TVÅTUSENFUCKINGTRETTON

Jaa, 2013 herregud! Det har hänt så mycket under detta året, till skillnad från 2012. Allt möjligt! Har ingen aning om hur jag ska kunna sammanfatta allt i ett inlägg men det ska jag i alla fall försöka göra, för min, bloggens och tillbakablickarnas skull!
Hur började mitt 2013 egentligen? Juste, haha, någonstans bland molnen i Asien! Där skålade vi in det nya året på flyget hem ifrån Thailand! Väl hemma åkte jag inte äns hem om, ahha! Med resväskan i handen hoppade jag på nästa buss mot Jonstorp och mötte upp mina kära vänner! Hur pallade jag haha? Efter 15 timmars resa var jag piggare än dom var haha! Så startade mitt år!
Snö finns med i bildarkivet, till skillnad från detta året!
Jag och Hanna växte varandra närmare medans vi... gjorde vad fan det nu vad vi gjorde haha? Byggde kojor?
Sen var det dags för min födelsedag! Gav fjortisåren bakom mig ocg blev en rikitig 15åring! Dags att cykla utan cykelhjälm! Dessa bilderna fick då pryda min blogg
Outfit-bilderna satte fart ... tror både jag och min fotograf Johanna kan säga att vi utecklats otroligt mcyket under det senaste året. Haha, modella för 15åriga clara = Kolla klockan som en badass
Men snön smälte och varmare blev det! I mars var det dags för 9ornas Berlin-Polen-resa! Fyyy vad kul vi hade det!
 Och sen inte så kul ... Såklart
Utan tvekan det hemskaste och mest äckliga jag någonsin uppfleft! Också det jag är mest stolt över att jag uppleft! Den intressantaste resan jag någonsin varit på, så otroligt glad att jag fick möjligheten!
 
Nästa resa på schemat var en andra resa till Polen, denna gången med roligare saker på schemat! Tillsammans med mina underbara bästa vänner hade jag den bästa och roligaste resan i mitt liv! Kan titta tillbaka på bilderna från denna resa tusen gånger, alltid lika roligt! Jäklar så kul vi hade det!
Väl hemma i sverige gick det då mot varmare tider våren kom, med blommor och sol, härliga sista stunder på jonstorpskolan, med massor av härliga och underbara ögonblick!
Spexfotot
Foto: SpeX SpeX !
 Skolbalen
 Klassdag
Skolavslutning:
Klassfesten därefter:
Och sen kom sommaren! Och sommaren var också otroligt bra, men skulle kunna bli bättre! Nästa år vill jag resa och se något annat än lilla skåne, men tills dess var denna sommaren alldeles perfekt!
Sen var det dags för skolstart, sjukt spänt i början! Men nu kunde jag inte varit nöjdare med min fina klass! Eller jaa, lite mer testeron skulle vi behöva, men fuck it! WE ARE POWERFULL WOMEN, and Måns and Kevin!
Vi hoppar denna terminen lite grann som pretty much varit perfekt! Förutom ett "litet" missöde! Min kära, underbara, älskade vovve dog i cancer! Otroligt hemskt har det varit, och är! Gråter fortfarande men trots det har det varit en bra jul! Och nu är det alltså nyår, nytt år efter ett långt och härligt år!
 
 
Mina förväntningar på 2014 är ännu högre än 2013! Detta året ska jag uppleva saker, och inte säga nej så jäkla mycket! Jag ska va självsäker, ta an mer utmaningar och sluta vara så jäkla feg! Nu kör vi Clara! Detta ska bli ett år att minnas! Jag ska också bli bättre på att inte skjuta upp saker, ta tag i dom direkt! Och sen har vi träningen! Till sommaren ska vi ha drömkroppen, Clara! 2014, det ska vi gör till ett bra år! Folk där ute,  nu kickar vi igång året med ett jäkla brak och dunder! SKÅL
 

SÖNDAG 29 DEC 2013

 
Tjena! Inte allt för händelserik dag idag, varit nere på stan igen, sen varit uppe hos mormor och fikat med Mamma! Har så otroligt ont i ryggen idag så ska försöka fjäska till mig en massage av mor min!
 
