IF THIS IS LIFE I CANT WAIT FOR HEAVEN

Hejsan! Ligger i sängen nu och myser framför tvn och äter oreo, mums! Imorgon är sista dagen här i Kambodja, på morgonen efter sticker vi till bankok, (vi ska åka buss i 12 timmar, yay!) sen sover vi en natt där och shoppar lite och sen påbörjar vi ytterligare 12 timmar på flyget! Suck! Men jag ska njuta av det lilla som finns kvar! Trodde inte att jag skulle tycka om Kambodja så mycket som jag faktiskt gör nu. Kommer berätta allt när jag kommer hem, ser fram emot att få visa upp mina fina bilder..haha har tagit miljoner! Puss på er!


JULAFTON

Hellu, julafton idag då, och kan ärligt säga att mina julkänslor står på 0% just nu..hur mycket jag än försöker intala mig själv "juljuljuljuljul" så går det bara inte att få in den där mysiga varma julaftonskänslan i kroppen, det verkar va helt omöjligt när man inte gör nånting "juligt"?
Gick upp vid åtta då jag tvingade mamma att sjunga lucia-sången för mig (ännu ett försök till lite jul) sen åkte vi till marknaden för att handla lite julklappar (vilket vi inte gjort än) men det blev inga alls, köpte bara för mina egna pengar! Och nu har vi åkte hem till hotellet, ska snart gå och äta lunch och sen mot stranden..
Min julafton alltså! Puss på er, öppna några paket för mig, va!?😉


KAMBODJA

Hejsan mina underbara! Jag har det jättebra, vad annars? Solen skiner här med fast kom en liten snabb stor skur igårkväll, alla sprang från stranden som galningar, men den gick över efter ett par minuter och sen var allt lugnt igen! Har hört att snön försvunnit i Sverige, hoppas den kommer igen innan jag kommer hem!
igår var vi på båtfär Till en ö där vi snorklade, osv, grillade fisk på stranden, skitmysigt. imorhon är det julafton och har inte inhandlat en enda julklapp, tror nog att vi alla skiter i jul i år, vi ska nog bara leta upp någon svensk restaurang där de möjligen kan servera lite julbord, och sen blir det nog inte mycket mer det!  
 
av någon anledning så kan jag inte ladda upp andra bildfrån de från min Inastagram, jäkligt trist, men ni får se alla bilder när jag kommer hem istället då jag har tillgång till en riktigt dator och inte en strulig IPad. Nu ska jag sova, ni får ha det så bra, god jul!

LML.

Nej, men vad ska man säga? Rubriken säger ju det mesta, värmen värmer, ananas-smothien kyler (känns som kag inte druckit annat de senaste dagarna),solen steker, hör hur huden fräser och ändrar färg från albino till brunt. Nä,så förutom ett liiitet missöde idag (jag vaknade upp med feber och ont i halsen, vägrade äta eller dricka men skulle ändan tvinga med mig själv till stranden. När vi sitter där så börjat jag må sämre och sämre och känner att jag börjar bli RIKTIGT dålig, snubblar iväg därifrån med mamma under armen, när vi är i mitten av stranden så blir allt svart och jag halvspyr lite där, mitt bland allt folk och stapplat sen hem, sov och sen gick det över! Mår okej nu i alla fall!) så förutom idag så har det varit en underbar tid här på ön. Har hittat massa favvisbutiker som jag går in och shoppar i dagligen! Stammis, Check! Har bl.a. Hittat två stycken underbara klänningar, en a&f kofta, neongul bikini, blommig underbar body, och massor mer! Hade tänkt att göra en lista med bilder på allt jag hittat här, när jag kommer hem. Hur låter det? Men det blir ju inte föräns om två veckor för imorgon sticket vi till Kambodja. Ska bli kul att se något annorlunda även om jag på ett eller annat sätt blivit förälskad i Koh Chang (ön, ingen thai-pojke).
Ha det bäst, älskar er!


