LIGHT LIKE SNOW

Hejsan! Är inte på så värst bra humör idag heller tyvärr! Vaknade på tok för sent i morse och fick kasta på mig kläderna och kladda på mig smink, i min brådska sliter jag oxå på mig mina Converse och springer ner för trapporna och ut genom dörren och möts av SNÖ? Igen??
Japp, snö var det allt, inte så lite heller! Mina Converse blev vita och fina, och efter ett tag, jäkligt våta!
På väg från bussen halkar jag dessutom, och hamnar pladask på marken med svanskotan som landningsbana! Knäckte till rätt rejält och känner på mig att blåmärket kommer börja synas över skinkan snart, haha!
Dessutom fick vi ut grammatik-provet och uppsatsen i engelska! Gick såklart inte ens i närheten på så bra som jag hoppats på!
En jäkla skit-dag med andra ord, för ett par minuter sen så trodde jag att det inte kunde bli värre, men då jag kopplar in min lilla systemkamera i datorn så märker jag att det inte funkar, vilket det inte gjort på typ en vecka! Jag har officiellt världens sämsta humör just nu!
Så på grund av detta så kan ni inte få se det otroligt fina vädret i eftermiddags då solen gick ner över snön, var otroligt vackert men på grund av min dator så fick ni inte se det! Därför har jag mobilbloggat de senaste dagarna..Puss o hej..
Ps, lyckades fota en bild från kameran!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0