Förutom detta så är det så otroligt skönt att slippa söndagsångesten idag! Men snart är det slut på det roliga, en knapp väcka kvar, sen sätter det fart igen! Men samtidigt som det tråkiga närmar sig, så närmar sig också det roliga, min födelsedag med andra ord! Om tio dagar, mer exakt! Sen är jag 16, tillsammans med resten av alla mina vänner!
 
Nu har hon gett med sig, Yay! Puss på er!

MIN DAG I SAMMANFATTNING


Selfie i min nya tröja från MQ // Lunch! // Stan i action! //Paus från shoppandet!

Min dag i sammanfattning

FREDAG 27 DEC 2013

Bilder från gårdagen:
Johanna kom hem till mig vid 11-tiden och drog upp mig ur sängen! Så lagade vi lite lunch och småpratade lite!
Julklappsbyte fick vi också med
Sen en fika nere på stan, av brist på fantasi! Fick springa lite ärenden samtidigt! Lämnade in mina Vagabond´s på lagning, bytade lite julklappar och sånt! 
 
Vid 5-tiden åkte Bäzztis hem och då mötte jag upp Mamma, så gick vi och handlade, sen hem och åt tacos framför en riktigt dålig Jim Carrie - film! Men var lika glad för det!
 
 

THROUGH CHAOS AS IT SWIRLS, IT´S US AGAINST THE WORLD

Photo By Me & Edit by Me, Model; Johanna

Tjena! Vad tycker ni om bilderna ovan? Riktigt inne på det där med geometri, gillar det starkt i bilder! 
 
Nya Beatsen på öronen, iskall cola och tända ljus framför laptopen! Behövs efter en dag som denna! Sprungit runt på Väla hela dagen, usch, inte roligt alls faktiskt! För det första var det så otroligt mycket folk (surprise ha?), och för det andra så hade jag otrolig huvudverk (ingen bra combo) och mitt i detta så går mina skor sönder! Hela jäkla slan gick av, klacken liksom! silken jäkla kvalité! Har alltså med andra ord gått runt barfota på Väla hela dan, med skorna i en påse! Kännt mig mycket... Fri? Rebellisk? "Fuck Aina"-liksom!
 
Och med detta klagoinlägget går jag och lägger mig, imorgon kommer godingen på da pictures hit så ska vi lucnha och byta julklapparna! Pussssssssss

DRESSCODE

 
Nästa klädsel: Nyår! Vad ska man ha på sig egentligen? En sak är säker och det är att jag inte tänker lägga någon förmögenhetn på en nyårsklänning alltså! Därför har jag hittat tre stycken outfits alternativ som jag tycker passar utmärkt! Har ni samma problem så blir detta kanske lite nyttigt för er med!
 
1. En svart klänning, om man inte har en hemma så går man bara lite smifigt till H&M och fyndar en för 99kr som jag sedan matchar upp med läppstift, klackar och fräcka smycken! 
2. En tisha och svarta jeans/skinnbrallor, vilket alla har i garderoben tror jag, tillsammans med ett klatchigt halsband, glittrig paljettväska eller liknande, med andra ord en gratis outfit!
3. En paljettklänning, vilket man lätt kan hitta under 300 nu på rean! Matchas med lättare smycken och färger.
 
Hmmm, ja har ju några dagar på mig att bestämma men sen är det dags!
 
Annandag jul idag, och mellandagsreans premiär! Sitter just nu och käkar frukost och kletar på lite mascara, ska strax dra på mig jackan och bege mig mot Väla för att möta upp lite brudar ifrån klassen! Ska bli trevligt att träffa dom! Ska dock försöka spara lite money, ska nog till Copenhagen med Julia nån dag och shoppa lite så då kan det ju vara nra ifall plånkan inte gapar tom liksom!
Okej, nu måste jag dra! Puss på er!
 

