DAILY MAKEUP

MY DAILY MAKEUP RUTINE
Eyeshadow-Isadora (vet att jag egentligen inte borde använda det märket men har man sin favorit så har man) // Mascara-MaxFactor // Black Eyeliner-H&M // White Eyeliner-H&M // Eyebrow pencil-Laura Key // Eyebroe gel-H&M // Foundation-Loreal Paris
Börjar med foundation, ögonskugga: Ljusare över ghela ögonlocket och mörkare åt kanterna. Även lite ögonskugga under ögat som jag drar som kajal för en sotigare effekt. Eyelinern drar jag från mitten av ögnlocket och utåt en bit utanför, tills där ögonskuggan avtar, även kajal under ögat, nedanför ögonlinjen. från mitten oc ut, från näsan. vit kajal i ögonlinjen, allt för att få effekten av större ögon. Maskaran jobbar jag på ett tag innan ögonbrynen kommer på. Först penna sen gel (gelen från H&M är riktigt bra och ger en mer verklighetstroende finish!) Rougen på och sen är det klart! Vardaglig men fin look!
Jag har komplex med extremt små ögon, det bästa som finns för mig är vit kajal och ögonskugga, de små underbara sakerna kan verkligen göra underverk!

WERNICK FURNTURE

Kom nyss hem, varit och ätit middag hos mormor, alltid lika gott! Alltid ett äventyr att åka bussen hem med min kära mamma och bli lite utskämd inför hela helsingborg av min gulliga mamma och hennes snygga mössa...
 
Ska bara ta en snabbdusch och sen bänka mig framför ett avsnitt av GG och sen hoppa i säng, planerat att få sova ut lite i natt! Är sjukt trött, har inte kunnat sova ordentligt på helva veckan?
 

CARLINGS

MY LATEST CRUSH
Är för tillfället helt besatt av carlings! I och med att det inte blivit så mycket live-shopping på senaste (pluggpluggomerplugg) så har jag fått kolla lite online, har förälskat mig lite smått i carlings kläder. Precis min stil!
 

ONSDAG 27 FEBURARI 2013

Hejsan!
Onsdag, halva veckan gått, halva veckan kvar! Har just nu håla och innan dess så hade jag svenska och fick resultaten för nationella! Gick faktiskt oväntat bra, mycket bättre än jag trott så jag är otroligt nöjd! Hörs senare, finisar!❤


HEAVEN IN MY BELLY

Hejsan finisar!
Kom nyss hem från en promenad i det härliga vädret med vovven och har precis slått mig ner på balkongen med B&J (baked Alaska med varma hallon= ❤❤❤) och laptopen i famnen för att bli klar med den dumma uppsatsen jag klagat på i en vecka, skulle egentligen varit inlämnad idag men som tur är så är vår No-lärare helt väck!
Hörs senare, PUSS!


WANTED

Är på jakt efter ett stort guldigt maffigt halsband! Har totalt kärat ner mig i maffiga guldprydnader och ett sådant halsband att matcha till basics, ligger just nu i toppen på listan! Dock så vetr jag inte var jag kan hitta denna underbara skapelse, tips?
Bilden kommer från min kära kompis Julias blogg, http://juliaivier.blogg.se/ den fuskisen...
 

ONE SONG-THOUSAND MEMORIES

 
Håll om mig-Petter // Watcha say-Jason Derulo // Den fulaste flickan i världen-Håkan Hellström //  Ho Hey-The Luminers // My Falult-Imagine Dragons // Ingen Soldat-Lars Winnerbäck // Brighter than Sunshine-Aqualong
 
Jaha, då var det visst söndag igen då, suck! Helgen går alldeles för fort och veckorna alldeles för långsamt, men nu har jag ändån något att se fram emot för nästa vecka är (otrloligt nog) veckan då klassresan mot Auzcwitch (?) bär av, har sett fram emot det rikigt länge. Inte bara just Auzcwich (?) utan hela grejen...En vecka med klassen blir nog både sjukt jobbigt och även sjukt kul, i alla fall med våran klass! Så om sju dagar vid den här tiden så yrar ajg nog runt och packar (jämt i sista sekund) för att kliva upp halv fem och sen bär det av mot Auz..Äh...Polen!

