ONSDAG 30 APRIL - VALBORGSMÄSSOAFTON

Yepyep! Ni undrar ju säkert vart jag tagit vägen under den senaste veckan! Normalt sett brukar det ju bli lite paus i bloggandet när det är fint väder, har för mycket att gör då, ta vara på solskenet! Så har det ju varit nu med, men av en annan anledning. Har legat hemma med halsfluss sen i lördags, inte roligt alls men fick pencillin igår av doktorn så nu är det på bättringsvägen och idag kan jag faktiskt att äta igen! 
 
Men idag är det valborg och i och med att jag mår sådär så blir det inget festande ikväll. Ska hem till Kevin med alla kompisarna och Grilla, mysa och käka sen ska nog de flesta av dom ut, men då tror jag nog att jag drar hem. Kommer va helt utmattad efter en timme utomhus haha. Ja nu ska jag börja fixa mig och sånt, hoppasni får en trevlig valborgsmässoafton och att ni njuuuuuter av det fina vädret!                                                      Pusssss

VI DRAR TILL MALMÖE

Bilder från min och Jullas heldagsutflykt i fredags! Bytade nog kläder fyra gånger den dagen haha, swedish people knows the deal, kallt varmt kallt varmt! 
 
Vi började i alla fall dagen på ett event på H&M med lite VIP shopping samt snack med Lisa Olsson (!!). Vårens trender, stylingtips och litta allmän modeinspo nu till våren! Fick även lite frukost med oss därifrån som vi sedan åt i en park. Efter det kollade vi lite butiker, kan visa mina nya dojjor senare och sen slog vi oss ner på en uteservering och käkade lite lunch!
Mysig dag med finaste bruden!
 
ps. Har ine haft något internet här hemma, sladden hade åkt ur haha, därför får bloggandet komma nu i efterhand!
 

FLYG DU LILLA FJÄRIL

Haft en rätt... lätt dag idag? 0 lektioner, pizza till lunch och solning i sängen (öppnar bara fönsterna hehe). Skön mjukstart på skolan.

SEQUINS

En liten bortglömd darling! Bomberjacka i silke täckt med paljetter! Gud så fin, aldrig använd heller så ska se till att använda den vid nåt fint tillfälle nu någon gång!
 
Sen ska jag ta och berätta en sak för er! Vet ni vad jag gjorde igår? Aaaah, dör bara jag tänker på det!... Har nu bokat biljett till BRÅVALLA! Herregud så kul det ska bli! Japp, den 26e är jag och min bästaste babe på väg upp till norrköping för tre dagar av musik, härliga människor och minnen för livet! Denna sommarn kommer bli så grym! Både håkan i götet och sen Bråvalla ett par veckor senare! Åh vad jag längtar!
 

20 GRADER 20 APRIL

Helt sjukt egentligen! Sommar mitt i kyliga våren! Gått barbent de senaste två dagarna/nätterna, utan en gnutta gåshud... I april?! För härligt! Dock så har jag varit lite off samtidigt, är fortfarande sjukt förkyld. Idag hör jag ingenting på vänster öra, och nässprayen får fortfarande följa med, vart jag än går!
 
Ahja nu är det slut på lovet i alla fall! Skola imorgon och sovmorgon till 12, så det känns rätt bra ändån! Fick en bra avslutning på lovet igår med finaste gamla tjejerna! 
 
Denna veckan kommer bli en bra vecka! Det känner jag på mig! På fredag ska jag till Malmö, på dagen och sen tror jag vi skulle till dk på kvällen! Med andra ord något att se fram emot nu under dagarna i skolan! Särsklijt malmö, sjukt exited! Vad jag ska göra där, avslöjar jag på torsdag!
Pussss

SPRING C.O

25/4 släpps Angelica Blicks alldeles egna kollektion för bikbok! Kommer tvärsäkert ta slut innom de tre första dagarna! Har spanat in ett par plagg, men inget som jag borde prioritera för tillfället. Ska dock bli riktigt kul att kolla, testa och ja, kanske köpa! Angelica blick kommer även finnas på plats i vissa städer under särskiljda tider under dagen. Bland annat Sthlm, Linköping, med andra ord, ingenting i närheten haha.
 Okej, kanske inte vårens sammarbete eller lansering, men avslöjande! H&M gick nyss ut med deras sammarbete med Wang som kommer ut i butik i november. Något att se fram emot?
Adidas+ topshop! Redan ute i butik och redo att inhandla! Älskar den sportiga stilen! Kläderna kan både användas till vardags och till lite fräckare träningskläder! grymt coola.

