ROSES ARE RED VIOLETS ARE BLUE BUT A DENIMSHIRT IS DAMN GOOD LOOKING ON YOU.

Jeansskjorta från märket Broadcast, köpt på 2hand!

Fick ett önskemål att jag skulle lägga ut lite fler av mina vintagefynd! Själklart ska jag göra det, kul att ni önskar efter saker så jag får lite ideér!
Jeansskjortan ovan är en av mina toppfavvisar när det gäller 2hand! Oversizad, mjuk denim och perfekt blekt! Älskar den!
 
Vad har jag haft för mig en lat söndag som denna? I morse träffade jag mina tjejer på kakboden så åt vi frukost och fick höra hur linda haft det i turkland osv! Mysigt med lite katching up och gossip till god mat! Efter det så gick jag och Hanna hem och la oss i sängen, satte på filmer som vi knappt kollade på och sov hela dagen (förutom de få gångerna man lyfte på täcket för att sträcka sig efter chipsen eller så). otroligt perfekt söndag!
Hoppas ni haft en bra helg! PUSS!

TAPAS NIGHT

Mat, Mat, överallt jag tittar!
Bilder från kvällen igår, mys på balkongen med mina favorit tjejer Johanna och Hanna! Gissa om jag fick ont i magen efteråt haha?

OBEY ME

Gårdagens: Mössa Obey // Skjorta Ralph Lauren // Jeans Dr Denim // Skor Converse
 

FRÅN KVÄLLEN

 GODMORGON! Fy vad segt väder det är! Regnar, moln och kallt som fan...Usch! Vill bara ligga kvar under täcket hela dagen, men nej det går inte! Måste fixa lite innan kvällen då några av tjejerna kommer hit, får se vad vi hittar på! Hoppas på en hemmakväll med god mat, min favvis!
 
Igår så köpte jag och Hanna med oss mat och sen cyklade vi längs strandpromenaden och hittade en mysig plats där vi satte oss och njöt av kvällen! När det gått någon timme så fick vi ett ryck och bestämde oss för att vi skulle cykla till mölle!
Efter hälften av vägen så orkade vi inte mer så vi la ut vår filt och dukade upp med godis och cider och la oss där mitt på cykelvägen (det var ju inget folk ute). Där låg vi och pratade hela kvällen. vid 1 började det regna, och aa inte så lite heller. Tror aldrig jag sagt fuck så många gånger på så kort tid haha! 

COLD BLUE SKY

Gårdagens: Cardigan Lindex // Magtopp Topshop // Shorts Weekday vintage, Levi´s // Skor Converse
 
Jaha, då var det redam kväll då! Myst bort en hel dag, jaja det kan man väl få göra ibland! Tänkte snart käka något och efter det dra till stranden med Hanna, igen..Lever ju för fan där haha!

MORNING FRIDAY


LEKER SOMMAR

Vem fan bryr sig att det är 16 grader och halvsol, nu är det snart juli och då är det fan sommar och då ska vi fan ha sommar! Vi klär oss i shorts och drar ner på stranden med jordgubbar och fryser häcken av oss! Bara för att, Nej nu får fan sverige leverera lite värme! (tre fan på ett stycke haha)
 
Idag är det fredag och jag har knappt några planer alls för helgen! Hanna skulle nog komma och hålla mig sällskap under helgen, på lördag skulle vi alla nog hitta på något och på söndag skulle vi försöka träffas på lite re-union frukost nu när linda kommer hem på lördag! Jaja vi får se vad annars som händer. Eftersom Julia snodde med sig min laddare så är min mobil nu urladdad, tack Julia!
 
Nu ska jag ta mig lite frukost framför ett sex and the city avsnitt, PUSS!

LEVIS 501

From 2-hand!

Kände att det var dags för ett nytt par till min samling nu när jag slitit ut mina favoriter, och passande nog så låg dessa och väntade på en ägare i 2hand-butiken, nya 501-jeans med tags och allt! Blev mina för 100-lappen, kan man göra annat än älska 2hand?

