FRIDAY NIGHT

Sitter på tjejmiddagen nu med tjejerna från klassen. Har precis ätit pasta och kladdkaka och choklad fondy till efterrätt! Nomnom...nu sitter vi bara och tittar på film, jättemysigt har vi det! Ska ta bussen hem sen,vovven är ensam hemma så någon måste ta hand om lillskiten, men det blir nog inte mer bloggande idag i alla fall. Hoppas ni får en härlig fredag. KRAM


FREDAG (!!!) 30 NOVEMBER 2012

Verkligen välbehövlig fredag idag, tack gud!
Hann vergligen inte blogga igår, hade fullt upp och tyvärr så är idag lika fullbokad och inproppad. Efter skolan ska jag snabbt hem och gå ut med vovven, efter det ska jag till väla (med ev julia) ska sen möta upp pappa, så ska vi fixa lite saker. Sen ska jag hem och duscha, byta om ioch sen till Tora för tjejmiddag med klassen, ska bli skitkul, verkligen! Men ni får ha det så bra, så ses vi imorgon ifall jag inte får någon ledig lucka under dagen. PUSS 

ONSDAG 28 NOVEMBER 2012

Hejsan! Äntligen har jag fått fixa designen, vad tycks? Fick hjälp av en jättegullig tjej som säljer designs och fotografier, mm! Jätteduktigt är hon på det dessutom! Ni kan ju kika in hennes blogg om ni har lust www.fiffiz.com !
  Ahja, annars så är det rätt skönt med onsdag, det är typ min favoritdag på hela veckan, hälften av veckan gått, bara två dagar kvar till fredag, och gud vad skönt det ska bli! Sen så ska jag oxå hälsa grattis till Alicia! "Grattis på deeeeej!"
Hade förresten ett Hemkunskaps"prov" idag! Vi skulle laga en lunch för 4 personer som läraren sen skulle provsmaka och elever äta! Jag var såklart med Julia och det gick faktiskt jättebra! Vi gjorde Wallenbergare med potatis och muskot-mos/puré, med lingonsylt och ärtor till. Och sen gjorde vi gino (blåbär+hallon+banan+vit choklad-In i ugnen-Serveras med Vaniljglass- KLART=skitgott!) Medans alla andra gjorde lax och pasta! haha, våran lärare kallade oss för "gruppen som ska ha rika män i framtiden!"
 Sen så får ni oxå ursäkta mig för hur seg bloggen är just nu, känner mig lite inspirationslös? Antar att det handlar lite om att jag inte har någonting att fota med i min vardag liksom, eftersom jag inte fått min iphone än! Juste det har jag ju inte berättat, för er som inte vet så var det tydligen nästa vecka vi skulle hämta ut den, suck! Men jag får den nog på fredag, hoppas jag!
Nu ska jag nog ta en dusch eller bara gå och lägga mig direkt. Känner att jag är på väg att somna vilken sekund som helst, hehe! PUSS på er mina vackra underbara läsare, Ni är fantastiska!

DAGENS CITAT

Och med detta gulliga citat (sagt av Emelie, eller var det Ida??, haha kommer inte ihåg), jaja skrattade i alla fall smått ihjäl mig av detta, mitt sätt att säga "du ör inte totalt misslyckad bara för att du inte har en pojkvän" eller mitt sätt att intala mig själv det... och tyckte i alla fall att det förtjänade att skänka fler människor lite lycka.
 På tal om lycka, har nyss varit på simhallen med Julia och träningsimmat (eller det var tanken) men vi satt mest i bubbelpoolen, men jag hann ändå simma 10 längder! (!!!). STOLT Men nu ska jag gå och lägga mig, sjukt nöjd med min dag (inte ätit någonting förutom lunch, kvällsmat och teeee+ långpromenad och simning! DUKTIG TJEJ
 

FLYING LIKE AN ANGEL

Åååh, älskar verkligen denna underbara klänningen från chicy.se! Ska definitivt sikta in mig på ett sparkonto till denna nästa år, (eftersom jag inte kommer hem föräns då). Perfekt till skolbalen i slutet av terminen, med ett par snygga stilett klackar till! Ååhh, längtar! Tror inte den är sådär jättedyr, rätt billig har jag för mig, men av någon anledning så kan jag inte hitta den på deras hemsida? Kanske så kommer den igen eller så finns ju tradera, right?

