IT´S ALL ABOUT THE BLOG

Jag fick frågan för ett par dagar sen, om jag läser några andra bloggar och i så fall vilka det är!
 
Självklart gör jag det, är ju mer eller mindre min hobby haha! Jag tycker om att läsa generellt mode, foto och vardagsbloggar. Framför allt det som ger mig inspiration till mina egna outfits men också sådant som inte alls är min stil, mest bara för att få se vad andra människor gillar och håller på med. Det som är det fina bloggar! Jag har valt ut några favoriter som jag vill dela med mig av till er, för er som är lika nördig som jag! KRAM
 
Mitt första bloggtips är en superblogg, driven av en supersnygg tjej från Helsingland. Stort fan av hennes blogg, stil och bilder! Mycket mode men samtidigt mycket vardagligt = Perfekt combo, därför kommer den på första plats här i min lista! Ni hittar hennes blogg här! 
http://fridawiman.devote.se
Nästa supertips är en inte lika vardaglig blogg, men ohh så grymma bilder hon har! Pouline Gernes, Skåne, driver sin alldeles egna blogg på sin egen portal. Hennes bilder finns över hela weheartit och hon har även en egen webshop! otroligt så stor hon blivit på så kort tid och så långt hon kommit (har följt henne från början och alltid tyckt om hennes blogg lika mycket!) Amaziiing Modequeen, kika in hos henne! 
Den tredje är en grym modeblogg! Skaparen bakom bloggen är en fett cool tjej, fullkomligt avgudar hennes stil och är mycket av min inspiration är hämtad av henne. förutom mode - bilder bjussar hon på härliga foton, personliga men och annorlunda! Nyfikna?
 
Förutom dessa läser jag såklart mina kompisars underbara bloggisar,
 http://emmysjolander.forme.se/ (träning, vardag)
 http://lovaolivia.devote.se/ (allt möjligt härligt, du får bli bättre på uppdateringen dock haha)
 http://iesbn.blogg.se/ (allt möjligt)
 
Och sen sist men absolut inte minst, har vi de vanliga stor-bloggarna dvs Kenza, Fanny Lyckman, lisa Olsson, Anderas Wijk, Victoria Wijk osv osv osv osv...
 

Kommentarer
Postat av: Pouline Gernes

sv: åh tack så hemskt mycket, blir så glad! puss!!

2014-01-20 @ 12:37:29
URL: http://poulines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0