THE MUSIC OF JUNE

The Script -Nothing

Urban Cone -Searching for silence

Oskar Lindros -Från balkongen

Smash Mouth -All star

Green day -Wake me up when september ends

Håkan hellström -Det tog så lång tid att bli ung

Ed sheeran -Wake me up

Movits! -Limousin

Och mina favoriter:                                 Lune -Leave the world behind

svenska björnstammen -Svalkar Vinden


A BAD DAY

Har vaknat med jämna mellanrum sen klockan 8 av ett hemskt motorljud som sätts av och på hela tiden. Inte föräns nu, då jag ger upp och sticker ut huvut genom fönstret ser jag tanten med sin gräsklippare. Vem fan klipper gräset klockan åtta på morgonen!? Regnar gör det ockå idag, dagen börjar bra känner jag!
 
Nej, nu ska jag sluta vara så pesimistisk och dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot Hanna, ska hjälpa henne att måla om hennes rum, snäll som jag är!
Om ni inte fattade det själva så är inte dessa bilderna tagna idag...

TISDAG 25 JUNI 2013

25, vilket betyder barnbidrag om två dagar! Normalt sett sitter jag här, i slutet av månaden, pank med nudlar och kaffe. Men inte idag inte, vi kör på lyx: Cola och pizza. Vad the fuck har hänt, undrar ni... Aa vem fan behöver sommarjobb när garderoberna behöver tömmas och andras behöver fyllas! Än så länge har jag sålt två hunky-dory koftor, en väska, en plånbok och en odd molly kofta! Totalt 950kr, grejer ut, pengar in! Underbart, right?
 
Annars då? Har haft en rätt så mysig dag, tog en sväng till Ängelholm för ett par ärenden, annars mest bara legat och segat, rensat lite på datorn och sånt! Medand jag bläpprade igenom bilderna hittade jag en bild på dessa...
Jeansen jag beställde från weekday för ett par månader sen, använt dom en gång men totalt glömt bort att jag ägde dom nu! Skitsnyyga, enligt mig! Dags att rota fram!
 

FAITS AWAY UNTIL THERE´S NOTHING LEFT


SOVRUMS INSPO

Bilder från google och ikeas hemsida.

Snart är det dags, mindre än en månad kvar och måste snart fälla upp kartongerna och börja packa ner mitt rum för att öppna upp det någon annanstans! Jag måste rensa ut otroligt mycket, mestadels kläder. Har två garderober fulla med kläder som jag inte använder, ska bli skönt att bli av med allt! 
Mitt nuvarande rum består av lila väggar och en vit rosentapet, rätt så fint fast fett trött på plommonlila. Mitt nästa rum, ska vara vitt, svart och med små färgkontraster av kläder, böcker, prylar osv! Så fint tycker jag! Ska istället för att låsa in mina kläder i garderober, låta som hänga framme på fina klädställningar, skorna på hyllor eller skokartonger, tidningarna i en hög på nattduksbordet. Och en stor fet spegel, främsta måste ha-grejen till mitt nya rum!
 

LJUSA SOMMARKVÄLLAR

Haft en underbar eftermiddag/kväll med min kära Johanna! Först fika och prat om allt möjligt, ungarna på hennes jobb som så desperat inte vill äta upp sina plättar så de gömmer dom på undersidan av bordet (hahah), flytten (som snart börjar närma sig), kompisar, killar, katching up! Otroligt härlig dag faktikst!
 
Sitter just nu med min mössa på mig och lyssnar på green day, vilka jag fått en liten crush på! Haha, konstig som jag är! Fett mormal med mössa innomhus mitt i sommarn och allt! Jaja, who wants be normal anyway?

