I´M RADIOACTIVE

HEJSAN! Har precis kommit hem från promenaden med atlas, har Jojje med mig...vi båda två sitter med lite bestlutsångest angående kvällen! Tror eventuellt att vi bara skiter i hela valborg-fylle-fest-eld-grejen och bara myser hemma hos mig, kanske hittar på något senare ikväll i så fall, vi får se vad som händer! Inga förväntningar alls...

VALBORG?

Ojojoj! Vaknade upp idag och insåg att det faktikst är valborg idag! Herremingud! Vi har pratat lite om det men hade totalt glömt att det var idag!
Vi får se vad som händer, antingen så tror jag vi fixar lite käk och kollar på en brasa innan vi gör upp en gen på stranden (haha, känns som på jag lever på stranden) med filtar och mys!
Annars så hade vi några andra alternativ men jag vet inte, ska prata med tjejerna i skolan idag!
På tal om skolan så börjar den om 15 min, HEJDÅ!
Jag och mitt hjärta, Johanna

KÖPT!

Precis klickat hem en sådan här goding! Lite väl sent att beställa mössor i Maj, då de flesta normala beställer bikinis, men jag bestämde mig för att vara lite onormal! Matchas snyggast med en svart (eller kanske vit) pälsjacka, kedjehalsband och loafers eller converse!
 
Lägenheten vi kollade på var förvånansvärt fin om man jämför med mina förväntningar! Vi får se ifall det blir något med den, i så fall flyttar vi i augusti, precis innan skolan börjar!
Och med detta lilla inlägg så säger jag godnatt efter en lång måndag!

GLAM GRUNGE

Dagens Outfit: Kavaj H&M //  "Päls"väst Veromoda // Jeans BikBok // Topp GinaTricot // Kedja H&M // Halsband Mestore.se // Skor Dr Martins // Tygkasse Cheap Monday'
Fotograf; Johanna Sjövall
 
Det härliga vädret fösvann lika snabbt! Tur att jag hade på mig min gosiga väst! Älskar den!
Ska i vilket fall som helst alldeles strax iväg mot helsingborg för att möta upp Mami så ska vi kolla på en lägenhet, håller tummarna på att den håller för mina krav! Efter det ska vi innom min serbiska farmor, vi får se vad hon har att bjuda på idag!

GODMORGON!

Vaknade för nån timme sen och ska strax springa iväg till skolan! Solen skiner och pankakorna är redo att ätas! Hoppas ni får sen bra dag! PUSS!

DET HÄR ÄR SLIT, DET HÄR ÄR BLOD, SVETT OCH BEAT. DET HÄR ÄR SJÄL, DET HÄR ÄR KRAFT, DET HÄR ÄR DRÖMMARNA JAG HAFT!

Petter - "Mighty"

THE BOMBSHELL.SE

Ville bara tipsa om en sida http://www.thebombshell.se/sv/ Riktigt snygga kläder till riktigt bra priser! Har precis beställt hem ett par grejor så får vi se hur det ser ut i verkligheten, slåtr vad om att de är lika snygga!

YESTERDAY

Hejsan och godmorgon på er! Sitter och myser på balkongen med min kära linda och en kopp kaffe (ätit slut på pankakorna).
Igår så åkte jag som sagt hem till hanna för lite firande av hennes födelsedag tillsammans med släkt och vänner! Vid tio-tiden så tog vi min cykel och balanserade oss bort, tre stycken på samma cykel, hem till mig där vi plockade på oss lite filtar och annat gott sen cyklade vi ner till stranden där vi spenderade kvällen tillsammans med lite andra människor, samt tusen hackande tänder! (Fy sjutton vad kallt det var!) Efter det så cyklade vi hem och lämnade hanna (stannade vid en pizzeria som mot alla ods hade öppet kl 12 på natten och åt lite innan vi cyklade hem) och sen somande vi!
HOPPAS NI HAFT EN HÄRLIG HELG, Imorgon väntar skolan och nationellt i Engelska...
 

VÅRKÄNSLOR

Har knallat runt på Höganäs Marknad hela dagen, ätit massa gott och sånt tillsammans med hannabanna! Sitter nu på balkongen och äter munkar! Godast i världen!
Ett under att jag inte är fet...