LÖRDAG 23 FEBURARI 2013

Piece made by me, Polyvore.com.
Hejsan på er mina finisar, sovit gott? Själv tog jag sovmorgon idag till 12-tiden då Julia klampade in så käkade vi lite frukost innan hon stack hem. Ikväll så kommer Johanna och LInda så ska vi nog bara mysa framför Mello med god mat och ha det trevligt!
Hoppas ni får en bra lördag!
KRAM

FREDAGS-FRULLE

MORNING!
Vaknade lite innan 11 och har precis fixat ihop lite frukost som jag ska njuta av framför ännu ett avsnitt av GG (GossipGirl).
Idag, till skillnad från alla andra sängliggande dagar denna veckan så har jag faktiskt lite att göra, ska bland annat städa undan lite på rummet, rensa lite på datorn, och skriva min No-inlämning som ska vara inne på fredag (vill gärna ha helgen fri!)
Ciabatta, serrano-skinka, hemmapressad lemonad, yogert (nya smaker, "dröm", finns massor med roliga smaker, cocos, cheesecake, vit choklad, osv), och svart kaffe...Brukar normalt inte gilla det svart men idag var det förvånansvärt gott!

DANCING IN THE SUNLIGHT

 
 

TORSDAG 21 FEBRURARI 2013

Vaknade inte föräns halv ett idag (fastän jag somnade förvånansvärt tidigt igårkväll), men det är nog välbehövlig vila nu innan skolan börjar igen om ett par dagar!
Idag hade jag tänkt mig att skriva min dumma No-uppsats, är jäkligt antändande då vädret och solen skiner idag..Ska nog ta en långprommis med vovven senare om vädret håller i sig, men först: Frukost!❤❤❤


STYLE BY GINATRICOT

Har ingen aning om vad som hänt med ginatricot, ett bombnedslag av underbara kläder har tydligen hamnat i deras annars så tråkiga och mainstreamde butiker (om du frågar mig och min stil?) Verkligen kul att de satsar på något annat än wannabe-märkeskläder som sedan halva sveriges ungdomar springer runt i (missförstå mig rätt, det är jättefina kläder, älskar verkligen allt, synd bara att hela sverige ska se likadana ut, därför är jag glad att de satsar på nya annorlunda och olika utstickande plagg) Vi snackar, Galaxy-mönster, vågat klippta skjortor, knallfärger i allt ifrån jeans, läppstift till underkläder, stentvättade, blekta jeans och väskor med attityd!
Gissa var jag shoppar till våren?

THERE IS NO SUCH THING AS STRESS

Myser bara hemma idag igen, kollar Gossip Girl och äter B&J! Ska dock iväg ikväll med mina kära bortglömda vänner till gymmet tror jag...ifall inget annat kommer upp!
Sorry för all dålig uppdatering, känner väl att jag inte har någonting att uppdatera om nu när i princip hela Sveriges elit gör samma sak denna vecka, njuter av att vara ledig och inget annat!
Stå ut...har snart kollat klart alla säsonger och då får jag tillbaka mitt liv, lovar!
XOXO//Clara


THE BIG UNIVERSE

Är rätt så trött på alla jordfärger och allt vad vintern innebär, känner för något annorlunda! Älskar denhär tjocktröjan från Ginatricot av alla ställen, liknar modekungens och topshops stil, älskar deras kläder!
 
Ingen aning om vad som händer en måndag som denna...Linda har nyss åkt hem efter att ha sovit här i natt och jag och Mami har planerat att hitta på något idag då hon faktiskt tagit ledigt, kanske luncha någonstans eller gå på stan...Fast om jag ska vara riktigt ärlig är jag inte det minsta lilla sugen på att dra på mig jeans och skinnjackan och ge mig ut och frysa ihjäl i kylan! Vill bara ligga kvar här under duntäcket i min morgonrock med en kopp kaffe och se på min kära Gossip Girl!
Hoppas ni får en bra dag!
 

