PEACE LOVE & JUICY COUTURE

Min underbara bodyotion från Juicy Couture, en födelsedagspresent från mamma!
 
Vad annars? Kom hem från Lund för ett tag sen! Gick faktiskt riktigt bra, långt över förväntan, så vi får se om det blir något! Har frysit som fan idag, i väntan på alla tåg! Såklart skulle jag ta på mig mina håliga, superhåliga, halva jeans i morse, kan tipsa er om att inte göra det när det är snöstorm, ifall ni inte tänkt på det tidigare haha!
 
Fredag imorgon, och knappt några bestämda planer alls för helgen, bara små funderare, annars stannar vi hemma och begraver oss under täcket, eller hur guys?
 
 

BUT THE LITTLE GIRL INSIDE WILL ALLWAYS REMAIN

Häääääj! Är på så himla bra humör idag? Går runt och ler som en idiot hela tiden, medans jag snubblar runt i snöslasket! När jag tänker efter har jag faktikst haft dett där leendet på läpparna hela veckan! Vad har hänt haha? Nej men allt rullar på för en gångs skull! Går bra i skolan, lämnar in läxorna i tid, hinner ändån umgås med mina vänner, slösar rätt lagom med pengar, äter gott men nyttigt, är fett motiverad för livet helt enkelt! Känns rätt kul att gå upp varje morgon, fastän man ändån vet vad som kommer hända! 
 
Dessutom fick jag ett mail igår om en casting! Så imorgon, efter skolan åker jag på provfilmning! Inget allvarligt eller stort, direkt men det är något i alla fall! Det går framåt, livet går framåt!

EN BRA START PÅ DAGEN

Have a great day!

PIX OF THA DAY

Asså vi har det nog för roligt i skolan, för att det ska kunna kallas skola haha

INSPO: PUT A HAT ON IT

VILL HA EN HATT! Så jäkla snyggt om man hittar en som faktiskt passar sin huvudform, och den gör så mycket på en outfit! Tänk er till exempel en hatt till outfiten på bilderna nedan, i mitt förra inlägg! Es Perfecto!
Finns just nu liknande hattar på H&M och Lindex, så jag får väl ta mig en titt!
 
På tal om mode! Har ni hängt med något i modeveckan? Själv har jag inte varit sådär jätteinne i det! Kollat bilder från mina favissar! Dvs Hunky Dory, House of dagmar, H&M osv! Äääälskade stylingen på house of dagmars´s modeller! Doc´s till deras eleganta kläder = succé!
 

BERUSAD PÅ LIVET

Sitter just nu i en gosig stickad tröja, med håkan på högsta volym och njuter av min eftermiddag! Hade egentligen tänkt fika med Julia idag, då det är hennes födelsedag (GRATTIS UNDERBARASTE FRUGAN), men de planerna blev inställda så då får jag göra det bästa av dagen i vilket fall som helst! 
 
Idag slutade vi redan vid 11, då gick vi i klassen ner till donken och käkade lunch. Sjöng Vi Gratuelerar (SUSANNA FYLLER OCKSÅ ÅR, GRATTIIIIIS SÖTNOS) för hela Mcdonalds haha, det var upplevelse hah! Efter det gick vi till Olympia, för val-mässan! (Presentationer om de kurser man kan välja till i 2an) 
 
På väg hem från mässan tog jag den långa vägen hem och gick en bit, funderade över framtiden, med snön knarrande under kängrona! Jag är så jäkla taggad på framtiden! Tänk så mycket jag har framför mig! Så mycket vi har framför oss! Hela våra liv! Både upplevelser och att få bygga vårt liv. Jag vet vad det kommer bli av mig, jag vet var jag kommer hamna. Nu gäller det bara att hitta den snabbaste vägen dit! 
 
Livets teater - Håkan Hellström

I HEART SNOW


En liten bild från dagens promenad hem ifrån stan!
Idag har jag faktiskt hunnit med förvånansvärt mycket! Efter skolan mötte jag upp Julia. Blev en vända på stan och sen gick jag hem, vilade i nån timme och sen gick jag till gymmet! SEB dess har jag lagat mat, ätit mat, pluggat och nu sitter jag och kollar pH! Så spännande hehe! 
Yep, det var väl det hela! Sjukt taggad på teaterlektioner fram till lunch imorgon! KRAAAAAM

VÄRMANDE

Fyy så kallt det varit ute de senaste dagarna! Helt sjukt faktikst! igårkväll hade jag på mig följande; en långärmad tröja, en stickad tröja ovanpå det, och sen pälsen, halsduk, tights, jeans ovanpå det och vantar, ändån hackade jag tänder tills de nästan gick av haha!
 