KOH CHANG

frukost på Coffe Corner, Bankok, om morse! MUMS
Gokväll (i alla fall här i Thailand! Kom till ön för drygt 4 timmar sen och då fick vi kasta oss i havet direkt pga värmen (inte för att det var mycket varmare i vattnet, kändes knappt någon skillnad, haha). Vattnet är kristallklart och ön ser helt livlös ut från havets vinkel. Bara ett par fina hotell på stranden (ett av dom bor vi på). Men bakom stranden och palmernas lugn så finns det små butiker, restauranger, barer, marknader, osv! Det är verkligen helt underbart här och maten är lika gudomlig som överallt i Thailand!
    Förstår vart min blogg är rätt seg nu ( och särskiljt för er som följer mig på Instagram eftersom jag har samma bilder där) men som sagt så är wifin rätt off men det kommer lite mer paradis-bilder efter hand (imorgon är ju första dagen här och fy vad jag ska steka! 
  Ska hälsa till mina underbara kompisar där hemma. Hoppas ni saknar mig! KRAM
 
 

DAY ONE

Nu är jag äntligen här! Vi steg aplanet för drygt 4 timmar sen och ända sen dess har vi åkt runt med olika taxibilar i bankok och fösökt hitta vårt hotel! Nu är vi här och har precis tagit ett dopp i polen och en dusch, det är så varmt här att jag måt illa av värmen, hehe, men jag ska inte klaga"  Ska nu göra vid mig lite så ska vi ut och äta och suga in lite mer av Bangkoks underbara miljö. Hittills har jag mest fått intrycket av rosa taxibilar och dåliga elledningar och förra året i bankok så var jag mest på hotellrummet då mamma blivit matförgiftad så det ska bli kuaritt se vad bankok har att bjuda på! Ha det fint...det har jag i alla fall!

12 12 12

 
TJEEENAA!
Sitter nu i skolan och har NO men är redan klar med våran fina lilla bro, som fungerar perfekt. Nu ska jag redovisa ett par grejor för ett par lärare och sen sticker jag hem för att packa och sen på väg mot Thailand! Ska passa på att krama och gosa med mina fina kompisar och säga farväl och börja längtan mot nästa år då ajg får se dom igen! ÄLSKAR ER! PUSSS OCH KRAAM

LESS THEN 24 HOURS

Mindre än 24 timmar kvar tills jag sitter på planet på väg mot mitt älskade paradis. Måste dock erkänna att jag inte känns så uppspelt? Har ingen aning om varför dock...Tror att det känns så overkligt att jag kommer ligga på en strand om nån dag, så det har väll inte hunnit sjunka in än?
Springer upp och ner och tvättar just nu, har så jäkla svårt för att bestämma vad jag ska ha med mig bara...Packingen har jag fortfarande inte börjat med, ska köra den ikväll och so-uppsatsen, sen är jag FREE, until next year!
Nu ska jag i alla fall påbörja SOn och sen släpa upp resväskan från källaren...Suck, ibland undrar man varför vi behövde bo på översta våningen!? Ni får ha det så bra, KRAM!

50 SHADES OF GREY

Fredagens outifit (bättre sent än aldrig): Jacka Jofama By Kenza // Tröja Ginatricot // Jeans Dr denim // Tub Lindas fasters butik // Skor Dr Martins // Mössa Nilssons // Tygkasse Lindex // Väska Ginatricot
 
Ååååh, vad jag är stressad. Ni anar inte hur mycket jag har tills imorgon och tänker inte tjata mer om det heller men ville bara förklara att ibland går annat före bloggen! Jag är i alla fall på lite sådär humör, orkar inte plugget mer och längtar bara ihjäl mig tills onsdag då jag äntligen får lämna kylan. Välbehövligt, välförtjänt och väl uppskattat (som fan). 
Imorgon ska jag i alla fall börja ta i tu med packningen (om jag hinner) annars får det bli några timmar innan vi åker på onsdagen, alltid ute i superduper god tid, hehe!
  Nu är jag i alla fall helt slut och ska bara gå och lägga mig, Åh vad mysigt att få soooova! PUSS PÅ ER
 

SÖNDAG 9 DECEMBER

Gomorron! Sovit gott? Shit vad jag har och göra idag! Ut och gå med hunden, skriva inläming (har inte äns börjat och den är tills imorgon (industri-utveckling, usch!)) Duscha, och sen ta bussen in till helsingborg för att träffa släkten för att fira jul såhär lite i förskott! Och på toppen av allt detta så är det också snöstorm, mysigt men åå så kallt!
 

