WHITE TULIPS

 Känns som att jag borde dämpa mig lite med ala blommor här på bloggen...

BABY

Made by me at http://claraebbavida.polyvore.com/
 
Också var det måndag igen, sen tidsomställning på det! Lite ljusare kvällar, det gillar vi! Varit en rätt så normal dag, varit otroligt trött, tillsammans med resten av Sveriges population.
 
Känns som att jag även borde nämna något om fotbollshysterin, för att inte bli en sån där ytlig ignoransblogg, och särskiljt när det hela sker i min stad, där jag bor och lever. Jag har aldrig varit något fotbollsfan direkt, men jag kan förstå varför folk tycker om det! Man hejar på ett lag, blir en del av en folkgrupp, en slags gemensamhet! Dock så går gemensamheten överstyr då man börjar hata, slåss och tillslut mörda. Alltså tror inte jag att det är fotbollen som skapar dramat, utan människorna i sig, gruppuppdelningen går överstyr.
Jag tycker att det hela bara är otroligt pinsamt. Det är vad jag tycker om det, folk från andra delar av världen skulle nog tycka att vi var helt dumma i huvut ifall de fick reda på att vi dödar människor som hejar på ett annat lag. Och det är vi också, eller dom är det! Helt sjuka i huvut.
 
Det är vad jag har att säga om det. Pinsamt.
 
 
 

EN KYSS OCH SEN GÅR MAN SAKTA IGEN. SAKTA GÅR HEM GENOM STAN

 
 
 

SUN-DAY

Nej fy så härliga dessa soliga dagar är! Ovan har ni bilder från igår, idag var vi också ute i solen! Pluggade först lite på biblioteket, sen gick vi till söder och köpte Thailunch med oss, sen gick vi tillbaks till stadsparken och la oss där, käkade, lyssnade på musik och fick lite D-vitamin i våra bristande kroppar! Såå härligt!
 
Gårkvällen var också jättebra, lite mindre sol och mer folk, men mysigt det med! Bilder kommer senare! 

FÖRFEST IN DA WINDOW

Goddag lördag! Vaknade, i morse av väckarklockan vid 6, och kände verkligen inte för att sitta på tåget i tre timmar, springa runt göteborgs gator och leta efter spårvagn 11, för att kunna ta mig till Majorna och sen hitta den där jäkla gatan, när jag ändån antagligen inte skulle få rollen (Sara, 22 år gammal), så jag bestämde mig att erfarenheten av ännu en casting var inte värd den här dagen! Så jag stannade hemma i trygga helsingborg istället!
 
Och gud silket väder det har varit idag! Var ute och solade innan med Isabella, mat med och sånt, supermys! Ikväll ska jag ut i stan och käka med ett par härliga bruds tror jag, förutom det så har jag inga mer planer! Nej, nu ska jag måla naglarna!  Hoppas att ni får en outstanding lördagskväll! Njuuuuut, ta lite extra bea och sånt vet ja! 
KISSES

REVOLUTION WAS IN THE AIR

Bilder av Isabella, edit by me
I was born too late
into a world that doesent care
Oh i wish a was a punk rocker
with flowers in my hair
 
Nä den låten blir aldrig gammal alltså! Fredag idag, rätt skönt ändån! Slutade vid två, sen dess har jag sovit i solen i mitt fönster, ätit lite och börjat cutta upp jeansen jag köpte i onsdags! Hmm, fredag alltså! vad händer idag? Tror det blir lite grillkväll, med gamla polare! Lite mat, sol, härliga människor och massa av lager med stickade tröjor! Blir dock inte allt för sent ikväll, då jag ska upp klockan sex imorgon och hoppa på första tåget till Göteborg! Provfilmning på G. I´ll let you know how that goes!
 
Nej nu ska jag börja göra mig i ordning! Puss på er, have a great friday folks!
 
 
 

ROSOR OCH TULPANER


ONSDAG 26TH OF MARCH

 Häääjsan babes! Sitter och bloggar och käkar kvällsmat, kött och blomkål mmm! Haft en mysig dag idag! Naturkunskap, Historia, sen en håla på 2h, så då gick jag med Lova och Is, och handlade sen hem till Is där vi käkade lunch! Efter det hade jag en timmes teater, och sen var skoldagen slut! 
 