SWAG

 
GÅRDAGENS OUTFIT:
Skinnjacka Jofama By Kenza // Skjortkofta Bikbok // Jeans Neverdenim // Topp H&M // Tygkasse Cheap Monday //  Döskalle-armband Pieces // Solglasögon RayBan
 
Hur har er fredag varit? Hanna stack nyss hem och jag har precis bäddat ner mig under mitt duntäcke med potatisbullar, cola samt risen och lite annat gott för att njuta av ledigheten, håkan hellström i högtalaren och inga måsten! Fyfan vad livet är härligt ibland!

THE PROMDRESS?

 
Eftersom jag faktikst redan har en balklänning som jag skaffat i november (dock så finns den över hela internet nu så är säker på att jag kommer smälta in med resten av tjejerna med den klänningen) men dock så vill jag också  leta balklänning, precis som alla andra! Så här har ni några finisar som jag hittat...
 
 

FREDAG (!!) 26 APRIL 2013 "FÖDELSEDAGSFIKA"

HEJSAN! Har nyss varit och firat Hannabanna som fyllde år i onsdags! Grattis min sötnos! Hade idrott sista lektionen så kunde gå lite tidigare utan att läraren märkte det (busigt va!?) så åkte vi in till Höganäs och överskade henne med blommar och choklad, silka vänner hon har va!?Vår lilla gris!
Jag och Johanna!
Söt som socker!<3
Och linda och Julia som sabbar den härliga och vackra stämningen i alla bilder!
Om ni la märke till det ovh undrar över det så nej, mina kompisar lider inte av smittsamt utslag, de har bara en kompis som tycker om att rita (även vid brist på papper)...
 

I´M SO BACK BABY, U HAVE NO IDEA!

The laptop is back were it belongs, and so is my happy face! Redo för avskrivning varje dag! Yes, babes im back!
Sen senast gång jag bloggade från denna har det nog gått en månad! Saknat det något kopiöst! (fint ord va!?) Har nog inte gjort sådär jättemycket, left livet med mina kära kompisar, solat och njuit av vädret april haft att erbjuda, blivit mer hälsosam, gjort joggingen/pw´sen till en rutin (varannan dag, riktigt stolt!)
Avslutar med den finaste bilden av alla "bilden säger allt" , ljög lite där uppe, hehe!
 

DAMPAR SÖNDER

Vad är det för fel på blogg.se-appen egentligen? Alltid något problem, blir så trött! Hatar egentligen att mobil-blogga då jag inte kan visa er alla blider jag tar om dagarna med min systemkamera men laptopen e på lagning och den andra datorn är helt väck, ena dagen kan man inte komma in på blogg.se, nästa så kan man inte bifoga bilder, sen så funkar inte internet (inget virus alls, nejnej hehe) Hoppas ni har det bra i alla fall, vi hörs (någon gång)...

MORNING!

God morgon på er solstrålar! Solen skiner idag och känns riktigt skönt med fredag!
Hur ska jag spendera helgen? För det första så är min mamma bortrest över helgen...så jag tänkte ta hit kompisarna och ha lite trevligt, men ack...Julia är i Sthlm, Hanna är i Sthlm, Johanna har fullt upp med dansen och Linda är sjuk! Herre min Gud silken kul helg jag kommer ha, instängd i lägenheten med PLL och potatisbullar..

Bild från Eric Ruth galan igår, uppklädda och allt...och nej jag är inte gravid...


JÄVLA GRIS

OMG, att jag var i dåligt skick visste jag, och även min sen innan dåliga kondition, men seriöst? 20 minuters pw blandat med joggning och jag ligger totalt utslagen i soffan och svettas som en gris! Vill inte tänka på träningsverken jag kommer vakna upp med imorgon! (och nej jag skojar inte)

Annars då? Inte så mycket, kollat lite på PLL och ska nog snart ställa mig och laga lite mat, får se vad det blir för något!


SUNNY DAYS

https://cdn2.cdnme.se/3478358/6-3/pic_516ebaabe087c345d8ae5e1e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3478358/6-3/pic_516ebab19606ee5c2342ba07.jpg" class="image">


THE BLACK AND WHITE DRESS


Apr. 16, 2013

Hejsan!
Idag så hade vi NP i geografi (varför nu läroverket bestämt att straffa oss med det) men det gick faktiskt helt okej, lättare än väntat! Ska ha ett till imorgon, tror inte jag slipper undan lika lätt, det vore för bra!