YOU ARE MY LIGHT IN THE DARKNESS

 
-Har ingen aning hur jag ska klara mig utan er?-
 

INTENSE

Smygtitt på fredagens outfit (kommer senare)
Hejsan, mina underbara läsare! Först och främst vill jag be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen de senaste dagarna, men till mitt försvar så har jag verkligen haft fullt upp! Efter plugget i fredags så stod jag bara i köket hela dagen tills tjejerna kom på kvällen! Sen så åt vi och pratade, myste och pratade lite till. Satt uppe till halv fem men sen orkade vi bara inte mer och somnade så fort vi bäddat ner oss!
   Idag så vaknade vi runt 12 och då åt vi lite frukost (amerikanska pankisar+ blåbär+nutella=NomNom). Linda stack redan vid ett, men julia och Jojje stannade till 4 och Hanna följde jag sen hem vid 17-tiden. Efter det så kom pappa och hälsade på mig, så käkade vi kebab och hade lite lördagsmys. Nu är jag helt slut och vill BARA SOVA! Men tyvärr så har jag rätt mycket i plugget i och med att jag åker på onsdag, visst längtar jag skitmycket...Men GUD vad jag kommer sakna mina älskade kompisar!

MYSPYS

Engelska uppsatsen klar, Spanskan halvklar och SOn tar vi en annan dag! Nu är det mys-time framför Revenge i mina fina nya sockisar som jag fick av "tomtenissen" i morse, höhö! Gonatt på er, sov sött!

...

Japp, här har ni vad jag har sysslat med hela morgonen!
Är så sjukt seg idag, men trots det har jag lyckats med hela garderoben, städat hela rummet och börjat packa på mindre än 3 timmar! Haha, det är bra för mig i alla fall!
Känner att det var en välbehövlig studiedag, idag! Så SKÖNT att bara slappa, fixa lite som man annars inte hunnit! Så det är väl bara sånt jag ska ha för mig idag, så förrutom ett uppbokat möte med tvn kl 15.00 (Real Housewifes of Beverly Hills) så är jag helt ledig,(förutom lite plugg här och där).
Men nu gnäller lillskiten så jag får väl pälsa på mig och ge mig ut i kylan. Usch, men jag ska ta mig en kopp varm choklad när jag kommer hem och sätta igång med pluggandet! Kommer nog bli tjock snart så mycket varm choklad jag dricker! jaja, skit samma (som ni märker så har jag gett upp min "grönt-te-diet").

FLUFFY

I morse när jag gick upp låg det ett paket vid frukostbordet. På det stod det "Till Clara från Mamma och Mormor". Jag slet upp det och där låg denna! Visst är den underbar, såå mysig! Har nämt ganska ofta att jag gärna ville ha en sådan och här är den! Världens gulligaste familj, eller vad?
  Förutom att jag sprungit runt och skrytit med min fina nya mössa så har jag inte haft för mig så värst mycket idag! Väntar med pluggandet och allt det andra till imorgon då vi har studiedag, inte en dag ledigt kan man få för imorgon ska jag följande...
- Städa rummet! (annars tar mamma tillbaka mössan, haha)
-Skriva Engelska uppsats!
-Skriva geografi uppsats!
-Plugga klart Spanska redovisningen!
-Packa till Thailand (annars hinner jag inte)
-Skriva Spanska uppssatsen!
   Usch, vad mycket det låter! Gonatt på er mina fina! Sov sött

ONSDAG 5 DECEMBER 2012

Usch, vad kallt det är ute nu! Känns som allt jag gör är att frysa hela dagarna! Men jag får vara lycklig över att snökaoset inte är lika illa som i Stockholm i alla fall, tycker rätt synd om dom där uppe! Sitter nu i alla fall och dricker en kopp varm choklad och återhämtar mig från köldskadorna. Men nu måste jag in i duschen, har studiedag imorgon så ska passa på att fixa lite till resan och sådär, men vi hörs sen! PUSS

THE MUSIC IN MY EARS

Gomorron finisar! Sitter nu i skolan, på engelska lektion! Grammatik suck! Så tråkigt! Sitter och lyssnar på musik i stället, här kommer mina favvisar just nu!
Hörs senare! Ska in till Helsingborg och fika med Mami efter plugget. Så vi får se när jag hinner uppdatera nästa gång! PUSS

-Kesha, Werever you are.