Har sen sprungit runt på stan med Isabella, var mest i 2handen, kan visa det jag fick med mig imorgon! Efter det var jag en sväng hos tandläkaren och sen har jag bara pluggat! Där har ni min dag! Men nu är jag astrött, så jag ska kasta mig till sängs! loveya

XOXO

Drömmer mig bort till sommarens sköna dofter och ljud, med bruna ben och varma, nybrända kinder.

SOLIGA DAGAR

 

MORGONDRÖM

Gårdagens sovmorgon i sängen bestod av smörgåsar med parma och persilja, kaffe, passionsfrukt och lite fruktsallad av äpple, banan, blåbär, hallon och kvarg med cocos! Mmmm, blivit helt crazy for nyttiga och goda frukostar!
 
Dagens morgon var dock inte lika härlig, försov mig, kastar mig på cykeln i motvind, sminket rinner av, håret får damp, osvosv, ni fattar grejen! Men efter nån timme på teater-lektionen hade mitt dåliga humör släppt, blev en helt okej dag! Köpte våfflor på lunchen, tränade bort kalorierna på fys-passet på idrotten, och nu har jag dessutom varit på gymmet och simmat! Känner mig riktigt aktiv haha!
 
Hoppas ni haft en braaa day, och att ni ätit massa goda våfflor! Puss på er
 

UP IN THE CLOUDS, AWAY FROM THE ROOFTOPS

Bästa tiden skymningen, när första stjärnan tänds. När sista solen rinner av, när allt kan vänta en dag till. O lyssnar man riktigt noga, kan man nästan höra hur stockholms trummor slår, ängsligt utan mål.
 
Och dessa underbara bilder är fotade av Is, och redigerade av mig själv! Blev jättefina tycker jag, så himla fint ljus där uppe! Sånt gillar vi! Har förövrigt haft en rätt skön dag! Bara två lektioner, sen gick jag hem och sov en stund och mötte sen upp Is på kvällen, vid solnedgången och satte oss på ett av stans alla tak med lite medhavd proviant och bara njöt av tiden tillsammans, vi får passa på! Bara 3 månader kvar sen drar hon tillbaks till USA, haha låter som att jag är kär i henne, men jag är kanske det, lite förälskad i vår vänskap? Deep shit
 

LEOPARD FLATS

Yeees, här har ni dom alltså! The flatforms! Grymt snygga tycker jag att dom är, men efter mycket provande och försök till att låtsas att dom är bekväma, så funkar det bara inte! 39an var mer som en 37a, och därför får de åka tillbaks! dessutom så var dom jäkligt konstiga i resten av passformen också, vilket gör dom sjukt obekväma att gå i! Nej Nelly, nu blev jag besviken!

BREAKFAST 4 2

Lördagsfrukosten ovan! kaffe, tunnbrödsrullar, päron och kvarg mixad med banan och hallon!
 
Söndag, vaknade tidigt av någon konstig anledning och bestämde mig rent spontant för att rota fram den gamla färgburken ur garderoben och måla om det gamla nattduksbordet, vitt fint och ljust blev det! Himla nöjd är jag nu när jag ställer min kopp på den rätt dåligt målade ytan! Målare ska jag inte bli, ett som är säkert haha! 
 
Ligger just nu i sängen och väntar på att den nya veckan ska ta fart! Denna veckan väntar Engelska test, massor av inställda mattelektioner, missbruk av min nya låtlista och eventuell provfilmning i Jöttaborrrrrrrg (göteborsk uttal). Det är det som står på schemat än så länge! Det har varit en rätt bra vecka ändån, har saknat Is som fan! Hur kunde hon välja Åre framför hennes kompisar, snyft! Fan för henne, men nu är hon hemma, gott förlåten och bra omkramad! Nej, nu orkar jag inte skriva mer! Godnatt på er! Hoppas ni haft en bra vecka! Löveeeeee

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER

Nej, fan asså! Har inte mått så bra de senaste två dagarna, bara vart allmänt nere, och förbannad. Pisst off på det mesta och inte orkat spela glad. Så enkelt är det.Så enkelt borde det vara, men det är det inte.
 