Har ett filmprojekt om förintelsen sista lektionen då vi hann filma klart och efter det så stack jag med Linda och Johanna och köpte glass som vi åt i solskenet!
Idag var det 18 grader!!! 18! Är det möjligt!? Helt sjukt som sommarkänslorna spirar, känner bara för att springa runt i shorts och Converse och idag, med tanke på vädret hade det nog till och med gått!


SPRIDER LITE AV MIN LYCKA

Hejsan gullisar!
Sitter just nu på balkongen med en kopp te i handen och njuter av den underbara kvällen, så vuxen jag känner mig haha! Kvällsol, 13 grader och fågelkvitter, gud silken känsla efter denna långa och outhärdliga vinter!
(Ifall ni inte märkte det själva så kom jag in på min linje haha)

 


HÅLLER TUMMARNA

Ligger i sängen och hostar medans jag skrollar igenom fb och insta med alla "jag kom in"-statusar! Japp, idag är dagen som avgör vår framtid (inte alls dramatiskt)...tyvärr så har jag glömt bort mitt lösen så ska låta en lärare kolla upp det tills ikväll då jag har mitt utvecklingssamt, wish me luck (in both)


LÖRDAG

Japp, släpade faktiskt iväg mig själv igår hem till Linda! Bad move...min hals har inte mått såhär dåligt på hela veckan, antar att jag inte heller kommer orka gå till skolan imorgon men det var värt det! Gud så roligt vi hade! God mat, badtunnan och mina älskade girls! Synd bara att HannaBanna inte kunde komma! Stackare!


SJUK EN FREDAG?

Japp, vaknade upp idag och mådde tusen gånger värre än i onsdags, fyfan! Herre min Gud vad jag mår dåligt, usch! Blir särskiljt sur eftersom planerna var att vi skulle va hemma hos Linda imorgon kväll och äta och mysa, åh ifall jag inte blir frisk till dess så dör jag!

Papi kom hit för ett tag sen med massa god mat för att få mig på bättre humör (och för att få mig att äta, inte ätit något), nu ska jag försöka äta lite!
Hörs när jag mår bättre!


TORSDAG 11 APRIL 2013

Hej Hopp!
Haft en bra dag? Har varit på ovanligt bra humör idag trots det dåliga vädret, varit positiv nästintill hela dagen, överraskar mig själv! Skippade gympan eftersom jag fortfarande inte är fullt frisk från min korta 1-dags sjukdom och tog igen lite plugg, kändes riktigt bra efteråt! God mat (=ätbar), bild som sista lektion med fika, bra dag helt enkelt!
Nja förutom ett litet missöde som förstörde min dag totalt...Låt oss bara säga att jag hatar min katt ... som har en förtjusning i att tugga sönder mina hörlurar... Tror detta var det 6e paret jag köpt!? Jävla kattfan.

Bilden var tagen i morse, glad, naiv och ovetande om vilken jävelskap som väntade då jag kom hem...


NEW IN

~bild av förra veckans shopping, bättre bilder kommer! Gash vad jag saknar min kära laptop!


SJUK.

Vaknade upp i morse med halsont och öm i hela kroppen, kanske till och med lite feber? Bestämde mig för att stänga av väckarklockan och ta en dag hemma idag!
Vaknade vid halv tolv, totalt genomsvettig och kände sjukdomen i hela kroppen, usch!
Nu efter att jag bäddat ner mig under duntäcket i soffan och sörplat i mig lite kamomill mår jag faktiskt bättre!
Har börjat se på Pretty Little Liars nu också, precis som GG så e det totalt beroende-framkallande, tur en dag som denna! Jaja, bättre än plugget i alla fall!❤❤


MÅNDAGSTRÖST

Gokväll människor!
Har nyss kommit hem från ungdoms-efter-konfa-grejen med kompisarna (fastän jag inte äns konfirmerades, haha) Käkade lite hemmagjord pizza och chokladpudding, så gott och perfekt en tråkig måndag!
Fick ett skrattanfall under måltiden så jag sprutade vatten ur näsan för första gången i mitt liv, (intressant och inte alla för privat info för en öppen blogg) måste säga att det var en upplevelse jag helst inte skulle vilja genomlida igen...
Men nu ska jag playa Håkan i mina öron och somna, så trött!
GODNATT☆☆☆


AZTEC DRESS


THE END OF MY BIG LOVE

Herre min Gud! Jag gråter fan! Jag ligger och storbölar till en allra sista "XOXO Gossip Girl" replik och nu tog det slut! Ska inte avslöja för mycket för er som inte sett det än men fyfan vilket himmelskt slut, det var så vackert! GG in My heart forever, No exaggeration at all!
Frågan är nu bara, vad ska jag nu göra hela dagarna med mitt liv!? Tror det blir Pretty Little Liars next!