MORNING SUNSHINES

Att inte vakna förens klockan 11 och att inte resa sig ur sängen föräns klockan 12 är verkligen livet på en pinne!
Godmorgon finisar, sovit gott? Igår så kollade jag på Gossip Girl, hela dagen...Och ja, sen gjorde jag inte mer, haha! Men julia kom till mig vid 16-tiden för att delta i mitt segande ett tag, innan hon skulle vidare.
Idag har jag däremot lite saker jag ska göra, bl.a skriva en No-uppsats som jag skjutit upp så länge och lite annat smått.
Nu ska jag ge mig ut i kylan på prommis med vovvis! KRAM!

SOLO TONIGHT

Spotify, cheesecrunches och två nummer av Solo, kan det bli bättre en fredag som denna?


FRIDAY 15 FEBURARI 2013

Hejsan! (Godaste som finns: Frödinge jordgubbs och vaniljpaj!)
Iiiiih, känner lyckoruset i kroppen, äntligen lov! Som jag längtat! Har nog inte fått ett så välbehävligt lov i hela mitt liv, jag ska sova, vila och sova lite till! Och såklart umgås med mina kära vänner nu när hela nästa vecka spenderas utanför skolans väggar, SÅ SKÖNT! Måste dock klämma in lite plugg här och där...Jäkla No!
 
Idag efter att jag grejat No-provet i skolan (YES!) och suttit på alla andra ointressanta lektioner så gick jag, Johanna och Hanna till affären och handlade med oss lite godsaker hem till Johanna, där har jag alltså spenderat min eftermiddag!
Ikväll ska jag bara vara hemma, sätta på en bra film och trycka i mig lite mat framför filmen mednas jag ligger nerbäddad under duntäcket i min säng, Å så mysigt, behöver det idag känner jag!
KISSES
 

WHO NEEDS A BOYFRIEND WHEN U HAVE THE BEST PARENTS IN THE WHOLE WIDE WORLD


HAPPY <3´S DAY

Glad alla hjärtans dag på er Finisar! Haft en bra dag? Det har jag, eller i alla fall så bra man kan ha på "forever alone-dagen"! Men jag nöjer mig med underbar familj och de bästa vännerna som finns i hela världen! Vem behöver en älskling i vilket fall som helst?...Sånt är överskattat (såklart så kommer det också från en singel)...
Ska strax hoppa in i duschen tror jag och sen så ska faktiskt min kära vän Hanna komma hit och sova här, ska följa med till våran skola, på tal om skola så har jag även terminsprov imorgon i Kemi, Usch! Så länge jag undviker effet så blir jag nöjd och lycklig!
PUSS PÅ ER, singlar och relationshipsfreaks världen över!

HAPPY FUCKIN <3 DAY


DA PHOTOGRAPHER

Nu ville jag bara ägna ett litet inlägg till min älskade vän, Johanna Sjövall som fotat näst intill alla outfits! Tack sötnöt, du är bara bäst! ---> Kolla i "dagens" under kategorier för att checka in mina outfits, alltså hennes bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sov gott underbara!

BLACK PATTERN

Dagens: Tröja Bankok // Jeans Dr denim // Jacka Zara // Tygkasse Cheap Monday // Skor Dr Martins // Skärp Bankok // Armband H&M

ONSDAG 13 FEBURARI 2013

Kom hem från skolan för en stund sen och ahr sen dess varit ute och gått med vovven i solskenet, rätt mysigt att ha hund ibland ändån! Kom hem för ett par minuter sen och har precis satt mig ner med lite fika, redo att plugga sönder hjärnan inför provet, allt blir roligare med lite god mat och solsken! Hörs senare, PUSS!
Ps, kika in senare så ska ni få dagens outfit!