COUNT DOWN: 2 WEEKS

Hejsan! Sitter nu med mitt äckliga gröna te och dör av hunger, men jag är nöjd och glad, haha! Har precis varit ute på lång prommis med vovven, jäkligt trött blev jag men han blir ju så glad! Fick sluta två idag, så jag fick passa på, veckan verkar annars inte bli allt för jobbig, inte längre! Nästa vecka ser däremot värre ut, men jag får väl stå ut! Puss på er...

NERDY IS THE NEW COOL

Jacka Zara // Skjorta GinaTricot // Jeans Dr denim // Väska H&M // Klocka 2Hand // Ringar Mestore // Skor Dr Martins
Skjortan och Väskan är lånad av julia, och hon har även tagit de extremt fina fotona, haha! Här är hennes underbara blogg www.juliaivier.blogg.se
Puss och gonatt mina vackra läsare:*

IT´S GETTING STARTED

YUP! Nu är det igång igen...No labbrapport-tills imorron, So inlämnings skit som jag inte förstår ett skit av -Tills imorron, Matteprov-imorron. Engelska-onsdag, och sen har jag säkert många fler läxor som jag redan glömt bort!
USCH!
Jag och Julia stannade gick tidigt till skolan idag eftersom vi skulle träna på The A Team  och Somebody That I Used To Know om vi ska spela och sjunga till, och sen baseras terminsbetyget i musik på det! Och uppspelet har vi nästa vecka, så gissa ifall vi är stressade?? Stannade efter skolan med, så kom inte hem förän vid halv fyra och nu måste jag först och främst greja so-skiten, usch! Usch-Usch-Usch.....(dessutom så har jag nyss börjat med min "Grönt te-diet" som går ut på att förutom att äta lunch och kvällsmat, så äter jag bara grönt te- Ännu ett försök att smala ner mig till Thailand...Jag hatar grönt te, ÄNNU ETT UUUUUSCH!
  jaja, ska sluta göra er på dåligt humör för att mitt liv bara består av plugg. Hör av mig när jag är på bättre humör, KISSES

WISH-THING #1

Älskar verkligen denna tröjan! Såfort jag kommer hem från Thailandet och kamkambodja så står denna överst på köp-listan! (Till mitt försvar så ville jag ha den redan innan Kenza köpte den, bevis: claravida.myshowroom.se)Från chicy.se!
 
Och med detta inlägg säger jag godnatt denna söndagskväll. Imorgon väntar ännu en trött måndag, men av någon anledning känns det inte lika illa som vanligt (2 veckor kvar, iiiiiih)
SOV SÖTT

FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Har precis lagat lite mat och sitter nu bänkad framför tvn, jäkligt förväntansfull för den nya GossipGirl-säsongen! Nu börjar det, Iiiiiih! KRAAM

FRULLE

Usch, sov alldeles för länge idag! Vaknade inte förän 12 när vovven stod och ylade bakom dörren, så då var det bara att springa ut i regnet! Men nu har jag kommit hem och ska precis sätta mig och äta frukost, kesella med varma blåbär och grönt te! (nyttigt va!?)
Sorry att det inte belv så mycket bloggande igår förresten, var helt slut när jag kom hem från gymnasieskiten så jag somnade, haha?? Nä, men kan ju ta och berätta vad som hände i fredags!? Jo, jag sitter då på bussen på väg till Julia, (precis som jag skrev att jag skulle), men helt plötsligt så börjar jag se suddigt och ber till gud om att inte få migrän, men ni förstår, Gud var väl ledig då, för 20 minuter senare så hade jag lyckats komma hem och låg och sov i min säng och huvut dunkade med illamåendet i halsen. Men det gick över efter ett par timmar och åkte till Julia och tjejerna lite senare på kvällen. Hade jättemysigt, såg på Xfactor och åt hemmagjord pizza med mozzarella, pesto, proscutto, mm!
  Och gymnasieskiten...Juste, den kan jag ju oxå berätta lite om för er som är intresserade: Jo, vi åkte först till skolstaden, vilket kändes jättebra och skitmysigt, det består typ av flera olika skolor och byggnader, fast innom samma område, man fick karta på det och allt, typ som ett litet college! Tror att jag ska gå där, vad jag än väljer för linje. Efter det så åkte vi och kollade in procivitas, bara för kul skull!
Ahja nu är väl mitt te iskallt, så ska värma det igen och sen sätta mig framför tvn. PUSS!