MORNING GLORY


GODMORGON!
Vaknade vid 11-tiden och ligger ännu kvar i sängen och myser, kollar sex and the city osv! Första hemma-dagen på väldigt länge, ska njuta till fullo och bara göra inget förutom tvätttiden i eftermiddag och lite sånt! Så härligt!

DINNER S READY

Revben med nypotatis och sallad.
 
Såhär såg alltså min söndagskväll ut. Mat på balkongen med den nya Solo och Oscar lindros nya på låg volym i bakgrunden! Åh så mysigt, ryser bara av att skriva det! Älska sommarlov, att slippa söndags-ångesten!
   Imorgon väntar ännu en än så länge planfri dag, skulle eventuellt träffa Johanna och lite sånt! Saknar min sötnöt, känns som evigheter sen!
Godnatt folks!
 
 
 
 
 

GODMORGON MITT HJÄRTA<3

Vem behöver en pojkvän när man har en Hanna?
 

MIDSOMMAR

Jaha, okej! de årliga eftertextrena om midsommar ska alltså rulla in nudå? Berättar allt från början...
 På morgonen vaknade jag upp i simons hus, under "festen" där dagen innan så hade jag blivit av med min mobil, så kunde inte precis åka hem, sov där med 9 killar och väntade på ljuset så att jag kunde leta. Precis när jag skulle ge upp och cykla hem så låg den där i cykelkorgen, hade tydligen glömt den där innan vi gick in, great!
 
Sen cyklade jag hem, mötte upp Hanna och hennes familia för lite midsommarfirande och god mat hos deras vänner! Trevligt!
Efter det så begav vi oss mot hannas hus och sen kom våra vänner från Malmö hit och gjorde kvällen till något minnesvärt. Först hannas hus, sen ner till stranden. efter det bussen till jonstorp, mys i Jonas stuga, sen träffa lite mer människor, sen så sov vi där, 9 pers i en stuga på 10kvm, max. Mysigt var det iaf!
Saknat grabbarna sen förra midsommar! Rolig tradition vi skapat oss, längtar redan till nästa!

FINALLY HOME

Två bloggfria dagar alltså...Hmmm, vad tycker jag om det? Synd! Får berätta om allt i efterhand för har verkligen inte hunnit. Bilder och allt kommer senare!
 
Har precis kommit hem och tagit mig en efterlängtad dusch samt lagt mig i soffan för att vila ut, midsommarklänningen är kastad i tvätten och äh jag är för trött för att skriva. Bloggar mer sen! PUSS O HEJ!

HOPE FOR TONIGHT

Gud, vad varmt det är idag! Svettas som en gris gör jag när jag cyklar genom allt, härligt sverige! Har precis kommit hem från stranden, tog en sväng innom 2-hand-butiken, kan visa mina fynd senare! Nu ska jag följande: ut med hunden, sätta på tvätten, göra vid mig, handla och sedan åka till Julia för att cykla ut till en forna klasskompis som fyllde år i tisdags!
 
Tre bilder från förra festen med klassen, hoppas på lika kul ikväll, dock så blir det nog svårt att toppa!
 

GT

Kolla vad jag hittade på Ginatricots lilla websida, ursnygg till höstens alla fester, 199:- Vilket kap!
 
Godmorgon världen, solen skiner, termometern står på 22+ och det vankas en underbar dag, fy vad härligt! Bättra på solbrännan lite grann, äta lite gott och träffa lite trevliga människor. Hade egentligen tänkt klämma in en långprommis med vovvis också men eftersom mina fötter strejkar så går inte det!
 
  Jag börjar verkligen känna mig som min mamma när jag varje morgon står där varje morgon och fixar med mina ortopediska sulor som tydligen ska hjälpa...Yeah Right! Dessutom får jag ont imagen så fort jag äter något och därefter väntas en timmes magkramper. Jag svettas som en gris när det blir det minsta lilla varmare, fräscht va? Jag har också märkt (efter en händelse i veckan) att jag inte längre klarar av saker som snurrar, illlamående och en kvälls huvudverk blir effekten. Alla dessa saker som jag stört mig på hos vuxna i åratal, drabbar nu mig! Frågan är...Börjar jag bli vuxen?
 