DAILY WIND

Ligger just nu nerbäddad i soffan, på exakt samma ställe som i morse då jag bloggade haha, silken dag alltså! Bokstavligt talat varit klistrad i soffan hela dagen! Den längsta sträckan jag gått är från soffan till laptopen! 
 
Jag och mamma hade egentligen planerat att ha tvättdag idag och springa upp och ner hela dagen, har ju inte tvättat på säkert tre veckor! Men nån dumbom hade tydligen snott med sig tvättstuga-nyckeln, så det blidde inget av det! Det bli de obekväma trosorna från längst in i garderoben imorgon! Kul att veta va haha?
 
Till detta kör vi ett par bilder tagna av min kära barndomsbestie, hennes fotoblogg hittar ni här! Ge henne lite extra besökare i statistik-rummet så kanske hon börjar uppdatera lite mer! (Piiiik) http://johannasfoto.forme.se

MICHAEL KORS RUNWAY WATCH

By Me
Materiell lycka på hög nivå! Årets julklapp lätt! Fick dock massor av annat fint också! MBMJ-öronhängen, parfymer, lite smycken, en fräck sport-bh och lite annat smått och gott! Kommer visa mina favoriter efterhand! 
Är otroligt glad och tacksam för fina presenter och för min fina släkt! :)
 

JULAFTONS KVÄLL

Otroligt mysig julafton igår och många fina klappar! Supergod mat och mycket skratt och prat med fina släkten!
 
Idag är jag otroligt trött och seg, legat och slappat i soffan sen jag vaknat, kollat alla filmer som går på tv nu och massa sånt mys! Bra att ladda upp nu inför hysterin imorgon! I år ska jag ut och slösa pengar!

GOD JUL

Bilder från Lillejul, igårkväll! Var ute hela dagen igår och köpte julklappar, lunchade och mös med mamma! Har nog aldrig bärt på så många påsar i hela mitt liv haha!
 
Julaftons morgon, alltså! Saknar nostalgikänslan verkligen, men jaja det ska ändån bli mysigt att träffa släkten sen och kolla Kalle Anka! Och att öppna mitt paket ... Undrar vad som finns i haha, har ju inte valt den själv och allt! Ni får se imorgon! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot moster! Puss och kram, OCH EN RIKTIGT GOD JUL!
 
ÅÅÅÅH nu fick jag faktikt lite julkänsla i kroppen iiiiiiih!

MUSIKFAVVISAR - DECEMBER

Ett par favvos under december månad, tillsammans med ett par Håkan och kartellens feat Timbuktus nya album!

EN JULAFTONSOUTFIT

 
Ovan ser ni min nyinköpta klänning stylade med ett par önskeprylar! Klänningen köpte jag på ginatricot! Bara 199kr, tror bestämt att den får göra min julafton i år!
 
Annars? Vaknade vid 11 av att en stor och brun pepparkaka kom in och pussade på mig tills jag vaknade. Trodde jag drömde en konstig dröm men inte då, det var min kära mamma! Och ojj som jag saknat henne, min älskade mami, har kramat henne hela dan typ haha!
Imorgon ska vi ut och handla julklappar, och dricka varm choklad på Fahlmans! Älska jultraditioner!
Hoppas ni haft en awesome söndag och 4, sista advent!
 

IT´S A WRAP!

Såhär tillbringar jag min lördagskväll! Försöker förtvivlat pressa in lite julstämning i kroppen! Har Carolas Jullåtar på högsta volym, lussebullar till kvällsmat och julmust, direkt ur flaskan medans jag slår in dagens köp!
 
Rätt sur på att det inte blir någon snö i år, 9 grader skulle det bli på julafton! Herregud, nästan vår för fan! Här behövs ingen dunjacka, jag håller mig till skinnjackan ett tag till!

MIN HELG

Eftersom uppdateringen varit kass de senaste tre dagarna så får jag uppdatera er i efterhand! Julia sov hos mig i torsdags, käkade Max med mys och massa skitsnack! På fredagen var det julavslutning, och efter det fika med ett par brudar från klassen! Sen mötte jag upp Julia igen så drog vi hem till henne och fikade igen! Fredagskvällen spenderade jag hos Johanna med god mat och mycket prat! Idag har jag varit på väla och fixat ihop det sista i julklappsväg! Stressig men mysig dag... Dygn.. Två dygn! Jaja, här har ni i alla fall ett par utvalda bilder från mina 
Min underbara klass på julavslutningen! Uppspel på våran första pjäs tillsammans! 

