SOLSKEN, KAFFE OCH TÄCKET I FÖNSTRET

HEJ! Det är väl det jag borde börja med, efter ett par dagar på off-fronten... Eller 10 dagar dvs! Vet inte vad som hänt på sistone? Eller denna veckan som gått har jag väll bara haft fullt upp, men innan dess så känner jag även där att jag börjat tappa bloggen, men det är väl en torka bara! Det kommer och går!
 
Hursomhelst, nu har det drygt gått en vecka sen sist, och håller bara på att städa lite här hemma och göra allt redo för mammas hemkomst i natt! Hare really gått en vecka redan!? Har varit en riktigt bra vecka, överraskande skönt att bo själv. Har gjort det innan, men antar att jag är mognare nu. Kommer ihåg att ge katten mat och att slänga soporna så jag slipper bo i (vad det luktar som) en soptipp! 
Har "rännt ute sent på kvällen" köpt otaliga antal chipspåsar och haft kompisar här hemma nästintill varenda dag/natt! Onsdag: Susanna, Torsdag: Ellen och Lova, Fredag: Julia Lördag, Susannabanna igen!
 
Var speciellt mysigt att träffa min babe Julia, äta mozzarella pizza och dricka vitt med jordgubbar. Sen blev vi upphämtade av ett par kompisar från ramlösa, som sedan skjutsade oss hem vid 4-tiden, bästa tiden att komma hem och begrava sig under sitt eget duntäcke. 
 
Nej, nu måste jag ta mig samman, duscha och plocka undan här hemma! Vi hörs, puss // Clara
 

Kommentarer
Postat av: Bohemhoe

Gud så vackra bilder!!!!!!

Svar: Tack så himla mycket, kram:)
Clara Andersson

2014-05-18 @ 15:36:22
URL: http://bohemhoe.se
Postat av: EMELIE

mysigt!

Svar: Jaa verkligen!:)
Clara Andersson

2014-05-18 @ 17:21:33
URL: http://thisemelie.devote.se
Postat av: matilda

så gott det såg ut, fin blogg föresten!

Svar: Ja, det var det hehe! Tack så himla mycket, blir så glad!!
Clara Andersson

2014-05-18 @ 21:34:41
URL: http://matilda.vionno.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0