Nu ska jag dricka oboy och leta upp en nostalgi-film för att motverka vuxen-heten. PUSS!

DANSAR I TANKAR

Myser runt i min favvis-skjorta med en kopp rykande och återhämtar mig ifrån duschen från himlen som fick min hundpromenad att förvandlas från 20 minuter till en timme och 20 minuter. (en timmes hukande intill en husvägg och 20 minuters kutande hemmåt.) 
  Lyssnar på NorlieKKV´s nya och njuter av lite dåligt väder och smutsiga kläder! Make the best of the situation, check!

A PIECE FULL OF LIFE

Gårdagens outfit: Kjol Bikbok // Tisha H&M // Tygkasse H&M // Skor converse // Solbrills Rayban 

THE DAY BEFORE TODAY

-Det är sjukt så kul man kan ha det när man är med rätt männsikor-

ONSDAG 19 JUNI 2013

Collage made by me at www.polyvore.com

Godmorgon finisar! Igårkväll så drog jag till Jonstorp för lite sommar-mys med Johanna och Linda! Kebab, solnedgång och deeptalk (+natthumor). Efter det drog jag och Linda oss mot höganäs och släpade med oss ett par filtar, en kortlek och godis ner på stranden där vi satte oss på bryggan och mös till 1-tiden då vi cyklade hem och somnade! Min kväll kortfattat!
Idag så ska jag nog bara mysa framför ett par avsnitt av sex and the city, yes thats my new thing! Vädret ser inte så bra ut idag, så tänkte passa på! Ska lägga ut bilderna från igår också, så keep updated! PUSSSSS!
 

F.R.O.M. THE DAY


HANNABANNA

Min fina Hanna!

Idag vankas buissnes, eller rättare sagt bloppis (något åt det hållet) försöker få ihop lite pengar eftersom ajg är pank för tillfället, så gick med i en sida på fb, man säljer kläder, skor osv sen kan då folk ta kontakt med en ifall de är intresserade och därefter mötas upp! Så det är alltså det jag ska ta itu med idag!
     
SOLEN SKINER OCH FÅGLARNA KVITTRAR, VERKAR BLI ÄNNU EN DAG FYLLD AV SOMMAR!
 
 

COME PLAY

Helt kär i playsuites/byxdresser, vad sägs om den här från ginatricot? Blev kär sekunden jag såg den, SÅ SÖT? 249:-
 

Precis kommit hem efter en fartfylld dag! Och än är den inte slut, ska strax bege mig mot stranden igen för att möta upp lite människor! Egentligen så mår jag jävligt dåligt efter snurr-grejen vi lekte på i parken, men YOLO liksom, haha!
Har solat på kvick, ätit fish & chips, handlat på lidel (?) för första gången i mitt liv och lärt mig åka lite longboard, osvosv!
Känner sommarlovet!<3
 

ESSANCE OF BLUE

Gud, vad jag är på bra humör idag! Sommarlov och sol för en gångs skull! Dessutom så ska det tydligen bli super väder på fredag med, även fast våra planer angående midsommar verkar gå åt skogen!
   Sitter nu och mornar mig med jordgubbar, nutella och kaffe! Perfekta combon! Ska alldeles strax dra ner mot stranden med hanna och sen ska Julia och Linda hanka på!
   HOPE U GET A GREAT DAY
 
 

YESTERDAY WAS A GOOD DAY


NEW IN

 

SWEET NOTHING

Sitter och slöar på balkongen precis som vanligt! Äter, myser och kollar film med min kära Hanna!
 Igår så stack vi till Jonstorp och köpte med oss pizza till Johannas place där Linda och Julia också var! Mysig kväll med deeptalk och mys!
Har inte insett det föräns nu men detv är ju faktikst sommarlov! Fy vad gött! 2 månader av ingenting, hur härligt är inte det?
Nu tjatar Hanna om att hon vill se på film så jag får blogga mer senare! PUSS!
 