Jag hatar det. Att man inte kan vara deprimerad eller ledsen utan att någon sätter en stämpel på dig. Att om någon som du inte känner så bra frågar dej hur det är, så får du inte svara att det är dåligt, för då anses du vara en mindre lyckad människa. Att vi hela tiden, jämt och ständigt måste leva upp till en lyckad bild, genom alla sociala medier, genom det folk säger om dig, genom allt. Du måste vara glad, lycklig och perfekt, annars är du rätt misslyckad.
 
Det är så jäkla sjukt egentligen! Alla människor mår dåligt ibland, på grund av något som hänt eller bara av personens egna tankar eller självkritik. Det är ju det som gör oss till människor. Men olyckliga känslor behandlas som skit. Ren, bokstavlig skit. Vi vill inte prata om att vi människor skiter, det är inget vi skriver ut, eller visar för allmänheten, eller folk vi inte känner, men sen vet vi ju ändån att vi alla gör det. Det är ju bara så människor fungerar, precis som med känslor. Det går upp och ner, ingens liv är perfekt, det vet vi alla, så varför kan man inte få bryta ihop utan att få ett "psyk-märke" över hela sin kropp. 
Generationen är så ytlig, och det värsta är att jag är en del av den, att vi alla är det. Eller så kanske det inte är generationen som är ytlig, kanske det är mänskligheten, vilket är ännu värre... hemska tankar jag bär på eller hur haha?
 
 Efter mycket om och men är jag dock på bättre humör nu! Jag var bara tvungen att få det ut ur systemet, vara lite ledsen och inte spela lycklig på bloggen heller! Vi alla är olyckliga ibland av olika anledningar, just nu har min 2 dagarsperiod gått över till friskhet! Jag känner mig... frisk, haha! Lika frisk som jag gör precis när en jobbig förkylning gott över! Inte någon större skillnad. Och när jag tänker efter, är det det? Någon större skillnad? 
 
 

COLA I VINGLAS

Lite rebelliskt sådär!

Nej, men hej på er! Hoppas ni hade en bra fredag, själv var jag med Hanna mesta delen av fredagen. Lagade skaldjurspasta, sallad, åt massa gott och bara pratade! Kollade såklart också Let´s dance under Kenzas och calles dans, som den nörden jag är! Allmänt mysig hemmafredag bara, behöver mer av sånt!
 
Nu sitter jag med min kaffekopp och myser under täcket! Helt slut, har städat hela morgonen av någon konstig anledning! Fick ett ryck vid 11-tiden och sen dess har jag inte satt mig ner! Stolt är jag, om än jag känner mig väldigt...fel men jaja haha!
 

BABYBLUE

 

DET HÄR ÄR VAD JAG SKREV

Där har jag spenderat min eftermiddag, min favvo plejs numba one. I mitt fönster, med Markus Krunegård i högatalaren och sol och ja gud silket härligt väder det varit idag, lite blåsigt, men men! Har även hunnit med gymmet, en lååång och varm dusch samt lite plugg, nej jag ljög... Jag har inte pluggat nånting, ville bara låta like a good gurl, nytt mål under 2014 : Stop trying to be someone ur not.
 
Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen kasta mig i säng! Hoppas ni haft en braaa torsdag, bara en dag kvar sen tar vi helg! Pöss
 
 

21:59

Två bilder tagna av underbara is!
Häääjsan, fy vad jag har ont om tid dessa dagar! Blir bara raka vägen från skolan, hem, och då skulle jag visserligen kunna slänga in ett inlägg men på grund av mitt onaturliga sömnbehov väljer jag istället att sova i nån timme, och sen börjar det bli kväll, gym, matlagning, äta maten, dusch och sen raka vägen i säng! Ändån skönt att hålla igång, blir helt utmattad! 
 
Idag har jag dock inte hunnit med något gym heller! Hade utvecklingsamatal vid 15 så sen efter det gick jag och Mami och fikade, sprang lite ärenden och sånt! och sen har jag i stort sett spenderat resten av kvällen i köket, lagat helstekt fläskytterfilé med massa goda tillbehör och blomkolsmos! Gottgott!
Nej, nu hinner jag inte mer! Kisses♥

ON MY SHELF

Tulpaner, yankee candle som helt ärligt luktar wayyy to mycket cupcake, solbrillzen, starbucks-muggen från Polen resan, favvisklockan, min snygga to go mugg, nagelllacksamlingen och sommarbesparingarna!
Yep där har ni det!
 