Johanna och evve!
Julias mj armband som jag förhandlat till mig mot min päls under juldagarna!
Där rök alla besparingar! Hatar julen (inte sant)
Sammanfattningsvis en händelserik och cozy helg! Min lördagskväll spenderas hemma, fylld av städning, diskning och julklappsinslagning då min kära mor kommer hem imorgon efter två veckor i Thailand! Brun som en pepparkaka kommer hon va, pfft!
Nu ska jag blanda i lite pesto i min pasta och sen slå mig ner framför en bra film! 

Vi hörs imorgon underbara och fina människor där ute! Hoppas ni alla har det bra, var och vem ni än är! (Förutom om ni är en pedofil)
Puss och hej!


ONSDAG 18 DEC 2013

Tjenis! Fyy, vad jag är slö idag! Kanske inte så konstigt efter min dag! Stannade kvar efter sista lektionen (matte) och gick på extramatten, efter extramatten så gick jag på privatmatte (hahah dör) sen, efter det ner till gymmet, ut och fixa lite julklappar och sen hoppade jag på bussen till mormor där jag har spenderat min kväll! Ätit,, sovit lite och hjälpt henne julpynta!
Men nu är jag slutkörd efter all matte och klarar inte mer, så nu ska jag kolla tv tills jag somnar! PUSSS

WISHLIST #CHRISTMAS

Hej, jultomten! I år har jag varit snäll jag lovar!
 

NÄR STAN ÄR MÅLAD JUL

Har tillåtit mig själv att ta en liten plugg paus för detta! Det förtjänar jag... Lite i alla fall ... Pyttelite ... Okej då, jag förtjänar inte alls det här egentligen! Idag har varit en sådan dag då tiden gått sjukligt långsamt. Varit i skolan, kommit hem från skolan, kollat mobilen i en timme, ätit och kollat tv i en timme och pratat på telefon i en timme och nu mår jag dåligt för klockan är 19 och jag kan fortfarande inte hälften av matten äns! Typiskt mig!
 
Äh nu blev jag ännu mer sur, puss och haj

NEW IN; DARE TO STAND OUT

Två nya: Neon topp (går inte att fånga färgen på bild) ifrån H&M´s sale och leoprint-brallor från Only! Har länge letat efter ett par så kallade pyjamas-brallor (also known as pösiga, sköna och mönstrade vardgasballor) och vem trodde att de skulle man hitta för 150kr! Sjuuuukt glad för mina nyblivna favvisar!
 
Har precis satt på två ägg, som idag tillsammans med macka, kaviar och pannkakor (till efterrätt) blir min kvällsmat! KRAAM

INHALE

Hej guys! Måndag igen alltså, men måndag betyder också färre dagar kvar tills julafton! Skulle vilja säga att jag känner mig så nostalgisk medans jag drömmer om julgran och klappar, men ärligt talat så har jag knappt några julkänslor...  alls! Håller väl på att växa upp, tråkigt nog!
 
Dock så längtar jag till jullovet. Hur mycket jag än älskar min klass så ska det bli skönt att slippa stressen ett tag! Men jag kan inte koppla av än, inte! Terminsprov i matte på torsdag och engelska redovisning på fredag! Usch och fyy!
 
Ska nu vila lite, innan jag drar på mig mina dojor och springer ner till gymmet! Känner mig fett duktig som skriver den meningen, numer som en van gymmare! NU KÖR VI! 
PUSSSSSSS

MER FRÅN HELGEN


Fredagsfika // utställning på Dunkers med Hanna // julklappshopping // belöning // träffade Dogge utanför ostaffären haha, hördpunkt lätt! // pepparkaksbak hos iz

2 NIGHTS IN A ROW

Friday:
Saturday:
Med andra ord; mys hela helgen

SEQUINES AND LAYERS

En liten svart nyårsdröm från gina, 299
 

2A ADVENT

Bilder från i söndags hos min käraste Johanna!

