätter! Ska nu bara käka lite, klicka iväg ett par mejl, sen drar jag nog en sväng ner till gymmet! Njut av det fina vädret peaps! Peace
 

RIPPED DENIM AND MOCCA FRINGES

Liten tb från sommaren 2012, fy vad länge sen det känns!

Tiden går verkligen fort. Känns verkligen som att det var en månad sen jag började 1a året, och nu är det snart avslutat, eller ja... Ifall om tiden rusar fram lika fort som den gjort innan så kommer det hela vara över på mindre än, vad som känns som, en vecka! För våren är på väg, det märker vi alla!

Nej nog om tiden. Har nyss slösat 7 minuter åt att prata om tiden, dumt gjort, ber om ursäkt! Jaja, haha i vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att jag INTE ska sluta kämpa, jag måste ha ett sommarjobb detta året, går inte att bara njuta i 8 veckor (i alla fall inte när man inte får något studiebidrag), så idag har jag ringt runt lite, ska ut imorgon till de ställen som lät intresserade, önska mig lycka till! Seriöst, gör det! Lova, dör om jag inte får ett jobb snart. Puss och KRAM


THE K QUORNER

Min lilla klädhörna...
 
Tjubba girlz n boyz, silket härligt väder vi haft idag va? I alla fall här i skåne! Våren är på väg tralalala! Njöt av eftermiddagen med Julia, köpte med kaffe och kanelbullar, sen satt vi bara och myste ett tag i parken, gick en promenad osv! Efter det gick jag hem och bytade om, sen vidare till gymmet! Sen ut med grannens hund och nu sitter jag här, mätt och nyduschad! :)
 
Haha till och med Tv4 är glad över den tidiga våren! Största nyheten i inrikes, våren är 3 veckor tidig haha! 
 
I övrigt så är jag obeskrivligt glad över att OS är över! Förstår inte varför skiten ska sändas på 3an av alla kanaler, kunde väl varit på 2an typ, eller varför inte nån sportkanal, det är väl sånt det är till för! Inte på kanalen med mest "anti-sport-program" annars liksom, om ni förstår vad jag menar. Att byta ut sex and the city, Revenge och Svenska Hollywoodfruar mot OS tycker jag är lite väl haha. 
 
Som ni märker är jag inte världens sportfan, vet ni förresten hur mycket man lagt på OS detta året? 350 miljarder, just sain...
 
 

SATURDAY 21TH

Hääääääj, slänger in ett par bilder från gårdagen hos Majsan! Var riktigt mysigt, god mat och gytt sällskap!
 

GIVE ME A KISS SO I CAN BUILD A DREAM

 
 

TONIGHT -FUN

Nä fy vad kul det var igår! Roligaste kvällen på länge. Tog inga bilder alls, utan dessa är snottade av dom andra. Fy vad jag hatar mobilbilder haha!
 
idag är jag rätt seg, trött som fan och vill mest bara sova, men jag får rycka upp mig, ta mig samman! Ska duscha och massa sånt sen ikväll bär det av mot ängelholm för tjejmiddag hos Majsan! Ska bli fantastico!
Okey, i´m out! Hasta La Vista! 

PANNKAKSFREDAG

Har precis slagit mig ner i köket med ett par pankisar! Tänk att man kan ha fönsterna öppna nu, så härligt med vårkänslorna! Och igår så jag faktiskt ett par snödroppar här och där! Det går mot ljusare tider, det gillar vi!
 
Men idag är det alltså fredag, friday, viernes och till det härligt väder, kunde det bli bättre? Ska ge mig ut sen på lite ärenden, ta ut pengar osvosv, sen ikväll så ska jag och ett par fina bruds dra till dk ikväll, lite fest och sånt! Blir säkert superbra! Hoppas ni får en awesome fredag peaps!
 

DOUBLETS

///

VANILJ LATTE OCH LEMON CHEESE

haha, vet inte vad Hanna håller på med
Och jag posar som vanligt heh...
 
Nej, hörni idag har jag faktiskt tagit mig ut och aktiverat mig! Åkte till Höganäs vid 15-tiden och mötte Julia och Hanna på nåt café där (kommer inte ihåg vad det heter hehe) så vi satt väl där i ett par timmar, sen drog vi bort till simhallen, motionssimmade, bubblade och bastade! Himla mysigt var det! Var så jäkla länge sen jag ens befann mig i ett badhus, men fy vad skönt det var! 
 