FISH


DINNER

MMm, har precis slängt ihop lite kvällsmat till mig och Mami, Lax med pesto-täcke med pinjenötter och sallad, nyttigt och gott!
  Nu ska jag slå mig ner framför tvn och se på Maria & Mindy och njuta av kvällsmaten, veckans höjdpunkt haha!

I GUESS IT´S ALL ALRIGHT. I GOT NOTHING LEFT INSIDE OF MY CHEST BUT IT´S ALL ALRIGHT!

 
Åh, så uttråkad! Att fokusera på skolan var lättare sagt än gjort! Kommer hem, sätter mig ner med en kopp kaffe och läser igenom vad vi behöver kunna till no-provet på fredag, väl förberedd på ett plugg-maraton! Men kommer på att boken blev lämnad kvar i skolan, FUCK STAY POSETIVE
Istället får jag väl passa på att värma mig under täcket med datorn i famnen för att värma mig när termometern står under 0, rätt så mysigt med vinter och snö, men blir rätt så tröttsamt att kvävas av en tjock halsduk varje dag! 
PUSS!

GODNIGHT SWEETHEARTS

Hejsan!
Allmänt seg och normal måndag, försov mig smått, för mycket plugg, skandaler i skolan, klass mot lärare-fight, allt det vanliga!
Har prov i No på fredag som jag egentligen borde börjat plugga på men tyvärr så följde jag hjärtat mitt och satte på ett avsnitt av Gossip Girl istället, men det gjorde mig mycket lyckligare än vad No skulle gjort!
Ny vecka, nya tag! Ska faktiskt koncentrera mig på plugg denna veckan, från och med imorgon!
Sov gott, pussiluss!❤❤❤


SUMMER FASHION

 



 

 
När kylan och snön drar ner min inspirationsnivå på outfits till Low så drömmer jag mig bort till värme och sol, där jag kan traska omkring i shorts och converse, där livet leker och solen steker, det är på väg!

MÅNDAG 11 FEBURARI 2013

Gomorron solstrålar! Vaknade idag 09.15 av att Julia ringde mig, bussen går 09.20, så jag bestämde mig för att slippa kuta till bussen och väta på nästa soom går en timme senare, vilket gör att jag nu kan sitta här i lugn och ro och äta nutella-mackor! Puss på er, hoppas ni får en bra dag!

LÄR KÄNNA MIG

  • Jag är extremt blyg när jag träffar nya människor!
  • Jag är extremt oblyg när jag är med människor jag känner!
  • Jag har en enorm svaghet för skate-killar
  • ...Och även för CheeseCrunches
  • Jag är extremt mogen för min ålder.
  • Skojade bara på förra, jag är den mest omogna personen jag känner.
  • Jag är extremt rädd för framtiden!
  • ...Och för ormar
  • Jag ska reacha mina dreams och bli skådespelare, ni ska få se!
  • Jag blandar engelska och svenska när jag pratar, vilket låter extremt fult!
  • Jag avskyr ärtsoppa, klöks bara jag tänker på det...
  • När jag är på bra humör är jag oftast snäll...
  • När jag är på dåligt humör är jag inte snäll...
  • Jag är kär!
  • Killen jag är kär i börjar på A och slutar på N!
  • Killen jag är kär dansar extremt bra!
  • Killen jag är kär i var med på meldifestivalen och vi fann varann vid första ögonkastet mot tvn!
  • Min personlighet är som sagt extremt omogen...
  • Men såhär framställer jag mig själv genom tekniken...
  • Men såhär ser jag ut egentligen!
  • Och det bästa av allt är att mina kompisar ändån står ut med mig, kan man ha bättre kompisar?
  • Jag älskar mina kompisar mest av allt!
  • Och min mamma!
  • Slutligen:  Jag är addicted to: My phone, att blogga, min tv, cheesecrunches, spotify, shopping, att äta!

Hoppas att den annars så seriösa bilden av mig inte blivit allt för krossad av den nya! KISSES TO U ALL!


MORNING!