LÖRDAG 15 JUNI 2013

GODMORGON ELLER GODMIDDAG? Igår så kom Johanna, Hanna och Ellen hit så hade jag lagat lite mat som vi åt, med jordgubbar till efterrättt såklart! Mysig kväll med gott snack och trevliga tjejer!
  Ska alldeles strax bege mig ut med Hannabanna och köpa någon lunch till oss och sen hade vi tänkt sätta oss i en park eller något! Lunch ala picknik-style!
 
Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, killarna i min numera forna klass hade fixat ihop något, men jag vet inte om jag är så sugen på att gå. Vi får se!
Hörs senare! Ha de!
Min absoluta favorit bild från skolavslutingen! Så härlig!

SKOLAVSLUTING 2013


GODMORGON

Har precis sattit mig ner för lite frulle och igen-bloggnade för de senaste dagarna! Ska alldeles strax sätta mig och gå igenom bilderna sen skolavslutingen och klassfesten (var för lat för att göra det igår, och ärligt talat en fruktansvärd huvudverk....)
  Annars så händer det väl inte så värst mycket idag, Skulle träffa några av tjejerna ikväll och så får vi se vad som händer! Kika in senare så ska inläggen ha kommit upp! XO
 

DAGEN

Sitter just nu på min sista bussfärd till skolan, med musik i öronen och susar förbi allting en sista gång. Kommer snart gå gatan till skolan på väg till slutet, långsammare än någonsin på grund av klackarna jag har på mig!
Jag säger inte att jag inte vill sluta, det vill jag, kanske bara inte just nu. Att gå igenom allt det jag hatat för en sista gång får en att älska det. Men snart är det borta och utbytt mot något annat.

Jag ska verkligen lämna stället jag växt upp på, där jag left hela mitt liv och starta ett nytt på ett nytt ställ, Som kommer vara totalt annorlunda.


SLUTET?

Sista dagen på Jonstorpsskolan och jag vet inte hur jag känner. För ett år sen var jag rädd, och ville inte sluta, de senaste månaderna har jag inte velat annat än att sluta, nu har jag ingen aning. Den senaste månaden har jag inte tänkt ett skit på hur det ska bli att sluta, har försökt igonorera det lite grann, men nu står vi här en dag kvar och jag har ingen aning längre. Ingen aning alls.
 

TWISTED

Tröja Beyond Retro // Shorts Levi´s // Tygkasse H&M (ja jag ska börja variera mig lite) // Skor converse // Peace Armband Ur&Penn // Brillor Rayban

"SPORT"-DAG

Vad alla gjorde:
 
Vad vi gjorde:
 
Betygen är satta och vi kan göra vad vi vill! Har bara solat och myst hela dagen med Johanna och Julia, linda drog till Väla haha!
Efter lunch så stack jag och Johanna ut och letade presenter till våra mentorer som vi har fått ansvar för i år. Hittade en som jag tror blir helt okej, alltid lika svårt att köpa present till en 40+ man, (och där man får utesluta världens bästa pappa-muggen) Tog en fika på Solo också!
Rabarber-cheesecake och islatte! MMmm!

FANFANFAN

ÅÅåh jag orkar inte! Jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor på skolavslutningen, allt ser förjävligt ut, jag har inga pengar kvar över huvudtaget (smarta jag) jag har glömt att jag hade ansvaret att köpa present till våran mentor och vi ska på någon jäkla onödig sportdag imorgon som jag inte har tid med, mamma tjatar och huvudet värker vafan asså!?
Det här är klänninge jag tänkt ha men jag vetefan längre, åhh orkar inte
 
 

HELT SLUT

Har nyss kommit hem från en heldag på väla (kl 20.30, yes) 600kr fattigare och med fruktansvärd smärta i fötterna! Trots det så är jag på fett bra humör! Hittade inte heller ett par beige pumps så får väl ha mina vita Converse dårå, som just nu är fint dekorerade med hundskit, mysigt va?