JAG VAR INGEN, DU VAR APRILHIMMELEN

 
 
 
 

MORNIN SUN-DAY

Hääääj, söndag och ännu en dag av solsken! Så härliga dessa dagar, alltså! Var på påskmiddag igår med släkten, årliga lammiddagen, såå gott! Och efter det drog jag tillbaks till stan där jag mötte upp lova så satt vi bara och mös litta grann på Mezo´s uteservering! 
 
Idag så vaknade jag inte föräns vid 14, haha! Herregud! ska nu bara slänga på lite smink och en klänning och sen ge mig ut i värmen träffa det gamla gänget, the origianals, brudsen från my old hood! Tror det blir lite mys i någon park, sen grillning ikväll! Nåt sånt, ska bli supermyyyys! Men nu måste jag dra, KISSES
 

NATT FILOSOF

Det finns strax över 4 miljarder människor i världen! Över 9 miljoner av dom pratar samma språk som dig och mig. Samtidigt som vi vet denna faktan så vet vi även faktan att ingen är perfekt, inget förhållande är perfekt och ingen relation är perfekt. Jag tar inte det, eller så definierar jag bara ordet perfekt lite annorlunda. Perfekt för mig är inte felfritt, eftersom man behöver vissa fel, för att fungera, för att komma framåt och uppleva saker. Inget ljus utan mörker, right? Därför definierar jag mer perfekt som "lagom" eller "rätt", och inte felfritt.
 
Skulle det verkligen, av alla dessa 4 miljarder människor, inte finnas en enda människa som tillsammans med mig är lagom, rätt och perfekt?
 
"Ingen är perfekt och det kommer alltid att finnas negativa och positiva sidor med en relation."? Nej det måste finnas någon därute som passar ihopa med mig, som bff eller true husband, whatever, som är min pusselbit och passar mig perfekt. På samma sätt som du har en pusselbit, och killen bredvid dig på bussen har en pusselbit. Vad ni två inte vet, du och killen på bussen, är att ni kanske är varandras pusselbitar? Eller faktum är att du, just du, kanske har ett par hundra pusselbitar i världen. Ett par hundra människor som passar dig perfekt och som får dig att känna dig hel, på ett eller annat sätt! Några av dina pusselbitar kanske passerar dig varje dag? Killen som sitter brevid dig på bussen, tjejen från ekonomi  3an som du aldrig pratat med, eller bara personer som passerar dig på gatan. Ifall dessa personer skulle va de pusselbitar som får dig att känna dig hel och lycklig, det vet du inte, och det kommer du aldrig få veta! varför? För att du aldrig kommer prata med dom.
Är det inte sorgligt? Säg att jag passerar 1500 personer per dag, det är 547 500 per år. En halv miljon personer, passerar jag per år, utan att säga ett ord till dom! Klart som fan att jag passerat min pusselbit, jag har nog passerat alla mina hundra pusselbitar, men jag kommer aldrig att sättas ihopa med dom, och bli hel. Varför? För att jag aldrig talat med dom.
 
Det kanske låter lite som det där klyschiga solemate-snacket, men det här är inte samma sak... Tror jag? 
 
Vad jag ville säga är i alla fall, efter en onödgt, svamlande lång förklaring, att det är synd att det inte funkar som på film. Man pratar inte med människor på gatan. Så är det bara, det vet vi alla. Eller så är det bara Sverige, att vi är så instängda? Kan vara så, men jag önskar i vilket fall som helst att man kunde det! Att det var en del av att gå ut, vilken tid på dygnet det än är, och var man än är. Att man pratar och ser varandra. Att man inte kollar bort när man ser en annan människa på gången genom parken, att man ser det gemensamma. Vi är människor, vi har ögon, vi ser och hör, vi kan prata, vi kan le. Vi måste börja använda våra sinnen för helvete, inte spela stumma och blinda. Prata med killen på gången, det kanske är DIN pusselbit, förfan! Vi alla vill ju känna oss hela.
 
Sånna noveller man skriver på natten, fan totalt klassar ut de fjuttiga rader jag skriver på dagen. Nattmänniska till tusen. Natten är så deep and dark...
 

GOD BLESS YOU

Nej, herregud alltså! Det hela slog till efter min senaste bloggning, onsdag eftermiddag! Sen dess har jag i princip varit rätt långt iväg från jordens gravity. Febern som talar. Nu känns det rätt mycket bättre, febern är borta men nu sitter det mesta näsan. Känner mig som den där killen på reklamen för nässpray, som är helt omringad och begravd i massa näsdukar haha!
 
men självklart är det sjukt trist att va sjuk på lovet och inte gå ut osv nu på påsken, blir ju att ligga hemma även ikväll och snora, men det kunde varit värre! Mamma har pysslat om mig bra, så det har varit rätt mysigt ändån haha!
 