SATURDAY

Hejsan! Är hemma hos julia nu, blev lite kompicerat igår. Kan förklara mer sen men jag kom i alla fall hit och sov här med mina finaste älsklingar! Nu håller vi på att göra oss i ordning, Linda är på toa och sminkar sig, Julia bytar om och jojje äter...och jag är redan klar, för en gångs skull! Fick låna Julias fina skjorta, ska försöka fjäska mig till så att den kan få flytta in i min garderob...Jaja, nu tjatar julia, så jag måste sluta! PUSS på er!

FILLING MY GRAY LIFE WITH COLORS

GÅRDAGENS: Jeansjacka -2Hand (blekt och slitit själv) // Tröja -H&M // Tub -Ginatricot // klocka -Vintage // Jeans - Dr denim, Nelly // Skor - Dr Martins, 2Hand.
Fotograf: Johanna Sjovall
 
Är verkligen inte alls stressad just nu! Bussen går om tio minuter och ajg har precis kommit hem från Johanna och ska nu på tio minuter göra mig i ordning för ikväll, ska till julia och träffa Linda, Johanna och julia själv! Tar med systemis så får ni lite bilder sen! Hanna är tyvärr sjuk idag, så hon fick stanna hemma (krya på dej finis). Så varför sitter jkag här och bloggar??? Gud, måste börja prioritera lite, asså! VI SES IMORRON; PUSS PÅ ER!

HEY WATCHA DOING?

Gissa vad jag ska göra idag? Japp, jag ska till Väla för att hämta ut min nya iphone 5! Iiiiih, ska bli så kul att slippa min rosa gamla tegelsten, eftersom min andra iphone dog av en krash mot golvet, hehe! Efter det så ska jag i alla fall till tjejgruppen och sen så ska ni få dagens outfit (om jag hinner, annars får ni det imorron)! Gud vad skönt med fredag snart! Nästa gång vi ses så är jag ägare av en iphone 5, så be prepared för bilder på min älskling, KRAM! 

ONSDAG 21 NOVEMBER 2012

Rätt seg onsdag idag! Trött på att gå och frysa i skinnjackan och att ha fula vantar på mig. Tur att det snart är över... Jaja, annars har jag väl inte gjort så värst mycket idag? Hade hemkunskap där vi skulle laga mat från massa olika länder och sen fick vi äta av alllt, Gud vad gott det var! Och nu på kvällen lagade jag lite pasta pesto med kyckling, MUMS! jaja, nu ska jag se på hells kitchen och leta upp mina skridskor, usch...Ser inte fram emot idrotten imorgon! Gonatt på er!

3 VECKOR KVAR...

Shit, vad liten jag var, helt otroligt att det bara är ett år sen!
FÖR ER SOM ORKAR LÄSA: Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi sitter på planet på väg till Bankok, på väg till mitt älskade paradis och gissa om jag längtar?? Var ju där förra julen, men då bodde vi i "vårat" hus. (mammas, pojkväns, brors hus) i två veckor och i Bankok en natt...I år ska vi bara bo på hotell, först på en liten ö utanför norra Thailand, där vi ska bo i en vecka och sen ska vi till och med till kambodja, där vi ska stanna i två veckor, och efter det ska vi tillbaka till Thailand för att bo nån natt i Bankok! Åååh gud, älskar verkligen att resa och få se något nytt (även om jag varit där innan) Och det kommer verkligen perfekt timing. Kunde inte ha önskat mig något mer just nu!
   Det enda negativa med det är att jag precis missar lucia och nyår!:( Åker den 12 december och planet hem lyfter tio i 12 på natten, så vi kommer åka igenom alla tidszoner kl 12, så att vi ser alla raketer och lyktor ovanifrån (om det är stjärnklart), kommer såklart bli skitkul och fräckt att göra det, men hade nog hellre firat det med mina kompisar! Jaja, men kan ju inte få allt??
  Och sen så kommer jag ju sakna mina underbara och fantastiska kompisar! TRE VECKOR UTAN ER...hur ska jag klara mig!!??
 