Ja, tänk att det bara är knappt 2 veckor kvar nu! Hoppas verkligen på en vit jul, snälla snö, kom tillbaks innan julafton!
 
På tal om jul så har jag varkligen haft en julig dag! Åkte till mormor efter skolan och bakade lussebullar! Seriöst det godaste som finns! Lätt det bästa med Julen!
 
Förutom dethär så har jag sjukt mycket plugg just nu! Får skylla mig själv för att jag skjutit upp det! Naturkunskapsprov imorgon och svenska argumenterande tal tills på fredag! Och nämde jag att jag inte börjat med talet än? Haha, detta är ett skämt alltså! Får råplugga imorgon, efter en vända på stan dvs, en av mina 2hand - favvisar ska slå igen, halva priset på allt där inne! Hur kan jag stå emot?

HOLOGRAPHIC

Rivers Island
Igårkväll loggade jag in på Nelly, fullt besluten att klicka hem ett par julklappar till mig, från mamma! Bland annat denna underbaring ovan! Men såklart, när det mesta går bra i Claras liv måste något gå fel. Den var slut, och istället för att klicka hem resten eller hitta något nytt, bestämde jag mig för att skicka ett argt mejl till Nelly om att de måste beställa in fler. Typiskt mig i stundens hetta.
 

SNOW


MÅNDAG 9 DECEMBER 2013

Tjenis p***s! Då var det måndag igen, usch! Var så otroligt otaggad på plugg i morse, men efter ett tag i skolan kändes det ändån helt okej! Belönade mig själv med en fika-dejt efter skolan med Hannabanna, perfekt en tråkig måndag för att vrida upp mitt humör! ♥
Efter pannkakorna tog vi en runda på stan, strosade bara runt och kollade i butiker! Fick med mig en neon-topp från H&M som jag kan ta och visa er imorgon! ÅH ÄLSKAR NEON, perfekt när som helst! 
 
Efter ett tag blev vi dock hungriga igen och köpte chips haha...
Nu har jag precis kommit hem och mina ben är helt slut! Hungrig som fan är jag också, igen, haha! tror jag ska börja laga mat! om jag hittar nåt gott annars får jag svälta! Hööööööörs

SOMEWERE DOWNTOWN

Åh så skönt med fredag! Det är inte ofta jag verkligen känner så men efter denna hektiska vecka kunde det inte kommit mer välbehövligt, och fan vad jag ska njuta! Ska strax ner till stan och möta upp Johanna på en Kaffe, sen ska vi dra ned oss Julia bort till bion och kolla HG-filmen (och ja, jag har glömt vad den heter, märks det att jag inte är ett superfan eller? haha) Efter det hem till Johanna och sova! 
 
Så nu ska jag alltså bege mig ut i stormen! Helt kaos så fort man går utanför dörren asså! Hoppas att det lugnat ner sig tills imorgon!
 
Okej guys, ni får ha en awesome fredagskväll, så hör vi när jag är tillbaks på hemmaplan igen! PUSS

CLASSICAL GOES MAD

Made by me at www.polyvore.com


WHAT IF LIFE IS DREAMS AND DREAMS IS LIFE?

Bänkad framför tvn! Behöver en myskväll med uppladdning inför imorgon! Går till 16.30! Om jag överlever tills dess, hatar torsdagar! Nu börjar PH, puss!
// Nörden

LA DOLCE VITA

Mammas hemkomstpresent från tyskland. Min favorit; choklad! Dock så har jag redan smygätit lite av den som ni ser, hehe!

Hello folks! Silken härlig dag det varit idag! Började med regn och blåst men solen tog över under dagen! Och nu håller även den på att gå ner! Cyklade bort till mormor då vi slutat, dålig idé! Glömde att cykelfanet gått sönder ... Eller nåt? Trög som fan är den och hela stan glor när den dessutom skriker (typ, låter som det) var tredje sekund. Får lämna in den på lagning eller nåt. Men mysigt var det hos mormor!
 