Nej men hittade faktiskt massor fint, kan visa er sen! Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch, PUSS!


GODMORGON!

Välkomnar dagen med en rostad macka med skagenröra och ett glas cola! Silken frukost haha! Ska alldeles strax dra på mig jackan och bege mig mot väla med mina kära vänner!
Ifall jag inte hittar beige pumps idag så vet jag inte vad jag tar mig till!
KRAM, WISH ME GOOD LUCK!

SWIMWEAR

Åh, är sjukligt sugen på en ny bikini, helst en med bygel så man kan bära den hela dagarna, praktiskt nu på sommarn! Gärna en vit, virkad får aldrig nog av virkat, så fint! Har kollat runt lite och cubus bikini-kollektion i år är bara så sjukt fin! Otroligt många fina! Ginatricot och bikbok har också många fina! Ska in till Väla imorgon med Hanna och Julia och leta beige pumps till skolavslutningen, ska kolla efter en bikni då också! PUSS PÅ ER!
 

FLOWERS AND LAYERS

Dress- Twist Tango
Ville bara visa er klänningen jag fyndade i veckan på 2hand, från märket Twist Tango! Gillar den starkt, om än att den kanske är lite för söt för mig men vad gör 25 kronors skillnad haha?
 

SÖNDAG 9 JUNI 2013

Sitter på balkongen med Linda och Hanna, eller nej förresten de sitter där ute och sjunger massa töntiga sånger som inte jag kan, sur som jag blir! Jag sitter nu vid datorn inne i köket och dricker mitt kaffe i min ensamhet! :(
 
Igår efter fikat så tog jag en dusch och fixade mig och sen käkade vi middag hos Hanna, låg i matkoma i tre timmar efter och sen kom linda så drog vi ner på stranden!
Idag så har jag nästan inget på schemat förutom lite städning här hemma innan mamsen kommer hem! På tal om mamma så lurade jag henne igårkväll, tog på mig Hannas lillasyrras löshår och skrev att jag färgat håret och ja...
Hahha, dör! Ska bli kul att se reaktionen när hon kommer hem! Hon ringde mig också och skällde ut mig!
Sen vill jag också hälsa grattis till min kära moster som fyller år idag!
 
 

LAST 24H

Torsdag:
Drog mot jonstorp och mötte upp mina tjejer, så käkade vi pizza nere i hamnen och åkte ut med Johannas båt en sväng, efter det drog jag hem till Linda och sov!
Fredag:
När vi vaknat lite så drog vi på oss bikinin och la oss och solade vid piren i ett par timmar, dock ingen bränna än!?
Sen drog jag hem till johanna en snabbis och fixade oss innen vi begav oss mot höganäs Beach, för lite grillning och sånt med fina människor!
Och vid 12-slaget när de flesta gått hem så stannade jag och Hanna kvar för lite mys på bryggan, åh så mysigt det var!
Min fina Hannabanna!
 
Nu drar jag och hanna mot her place så ska hennes mami bjuda oss på lite rabarberpaj! Åh så gott!!

SOMMARLOV REDAN?

Tjenis Penis! Har bara kommit hem en snabbis för att byta kläder, och lite sådant! Ska iväg mot jonstorp för att umgås med mina tjejer (- Julia)!
Blev en riktigt mysig dag idag nere på la playa (kvick) med sol och bad (första doppet för i år, jao!) Känns redan som sommarlov!
Hoppas ni får en fortsatt härlig kväll, tror jag crashar hos linda i natt så vi får se om det blir mer bloggande! PUSS ANNARS! 