Har precis kollat igenom arkivet, hittade ett par bortglömda bilder från en bra kväll i mars! åh, det var mysigt det!
Ifall ni som läser bor i hbg-trakten och gillar hamburgare (som jaaaag) så mååååste ni testa Café Vivas egna hamburgare! Lätt den godaste hamburgare jag ätit i hela mitt liv, och så plånboksvänligt också!
 
Och sen ville jag också bara ägna ett par rader till min lovely EVELINA! Vet inte hur ofta du går in här, menmen! Grattis på 17årsdagen min finaste! Underbara Eve, vet inte vad jag skulle gjort utan dig, du förgyller min vardag till 100% och jag tror vi båda kan hålla med om, att det finns ingen vi skrattar så mycket med, som med varandra! Tryck på den gröna knappen så är jag där för dig, när som helst! Pussss på dej, hoppas du får en helt fanatstisk bday så ses vi! Loveya

PEACE?

Tjabba boys n girls!
Blev inget götabörg igår, drog till Malmö istället på grund av brist på pengar och tid! Blev i vilket fall som helt en supermysig dag med finaste tjejerna! God mat, lite shopping och massa skratt och prat! Glömde dock batteriet till systemis så det blev bara massa sugiga mobilbilder, kanske laddar upp ett par senare!
 
Idag så vaknade jag vid 11-tiden och kokade lite kaffe som jag drack i morgonsolen vid fönstret! Är så otroligt fint väder idag, såå härligt! I eftermiddag ska Hannabanna nog komma hit så får jag se vad vi hittar på! Har ju inte träffat bruttan på ett tag nu, nyss hemkommen från Berlin och sånt!
I´ll talk to ya´ll later
 

SPRINGCOAT

1. Burberry // 2. Kaufman franco // 3.Sheinside , prisvänligt haha // 4. Missselfridge.com // 5. H&M // 6.Missselfridge.com
 

Funderar på vårkappan, ska man köra på en vit nätt päls eller en oversize trenchcoat? Åh, det blir Göteborg imorgon för lite lunchande, mysande och eventuellt shoppande med finaste brudarna! Ska bli såå myys!
 
Sitter just nu och kletar på lite mascara, ska ut och möta upp Is och Lova så ska vi filma vårat svenskaprojekt! Film om dialekter, kan det bli mer intressant? Nu måste jag klä på mig och bege mig, redan late som vanligt! Pussssss
 

SNAPSHOTS- SATURDAY

Lördagsfrukosten // vackra lördagsvädret // sommarens höjdpunkt att se fram emot // följer med i strömmen " first, let me take a selfie!" // Fro-yo paus från shoppingen!
 

JAG ÄR SVAG FÖR SMICKER OCH DU SMICKRADE MIG HÅRT

Skämt åsido, tycker om min babe! Vi har kul tillsammans men efter två dagar tillsammans med brist på sömn så behöver vi en paus från alla skrattanfall, för vår och vår omgivnings skull.
 
Hej förresten! Blev inget bloggande igår på grund av brist på tid, så blir det ibland! Jag och Julia kom hem vid 4 i fredags natt, och gick då och la oss direkt. Vaknde på lördagsmorgonen klockan 8 på grund av morgonsolen och gick upp med smink i hela ansiktet och lagade frulle, lysnnade på Krunegård och pratade igenom kvällen.
Efter det drog vi till Väla, fortfarande rätt mörbultade men så fick det vara! Och juste, premiär blev det för bara ben! Inte det minsta kallt... eller? 
 
 Kort sammanfattning av det som hänt! Lördagskvällen spenderades hemma, somnande klockan 22.30 haha!
Vart en skön helg, och vet ni vad, kära peaps? Den tar inte slut här, fy vad jag är saked på lov! Lite plugg får det bli imorgon, med Lova och is, men förutom det väntar bara det jag känner för! Fy så skönt!

FREDAG 11 APRIL 2014

Med kaffekoppen i handen och morgonrocken på dansar jag runt till håkan i köket (mamma stack tidigt till jobb)
Härliga fredag enjoy it peaps

JUST LIKE A DRAWING

Nej men hejsan! 4 dagar sen sist, already? Blev helt oplanerat en liten bloggpaus i all stress, det var länge sen! Kände bara inte för det, vet inte om jag gör det nu heller men vi testar haha! 
 