Fy vad jag hatar när det blåser, ögonen rinner håret blir förjävligt och jaa allt blir helt enkelt hemskt haha! men jag ska inte vara negativ, har varit en bra dag förutom vädret! Hunnit med skola till 1, powernap, gym, dusch, och nu ska jag käka lite försenad kvällsmat! Min dag i short terms! Hoppas ni haft en bra måndag! Pöss

WAVES

Kofta från Bikbok (ny), Jeans från H&M (nya), klocka från Michael Kors, brillz från Rayban & väska från Lindex!
-Fredagens.

ON MY WRIST

För min mormor, min hund och alla andra, fuck cancer.

Min söndag spenderar jag med Is tshirt, världens största morgonruffs och Håkan på i bakgrunden, samtidigt som jag tvingar mig själv att dricka morgonkaffet i fönstret, medans jag fryser häcken av mig. Vårkänslorna styr...
 
Men trots hur mycket jag vill så finns det ingen sol, it´s long gone och verkar inte komma tillbaks på ett tag, enligt väderduuudsen i alla fall! Är så himla taggad på sommar och freedome. Håkan biljetterna är bokade, men vad mer ska vi hitta på? Festival är vi grymt sugna på, men har vi råd? Utlandsresan har vi nog släppt taget om, cashen flowar inte in tillräckligt! Men ja, så är det! Hoppas ni får en mys söndag! Häjdåe
 
 

PIZZA NIGHT 2.0

 
 

DAMN FOR LEOPARD

Usch asså vad jag gillar leopard pattern. -http://claraebbavida.polyvore.com/
 
 

DAY 1

Nej, nu har det fan inte blivit mycket bloggning! Varken i veckan eller nu i helgen, har haft så mycket! Igår, så hängde jag med Lova till stan efter att vi slutat skolan! Sen på kvällen, så kom hon hem till mig tillsammans med ett par bruds från klassen som inte heller hade så mycket för sig! Så vi käkade pizza, satte på veronica Maggio på hög volym, och bara fulade oss hela kvällen! Jättekul hade vi haha!
 
Har tagit så mycket bilder dock från alla dagar i veckan att jag inte vet vad jag ska göra med dom, så dom får komma lite i efterhand! Bättre sent än aldrig!
Till att börja med, ett par bilder från i tisdags, lunch på terasstrapporna!
 
Ikväll, lördag, kommer jag bara stanna hemma, äta gott, blogga och kolla film! Var länge sen jag bara var hemma en hel kväll! Så det har jag faktikst sett fram emot! Looking forward to spamm-bloggning ikväll guys?
 
 

YOU´VE GOT MAIL

Sneakpeak
 
 

LAX

Min kvällsmat idag! Lax med pesto-feta-täcke, sparris och sallad med squash, champinjoner, persilja, vitlök osvosv! Gött och nyttigt

YES SIR

Och det hela är fotat av underbara Isabella!
Ännu en härlig dag i solskenet, ska inte skriva någon novell om det idag, till skillnad från igår, även om jag gärna skulle vilja haha! 
 
Slutade klockan 11 idag, bara teater innan dess! Så då drog jag och några av teaterkidsen ner till stan, köpte donken och satte oss på trapporna. Så mysigt med solen i ansiktet!
 
Efter det mötte jag upp Lova och Isabella, så låg vi och solade på en fotbollsplan, drack cola och massa sånt mys! Efter det har jag ingen aning om vad vi tre har haft för oss, bara cyklat runt som idioter genom stan, fotat, köpt glass av glassbilen, gungat på massa gungor och ramlat och fått blåmärken! Kom hem någon gång vid 18-tiden! Har också hämtat ut ett paket idag, på vad får ni se sen!
 
Nej, en förjäkligt bra dag bara! Vet dock inte varför mitt hår ser så konstigt ut på sista bilden, jag bär inte peruk, jag svär haha! Nej hörni, det blir inte så mycket bloggande nu dessa dagar! Ni får stå ut!
Hääjdåååe

JUST LIKE BLOOD

Favoritlacket från Essie, vinrött
 
Skola, vårkänslor, skola, kaffedejt med Babe, jobbsökande, plugg, plugg, mer vårkänslor, gym, handla mat, laga mat, äta mat, duscha, blogga - Nutid. 
 