-Kartellen, Mina områden

-Lorentz & Sakarias, Diamant.

-AKI, När solen går ner.

-Imagine Dragons, Radio Active.

 

 


FALLING FROM THE SKY LIKE HEAVEN IS FALLING TO PIECES

 
Dagens: Kappa H&M // Tub Ginatricot // Tröja Thailand // Öronhänge Mestore.se // Skinnbyxor Ginatricot // Väska Ginatricot // Dr Martins 2hand // Fototgraf Johanna Sjövall

SNOW, U LIGHT UP MY WORLD LIKE NOTHING ELSE

Ååh vad det är mysigt med snö! Allt blir liksom så ljusare, mysigare och lyckligare! Och mer kommer det, skulle tydligen komma upp till 1 dm imorron! Måste medge att det känns lite småtrist att jag snart ska lämna Sverige, det är ju bara nån vecka kvar nu. Men vid det laget så har jag nog redan tröttnat på kylan, hehe!
  Nog om det...Veckan verkar inte bli så proppad som jag trodde? Idag ska jag plugga Engelska, imorron ska jag in till Helsingborg med Mami och vovven som ska kilppas och så ska vi handla lite julklappar, har annars haft det som tradition att göra det 2 dagar innan julafton men eftersom vi inte är hemma i år så får vi göra det imorgon istället! På onsdag ska jag plugga So, torsdag har vi studiedag och Fredag: HELG med mina fina! Och mitt i allt detta så måste jag plugga, tvätta, städa och packa!
Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad med grädde och sätta mig och plugga, ha det fint!
Kika in senare så ska ni få dagens outfit!

IPHONE 5

Yupp, Fin va!?
Hejsan! 1 advent idag och snö för första gången i år, kan det bli mycket bättre? Sov hos min fina mormor i natt, och idag har jag varit runt hela helsingborg med Mami! Kom hem för någon timme sen och har precis börjat julpynta (hade egentligen inte tänkt göra det i år eftersom vi inte äns är hemma över jul). Vi kunde inte stå emot nu när allt var vitt utanför fönstren, då passar det ju så bra med lite rött och guldigt innomhus! Skulle precis sätta upp våran fina plastgran (jepp, här kör vi fejk!). Håll på en timme med den jäkla julgransfoten och när jag äntligen fått upp den så kommer katten och drar omkull den! Gissa om jag blev arg?

1 DECEMBER

GOMORRON FINISAR! Redan första december? Gud vad tiden gått fort, bara 1 1/2 vecka kvar nu, sen lämnar jag kalla, blåsiga och SNÖIGA sverige för varma Thailand. Den första snön kom igår och gud vad mysigt det var! Dock så var det rätt kallt när ajg trippade iväg till tjejmiddagen i kort klänning och skinnjacka. Shit vad folk glodde, haha! Men vi hade det i alla fall jättemysigt igår, god mat och gott sällskap! Här kommer ett par bilder från igår...
Kom någon gång vid 1 igår, gick då ut på sista promenaden med vovven och sen däckade jag direkt, är alltid skit trött på fredagar, haha! Idag måste jag bara vara hemma och plugga till slutuppgiften i svenska (litteraturhistoria), har prov på måndag, usch! Annars har jag inga planer än så länge, får se vad som händer. Skulle precis äta frukost men insåg då att vi inte har något bröd, lyckat! Har rotat igenom skafferiet och hittat nåt knäckebröd och en halväten risifrutti från kylen. Det får bli min frukost! Ahja vi hörs sen, PUSS

RSS 2.0