Egentligen var jag mest bara tvungen att kika in för att berätta för er att jag numera stolt kan säga att.... (wait for it).... jag har fått ett jobb! Yay! Kanske låter ironsikt för vissa men för mig betyder det pengar och pengar betyder mer av sånt som finns på bilderna ovan! Eller ja, jag ska provjobba lite veckan efter lovet, men därefter är det nog spikat!
Annars? 2/4 helveten är avklarade. NK-prov och engelskan är nu avklarad men tyvärr väntar det största pisset imorgon. Matteprov...dumdumduuuuum, och sen engelska nationella på det! Underbar vecka, ska bli riktigt skönt med lov nu! Kickar in lovet med utsparksfest imorgonkväll, ska bli kul!
 
och ovan har ni min nya dress från H&M, 149kr! Kommer matchas i sommar till bruna ben, vita låga converse och en axelremsväska samt brillzen. Fy vad jag längtar
Pussss
 

NÄR LYKTORNA TÄNDS

bästa bildtillfället från 2014 än så länge
Tjubba boys n girls! Då va helgen slut igen, haft en bra helg, och äntligen fått sova ut!
 
Veckan som kommer är fullproppad med skit. Terminsprov i både matte och naturvetenskap, mina två sämsta ämnen och en fet eneglska läxa, så det bli att råplugga.Spyr av bara tanken!
 
 Men samtidigt har vi också lite roligt denna veckan med. Utsparksfest, förhoppningsvis en arbetsintervju och ... nej, där tog det stopp på det positiva, men det kommer, eller hur peaps!
Puss & Kram

96

Går och lägger mig med drömmar om musik, glädje och not a care in the world
 

EXTRA BEA TACK

Härlig kväll igår med mina fina tjejer! Mycket prat och skratt som vanligt! God mat på det! Kaloriräknaren gick nog på error alltså!
 
idag är det då lördag! Ska strax bege mig mot Johanna så ska vi göra i ordning oss! Sen iväll ska vi servera påen 40-årsfest! Ska bli trevligt! Nej nu ska jag käka lite frulle! Klockan 1 på dan haha, men sånt får man när de är lördag!

MIDNIGHT BLUE

Del av kvällens outfit! Ny topp från H&M, 79 spänn! Matchar med favvissmyckena, svarta jeans, skinnjacka och converse!

CHÁTEAU FORÉT

Fredag fredag freeeedag, och sol på det! Träffade efterlängtade Julia efter skolan, som hållt sig lite på den osociala kanten senaste tiden på grund av hennes slavdrivar-skola, har saknat den bruden! Satte oss på en uteservering längs storgatan med varsin latte och croassoint! Njöt av solen och värmen! Okej, jag ljög, det var skitkallt och vi hackade tänder typ! (men vad gör man inte för lite sol?)
 
Efter det tog vi en runda på stan och fick med mig ett par fina saker hem för en gång skull! Ikväll ska jag möta upp ett par bruds från klassen på stan så ska vi bara käka och mysa på nåt ställe! Finns det något bättre en solig ledig kväll, ärligt?
 
Have a great friday peaps

FASHIONBUNKER

 
Åh har precs hittat världens snyggaste klänningar! På en sida som heter fashionbunker.com! Älskar alla deras plagg! Helt sjukt så fina och perfekta, precis min stil! Dock så är det mestadels designerplagg och ingenting kostar definitivt inte under tusenlappen, men om man hittar något man verkligen vill ha ä
r det ju så värt det!
 

En favorit

ABORIGINAL

Isabella Pestello by me

Slutade tidigt på grund av inställd teater- lektion, så kom hem redan vid 1, sen dess har jag haft grovt pluggmaraton! Vad hände egentligen? För ett par veckor sen var en läxa i veckan normalt! Fram tills nästa vecka har jag två inlämningar, en fet engelskaläxa, terminsprov i matte, terminsprov i Naturkunskap och ännu en engelskaläxa... Yes, it´s true!
 
Händer inte så mycket annat idag, thinkin bout dra ner till gymmet en sväng och köra lår, men först ska jag laga mig lite stuvade mackisar och kolla Desperate housewifes, bästa eftermiddagsunderhållningen lätt!
Talk to ya´ll later

BOYS CAN NEVER TELL

Sitter med nyduschat hår och bloggar, nergrävd under mitt vita täcke med en kopp te. Myser häcken av mig så mysigt jag har det!
 
Vart en normal tisdag som avslutades med skrattfylld hjärt och lungräddning på idrotten! Efter det susade jag hem genom stan på min cykel, sov nån timme och sen har jag och mamma hållt på att tvätta hela eftermiddagen! Efterkvällsmaten drog jag ner till gymmet. Simmade och tog sen en snabbsolning på 30. Så skönt att få lite färg! 
 Annars? Har just nu så dåliga dagar utseendemässigt, om man nu kan säga så utan att bli för ytlig. Håret känns fel, hyn är åt helvete och sminket verkar aldrig sitta där det ska. Ilandsproblem, jo tack jag vet! 
Lite av mina samlade tankar för tillfället! Peace

RSS 2.0