MORGON

Börjar denna dagen med en kopp varm choklad med vispgrädde, Mmmm! Ska strax ta bussen till plugget och efter det så ska jag antagligen åka in till helsingborg för att gå på öppet hus på en skola där inne, men vi hörs senare, Nu måste jag rusa!

TISDAG 20 NOVEMBER 2012

*GÄÄÄSP*
Gud vad trött jag blev nu helt plötsligt..Klockan är ju bara 20.30??...Antar att jag är uttråkad, tvn står på 2an, går tydligen någon dokumentär om metaller och har varit för lat för att sträcka mig efter fjärrkontrollen och byta, hah!? Men jag får väl byta nu, somnar ju mitt i spänningen när berättarrösten talar om hur koppar framställdes av vikingarna, OOh vad intressant. Nä nu får jag byta...3an...GÖTA KANAL!  mycket bättre, haha finns det inget att se på idag?
Ahja, så fort jag blir klar här ska jag in i duschen och sen kasta mig i säng, så att jag kommer upp i tid imorgonbitti för en gångs skull! GONATT MINA UNDERBARA

ESPRESSO HOUSE: MY 2 HOME

Så jäkla skön dag, slutade halv 12 idag, så jag, Julia och Johanna passade på att dra in till Ängelholm. Satt större delen av tiden på Espresso House och snackade, åt det vanliga (Vaniljlatte, levan kyckling mozzarella och blåbärspaj, MUMS!) Men han innom HM en snabbis oxå. Köpte dock inget. Bara provade en massa roliga kläder!Hittade bl.a. en jättecool BH med paljetter över hela, Sjukt snygg!
        Jaja, nu har jag precis kommit hem och känner lite press över spanskan som jag inte lämnat in. Ska nog sätta mig och göra den nu, så ses vi sen! PUSS 

IF U CULD MAKE A CARRIER OF HAPPINESS I WOULD BE FUCKING BARNEY...

Kavaj: H&M. Tshirt med nitar: H&M. Skinnbyxor: GinaTricot. Klocka: Vintage
Fotograf: Johanna Sjovall

MÅNDAG 19 NOVEMBER 2012

TJENA SNYGGINGAR! Har precis kommit hem från plugget, ska strax ut och promenera med vovven i det fina vädret, solen skiner och frost på gräset. Märks att vintern är på väg! Det är ganska lugnt nu i skolan faktiskt, förutom ett geometri-prov på fredag, men det grejar jag! Trots lugnet i skolan så är veckan ändå rätt fullbokad??..Imorgon: Slutar 12, Ängelholm med Julia. Onsdag: Gymnasieval, öppet hus. Torsdag: Tjejgruppen. Fredag: Antagligen vara med tjejerna...Och så blir nog hela helgen! 
    Jajja, han gnäller nu oxå så måste väl gå ut nu. Vi hörs sen, och tills dess får ni en liten sneakpeak på dagens outfit!

THIS IS HOW MY WEEK GOES...

 Ja, gud vad helgen gått fort! Redan måndag imorgon, usch alltså! Men jag är posetiv, imorgon är det bara 5 dagar kvar till helgen igen, hah!
  Har inte hunnit med något av det jag tänkt göra idag, varken städat rummet eller något annat. Jag har bara legat i soffan och myst hela dagen, så har lite att göra nu. Ska bla duscha, städa pyttelite på rummet, och göra spanska-läxan! Jaja, bäst jag sätter igång! SOV SÖTT!