Min dag i långa stavelser.

VÅRENS FÖRSTA DAG

Nej herregud alltså silken dag! Går inte att beskriva stämningen! Varenda människa i hela stan går runt och ler som idioter, och ingen verkar tycka det är konstigt, hela skolan tränger ihopa sig på alla möjliga sittplatser ute på skolgården, med sina cigg och sitt kaffe! Visste inte äns att nicolai hade så många elever haha! Och alla är så otroligt trevliga, humöret smittar verkligen av sig! Inga sura miner här, fan heller! Nu är det vår, 15 grader i luften och halsduken av. Vet inte var jag ska göra av alla mina vårkänslor hahhh!
 

VIT MOCCA LATÉ

fredagsfikan ovan
Ville bara kika in en sväng och avsluta veckan med lite småtext! Till att börja med : Satans vad fint väder vi haft det i helgen, min mage sprängdes nästan av fjärliar när jag vakande upp idag blev bländad av strålkastarna genom fönstret! Dagen spenderades mestadels på mormors balkong, i trosor och bh, helt desperat efter D-vitamin haha (eller för fattig för att sola solarium). Och kvällen i min säng med min lilla datolidator. Men nu ska den ner på golvet och jag ska gå och lägga mig, imorgon blir det jobbsökande (10000e gången gillt) och fika med Julia som nyss kommit hem från Ungern! Nej nu måste jag dra!
 
 
Tuddilu

FREDAG OCH SÅNT JU


Bästa bilden ifrån igår, i alla fall av dom som var blogg vänliga hehe! Var som vanligt en superkväll! Var så jäkla mycket folk ute så blev lite jobbigt ett tag, särskillt att samla ihop alla när vi skulle hem, 10 pers liksom haha! Inte för att jag var satt på det jobbet direkt menmen! 
 
Sitter just nu och gäspar i mitt duntäcke, och lyssnar på Mange makers nya, kan inte fatta att jag nyss skrev det, men folk har sagt att den faktiskt är förvånansvärt bra (dropet inte texten haha, även om den stämmer rätt bra in på mitt humör just nu), och jag kan inte annat än att hålla med! Vakna - Mangemakers
 
Hatar att det alltid ska vara pissbra väder dagen efter jag varit ute! Åhh, får försöka igga det bara och dra ner rullgardinerna, låtsas att jag inte missar en solig vårdag liksom haha! Det är väl typ mitt schema för dagen, täcke, musik & bloggen!  Ikväll ska jag nog en sväng bort till min lilla mormor tror jag, hälsa på och kolla mello med henne! Äta koldolmar mmmm!
pusspuss hoppas ni hade en bra fredag!

FRIDAY 7TH OF MARS

 

FUR & DOC´S

Ännu en dag kommer till sitt slut! Har faktikst blivit riktigt bra på det där med att gå och lägga mig i tid tycker jag! Eller ja, nästan i alla fall! Nu ska jag hoppa in da shower och sen säger jag godnatt, ska bli så skönt med fredag imorgon! Har inga speciella planer för helgen, förutom Danmark med ett par kompisar på fredagen! Ska bli awesome! Nej, guys nu måste jag gå, hoppas ni haft en bra dag!
I´m out.

BOOTCUT

Nästa köp: Bootcut jeans!
 

HOLOGRAPHIC EYES

Holografiska glas med genomskinliga bågar, njuter av bara tanken Mmmmm! Perfection, från H&M! It´s official, I´m obsessed, kär i holografiskt! Kanske lite väl naivt att ha solbrillzen på sig i mars, men vafan! Låt mig leva med mina vårkänslor! I vilket fall som helst, love em!
 
Hur är det med er idag? Jag har faktikst haft en riktigt bra dag hittils, fick rollen i pjäsen som jag hoppats på, pannkisar till lunch ("spring dit så fort inte mattanterna ser!" haha) och sen ett lite sådär halvdant engelska prov nu på eftermiddagen! Gick sådär om jag ska va helt ärlig, men så går det om man inte förbereder sig, no one to blame but me, men ja sånt händer! 
 