HAPPY BIRTHDAY SVERIGE

Som sagt så stack ju jag till linda igår, hade det jättemysigt med pasta, hög musik och girltalk!
Åkte hem vid 1-tiden och somnade direkt! Så skönt att vara ledig nu, innan skolan slutar totalt!
  
Idag hade jag tänkt att möta upp hanna vid kakboden så ska vi köpa lite gott och sen sätta oss och sola eller något i en park eller så! Får passa på när det är så fint väder!
Hörs senare! PUSS!
Bild från igår, at lindas place.

DARE TO STAND OUT

Dagens: Tights Manhattan // Skjorta HM // Skor converse // Väska monaar //
 
Nu drar jag till Lindas place för lite icke-studentfirande till skillnad från resten av sverige, tror jag spyr om jag ser en till gul och blå balong, usch ! Så sotis!!

SUNSET BOULEVARD

Hemma, helt slut! Sitter i sängen och masserar mina fötter efter dagens äventyr! Varit inne i varenda vrå i hela Höganäs och sökt jobb, på ställen som jag inte äns visste fanns! 15 cv´n utdelade så nu är det väl bara att vänta och se!
Hörs imorgon, nu ska jag gå och lägga mig, mycket nöjd med min insats!
 

THE KID AGAINST THE WALL

Dagens:Jeans Weekday // Sweatshirt Weekday // Tygkasse H&M // Skärp Poland //  Klocka  2hand // skor converse // Nagellack Ginatricot.

MÅNDAG 3 JUNI 2013

Gomorron folks!
På otroligt bra humör idag, konstigt nog! Är klar med No-provet (som gick helt ok) och sitter och fixar lite arbeten, egentligen är denna tiden så sjuk onödig nu när betygen snart sätts och man är klar med allt, dock så är vi lediga torsdag, fredag och måndag och friluftsdag på tisdag... Varför kunde vi inte bara slutat på onsdag haha?

I eftermiddag så ska jag möta upp Hanna så ska vi cykla runt och leta sommarjobb, sista minuten som alltid men man kan alltid försöka! Hörs senare, PUSS!


IN THE LAND OF YELLOW FIELDS

Omprov imorgonbitti i genetik, fy för säger jag bara! Usch för genetik! Sitter just nu och pluggar men går inte att få in, jaja det löser sig!
   Nu ska jag sova! Godnatt gott folk! Hoppas ni haft en awesome helg!

NEW SNEAKS

Officiellt redo för sommarn!
 

LA PASTA

Á LA HANNA Y  CLARA (fast mest Clara)
 

VI BA SOFTAR

GODMORGON! Sitter på balkongen med Hannabanna och käkar frukost! (nutella och jordgubbar<3) Vad hände med det fina vädret? Totally gone liksom!
 
Gårdagen blev riktigt kul, Johanna och Julia kom till mig vid 5-tiden så käkade vi lite jordgubbar och myste lite och så, sommarkänslor på hög nivå denna gången! Efter två timmar eller något så cyklade vi bort mot hannas place för lite konfa-firande för hennes småsystrar, god mat och sånt! Efter det så drog vi ner till stranden och tog Linda och Hanna med oss och hängde med lite gott folk! Kom hem vid 2 tiden, då jag och Hanna la oss under duntäckena och somnade direkt! Vaknde halv ett idag (!!!??) hur mycket kan en människa sova egentligen?
 

SHRIMP SALLAD

MUMS<3

PLASKPLASK

Bilder från i torsdags, tjejgruppsavsluting, "fisk-spa" eller vad fan det nu heter!?
 
Tjena gott folk! Vaknade vid 11 och har bara precis ätit frukost och påbörjat städningen av rummet! När det är avklarat så får jag väl ta en runda runt i lägenheten med, inann tjejerna kommer ikväll, så ska vi fixa nåt att äta och sen gå ner på stranden och mysa, åh sommarkänslor!

RSS 2.0