Så nu kom jag hem för en stund sen och mår lite sådär halv illa, (åt hamburgare och pommes efter haha), men jaja! har spenderat den senaste timmen åt at leta efter min dumma kamera -sladd, när det visade sig att den låg i soffan hela tiden, totalt synlig haha, idioti asså.
 
pussssssss♥
 

NEW FRAGRANCE

Nina Ricci - The Big Apple // By Me
 

RAW FOOD

Min lunch/ frukost idag! Har börjat göra dom sammalslagna nu när man vaknar upp vid 12 liksom, hehe!
 
Vaknar upp vid den tiden varje dag nu, sen går jag mest upp, och transporterar mig bort till soffan där jag spenderar resten av min dag haha! Känner helt ärligt talat inte alls för att gå ut! Varför gå ut och stöka runt, när jag kan ligga begravd under mitt varma duntäcke och äta gott haha? Nej, har blivit så himla lat och bortskämd med hemmamys nu under de senaste dagarna, tackar till och med nej när någon frågar med mig ut haha, nej fy vad deprimerande! Usch...
 
Men idag har jag faktiskt varit helt ok duktig, gav mig ut någon gång i eftermiddags och tog mig till gymmet, sen har jag tvättat, diskat (ja, vi lever på 2000-talet utan diskmaskin), och haft lite självspa! Vi tar ett steg i taget haha!
 

WITH THE ROAD PASSING BY

 Ligger begravd i soffan framför någon rulle med Zack Effron och nygräddade pannkakor! Så spenderar jag min första dag av sportlovet, försöker ignorera att solen skiner utanför fönstren för första gången på flera månader och bara njuta!
Tänkte egentligen försöka rensa bland alla mina 100 000 bilder på datorn idag men som vanligt fastnar man i gamla minnen. Är egentligen himla tråkigt att de bara ligger där på datorn och på bloggen. Det är något speciellt med att hålla ett minne i handen, som man gjorde förr i tiden. Tror jag ska välja ut några av mina favoriter och klicka hem som poladroider, finns massa sidor man kan göra det på! Poladroids, fujidirekt.se osvosv! Mm det ska jag!
 

CSX

 

PIZZA NIGHT

Igår åkte jag alltså ut till Jonstorp, mer bestämt till Julia där det blev lite tjejmys! Var tänkt att vi skulle käka framför Mello, men tidsoptimister som vi alla är så blev det mat lagom till "vi är tillbaks nästa lördag" så det fick bli massa talk och filmtittande istället! Spring breakers, haha vilket skämt! Kalla mig bitterfitta men det var nog en utav de konstigaste och mest lame filmer jag sett, eller så förstod jag väl bara inte meningen med den!? Men vi hade kul ändån, somande vid efter fem någon gång och vaknade 1 i morse, käkade frukost och sen hoppade jag på bussen tillbaks till stan. 
 
Var skönt att komma ut till mina gamla trakter ett tag, tycker om tystanden och sånt som inte finns i stan, men samtidigt så får man väl liksom skapa sin egen tystnad. Alla bilar och allt prat blir liksom en del av tystnaden efter ett tag och allt folk som passerar blir en del av staden, de bara finns där utan att man lägger märke till dom. och ifall bilarna och folket inte finns där så är det inte den tystnaden, inte den jag är van vid. Funderade på det idag på busshållsplatsen! Ja, jag kan vara djup om jag vill!;)
 
Så njut av tystnaden ett tag till nu så... Nej, vänta lite! Åhhhh tänkte skriva att vi greppar tag och tar oss till skolan imorgon men det raderar vi direkt! Sportlov, härliga sportlov! Äntligen är du här, obeskrivlig lycka! HOPPAS NI HAFT EN GRYM HELG, FÖR DEN FORTSÄTTER ETT TAG TILL PUSSSSSS

STRIPES N CURLES

Glad alla ♥´s dag! En dag för sent hehe, men vad gör det!? Min kärleksdag var super! Kom äntligen upp i tid då mami kom in och väckte mig med hjärtan och en present (en kaffemugg i leopard jag velat ha) och sen gikc vi upp och åt frukost! Väl i skolan fick jag faktiskt en ros på rosutdelningen, haha jättekul var det! Från mina finisar Hanna och Johanna! Blev superglad!:)
 