Så mycket kläder hade jag dock inte på mig igår på dagen! Kom till våran lilla "fotodag" i converse, jeans, tshirt och päls, haha orkar inte! Detsamma gällde dock Is och Lova, så vi tog ett par bilder sen gick vi och fikade istället!
 
Nu ska jag fixa naglarna och sen bädda ner mig framför nån nostalgifilm! Typ Livet Enligt Rosa haha! Throughback times 1000! 
okej, godnatt på er xx

SILVERSCALE 1.0

Made by me at http://claraebbavida.polyvore.com/
 
 
 

LÖRDAG 25 JANUARI 2014

Häääääjsan! Sitter just nu och käkar lite lördagsfrulle! Varm choklad, hallonkesella och mackor! Ska strax ut och möta upp Lova och Bella, sen ska vi ha lite photoday, bra ljus är det ute idag också, så det ska nog bli perfa, bara jag hittar något att ha på mig haha! 
   Ikväll ska jag och mamma gå på teater, sen får vi se om vi går ut och käkar efter eller vad som händer! Men det ska bli mysigt i vilket fall som helst! 
 
Jepp, där har ni the plans of the day! får se om vi hörs mer idag, annars får ni ha det gitt♥

THE PERFECT COUPLE

Öronhängen och armband från Marc By Marc Jacobs, nya favvisar i accessoargarderoben, helt lätt! Från min fina moster och hennes man i julklapp och födelsedagspresent!
 
Happy friday på er alla! Så skönt att jag har en hel natt och morgon av fritt sovande att se fram emot ikväll! Åhhh, gråter, skrattar, ler bara jag tänker på det, att få sova hur länge jag vill! Denna veckan har med andra ord inte varit en bra vecka för min sömn. sovit på dagarna och inte på nätterna då jag varit lite sjuk osv, ställt till det väldigt mycket ska jag säga er haha!
 
Men innan jag får sova ska jag bort till Isabella en sväng, käka där och sen får vi se vad som händer! Kom i vilket fall precis hem ifrån fikan med tjejerna i klassen! Fredagsstandard!
 
Nu ska jag dra på mig min gos-päls och knalla bort till Bella´s! Hoppas ni får en kickässss fredag!;)

PARTYHATTEN PÅ

Bortglömda bilder från min födelsedag!

BARBIE IS SINKING

 
Bilder och sminkning av underbara Isabella
Nepp, nu får jag ta mig samman! har sovit nu i snart 4 timmar, från när jag kom hem ifrån skolan, 15 typ till nyss 19, fan också! Kommer inte kunna somna ikväll asså, ännu en trött dag väntar! Men jag var i alla fall i skolan idag, var tvungen då vi hade massvis med viktiga ämnen och grejor som jag inte ville missa! Mådde väl helt ok, förutom att man blir så jäkla utmattad första dagen man går ut, efter ett virus. 
 
Nu ska jag börja laga lite mat tror jag, får slänga ihop något till mig och mamma! Är så jäkla hungrig! see ya later

HERE COMES THE BOMB(ER)

Åh så jobbigt med förkylning, har säkert förbrukat 2 toarullar idag asså, hela huvut är fullt av snor! fräscht, jo tack, jag vet! Sitter i vilket fall som helst och sväljer lite te just nu och kollar på PH, mår mycket bättre och känner mig på bättringvägen, har inte haft någon feber idag, till skillnad från igårkväll... Fyfan... jag och mina 1-dagssjukdomar asså!? 
 
Får se om jag tar mig till skolan imorgon, beror på hur pass död jag känner mig när jag vaknar imorgonbitti (Normalklockan7påmorgonendöd // DÖD) sååå yeeeeeees
 
Till detta har ni ett par bilder på min senaste favvis, bomberjacka från H&M! Älskar den! En födelsedagspresent från mamma, 299kr (kan det bli billigare?) inte så jättevarm direkt, men ohh så snygg!