Godmorgon, finisar! Har nyss vaknat upp och ätit lite frukost, ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning och ta bussen in till Helsingborg där jag ska fira min kära mormor som fyller år idag!
Ska bara försöka få ut Hanna härifrån, suck!❤❤❤


LAZY SATURDAY

Åh, helgerna är verkligen det som bytar ut F till ett L framför ML!
Idag ligger jag och Hanna bara och segar oss framför tvn, inte gjort något på hela dagen! Men känner att jag snart måste dra på mig skinnjackan och traska ut i snön mot citygross för att köpa lite käk till oss för kvällen som vi ska njuta av framför melodifestivalen!
HOPPAS NI FÅR EN HÄRLIG LÖRDAGSKVÄLL UNDERBARA!

WHITE LIVING ANGEL

Åh vad jag älskar min nya klänning från Chicy.se! Älskar den!

FRIDAY

Hejsan Fredag, underbara Fredag, måste få säga att jag har lite av en förälskelse i dig!
Är på fett bra humör idag! Solen skiner, överlevde Nationella och har precis vaknat upp ur 2 timmars sömn framför tvn, sitter nu och äter lite kesella med blåbär och te, kände för att vara lite nyttig nu när helgen väntar!
 Ikväll så ska Hannabannapyttipanna komma hit så ska vi hitta på nåt kul, eller bara stanna hemma och mysa framflr en bra film!
HOPPAS NI FÅR EN GRYM FREDAG!

TORSDAG 7 FEBURARI 2013

Hejsan, sitter och äter lite kvällsmat och myser framför tvn! Har inte haft för mig så värst mycket idag, borde ha förberett mig inför nationella provet i svenska-uppsatsskrivning, som vi har imorgon, men jag bestämde mig för att strunta i det och lämna allt åt ödet - "det går som det går"...orkar helt enklet inte ägna mer av min energi åt att skaka av nervositet, haha!

Börjar förövrigt bli jäkligt trött på att pressa ner mina högar av ägodelar i små tygkassar som jag springer omkring med i snöovädret! Känner för något nytt, stort, och svart! Älskar denna Bagen från Modekungen men är värd något mer än vad som ryms i min plånbok, just nu! Ska försöka sikta in mig på något liknande!

Har dessutom hämtat ut ett paket idag, som jag väntat på ett bra tag! Är överlycklig över innehållet, och vad det var får ni se imorgon! Sov så sött!


KAMOUFLAGE

DAGENS OUTFIT: // Militär-jacka -Bankok // Jeans -Dr Denim // Sweatshirt -Asos // Skor -Dr Martins //  Halsduk - GinaTricot // Skärp -2 hand // Klocka -Bankok // Tygkasse - Cheap Monday // Iphone-skal -Bankok
Gonatt på er, finisar!

E H

Hejsan, sitter nu på espressohouse med tjejerna för att få i mig min dagliga dos av kaffe, tillsammans med min favvis: blåbärspaj!


SNEAKPEAK

Ni får bortse från det avskavda nagellacket, haha! Har percis kommit hem från en lång prommis med vovven och ska strax iväg igen, mot Ängelholm till någon ungdomsgrej som ett par härliga tjejer i klassen släpat med mig på! Måste dock innom esprosso-house innan eftersom jag nyss, till min hemska förvåning, insåg att vi inte har någon mat hemma! HEMSKA TANKE! Så det får väl bli en toast och kaffe därifrån till lunch!
HA DET BÄST!
PS, kika in senare ikväll för dagens outfit!

SHINING BRIGHTER THAN SUNSHINE

Ååh, måste erkänna att hur mycket jag än uppskattar vintern och snön så är jag jäkligt trött på kylan nu! Trött på snön, kylan och den färglösa naturen. Trött på jeans, stickad tröja och halsduk! Blev aldelles för bortskämd med värme över julen, antar jag! Men det går i alla fall åt rätt håll, sommarn är på väg och det är jag jäkligt lycklig över, så att ajg har något att se fram emot!
På tal om det så ska också kampen om min drömkropp gå i uppfyllelse innan sommarn, har dock gett upp det där med att gå på dieter, har märkt att jag älskar mat alldeles för mycket för att utsätta mig så hårt. Men ska däremot börja träna, gymma osv! Inte mycket ajg vill ändra på, bara få allt lite fastare och mer slimt! Ska troligen iväg mot gymmet ikväll tillsammans med Julia! BIKINI 2013, HERE I AM!