Idag har jag varit på alla hjärtans lunch hos mormor (också en dag för sent, men hur ska man hinna allt på en dag liksom hehe) Kanelbullar till efterrätt mmm! Och nu, ikväll så ska jag hem till Julia med Hanna på lite myskväll, sover över där också så slipper jag bussen på nattetid (fulla höggljuda gubbar som överröstar mina hörlurar) 
Hoppas ni får en underbar lördagskväll, och att ni hade världens bästa alla hjärtans dag! Pussss
 

ENDLESS LOVE

Present av grannen som tack för hundvakt, direktinporterad från Boston hehe;)
 
Hääääääj, gajs! Hur har eran dag varit? Min har varit sammafattningsvis bra. Det är en bra beskrivning, neutral och BRA. Skola till 13, med engelska redovisning osvosv! Efter det gick jag hem, med rätt bra huvudverk och gjorde choklad bollar formade till hjärtan som mamma ska få imorgon, fast jag åt upp de flesta av dom framför det senaste avsnittet av PLL hehe. 
 
Har längtat hela dagen efter dubbelavasnitten av regenge ikväll, nej jag har längtat hela veckan! och sen nu går jag in och kollar tv tabellen. Fucking OS, VM, eller soti eller vad det nu är för något har tagit över det också, åååååh blir så jäkla trött!
 

19.56

Nu ska jag käka lite lätt kvällsmat, i vilket fall som helst. Ostmackor, äpple med socker, kanel och mjölk (nomnom) och c-vitamin dryck, med blåbär, hallon och isbitar, seriöst allt jag dricker nu, smakar som läsk, men det är nyttigt haha!?
Fick btw en fråga om vad receptet på min bananpankisar är, och här kommer det, ännu en gång!:)
1 banan
1 dl havregryn
1 tsk-1msk vetemjöl
1 ägg
Lite kanel
(ev nötter/frön liknande)
=ca 4 små pankisar!  Mosa bananen och blanda i det andra! Stek på gärnet i lite smör på medelhög/hög värme!
 
Det var allt för nu, pusssssss

EMERGENCY COFFE

Pälsen från 2hand, väskan från accent, plånka av Marc By Marc Jacobs, klockan från Michael Kors och till det jeans från Dr denim samt converse! -en liten bortglömd outfit från januari
 

FLIP THAT FUR

Är det någonting jag gillar om de kalla tiderna är det pälsar! Mysigt, varmt, billigt (om de är fejk) och framför allt, så jäkla snygga! Trots detta äger jag bara en päls, men till nästa år då får vi införskaffa flera!:)
 
Sitter nu i soffan, bloggar framför tvn, Mia På Grötö... Måste säga att det programmet verkligen inte är någon favorit för mig, det hela känns så konstlat och tillgjort, men vissa gillar väl det! Nej, apropå ingenting, idag är jag helt slut! Stannade kvar efter sista lektionen och pluggade redovisning med Lova och Is! Efter det gick jag hem, bytade om och sov ett tag, sen tvingade jag hit isabella så jag kunde få hjälp med att bära ner mina kassar med kläder! Mötte sedan upp en tjej, och nu är the buissnes set! 700kr fick jag för det hela, rätt bra tycker jag:)
 
Efter det fixade vi ett par andra grejor, växlade pengar, hon skulle betala lite telefonräkningar och sånt, käkade dinner på donken! Sen gick vi bara runt ett tag vid landborgen och kollade ut på stan, alla ljusen! Verkligen ett yolo-moment haha! troligt mysigt, fan vad jag gillar den bruden!
Och slutligen, efter det gick jag till gymmet, och sen hem, in i duschen, och ju sitter jag här! Där har ni min eftermiddag i detalj hehe! 
 
 
 

23.00


Tjuuubbaa! Ligger just nu i sängen, helt slut efter denna dagen! Fys-pass på idrotten som avslut på skoldagen och efter det hann jag bara hem och åt, pluggade och städade, sen var dagen slut alltså! Herregud vad allt går fort! Tog ett bad också, var så länge sen så jag har totalt glömt bort hur mysigt det är att bada haha! 