LATTEART


Häääj, haft en bra dag? Det har jag, helt ok i alla fall! Rätt trista lektioner i skolan, och inte fått så jättemycket gjort heller, men så är det ibland! Efter skolan gick mötte jag upp Julia på cafe&Co och fikade lite, brownie och moccalatte, vadå chokladlover? 
Sitter i vilket fall som helt på bussen hem nu, känns som att jag börjar bli sjuk! Sådär sjukligt ont i halsen, precis som alla mina sjukdomar börjar! Ska hem och vila, se om det bryter ut och i så fall ligga och tycka synd om mig själv! Ni får höra hur det går med allt sen, puss och hej

17:03

En liten önskeoutfit som inpso denna regniga söndag◊
 

CUDDLE DOWN

Då var det söndag igen då! Mår mycket bättre idag, dock blir det ändån inte mer action än igår, historiainlämning ikväll som jag måste få klar, ska passa på att ta det lugnt med den, så den blir bra, dricka lite te under tiden och äta pannkakor! Make the best out of it
 
Nej det där med jobb alltså! Var ju ute i torsdags och sökte, letade, tiggde om jobb på massa ställen. Ett ställe verkar ha nappat rätt bra, får hoppas att de hör av sig mer, dock så var det ju bara sommarjobb. I NEED MONEY NOW! Så ska ut i veckan igen, tar väla nu och lite sånt! Nu får mannen där uppe fan ta och ge med sig och ge mig ett jobb!     - Mina tankar just nu
 
pussssssss
 

FRIDAY 17TH 2014

Hej min kära läsare! Hoppas ni hade en härlig fredag igår och åt massa gott och sånt! Jag själv hade fullt upp! Dirket efter skolan mötte jag upp Julia och åkte till väla för en snabb shopping tripp! Efter det åkte jag hem, plockade ihop lite grejer och sen cyklade jag bort till Isabella, där Lova också var! Käkade kebab, pratade, och bara hade det jättemysigt!
Superbra kväll, som slutade mindre bra! Vaknade 5 på morgonen (fortfarande hos isabella) av otrolig mensverk! Aldrig haft så ont i hela mitt liv! Plockade då ihop mina grejer och snubblade hem, klockan 6 på morgonen! Alla hundpromerare som mötte mig måste blivit skrämda till livet! Såg nog ut som ett spöke när jag hasade framåt med svart smink i hela ansiktet, i pyjamas och halsduk typ haha! Kom sedan hem, spydde lite och sen gick jag till sängs!
 
Mår bättre nu, vaknade i morse vid 13, helt slut och fortfarande ont imagen men det är uthärdligt! Har bara vilat hela dagen, druckit te och kollat film! Gör mig ingenting att ligga här, snön vräker ner utanför! Älskar snö, så länge jag inte är utomhus haha!
Men jaja, kul hade vi i alla fall! 
Hoppas ni hade det lika bra som jag, minus det där haha!

NEW IN ; ZARA KNITTED

Ovan har ni tre nya från Zaras rea! Totalt 250kr, hur bra? Nä, är det någon rea som är något så är det zaras, for sure! Köpte också en väska, på rean den med! Visar senare! Har blivit så otroligt dålig på att visa er new in och sånt! Har så mycket fint nytt att visa, både i födelsedagspresent och annat men glömmer alltid bort det! Det ska det bli änding på, från och med nu! Puss
 
(Vet att bilderna suger men lägger in bättre senare!)

PEACE AND RIGHTS

Tjenamors! Gick väl helt ok med jobbsökandet, får se om jag får några napp! Tänkte bara ge er en kort hälsing innan jag går och lägger mig, har inte blivit såmycket bloggande idag, mesta delen av kvällen har spenderats framför en feminist-debatt på 1an, så jäkla intressant! Fight for women! 
Okej, nu säger jag gonatt! Puss på er, nu tar vi strax helg!

ONSDAG 15 JAN -14

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, varken gym, plugg eller städning, bara tvtittande och sovande. Men det tar vi igen någon annan dag, var så jäkla trött idag när jag kom hem efter skolan, så jag somnade direkt!
 
Till detta, två bilder på mina favvisar! Ser ut som om Hanna har en gloria över sig, min lilla ängel!
 
Annars? Jag behöver verkligen pengar, til allt det jag vill göra! det snackas Håkan-konsert i vår, Spanien-resa till sommarn, USA resa och hälsa på Isabella till vintern! och hur ska jag har råd med allt detta frågar jag mig? Nej, imorgon har jag tänkt att jag ska ta tag i det där med jobb, en gång för alla! Cv är utprintade, lista på ställen uppskrivna! Sen ska jag avsluta det hela med ett besök på arbetsförmedlingen! Ni får höra hur det hela gått imorgon! 
KRAM
 

IT´S ALL ABOUT THE BLOG

Jag fick frågan för ett par dagar sen, om jag läser några andra bloggar och i så fall vilka det är!
 