WANTIES

Jeans: Dr denim // Skor: Nelly.com // Solglasögon: RayBan // Jeansskjorta: Topshop // Väska: Ginatricot // Öronhängen: Mestore.se

FRULLE

SOVIT GOTT? Själv sov jag till elva idag, sen gick jag upp, åt frukost framför tvn och fastande där i ett par timmar. Är så otroligt skönt att bara slappa en dag som denna, tror det blir det jag får göra idag, passar på när vädret ändå är så tråkigt! Ska bla städa rummet, och kanske rensa garderoberna lite. Vi får se vad som händer, tills dess -PUSSSSSS
 

SLUTET PÅ MIN LIVS KÄRLEK

ÅH SHIT I HELVETETS FUCKING JÄVLA JÄKLARS UNDERBARA FILM! (RÄCKER DET SOM RESUMÉ?)
Hela twilight-sagan är verkligen helt fantastisk! Utan att avslöja för mycket kan jag säga att jag storgrät genom halva filmen, sen när jag fick reda på att det ändån blev ett lyckligt slut, då blev jag så lycklig så jag grät ännu mer. Biosalongen måste ha trott att min mamma dött eller något, herregud som jag grät! Och sen grät jag dubbelt så mycket i slutfinalen då man fick en tillbakablick genom historiens gång och då insåg man att det var slutet... Fyfan vad vacker den är!
   Japp, nä men ni fattar alltså att jag tyckte filmen var bra, hehe. Annars då? Jo, vi hade det jättetrevligt hela kvällen, först donken, sen bio, sen Mezo, sen donken igen. Haha, förstår inte att vi kan äta så mycket. Efter allt så gick jag, Julia och Linda till solariet, och sen hem till mig. Men nu har de åkt hem och jag vill bara lägga mig och mysa i soffan! HOPPAS NI HAFT EN 3VLIG LÖRDAGSKVÄLL, PUSS! 

LÖRDAG 17 NOVEMBER 2012

 
Hejsan! Vaknde för ett par timmar sen och har bara börjat göra mig i ordning, duschat, ätit frukost, osv! Ska ta bussen 20 över 1 för att möta upp tjejerna (Jojje, Julia, Linda och Hanna), inne i stan så ska vi kolla i lite butiker, kanske fika lite, mysa! Sen kl,15 ska vi mot biografen för att se den efterlängtade BREAKING DAWN part 2! Shit, vad kul det ska bli, och sen efter det så ska vi nog bara ut och käka och ikväll får vi bara se vad vi hittar på...Jaja nog med pladder, nu måste jag sminka mig och fixa det sista för att sedan springa till bussen! Hörs sen!
 
 

FREDAG SUNSHINES

Gokväll, alla underbara! Idag har jag bara varit hemma, min kära vän Jojje kom över ett tag så tittade vi på X-factor (Go Malcolm!) och käkade kebab, allmänt mysig hemmakväll! Men nu har hon stuckit hem och jag ska strax gå och lägga mig, rätt trött faktiskt!
    Men gud, vad skönt med fredag, inga läxor eller inlämningar (det går faktiskt förvånansvärt bra i skolan nu), helgplanerna är klara och biobiljetterna inför morgondagen är bokade (Breaking Dawn, here we come!), och njuter av livet och att mina underbara kompisar! Inser inte föräns nu hur överdrivet lycklig jag faktiskt låter här på min nya blogg! Men dessutom så är det strax bara 3 veckor kvar tills jag överger kylan och vinterjackan för stranden och bikinin i varma Asien...(Thailand och Kambodja, here I come!)...Så att vara något annat än extremt överlycklig just nu vore ju skandal!
               HOPPAS NI FÅR EN HÄRLIG FREDAGKVÄLL:)

MIN STIL

 

MORGON!

Gomorron gullisar! Sitter nu i skolan, läraren stack ett tag så jag passar på;) Vaknade i alla fall halv sju, sjukt trött på allt och alla...Kallt ute, matten vänatde på mig som tredje lektion i skolan och detsamma gällde kasslern till lunch...Usch! Men sen kom jag ju på att vi ska på studiebesök idag, inför gymnasievalen, så vi missar matten! Plötsligt kändes allt mycket lyckligare...ahja nu kommer nog läraren strax tillbaka...hörs sen! KRAM

START!

Hejsan, och välkommen till min nya blogg! Clara heter jag och har drivit en blogg på myshowroom sen drygt ett år tillbaka men nu kände jag att det var dags att byta och testa på blogg.se (designen kommer att förbättras efter hand). Min blogg kommer handla om mitt liv som tonåring, mina kompisar, intressen, osv! Hoppas ni vill kika in igen? PUSS
 

min nya blogg hihi


RSS 2.0