Förutom detta så har jag haft fullt upp med att fixa allt med kläderna jag rensat ut, säljer dom nämligen i en grupp på fb! Fick leka domare mellan arga och aggressiva köpare haha! Men till slut vann en tjej det hela för 700 spänn! Inte dåligt för grejor man annars skulle kastat i soptunnan:)

#TB POLEN 2013

Världens. Härligaste. Resa. Punkt. Slut.

Åh fy vad man är trött på vintern vid detta laget alltså! vill gå i shorts och converse med brunbrända ben och äta glass tills hjärnan fryser sönder! Istället går jag i lager på lager, fryser häcken av mig medans jag förgäves försöker få bänken i stadsparken som faktikst lyckats få en solstråle på sig! Så har min eftermiddag sett ut! Sol för första gången på evigheter, så jag och julia bestäme oss för att mötas upp i parken! Satt där i någon timme och hackade tänder, sen gick jag vidare hemåt! 
 
Efter det har jag gymmat, lagat mat och lite sånt, borde gentligen göra historialäxan vi har tills imorgon, men jag orkar bara inte! Då fastnar jag hellre vid gamla bilder. Albumet Polen 2013 är nog den bästa mappen jag äger! Fy vilka fina bilder jag har därifrån! 
 
 

PLATFORMS XX

Är helt kär i den här sortens skor just nu, skitsnygga! Lite sådär härligt pojkiga, måste lätt införskaffa mig ett par snart! Finns ett par på Nilson´s och på H&M, men ingen av dem var särskiljt sköna så får ta och hitta mig ett annat exemplar! Har ingen aning om vad modellen heter, kallar dom av eget påhitt för platforms, för jag inte har ett namn för dom haha! Så är det någon som vet det riktiga namnet så får ni gärna dela med er!
 
Annars då? Sitter ba och väntar på att naglarna ska torka, målade med mitt vinröda essie, som vanligt, sen ska jag ta och avsluta helgens projekt: Garderobsutrensning! Än så länge har jag fyllt 4 kassar med kläder som jag inte använder och som får glädja någon annan, och skulle säkert kunna fylla 4 till, om jag inte var så jäkla nerkärad i mina kläder, hatar att göra mig av med dom, men nu måste jag! Har ju ingen plats kvar alls i garderoberna haha! 
 
Nej nu ska jag måla på ett lager till, Häääääääjdåe ♥
 

EN LÖRDAGSMORGON

Mmm, är rigktigt seg idag! Går runt i tshirt och är trött nanana! Har precis gjort i ordning lite frulle, bananpannkakor, avocado, flytande energi och blåbär med mjölk! Bästa frukosten! Den ska jag nu njuta av i sängen innan jag och mamma beger oss ut på stan för att leta present till mormor, kalas imorgon! Det blir kalasbra!
 
Enjoy ur lördag! Pusssss♥

IF WE ONLY DIE ONCE, I WANNA DIE WITH YOU

 Och till det, citat från världens bästa låt! Something I need - One Republic

MOST PEOPLE WITH GOOD TASTE ARE YOUNG AND POOR

Bikboks nya kollektion/ kampanj, fullspäckad med grymma klädesplagg, skitsnyggt alltsammans! Och bäst av allt, alltihopa för 99 kr styck, hur bra? De verkar ha siktat in sig på det där med låg budget "Broke is the new black" Bikbok har fattat konseptet av att vara ungdom alltså!
 

3 FAVS FRÅN DAGEN

Löv á la Ellen och Eve // goa galna klassen // Bästa oddmollybitches♥

FRIDAY 15:55

Fredag, härliga fredag! Har ni tänkt på att friday i princip låter som fri (svenska) day (engelska), alltså ledig dag! Det är alltså meningen att vi ska lata oss på fredagar! Kom på det i morse och har inte kunnat släppa det haha!
 
I vilket fall som helst har jag inget planerat, för en gångs skull! Varken nu eller ikväll! Ska bara njuta av min andra lunch (C-vitamindryck med blåbär, kesella vanilj med hallon och solrosfrön, samt lite fikon) Ikväll drar jag nog bort och köper mig en Elle och snabbnudlar, eller något annat totalt onyttigt och omättande, bara för att! Sen sätter vi på listan på högsta volym och myser in helgen! Med andra ord : Ultimate Friday

X

 

THIS TOWN

Leoprintbrallz från Only, klocka från Micahel Kors, Öronhängen från Isabella, USA, Solbrillz från rayban, Väska från Lindex, skor från Vagabond och resten från H&M.
 