Självklart gör jag det, är ju mer eller mindre min hobby haha! Jag tycker om att läsa generellt mode, foto och vardagsbloggar. Framför allt det som ger mig inspiration till mina egna outfits men också sådant som inte alls är min stil, mest bara för att få se vad andra människor gillar och håller på med. Det som är det fina bloggar! Jag har valt ut några favoriter som jag vill dela med mig av till er, för er som är lika nördig som jag! KRAM
 
Mitt första bloggtips är en superblogg, driven av en supersnygg tjej från Helsingland. Stort fan av hennes blogg, stil och bilder! Mycket mode men samtidigt mycket vardagligt = Perfekt combo, därför kommer den på första plats här i min lista! Ni hittar hennes blogg här! 
http://fridawiman.devote.se
Nästa supertips är en inte lika vardaglig blogg, men ohh så grymma bilder hon har! Pouline Gernes, Skåne, driver sin alldeles egna blogg på sin egen portal. Hennes bilder finns över hela weheartit och hon har även en egen webshop! otroligt så stor hon blivit på så kort tid och så långt hon kommit (har följt henne från början och alltid tyckt om hennes blogg lika mycket!) Amaziiing Modequeen, kika in hos henne! 
Den tredje är en grym modeblogg! Skaparen bakom bloggen är en fett cool tjej, fullkomligt avgudar hennes stil och är mycket av min inspiration är hämtad av henne. förutom mode - bilder bjussar hon på härliga foton, personliga men och annorlunda! Nyfikna?
 
Förutom dessa läser jag såklart mina kompisars underbara bloggisar,
 http://emmysjolander.forme.se/ (träning, vardag)
 http://lovaolivia.devote.se/ (allt möjligt härligt, du får bli bättre på uppdateringen dock haha)
 http://iesbn.blogg.se/ (allt möjligt)
 
Och sen sist men absolut inte minst, har vi de vanliga stor-bloggarna dvs Kenza, Fanny Lyckman, lisa Olsson, Anderas Wijk, Victoria Wijk osv osv osv osv...
 

LOOK UPON THE WALL

// Foto av Johanna Sjövall //
 
Sitter just nu och äter Brieost och chokladpraliner, min kvällsmat haha! Riktigt nyttig känner jag mig, men det fötjänar faktikst jag efter idag! Boxningspass på idrotten, körde verkligen all in! Håller på att plugga in repiker och sånt, känns som det behövs nu när de är drygt 2 veckor kvar tills vi ska upp med denna också!
 
Är så jäkla nöjd med att jag valde den här linjen, det kunde verkligen inte ha passat mig bättre! Sjukt glad för min klass, skola, lärare (de flesta) och allt annat (förutom maten, de serverar ju inte Brie och Chokladpraliner direkt haha!)
 
Nu måste jag ta en dusch och sen ska jag bädda ner mig framför PH. Pusssssssss

I EFTERSKOTT

Min födelsedag:  ( Kanske några dagar för sent men jaja)
 
Vaknade som vanligt med ljus, sång och paket! Bästa känslan i världen, gick sedan upp och käkade frulle, tårta och pankisar hihi!
Efter frukosten följde två sköna lektioner i plugget, teater och matte! Blev ordentligt uppvaktad av min kompisar och sedan, när vi slutat, 3 h tidigare än vanligt (vadå tur?) så gick några av oss ner till stan en sväng, käkade lunch osv! En riktigt mysig dag!
Mot eftermiddagen mötte jag upp Julia, gick och solade och lite sånt! Mot kvällen hade jag och mamma lite faniljemys, som toppen på allt!
 
Sammanfattligen en underbar födelsedag!
 
 

DELIVERY

Holographic Twisted Wallet från MBMJ, beställd från http://www.monnierfreres.fr/frfr/index.html
 
Perfektion!

PLUGGPLUGGPLUGG

Och utanför min och skrollans bubbla faller snöflingorna för första gången i år! Rätt mysigt ändån! har faktikst suttit här hela eftermiddagen och råpluggat, typ! Känner mig riktigt duktig men nu ska jag nog ta mig en paus och springa ner till gymmet, behövs efter denna helgen! 
 
Annars händer det väl inte så mycket idag, var potatisbullar till lunch idag, så jäkla gott! Det största som hänt idag typ ahaha! Börjar faktikst digga vårt schema mer och mer, slutade 13.30 idag! Lyyyyyx!
 