Förutom det har det väl varit lite kaos idag. Ingenting jag vill gå in på här men jaja! Man får försöka ignorera sånt som man inte kan påverka och försöka så gott man kan så länge man kan påverka.
 
Jag tänkte dra ner en sväng på gymmet nu tror jag, efter att jag satt på tvätten. Aa, det måste jag! Inte varit där sen i onsdags! hörs senare♥

IT´S ALL ABOUT THE LIGHT MOMENTS

 

FASHION UPDATE; DECEMBER

December alltså! Jul, kyla och  förhoppningsvis snööö! Nu när ljuset och färgerna av alla dekorationer börjar dyka upp vill jag hellre satsa på mer diskreta färger! Pasteller och nyanser av vitt passar mig alldeles utmärkt!
 
Till att börja med så släpps snart Olsens tredje kollektion, vilken även den går i pastellfärger och mjuka blandade material, min smak precis! Trots inte det finns inte supermånga plagg jag fallit för. Ett par jeans och en skjorta som jag fastnat för bara! (har tjuvkikat på hemsidan, arrest me please!)
 
Vantar! Ja till tumvantar! Varmare och snyggare enligt min åsikt!
 
Vad sägs om lite extra julklappar? Lagom nu till jul har Nelly en tävling, gör din önskelista med hjälp av Nellys sortiment och, med lite tur, få den levererad! Blir det bättre? Knappast?
Tävla härhttp://nelly.com/se/vinn-din-egen-%C3%B6nskelista-campaign-1340/
 
Briiiiiillz, såklart! Sjukt snyggt till den stora kragen eller halsduken! Satsa på något som sticker ut! En häftig form kanske, eller min personliga favvis, genomskinliga bågar! SÅ SNYGGT!
 
I SAY ; Fortsätt med polo!
 
Och sen kommer vi till den vanliga problematiken; Dunjacka! Det går bara inte längre med kappan! Jag måste hitta en jacka! Varm, snygg och mysig! Inte det lättaste enligt mig! Återkommer mer angående det....
 
BOYFRIENDJEANS! VILL HAAA! Vad är mer perfekt i december, då man annars fryser häcken av sig! Under jeansen får man nämligen plats med tights! Hur perfekt? Dessa kommer ifrån Olsens for bikbok!
 

A DAY OFF

Idag har vart en sån skön "vi-har-inget-planerat-dag"! Så otroligt skönt att bara gå runt, njuta av solen och ledigheten! Efter lunchen med Emmy och Evve så fortsatte jag, Aleks och isabella vidare! Kollade i lite butiker, provsmakade massa mat, gick runt och pratade och bara njöt. Juste sen fick jag klippt och fixat mitt hår också! Så skönt att bli av med det slitna, och så kort blev det faktikst inte!
 
Imorgon är det dock dags för skolan igen! Inte särskiljt taggad ska jag säga er! Usch nej, aja! Nu ska jag ta mig något att käka innan PH börjar! Det enda roliga med måndagarna! KRAAAM
 

THAI LUNCH

Och om ni undrar så ser inte Emmy ut sådär i vanliga fall! That´s what tandläkarbedövning does to you! SÅ SÖT haha
 

STRIPY SPICE

Tjabba! Riktigt segoväder idag! Har bara gosat, kollat film och ätit gott! Känns som man får göra det en sån här kall och blåsig dag, 1a decemeber! 1a december ja! Hur har tiden kunnat gå så fort? Tänk att jag redan gått en sjättedel av min tid på gymnasiet. Sjukt egentligen, om exakt 2,5 år tar jag studenten! Herregud!
 
Jaja, nu ska jag ta en snabbdusch och sen bege mig mot arenan för att kolla Melissa Horn med Lova! ska bli så jäkla kul! Sjukt pepp! 
Okej hörni! Ligger lite back i tidschemat så vå får höras imorgon! Hoppas ni haft en underbar helg! KISSES

RSS 2.0