Där har ni en oufit från veckan! 
Sitter just nu i min mysiga badrock och kollar revenge, så hiiiiimla bra! Helt stuck! Förövrigt har jag haft en riktigt bra dag idag! Slutade 14, pluggade lite, tog en powernap, sen ner till gymmet och körde styrka! All in today!  
Nej, nu ska jag fortsätta kolla! Hääääääjdååe
 

FEBRUARIMYS


TUESDAY, 16:34

Från söndagens lunch på Marias Tapasbar! Finns det något godare än en fräsch buffé? Perfekt för sådana människor som lider utav beslutsångest, (not me at all) man får ju lite av allt hehe!
 
Silken dag alltså haha! Började friluftsdagen klockan 09 i ishallen! Skridskor i drygt 10 minuter, sen kollade vi på när resten av vår klass bowlade! efter det styrketräning, nog det roligaste under dagen... Inte för att jag styrketränade men vissa andra gjorde ju det, hehe, och det är alltid roligt att kolla på... hehe (muscles everywere) (tänk er en sån hjärt-ögon-emoji) Och efter styrkan klockan 11, slutade vi!
 
Sen dess har jag kollat PLL, ät B&J och sovit! Med andra ord, perfekt eftermiddag! Nu är klockan 16:30 och jag funderar starkt på att springa ner till gymmet! Jag borde, för jag var ju inte där igår! Fast jag vet inte... Usch, beslutsångest!
 
 

I DON´T WANNA BE UR CHEERLEADER

 
Cheerleader - St Vincent

Tjäna, babes! Dagen började bra, gick upp, började kleta på maket, men kom sedan på att första lektionen var inställd! Good game, Clara! Gick då och begravde mig under täcket och sov i nån timme till! Väl i skolan väntade carbonara  till lunch, plus i kanten Helsingborgs kommun!
 
Efter sista lektionen drog jag ner till biblioteket för plugg, med Is och Lova! Mysig och seg måndag, som dock slutade lite värre då jag fick reda på att jag inte fått rollen till castingen jag sökte. Lite sugigt, då det kändes så bra, men ja! life goes on!
 
Nu väntar paradise hotel, är ni lika exited som jag?
 
 
 

SUMMER, YOU HAVE TOO MUCH VACATION

....Inte för att jag kommer att springa runt med en Balenciaga till sommarn menmen...
 
 
 

SUN-DAY

Sen sovmorgon med en dregglande Julia brevid mig, lunch på stan med görlzen, njutit av den efterlängtade solen, fika hos mormor med familjen och en lat snabbstädning! 
   :Sammanfattning av veckans heliga dag

A RAINBOW OF DEEPNESS

 

I´M TO GOOD TO BE KIND

Fotad av Julia, en liten helgoutfit! Varm och skön!
 
Ligger just nu i soffan i min helamerikanska high-school-tröja jag fått av Isabella! Känner mig som i en high school film haha! Typiskt jag! Nej, men i vilket fall som helst så har jag haft en skön lördag! Thrift-shopping, plugg på biblioteket och lunch á la espresso house! 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma, kolla bloggar, skaffa lite inspo! Det mysigaste som finns, typ! Kanske kollar melodifestivalen med ena ögat också, ser vilka som suger i år haha! Förövrigt är jag så jäkla taggad på vår och sommar, hur mysigt det än är med snön, så blir man rätt trött på jeans och tjocka tröjor efter ett tag! 
 
 

CAPPUCCINO & PÄRONBISKVI

Från igår, fika på fahlmans! Testa deras päronbiskvi! Det godaste som finns!
 
Yep, efter fikat igår, drog vi en sväng till väla! Köpte nya dr denims (då mina nuvarande späckt under dagen haha) och ett till par jeans från H&M! Kan visa er senare! Och sen på kvällen körde jag bara på myskväll hos Is, hemmagjord pizza och sånt! Mmmm
 
Nu har jag precis vaknat, sovit ut som fan ska jag säga! Såå skönt! tänkte dra bort en sväng till min fav - 2hand! och sen till biblioteket för lite pluggande! Is får hänga med som sällskap! :) 
Puss, ha en trelig lördag!
 

RSS 2.0