Nu drara jag, pusssss

FYRA SNABBA


Har haft en mycket bra helg och en rätt skön bloggpaus också på det! Har bara inte hunnit med nu, varit så mycket! Tänkte jag kunde gå igenom allt nu efterhand, min födelsedag osv, men de är något fel på blogg.se så jag kör på ett snabbinlägg istället om helgen, så får ni resten sen!
 
I fredags drog jag med mig isabella och handlade, sen gick vi hem till mig och började baka och laga mat, snälla Is! Sen, på kvällen, efter en stressig eftermiddag så kom mina tjejer hem till mig! Johanna, Julia och Hanna fick vara med och fira min födelsedag! Bjöd på rosétorsk och Cheesecake! Otroligt mysig kväll!
 
På lördagen åkte jag ut med pappa och köpte skrivbord! Blev ett rostfritt i stål! Riktigt nöjd! Lite senare så kom Isabella och Lova in en sväng efter deras stanvandring! Bara satt och snackade ett tag, myste och sånt! 
   Kvällen spenderas på Haket, med Hannabanna! Mycket prat och god mat!
 
Sista bilden består av paket från dagens släktkalas! Says it all!
 
Nu gör vi oss redo för nästa vecka! ska bädda ner mig i sängen och börja läsa lite i boken som ska vara utläst tills på torsdag, sista sekunden som vanligt suck!
Godnatt på er, sov så gott! :)
 

B-DAY GIRL

Bilder av Johanna Sjövall
Godmorgon solstrålar! vet ni vad det är för dag idag, ingen vanlig dag! För det är nämligen min bday! Idag fyller jag alltså 16, inte för att det är något speciellt med just det... de flesta av mina kompisar fyller ju 17 nu liksom, men nu har jag i alla fall kommit ikapp ju! 
 
Dagens planer är inte så jätte speciella, har dock haft turen att vi fått lov att sluta tidigare idag! Så klockan 11 ska jag och några brudar från klassen gå och luncha eller fika, vi får se! Efter det får jag se vad som händer, kanske möter upp Julia och sånt! Ikväll ska jag och mamma nog ut och käka, var vet vi inte än!
 
Nej, nu ska jag äta upp min tårtbit och sen bege mig mot skolan! Vi hörs senare, kisses♥
 
 
 

PINK?

from http://claraebbavida.polyvore.com/
 
Tjenis P°nis! Lika fartfylld dag idag som igår asså! Först skolan till 14 sen hem till mer plugg, efter det en liten gympaus (ytterst stolt över att jag orkade med det idag), sen gick jag hem och lagade mat som jag och mamma sen käkade tillsammans! Min dag i sammanfattning!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sånt! Men vi hörs imorgon, på tal om imorgon... Kan ni gissa vad det är för speciell dag dåååå?♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ← Ledtråd hihi
 

DOWNTOWN



Åh silken dag! Sitter nu, totalt slutkörd, bänkad framför PH och njuter! Helt sjukt vad bra det är asså, haha! Till och med mamma är fast ju!

Nä, som sagt, en lång, stimmig och härlig dag! Skolan hade inte förändrats mycket över julen, samma plugg underbara mat, not! Fett taggad på vårat kommande teater-projekt dock (ska få reda på mer om det senare)! Efter skolan så var jag tvungen att ta en sväng igenom stan, välja ut lite födelsedagspresenter till mig själv, som mamma sedan kan hämta upp! Emmy hängde med, så de blev en riktigt mysig och skrattfylld tisdag, trots allt! 

Nu ska jag kolla vidare, fan asså! Om inte Jeppe och paow kommer in igen då ska jag fan leta upp Niklas och ta livet av honom. Fyyy Niklas! / narkomanen


WHITE GROUND

Lever på snöbilderna i åratal alltså, tagna av min alldeles egna Johanna

MONDAY EVENING

Bortglömda bilder från nyårsafton!
 
Har precis kommit ur duschen, ska nu noppa ögonbrynen och måla naglarna lite hade jag tänkt, allt för att slippa plugga! Men ska faktikst lite motvilligt säga er att jag trots de tidiga mornarna ser fram emot skolan imorgon, lite i alla fall! Att träffa folket och sen att vi har teater den första lektionen gör ju bara allting bättre! Nej, nu har jag inte tid med detta längre! Hoppas ni haft ett fint lov och en bra start på 2014.
Loveya♥
 

BEST BASIC

 
Hittade den här godingen på Bikbok´s hemsida! otroligt bra baströja till lite fräcka smycken och slitna jeans! Behöver fler sådana i min garderob! Klick×
 
Annars? Riktig segodag idag! Pluggandet skuter vi upp tills kvällen, kollar på film och sover istället! Vaknade 13.00 idag, underbart! Kommer bli så otroligt lätt att somna ikväll åhh! Vilken film ska vi kolla på nuu...Hmmm? Nu ska jag öppna min andra burk kesella och gräva ner mig under täcket igen! Man får passa på nu, sista dagen! Okej, puss på er vi hörs senare!
 