Nu ska jag gå ner och trycka igång lite tvätt och ta något att äta! Sen blir det nog en liten tur till gymmet! KISSES

FLIP IT, LIKE THE EIFFEL FUCKING TOWER

Häääääj på er! Sitter just nu och försöker tugga min mat, rätt svårt ska jag säga er efter en spruta bedövning! Varit och lagat mitt första hål hos tandläkaren! Usch, ont gjorde det! Nu dock känner jag ingenting, varken läppen eller tungan, de finns liksom inte haha!
 
Annars har jag haft en bra dag! Lagom med lektioner och lagom med saker att hinna med! Håller just nu på att fixa ny design till bloggen, är så trött på denna gamla! Så snart borde den poppa upp här! 
Men nu ska jag hoppa in i duschen! Hoppas ni haft en bra dag peaps!
 

DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

Bild från i fredags, av Linda!

 Dag fylld av ryggsmärtor, huvudverk, sömnanfall och dåligt humör, men också plugg, gymmande, matlagande (vet inte om man kan skriva så..?), och även en liten massage av mami nu på kvällen! Såååå välbehövligt! Fy vad jag älskar den kvinnan haha! Har även bestämt mig för att jag, idag, ska begrava mig under täcket klockan 23, och inte en minut senare! Allt för att jag kanske ska bli på lite bättre humör tills imorgon! Mina klasskompisar tror säkert att jag hatar dom efter dessa två dagar haha! 
 
Menar inte att dra ner er i mitt dåliga, men ni får stå ut! Ni är starka, det vet jag haha! Ironi, åh jag orkar inte! Ja, ni märker hur trött jag är va?
Pusssssssssssssssss
 

LET´S MAKE SOME PANCAKES

Älska pannkakor!♥

PATTERN

 
 
 

EN BRA MORGON

Bilder från söndagsfrukosten, med mina babes Hanna och Julia!
 
 

MINT

Fotad av Johanna sjövall.

Kanske inte världens bästa ljus på bilderna, men så blir det ibland! Idag är jag inte heller på så värst bra humör ska ni veta. Kom till skolan och började första lektionen med massvis av utspillt te i min väska, allt är klibbigt och äckligt, usch! Skulle sen försöka dricka teet, (det som var kvar av det) och brände sönder hela munnen. Oldidlig smärta, ärligt talat haha! Fucking kokhett var det. Efter det har det pretty much bara gått neråt, har jäkligt ont i ryggen nu och ligger och vilar. Blir inget gym idag, fan heller!
 
men ja, trots min positiva ton på stycket ovan så är jag ändån rätt nöjd med mitt soffliggande. Julia var här för en stund sen och bytade lite kläder, har suttit och facetimat nu med johanna ett tag också så hur kan jag inte vara på bra humör liksom? Men nej, nu ska jag ta något att äta, får se om jag klarar svälja det! Hääääjdåe 
 
 
 
 

JUST ORDERED

Sammanfattningsvis en bra helg! Kompisar, familjen, shopping, och på tok för mycket onödig mat, men det tar jag igen! 
Trots en bra helg som denna känner mig rätt slut just nu, vet inte vad som satt igång det men så är det ibland. Min hjärna är slut. Min kropp e slut. Hela jag. Vill bara ligga kvar under mitt täcke och inte gå till skolan imorgon, jag orkar inte. Verkligen inte. Men efter ett par timmars sömn kommer det säkert kännas bättre, det får vi hoppas på i alla fall! Behandlar min tomhet med terapi. Min sorts terapi i form av leopard pattern haha!
Hoppas ni haft en bra helg, xx 


HURRA HURRA HURRA

Världens mysigaste kväll igår med massvis med prat, god mat och mycket skratt! Ritkigt bra kväll faktiskt, var ett tag sen vi träffades alla fem, bästa kvällen på länge! Nu är jag precis hemkommen, och ligger i soffan, helt slut! Ikväll ska jag åka och hälsa på pappa, var ett tag sen! Och imorgon väntar lite möbelhandling med Mamma! 
 
Nu ska jag klicka på ett avsnitt av PLL. Pussssssss
 

PUT A HAT ON IT

Lindex

RSS 2.0