FRÅN OCH MED DU

Gud vad klockan blev mycket, har spenderat hela dagen i solen på balkongen tillsammans med Linda och Hanna och god mat! Julia kom en snabbis också så fick vi lite catshing up och så! (har ingen aning om hur det stavas haha) Tror Linda stannar här och sover ikväll, åh längtar bara jag hög ordet! "Sova" åh så skönt det låter! Kommer gå och lägga oss vid tio ikväll, coola som vi e!
KISSES


GRILLFEST I APRIL -5 (!?!)

Invigde sommarn (haha) igår med årets första grillkväll på stranden! Svinkallt var det, fast skitkul med härliga vänner och mysig musik och med ett tiotal filtar, tre tröjor och allas jackor på mig så var det riktigt mysigt!
Solnedgången var outstanding, så underbart! (Förutom lite missöden, bland annat en krossad iPhone, uppeldad jacka, halvsmält busskort (konstigt nog så funkar det ändån) och en borttappad halsduk, allt hände Hanna, stackaren haha!)
Åkte innom donken och åt lite mer innan vi åkte hem! Kom hem rätt sent så då däckade vi direkt, efter att vi varit ute med hunden och ätit lite nattamat såklart!
Hoppas ni haft en härlig fredag och njutit av det fina vädret! PUSS!


DAGEN INNAN FREDAN!

Hej hopp! Kom hem vid tre tiden idag och gick på promenad med vovvis som vanligt! Otroligt så fint och underbart väder vi haft i veckan, håller tummarna på att det håller i sig!
Efter det så har jag i princip bara legat i soffan och kollat GG, nästan så hela min vecka sett ut! Otroligt skönt att slippa massiva högar av böcker med mig hem, även om jag vet att det är på väg tillbaks!
Njuter av vädret och min fria tid, var hemma hos johanna tillsammans med linda på lunchen och käkade lite gott, tyvärr så njuter jag inte lika mycket av bristen på bloggande! Har jättemycket härligt inspo men tyvärr så är laptopen död för tillfället, ska fixas! Längtar❤❤❤
Ha de bäst!

https://cdn1.cdnme.se/3478358/6-3/pic_515de4c39606ee3b92528617.jpg" class="image">


DÖR OM DET INTE BLIR SOMMAR SNART


TISDAG 2 APRIL 2013

Tro det eller ej så var jag just ute på en pw, Gud så härligt det är när vädret tillåter, ska passa på att nyttja så mycket som möjligt av vädret så länge motivationen håller, vilket det just nu ser ut som om den gör för ett bra tag till! SOMMARN ÄR MIN MOTIVATION!
Annars så var väl inte skoldagen så värst annorlunda, lektioner, plugg, det vanliga! (Förutom att det serverades potatisbullar till lunch, åt säkert 10st!) Till min lycka så verkar det inte bli så mycket i skolan nu, kan pusta ut! ❤
Säg adjö till låren för de försvinner ögonblickligen, vänta bara! PUSS!


SISTA DAGEN I FRIHET

Hejsan!
1a april idag och solen lyser, vårkänslorna står på topp och det verkar som om våren faktiskt kommit för att stanna den här gången, åtminstone enligt väder-apparna!
Är på ovanligt bra humör idag, vilket är rätt konstigt på grund av privata omständigheter, men trots dom så känner jag mig riktigt glad, så glad att jag gav mig ut på årets (och mitt livs) första pw! Otroligt härligt och skönt, och har nu fått för mig att jag ska börja med det ett par gånger i veckan, precis som resten av Sveriges alla andra bloggare. Tycker dessutom att det blivit alldeles för mycket pannkakor och grädde på senaste! Därför påbörjar jag återigen mitt nyttoliv imorgon! Har ni hört hur jag låter? Pw och nyttoliv, oroa er inte! Jag ska inte bli någon träningsblogg inte...slår vad om att min motivation försvinner efter en vecka i skolan, vilken börjar imorgon, suck!
Hoppas ni haft ett härligt lov, KRAM!


RSS 2.0