 
 

BREAK THE MOLD

Päls 2hand // Mössa Carlings // Tygkasse Cheap Monday // Jeans Dr Denim // Klocka Michael Kors
 Foto av Johanna Sjövall

 

IL CAFFE BRUTALE

Fina Julia
Haha, vet inte vad vi håller på med...
Vegatarisk spenat-lasagne mmmmm!
Från våran mysiga fredagsbrunch, ett par dagar för sent menmen!
 
Fett mysig dag det där var alltså!... Till skillnad från idag! Mår så otroligt konstigt, hemsk huvudverk och jätteyr! Har ingen balans överhuvudtaget, får luta mig mot väggen medans jag går! Men jag ska gå och lägga mig rätt tidigt ikväll och hoppas på att det gått över tills imorgon! 
 
Nu ska jag laga lite mat och sen sätta mig och plugga tror jag, ska ta tag i det mesta imorgon men lika bra att börja! Hoppas ni haft en underbar helg! ♥ Ciao!
 

TRE FAVVISAR FRÅN TOMTEN

En fräck sportbh, festliga nagellack och lite music till det i mina nya beats! Kan det bli bättre? Kalles kaviar, släng dig i väggen!

LÖRDAG 4 JANUARI 2014


En bild från igår, fika med Julia! Idag har jag och Johanna bara hängt runt lite, käkat pizza och fotat lite! Är nu på väg till jonstorp för att sova hos henne! Hoppas på godis och filmmys! Bloggar igen för allt imorgon! Puss och kram, hoppas ni får en awesome lördag!

TORSDAG 2 JANUARI 2014.

Fy vad konstigt det kändes att skriva 2014...Vilket fall som helst, skön dag idag! Filmtittande, gym, tvätt och städning! Satt mig ner med mamma nu och beställde hem en födelsedagspresent från Marc Jacobs till mig, så glad!
Imorgon blir det som det ser ut nu Malmö med Julia och Hannabanna, shopping, lunch och sånt mys! Hoppas på någerlunda väder, så vi slipper paraplyna! Okej, nu ska jag nog gå och lägga mig! Jättetröööött!
Godnatt finisar!♥

SÅNG PÅ SÅNG

Åh, vaknade för drygt en timme sen, av grannarnas dunk! Som tur är har dom i alla fall anstädighet nog att spela Veronica Maggio! 
Idag har jag inga planer på schemat överhuvudtaget, ska bara dricka kaffe, äta gott och njuta! Sen i eftermiddag har jag visserligen tvätten att ta hand om, men jaja det tar vi då!
Nu ska jag ta mig lite frulle... Hmmm Hmmm sång på sång, det ekar över hela staden...
 

GOTT NYTT ÅR

 









Otroligt trevlig kväll igår med härliga människor, mycket skratt och glädje! Började kvällen hemma hos mig, tillsammans med Julia med lite mat och sånt! Efter det, vid 22-tiden, åkte vi ut mot ramlösa där vi spenderade större delen av kvällen! Skålade in det nya året med glas och kras och utbytande av saliv haha, och champagne såklart!
Hoppas ni hade en underbar nyårsfton och att ni kickade av året med ett gott skratt!

NEW YEARS LOOKBOOK

Min nyårsoutfit, fotad av Julia! Topp (Julias hehe) från Bikbok, Ringar från H&M & Glitter, Jeans från Dr Denim och klocka från Michael Kors!
Fick bli en lite vardagligare och mindre glittrig nyårsstass i år, lika bra går väl det?
 
Sitter just nu under en filt med en kopp te och vilar framför tvn! mår inte så jättebra idag! Inte konstigt efter gårdagen, halsen är värst! Men har ändån lyckats släpa mig ut på lite äventyr idag! Jag och Julia gick upp vid 1 och mötte upp Johan, käkade donken tills vi spydde typ! Men förutom det har jag mest kollat på film och sånt! 
 
Nej nu ska jag kolla vidare på Agnetas Nyårskarameller (ASKUL!!), ska försöka hitta ett par dåliga-mobil- bilder från igår att ladda upp till er! Hörs sen

RSS 2.0