DET GÅR BRA MED BLOGGANDET

Nej men hinner bara inte! Dagarna är fyllda av sol, bad, vänner, glass, alkohol u name it! Föredrar det hellre så än "datorn" så därför ligger bloggen på sidan för ett tag! 
Idag ska jag hem till en kompis över gatan och käka frukost, klockan ett på dan och senare så kommer antagligen Aleks Julia och Susanna hit så ska vi käka pizza och sen ner till kompisarna på stranden! Mhhhm sommarkänslor och sånt 


Blandade pics

SOMMARTIDER HEJHEJ

Härliga första dagar på sommaren måste jag säga! Jobbar, äter gott, flamsar runt med kompisar och skramlar med mynten i plånkan när det är dags att betala, fattiga studenter som vi är!
 
Hade överraskningfest för Is i måndags, blev asnice, alla däckade klockan 3, sen städnng nästa morgon, bakishäng med bästa tjejerna och sen på kvällen, efter dusch och en timmes extrasömn gick jag och Julia till Terassen och käkade, trots pengabristen. Efter det drog vi ner till gröningen, solnedgång, kompishäng med Oliver och hans kompisar! Idag har jag jobbat... Och det var allt, sjukt skönt att ba va hemma nu på kvällen! Hade faktiskt tänkt gå och lägga mig snart, har tidiga passet imorgon.. ska upp halv fem....... Hur fan orkar jag? Juste... cashflow.

EN KVÄLL TILL HISTORIEN

Silken kväll! Utan tvekan det mest magiska och kraftfulla jag någonsin upplevt. Magi, ren magi och nyfunnen religion. Så mycket kärlek och tårar, känslor och röster, ifrån alla möjliga åldrar och delar av landet. Alla samlade för samma tro. Musiken, och håkan hellström. Konfettin och fyverkerierna förstärkte bara det hela, fick oss att se den explosion som fanns innuti oss alla, under kvällens gång. Tack Håkan och tack göteborg, och tack vädergudarna, är riktigt stolt över att få varit med om det här. Tack
 

VEM VILL GÅ I ETTAN NU? VI VILL!

världens finaste klass, på skolavslutningen i onsdags, att jag har två år kvar med dom får mig att rysa av kärlek, även fast den jag kommit närmast utav alla drar om dryga 2 veckor. Vet inte vad jag ska ta mig till, njuta av tiden som är kvar bara! 


ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, BUT BLACK IS BETTER THAN THOSE TWO

Byxor Kapphal // Topp Ginatricot // Väska Lindex // Skor H&M // Öronhängen H&M // Klocka Michael Kors
 

1A JUNI

Bra dag med klassen, med sol, bad (fan heller) och pizza mmmm! Ska ner till gröningen imorgon igen! Dags för beachhandboll och sånt! Och dagen efter det är det skolavsluting! Helt sjukt, känns som at tdet var en vecka sen vi stod där och sa "Herregud, redan ett halvår tillsammans!? Vårterminen kommer gå såååå fort!" och det gjorde den verkligen! och sen, vem hinner fixa skolavslutingsklänning på en vecka? Inte jag i alla fall... Jaja, skit samma!
 
Får blogga om helgen imorgon eller nåt! Puss på er

RSS 2.0