THE MUSIC IN MY EARS-FEBURARI

•Round And Round -Imagine Dragons
•Nights Like This -Icona Pop
•Thrift Shop -Macklemore & Ryan Lewis
•Feather On The Clyde -Passenger
•Forever Young -Youth Group
•We Got The World -Icona Pop
•Mind Your Manners -Chiddy Bang
•All Alright -Fun.


COWBOY

 Är just nu på jakt efter nya boots då de jag köpte för ett par veckor sen var på tok för svåra att gå i för mig som såg ut som bambi när jag stapplade runt på gatorna, och dessutom jäkligt obekväma!
Har därför börjat klicka runt efter ett par nya och har totalt fallit för cowboy-trenden, den är ju perfekt för oss klumpfotade eftersom cowboy-modellen är en av de få skorna där klacken kan vara skamligt låg, utan att det ser fjöntigt ut (enligt mig)!
Ska nog sikta in mig på ett par svarta om jag hittar nu när jag är ute, passar perfekt till det mesta, nu på vintern!
Bruna ska jag definitivt ha till våren/sommarn! Passar perfekt till jeansshortsen och blommiga toppen!
 

GODMORGON MÅNDAG

Åh, gick äntligen upp i tid idag och hann med en vällagad frukost! Baguette och avokado med Parma, parmesan och pinjenötter på! Dessutom så hade min kära mamma varit och handlat min favvis-kaffe till mig!
Nu sitter jag i skolan, (på matten, därför jag kan blogga!) slutar två idag så ska jag hem och gå ut med vovven och sen sätta mig och börja förbereda mig för nationella vi har i svenska på onsdag, samt matteprovet vi har imorgon!
Hoppas ni får en bra dag, KRAM!


DET VAR EN GÅNG TRE TJEJER I ETT FOTOBÅS

Hej på er!
Premiären för årets melodifestival skulle självklart spenderas med mina kära vänner! Hannabanna, Linda, Caroline och Sandra kom vid sju-tiden så fixade vi lite mat och klockan åtta satt vi bänkade framför tvn! (Inte för att vi kollade, eller lyssnade. Hade fullt upp med att prata och sjunga med...kommer inte ihåg en enda låt förutom "gosa", hur kan man glömma liksom?)
Skolan imorgon igen då. Fett otaggad, har så otroligt svårt att somna på kvällarna och såklart lika svårt att vakna på morgnarna! Usch, ja!
Hoppas ni haft en bra helg, PUSS!


WINTER TIMES

 
 
Tankar just nu: Nationella, Auswizch-resan (1 månad kvar!), Vårmodet, Gymnaseivalen (knappt två veckor kvar!), kompisarna, killar, vad man ska ha på mig då man åker till Auswizch, gymkort, penga-bekymret. Flytten, hur mycket jag hatar kylan, hur mycket jag älskar kylan, hur mycket jag avskyr sverige, hur mycket jag älskar sverige! IK-resan till Sopot, skolbalen, skolavslutingen, lärarmiddgen, vad jag ska ha på mig på alla dessa tillställningar! Sommaren, resor, sommarlov, gymnasiestarten, början på mitt nya liv, och avslutningen på mitt gamla. Hur mycket jag vill lämna, hur mycket jag vill stanna, vad kommer hända?
 
Trots alla tankar och allt som finns att tänka på och komma ihåg, så njuter jag! Njuter av de sista månaderna jag har kvar här för jag vet att när de är över, så kommer jag aldrig komma tillbaks.
-Sorgligt men sant.

RSS 2.0